World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Jó, persze rengeteget spórolhattak a páncélon, ágyún és biztos új tornyot, felfüggesztést, keskenyebb láncot terveztek hozzá... Gondolom az oldala és hátsója -többrétegû páncélzat ide vagy oda- extrém vékony lehetett.😄
Valakinek nincs valami extra okossága a heavy valiantról? Durva, hogy alig pár tonnával nehezebb az a33-nál, de a frontja és a tornya 2x erõsebb. Ez t8-ba is beillene ezzel páncéllal és egy gyenge ágyúval, jó mozgékonysággal, ha erõsebb motorokat kapna.
The Heavy Valiant was a substantially different vehicle, only using the turret and driver's compartment of the Valiant on a hull derived from the A33 Excelsior and its T1 suspension. This gave armour of 9 (hull front) and 10 inches (turret) thickness. Weight was now estimated at 42 tons, which is comparable with the original Excelsior despite almost doubling the armour thickness, and so this must have been a much smaller tank. Power was doubled to cope with the weight, using the new and compact 400 bhp Rolls Royce Meteorite engine (a cut-down V8 Meteor) and an improved transmission.<1>1> The mistake of the Valentine was to be repeated, where the turret was up-gunned to the 95mm howitzer of the Centaur IV at the cost of forcing the commander to take over the loader's task in a two-man turret. There is a record of a prototype having gone to the ranges at Lulworth Cove for trials in January 1945, but no other record of what it looked like.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
az ilyen kibaszott nyomorékokat miért nem fojtotta vízbe az a tetves cigány kurva anyjuk,miután megszülte õket?
Mi a faszért nem az ilyen nyomorék platoonokat tiltják már ki ebbõl a kurva játékból?
Elõtte közvetlen egy T10 csatába egy E100 hozott be egy AMX40-et.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
nem vagyok feltoltogetos, remelem jo lesz:
Nem biztos, hogy nincs igazam...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Link
2."Pontatlan"
3."Nincs kifejlesztve"-Mondanom se kell,hogy ez a legritkább ok!
Akinek ki van fejlesztve és mégis a kisebb gunt használja az szerintem a legnagyobb merényletet követi el a csapatával szemben.Ha a másik oldalon van én szeretem mert egy könnyû frag és viszonylag kis veszteséggel el lehet párologtatni!
De ma találkoztam a WoT unikornisával is: 10,5-es rövid csövû ágyú Tigrisen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"
Klein Tiger?
Érdekes, feltúrtam a netet, de de csak
Ezzel az oldallal, illetve ennek fordításával találkoztam. Bármi egyéb forrás erre?
Ha ennyire nem hiszel nekik, akkor miért nem lehet hallani sztorikat a legyõzhetetlen T34-85-rõl?
Vagy a legyõzhetetlen Sörmen-rõl?
Mert azok nem voltak legyõzhetetlenek!
Ellenben a Legyõzhetetlen Tigrisrõl minden utcasarkon beszélnek!
Mit bizonyít ez? <#eplus2>#eplus2>
Én még mindig nekik hiszek! <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem lõttek ki szembõl egyetlen tigrist sem bizonyítottan elõrõl a háborúban ! És jobb tank volt mint a párduc, zárjuk le ezt a témát, nem ez volt a kérdés. "
Gyöhöhöhö..hehehehe....punktum. Egyetse! Ugyanonnyan, ahonnan a kép van...
Amúgy a gyak.kérdések.hu egy különleges gyûjtõhelye a nagyon buta embereknek. Olyan kérdéseket képesek feltenni...és olyan válaszokat adni...nem csak harceszköz témában, bármiben.
A legyõzhetetlen tigris tank%
+ 1-2 hozzászólás innen-onnan: (így volt leírva)
-De sokkal dúrvább vll-es királytigris semmivel nem lehetett kilõni. Olvastam hogy alegtöbbet saját kwzelõik semmisítették meg nehofy ellnséges kézre kerüljön. Van olyan amin 300 találat ért dw semmi baja nemvolt ezt a
-Jaja a 88mm-eslöveg 1km-en belül két darad t34-es-t is át szakitott. Kurt Rieder könyvében olvastam a Legyõzhetetlen tigris páncélos
Úgy 10. perctõl kezdve akinek fülese van maxi hangerõ akinek hangfal szett az meg tolja fel!
micsoda egy szörnyeteg volt ez😄
http://www.youtube.com/watch?v=g0Ty3fSGRSQ
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Korhû fotó!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt se felejtsd el, hogy kiváló az álcázása.
Sõt, vízben is kivállóan mûködik, mondhatjuk ,hogy vízálló, hosszan képes vízben tartozókodni, nem romlik el tõle, bármilyen folyón átkelhetünk vele.
Egy feltöltésnél úgy 50 kilogramm üzemanyagot is belelehet tenni.
Ma Magyarországon több helyen is látható még mûködõ Tigris, például a fõvárosban is van kettõ.
Ebbõl is látható, hogy az egy hazugság, hogy túl nehéz volt, vagy sokat fogyasztott, az sem igaz hogy az orosz télben nem mûködött, nem volt lassú.
mindkét csapatnak remek érvei vannak, amit a másik fél igyekszik figyelmen kívül hagyni (pontosságtól kezdve a meghibásodáson át, a mitoszon keresztül a felszereltségig).
Ha jól veszem ki, jelenleg a tigrincs legalább kétszer annyira dúrva mint a fizetõs béta (release) hajnalán, bár ettõl még szvsz a kedves fejlesztõknek még mindig van a házi szenté...,akarom mondani Sztahanov sarokban egy tigris voodoo baba a nagypapa Szevasztopol Védelméért kapott Emlékérme mellett :-)