World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Ha érzed a késztetést mehetsz feljebb, prém hiányában a tier 5-ös tankokkal szoktak pénzt farmolni.
Ajánlom a FAQ a fejécben.
Pales27
jpz4 kredit zabáló 😄 melyik lehet neki a farm tank?

nem low mert a lowak már tier7-et sem bírják kihozni plusszosra... sõt.. hallottam már olyat is hogy jpz4 credit zabáló 😄
Szerintem nem menj feljebb ha már T8ban se tudod pluszba kihozni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
jelezte, hogy low vagy õ pedig pro -.-

Pales27
Tier 8ban médium tankkal jössz ki jobban. Drága a lõszer? A T8 heavykbe 1000 felett van...

ha tier8 meddel minuszos vagy akkor hvy-vel is az leszel, mivel a mediumba jóval olcsóbb a skuló.... hvybe drágább 😄
megy bónusz nélkül is.... én tier8al simán tudok farmolni... ez inkább játékos képesség függõ!
ozzz
Tier 8-ban közepes tankkal van értelme játszani? Mármint javítási költsége nagyon drága meg a lõszer is bele, általában mindig mínuszba megyek vele csak viszi a creditet. Nehéz tankal még nem próbáltam ezt a szintet, azzal lehet keresni is vagy innen már csak bonusszal megy?

A legfontosabb hogy a 122mm-es D-2-5T ágyú legyen rajta. Azonkívül kell rammer+venti+enchanced gun laying drive. A legénységre pedig sixth sense, javítás, snap shot, BiA skill. Még ha a skilleket nem is tudod kihúzni mert sok idõ, de a gun és a felszerelések nagyon fontosak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Legnagyobb ágyú, ez nem értem miért kérdés. Rammer, venti célzásgyorsító.

Type 59-16 az új m3 lee-m. Kifejlesztettem és nem tudok triplázni. 6 kör lement és egyszerúen nem. Pedig már számolás nélkül nyommo a goldammot is, -60k-nál tartok. Városi pályákon hogy a faszba scoutoljak? Hiába várok a pillanatra hogy majd berohanok semmi, 15-4-re kikapunk. Már remeg a kezem de csak azért is megcsinálom

Hali!
Felhomályosítanátok, milyen ágyúval és kiegészítõkkel érdemes/kell/javallott nekifutni kv-1s hk-val? Tanulni szeretnék belõle s nem a kötözködés miatt kérdem.

bárcsak lenne single player botok ellen!!!!!!!!!<#buck>
Komolyan gyerekek, ez a topik már olyan mintha egy halom pajeszos zsidót látnék a siratófal elõtt...

Jaj kilõttek, ja hülyék vannak, jaj a random, jajajajaja...

Nem igaz hogy vannak itt olyanok akik már másfél-két éve tolják, és még mindíg nem jutottak el arra a szintre hogy megértsék, ezt a játékot egy nagy halom mindenféle képességû és életkorú ember játssza, nem professzinális tankkiképzõ program.

Ha vki nem bírja elviselni hogy egy másik játékos "ellopja elõle a killt" (persze mert stipistopi én láttam meg elõbb más nem lõhet rá), vagy hogy vannak hülyék, az menjen játsszon singleplayerben.

Mert a rendszer érzékeli hogy te sem vagy wittman, ezért ennek megfelelõ játékosok közé tesz, hogy a kevésbé ügyesek ne érezzék elnyomva magukat a prók közt.

ximix
A mostani hétvégi buliban szerepel a PzIII. ilyenkor általában felszaporodik a létszám az azt érintõ kategóriákban.

Special: Africa - Beginning of the End

Magyarul (WoT Info)

WRCJDM
Mért rak össze a szerver ilyen ócska játékosokkal???

WRCJDM
PzKpfw III amióta ez a tankom van azóta csak szopok 10 bõl 9 vereség tele van a t...m és a sok fh-s paraszttal is le sebzem 1 lövés kell még akkor rögtön rá veti magát 1 csapat tag addig meg sumákol csata kezdeténél meg vonatoznak vagy meg sem mozdulnak ló sz.rt se tudok fejlõdni ezzel a tankkal.

WRCJDM
http://kepkezelo.com/images/gayolq1vb73mypwns0g6.png

TOMSILENT
Dél elõtti siker élményem, végre!!! <#hawaii>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

nálam most ez megy s51-el, kb így fest: majd minden 3k61 win, 0 s51 win :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Õk csak azt tudják hogy OP, de arról kb fogalmuk sincs hogy mi teszi azzá 😄. Ezért látni mindig 85mm-es gunnal vagy HE gunnal õket 😄. Gondolom rammerrel meg hasonló cuccokkal is hasonlóan vannak felszerelve 😄.

Master91
Fõleg mikor a kis fütyi csõvel próbálkozik lövöldözni 😄 😄
figyelembe véve, hogy kezdem kiismerni a t6 mzõnyt, annyira vicces, hogy sok retardált csapatja a kv1s-t, foggalma sincs, hogy mit kéne csinálni (biztos olvasta, hogy ez cool), mókás érzés szétalázni az OP kis testüket :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
Van ennek a könyvecskének Panther-hez kiadott változata is ennek a végén már szerepel mi merre hány centi.

Panthefibel
ximix
Mindkettõ, híd fele nézelõdtem nehogy onnan kapjam az áldást, + a lövegpajzs szembõl könnyen átlõhetõ .
Nem szoktam ennyire bátor lenni a Hellcat mellé gondoltam le megyek, de megláttam a hídfõnél bujkáló ellenfelet és megálltam aztán még ott ragadtam mondom egy darabig kibírom és jól sült el, mert ha egyszerre elõjöttek volna pár másodperc alatt kivégeznek minket.
még nem ismertem😊 most döntöttem meg a rekordom Pz S35el 8 kill asszem 994es effivel ez a max amit kicsikarhatok magamból😊
nézelõdsz, vagy ennek is forgatni kell a tornyát, mint az egérnek?

ximix
Nem tudom ismered e ezt a kis könyvecskét amolyan érdekességkép átlehet nyálazni.

Tigerfibel
Általában fullosan nincs is gond a tankokkal. Mondjuk jól éreztem, hogy ma nem kell elkezdenem játszani. Szerencsém sincs és a csapatok többsége használhatatlan. Hihetetlen, hogy mindent újra kell tanulni. Lakevillen a csapat 3/4-e elmegy a halál völgyébe meghalni. Himmelsen ha encounter, akkor csak pár tank megy a hegyre, ha sima csata, akkor a csapat 2/3-a megy a hegyre. Abbeyn mindenki középen akar menni és még sorolhatnám.
A 13 aktív tankomból mindössze 7-et sikerült 16-18 csata alatt letriplázni. Elég volt mára.
ximix
Ez jó féle, ilyenkor annyira nem bántja az embert ha az ellenfél kezdõkbõl áll.
Egy hasonló eset

ne adjad fel.... fullosan király gép a Tiger 😊
Ja, ezen a jeges pályán is volt egy jó kör ma. 12.50-kor már foglalták a bázisunkat. Azt hittem csak valami gyors scout, de nem. Begyalogoltak a zászlónkhoz, két perc alatt. Nem értem hogy sikerült.

Kösz, de mára elég volt a WoT-ból ennyi. Majd holnap délelõtt folytatom. Épp elég volt a KV-1S-es csapattársak elképesztetõ tetteibõl.

<#eplus2> Egy még elfért volna a jobb oldalon.

az igen 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jött a leming train, másik oldalról jöttünk vissza védeni, addigra a 2 védõnket kilõtték. Ez a sorminta lett az eredmény, 3 tank tartotta õket fel 😊
menjünk platoonban?

A 3k61 az vk36 lenne? Egész nap azzal nyomtam, akartam menni legalább egy, azaz 1 ! jó kört de nem sikerült. Hiába az cheat-ágyú. Balfasz csapatokon az se segít.

meg vagyok lepve. ugye tegnap visszavettem a 3k61et, nagyon sokat van t6 csatában, ilyen régen nem volt. A rövid 88-as ugyan még mindíg fostalicska, de egész használható maradt a mezõnyében, igazán jó vele játszani :-)

ja lepattanó/0-ás dillema:

ugye augusztusban játszottam utóljára. ekkora kontraszttal nagyon lehet érezni, félreértések elkerülése végett, a saját tankomon is látom, hogy csak úgy benyel dolgokat. ezt nem biztos, hogy mind annak a számlájára lehet írni, hogy ennyi kihagyás után teljesen noob vagyok :-)

Azt hiszem új negatív csúcsot döngettem az elõzõ csatában a Tigrissel T8-as top tankokkal. 13 lövés 10 találat és 0 damage. A végén már röhögtem. A rövid 88-as van még csak rajta. Bármelyik ellenfélre amelyikre rálõttem, mind a toronyra ment kivéve kettõt. A keresztbe beálló SP-t is a tornyon kellett eltrafálni. A csúcs az ellenfél Tigrise volt. Õt láncon bírtam lõni, hápersze szintén nulla. Kínomban már rálõttem a KV4 oldalára, ami sárga jelzéssel bírt, de véletlenül sem dobtam hatost. Mindezt persze mindenki kedvencén Serene Coaston.
Koridor
Bent vagyok a melóhelyen, ráérek gondoltam le3x-ozom mind a 16 járgányt.
42 csata kellett hozzá és kb 5 óra.

Egy pillangó szárnycsapása vagy egy rakéta fellövése képes megváltoztatni a Földön légköri viszonyokat. A játékban nem kell ilyen adatokkal operálni, hogy: páratartalom, szélirány, szélerõsség stbstb. Valahol a random helyettesíti ezt. A német harckocsizók valóban jól felkészültek voltak, jól képezték ki õket de azért nem arról volt szó, hogy találják el egy ember fején az almát többezer méterrõl.
köszi, (többieknek is) igazából azért hozódott fel mert régebben is írta itt vki hogy komoly elvárások voltak (csak tapasztaltabbak vezethettek tigrist el kellett találni egy 20km/h-s mozgó célpontot stb) de belegondoltam hogy egy éles helyzetben minden másodperc számított és nem lehetett türelmesen bemérni hogy most lehetõleg egy alsópáncéllemezt találjak el mozgó jármûbõl
Utóbbi: valahol eltalálták és vagy bejött vagy nem. Valami tájékoztatót kaphattak, de sokat nem számított. Annak is örültek, ha elsõre eltalálták a célpontot. Nem nagyon volt jellemzõ, hogy egy bizonyos felületre céloztak. Leggyakoribb konkrét célpontok a lánctalpak voltak.
Láttam, de 1400*1,5 az csak 2100 lett volna.

Ja, és a prémium bónusz nem számít bele a versenybe, úgyhogy ezt is bele kell kalkulálni az elõre tippelgetéshez.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nice 😛. Volt tegnap olyan köröl ahol majdnem 1400xp volt bukott körre és csak egy apróságon buktuk el, azzal tuti bekerültem volna.

Tényleg úgy nézik: "As there are 17 tanks this means there will be 17 top 100 groups."

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ha jól gondolom, leginkább a távolság volt lényeges, nem pedig a weakspot. Persze ha az oldalát mutatta a tank, az weakspotnak számított már akkoriban is. 😊

Sippie
jézus, mi kerül azon a játékon 100 dolcsiba? A grafikája is 10 évvel ezelõtti szint kb...