World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom a FAQ a fejécben.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
megy bónusz nélkül is.... én tier8al simán tudok farmolni... ez inkább játékos képesség függõ!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Felhomályosítanátok, milyen ágyúval és kiegészítõkkel érdemes/kell/javallott nekifutni kv-1s hk-val? Tanulni szeretnék belõle s nem a kötözködés miatt kérdem.
Jaj kilõttek, ja hülyék vannak, jaj a random, jajajajaja...
Nem igaz hogy vannak itt olyanok akik már másfél-két éve tolják, és még mindíg nem jutottak el arra a szintre hogy megértsék, ezt a játékot egy nagy halom mindenféle képességû és életkorú ember játssza, nem professzinális tankkiképzõ program.
Ha vki nem bírja elviselni hogy egy másik játékos "ellopja elõle a killt" (persze mert stipistopi én láttam meg elõbb más nem lõhet rá), vagy hogy vannak hülyék, az menjen játsszon singleplayerben.
Special: Africa - Beginning of the End
Magyarul (WoT Info)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Panthefibel
Nem szoktam ennyire bátor lenni a Hellcat mellé gondoltam le megyek, de megláttam a hídfõnél bujkáló ellenfelet és megálltam aztán még ott ragadtam mondom egy darabig kibírom és jól sült el, mert ha egyszerre elõjöttek volna pár másodperc alatt kivégeznek minket.
A 13 aktív tankomból mindössze 7-et sikerült 16-18 csata alatt letriplázni. Elég volt mára.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ja lepattanó/0-ás dillema:
ugye augusztusban játszottam utóljára. ekkora kontraszttal nagyon lehet érezni, félreértések elkerülése végett, a saját tankomon is látom, hogy csak úgy benyel dolgokat. ezt nem biztos, hogy mind annak a számlájára lehet írni, hogy ennyi kihagyás után teljesen noob vagyok :-)
42 csata kellett hozzá és kb 5 óra.
Ja, és a prémium bónusz nem számít bele a versenybe, úgyhogy ezt is bele kell kalkulálni az elõre tippelgetéshez.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png