World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Úgy tudtam valami bugot javítanak, de ennyi ideig nehezen hiszem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nekem úgy marhára bejött.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
ilyen még a HUNDE
meg a török klánok 90%-a
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Laptopra is felraktam az xvm 3.3.2-t.
Az asztalinál az segített,h a finalstatistic.swf file-t elraktam másik könyvtárba.
Laptopon betöltéskor valami dohen,vagy doken dll fil-ra hivatkozik(ha jól emlékszem),h nem találja.Vissza kéne rakni a finalstatistic.swf file-t,vagy egyáltalán mi ez a dll hiba?Valami ötlet?Thx.
ps:Maga a játék mutatja,h xvm 3.3.2 fut,de nincs eff rating mutatás.THX!
Anno 692 volt vele az eff,legfõképp eff javításra vettem vissza +fun tanknak.Most van vele 806 csata 1633 eff,igaz nem sajnálom a goldot bele.
De mára már óvatosan kell vele menni:
Hetzer,StugIII,Pz4 mellett már a stuartok m5-m7?talán is troll+goldal jön.
Nem olyan könnyû már tier 5-6ban sem az élet.+ha nem lenne elég,tier 7ig megy.....
De tény nagyon szeretem,igaz,h bia,javítás és most megy a kuplung égetés,sima utazás,toronyforgás közben pontosság stb.Így tényleg hard ez a kis tank is.1 béna kv1-s-t simán elintéz goldal.
,hogy megéri-e,én meg nem tudom mert én csak prém accal megyek,megmondván mindig befizetem a havit,de ha egy picsa tankot vennék mittomén 10 rongyért ,asszony kiherélne😊 nem azé me nem lehet,hanem amire 😊 így is kivan amikor este hazamegyek,és a napi történéseit lövöldözés közepette hallgatom végig 😊
Novemberben visszavettem a pz3/4-et,beletekertem kb 650 csatát azóta,már a 3.skill-t húzzuk a srácokkal,gondolva a 2.német med ágra ami 2016ban jön😊
Én mindenkinek azt mondom,h inkább vegyen prém fiókot,mint tier5-ös prém tankot.Nagyon kijön,h gyengébb a saját tier-nél.
A t25 tornya pl úgy fordul(számomra),mintha sérült lenne a pz3/4 vagy a vk3601 tornya.
Ha jól emlékszem akkor sau40-él lehetsz(nem vok belépve a wotba),az tényleg nagyon rossz,nem megy,nem lõ.Eszembe juttata az amx 40es korszakot😊
Szóval ne add fel!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Õ a commander a klánjában.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Ilyen játékost segíteni kell, letrekeled az enemit és toronygyûrûn lövöd majd finoman odatolod elé és rápittyentesz a mapon, hogy nézd egy enemi pont elõtted hátal😊
A mecs végén megköszönöd a freegamerek nevében, hogy támogatásával a WG fejleszti a játékot és növelhetik a vodka fejadagjukat.<#pias>#pias>
Ha a mi oldalunkon van akkor meg így jártam...lol
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25