World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ma vettem. Egyenlõre még tanulom a vele való játékot. De 2000 sebzésre ad nettó 50K kreditet kb. 3000 sebzésre jött be nettó 70k.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ximix
Kb mire gondoltam vizuálisan😊

Az elsõ lánckerék és a tank orr helyzete

Oda se neki skacok, legalább lesz legénység a II. ágba. 😊 8.5-el jön?

Összevissza jelzi a tesztszeró a sebzést, így hogy fogom megtudni mennyit keres a SU-122-44? Löwe mellé kicsit feleslegesnek érzem, de annyira jó kis tank! <#szeret>
Valahogy mindenkinek az tûnik a kézenfekvõ megoldásnak hogy átalakítják a modellt, nem is értem hogy melyik észlénynek juthatott eszébe ez a gun depression nerf. Gondolom lusták voltak dolgozni a modellen, egyszerûbb volt átírni egy számot a tank adatai között.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet hajlandóak lesznek belenyúlni a modellbe, ahogy azt anno az 50B-vel is tették, mert annak meg a torony hátsó része nyúlt bele erõsen a teknõbe, de azt legalább egy peccsnyi idõ alatt korrigálták miután kijött, E-50-nél meg másfél év után vették észre? Ennél azért vannak kacifántosabb bugok is, amik sokkal jobban "zavarók".

Há nem sûrûn nem veszem észre, kikkel vagyok egy csapatban. Most nem vettem észre... 😊 Bocs fiúk és Benji: Szívesen! 😄

pedal to the metal...

Sniper +550 xp, de ettõl függetlenül szép eredmény 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Szerintem a vége úgyis megint ez lesz, ha feltûnik nekik hogy bottal se fogják piszkálni az E50 szériát az emberek.

[/url][/img]
ximix
Szerintem nem csak az van elszúrva, most hogy láttam a teszt szerón.

-A német tankok többségének a torony felsõ páncélzata kismértékben hátrafelé emelkedik (az ágyú a tankon belül folytatódik és ezáltal jobb a negatív kitérés )
-Az ágyú a torony frontpáncélzatának a felsõ felében van ( szintén a negatív kitérés végett az ágyúcsõ ne érjen a tank frontjához)
-A tank felsõ front páncélzata lejjebb nyúlik (a tank alsó front páncélja kisebb, jobb szembõl a védettsége)
Ugyanezt eljátszották az amcsi hevikkel is másfél éve, aztán két pöccsel késõbb visszaállították.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért szánalmas ez az egész ügy. Arra hivatkoznak hogy a lövegpajzs belelóg a tankba, erre mit csinálnak? Megszüntetik a negatív csõmozgatást kvázi, ahelyett hogy elõre tolnák a tetves tornyot egy kicsit. Még csak történelmi hitelességre se hivatkozhatnak, elvégre õk kreálták az egész tankot, nem volt róla tervrajz, szóval oda tehetnék a tornyot ahová akarnák.
A másik poén az hogy rengeteg más tanknál van ilyen "hiba", van ahol csak hátra forgatott toronnyal, de pl az Obj 263 és SU 76 esetében ugye elõre néz a csõ.
Így az egész tank egy kalap szart se fog érni. Mert közelharcban nem fog tudni meglõni egy T62 kupolát se, de a Batet is csak nehezen.
Remélem hogy ha eleget sír a community akkor kitalálnak valami más megoldást. Ha meg nem, akkor lesz egy 6 millió kreditet érõ porfogóm, amirõl le fogom venni a felszereléseket.

ezt nevezik szívásnak 😄 németeket szokták szopatni 😊
Valahol a jobb felsõ sarokban van a settings ikon, arra klikk és ott kell kikapcsolni a torrentes töltést.

Most húznom a Panther II-õt az E-50-ért. Óriási.
popey8
Azt hogy kell csinálni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Szomoru hogy az idiota deveknek meg mindig germanofobiajuk van.

Saor Alba

Elmehetnek a jó büdös francba. Kajak nem értem hogy ez most mire jó hogy fél év után nekiállnak elbaszni a leghasználhatóbb top tier német tankot.

Szándékos és marad az E-50/E-50M löveg depression nerf. Bekaphatják.

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/e50-e50m-depression-nerf-intentional.html

LOOOL ezt nézzétek meg 😄
hátha nem volt még belinkelve 😄
http://www.youtube.com/embed/7FFrAOc8ZDk
5:30 marha nagy LOOOOOOL 😄
de érdemes végig nézni az egészet 😊😊
na basszus most nézem, hogy ölnyi betükkel kint van a launcherben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

QuentinT
A teszten biztosan.... kedves orosz játékos társ úgy gondolta le kell tesztelnie a Tortoise páncélzatát, és mivel a kezdéskor én voltam hozzá legközelebb, engem kezdett el lõni. Nem hagytam magam, ahogy az õ haverjai sem, minek eredményeképpen -4 -el kezdtük a csatát. Nem tudom, hogy nevessek-e, vagy sírjak azon, hogy az ellenfél is pontosan ugyanígy indult...

nem lelem, merre?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fec papa
Volt már téma az E-50 és az E-50M gun depression nerf? Elég nagy a felháborodás miatta. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

engem nem zavar 😊 nem voltam hülye 😄 és nem adtam el...
tudod mi a durva?!
mivel farmoljak holnap? 😄 vagyis 3 napig?
Pz2-vel? Tiger-el? Stug3-al? Matildával? Churchill I-el? M4 Sherman-el? M10 Wolverine-al? 😄DDDD
csak mert ezek nekem mind megvannak és most 3 napig +70%-os bevétel lesz velük 😊
ajj a bõség zavara <#idiota>
NoparaWot
ah most valami undorítóan nyomorék senkik uralkodnak a szerveren 😞

QuentinT
Akkor acélozd meg a szíved és ilyesmikre készülj 😊 Ja igen... még mielõtt elfelejteném, és esetleg meglepetésként ér: néha a csata utáni statisztika is elveszik valahol a tér-idõ kontinuum fluktuációja következtében. Vagy csak engem nem kedvel ma a véletlenszerûség belorusz istene...

köszi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

igen, és ingyé' van

Üdv!

A periszkópot ha leszedem felszerelhetem másik tankra?

És mennyibe kerül a leszerelés? ( a sima )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ximix
Wake up little Suzie 😊
Ha bejutunk egyszer 1 órája ~22000 voltam a várakozok listáján most már csak 8830-an vannak elõttem.
QuentinT
Más is belefutott mostanában a teszt szerveren laggokba? Akkora akadásokat produkál a program 70-80 ms ping mellett, hogy másodpercekig nem lehet irányítani a jármûveket.

..nezem ezt a maus videot, ami kijott a heten.. 11 jellemzobol harom darab 1es es negy darab 2es van.. es ezeka tanacsok.. ehhe.. pathetic..
Sebeztél bõviben, gondolom spot damage is akadt sok. És egyúttal megnyugtattál, hogy nem csak nekem vannak problémáim a tereptárgyakkal. Bár én leginkább sand riveren szoktam fennakadni mindenféle sziklákban. 😊

Eagle16
Én meg beragadtam egy öklömnyi sziklába...nem is WoT lenne ha ilyenek nem jönnének elõ. A többit le se írom mert csak vinnyogás, abból meg így is van elég 😄 A lényeg hogy 2 csata után felidegesített.

Most UNICA platoonban megyek mert ezt nem lehet bírni egyedül és 1 nap prémiumom van elérni a T110E5-öst, már csak 17k xp.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A vicc az, hogy semmi epic nem volt a csatában! 😄
Szóval nem tudom, miért nem mindig ilyen..😛

Replay
Maala
És milyen rendesek, hogy holnaptól féláron lesz az 5-ös csörcsill, nem? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Oké így 4 csta aután kijelentem ez még mindig szar. Majd egy hónap múlva megint próba talán. 😊
Mintha kissé elengedték volna magukat és túltengenek a bugok ebben a kiadásban.

"The Churchill Gun Carrier will be unlocked from Churchill I, not Churchill VII - the way it is on the test server now is a bug."

yesss yesss yesssss <#szeret>
21000. vagyok...várjak türelemmel...lol
ÖÖÖ... 1 hónap masszív War Thunder után ránéztem a... erre is hát... érdekes élmény 😊
server is busy...másnak is vagy vmit elcsesztem? mert össz vissz letöltöttem a és elindítottam...nem másolgattam semmilyen könyvtárat sehova. röpke 6 óra és le is jött. de nem enged be...remélem neem egyedi
<#nevetes1> Ez kész.

Hm. Én se játszottam egy ideje. És elõbb eltévedtem az egyik pályán...<#falbav><#falbav>

ximix
Addig is míg várok(unk), hogy beengedjen egy kis shake😊

A launchert be kell állítani hogy ne torrentrõl szedje a cuccot és akkor menni fog gyorsan a dolog.