World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugi Misi
<#eplus2><#violent>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

A T-44 vagány kis jószág! Szinte semmi köze a 43-hoz :-)A T-44-nél már érzed hogy van egy kis hatalom a kezedben!<#wink>

kezd igencsak tetszeni a t-34-2😊
Mióta javítottak rajta nem durranós a T-44,elõtte az volt,a T-54 meg talán soha nem is volt az,én egyiken se használtam/lok wet ammó-t,felesleges.
Sunsetjoy
T-44 után a T-54 nekem szuperszéles laposnak tûnik 😊 Optikailag fizikailag is olyannak veszem, mintha egy kikészített pumabõrrel rohangálnék 😊 Pedig nincs nagy különbség a két szélesség között.

Ez is képes amúgy durranni? Mert akkor rárakom ide is a w.a.r. felszerelést.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Végre 1 jó kör.

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. február 16. 21:55:39
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 533
Szerzett kredit: 84 039
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Koridor
Még a duplázo is kinszevedés volt vele, remélem a T44 nem olyan fostalicska.

A T-43 az a tank amit olyan szinten megutáltam a játékban hogy még ennyire egyiket sem. Egy örökké valóság kifejleszteni vele a T-44-et.
Jó volt!<#eljen> A végén azért szépen körbe lövöldözted a tigrincset!<#vigyor1> Egyet mellé...kettõt nagyon közel<#nevetes1>
megint ledobott és kb 1 órája vissza se enged...tudom uncsi már biztos de hogy lehet ilyen szedett vetett most ez...nem beszélve a behozandó újiatásokat. ez így elég...szokatlan. megbízhatatlan. méltatlan egy ilyen globális on-line játékhoz.egyszerûen szar.
Megnéztem a profilját, tök igaza van a lengyel srácnak. 😊

nemcsináltam mást csak álltam😊
Sunsetjoy
Aranyosi Péter interjú-részlet😊

"– Szó kell még essen a szakmán kívül a szenvedélyérõl, a tankokról. Állítólag mindent tud róluk.
– Mivel történelem tanári pályát el nem kezdõ vagyok, és nem voltam katona, imádom a militária világát. Apám volt katona, õ utálja. Nekem az anyukám kicsi koromtól két forintos mûanyag katonákat vett, mert már akkor katonamániás voltam, és ez meg is maradt. Ugyanakkor félek a puskától, mert tisztelem az erejét, de imádom a tankokat.
– Modell-gyûjteménye van?
– Csak szakkönyveim. Viszont megjártam Európa összes páncélos múzeumát egy, a harmincas évek tankjait bemutató finn és egy nemrég megnyílt német múzeum kivételével. Mindent tudok a tankokról, ma már el tudnék irányítani egy páncélos dandárt. A legnagyobb élmény kétségkívül az volt, hogy eljutottam a világ legnagyobb orosz tankgyûjteményébe, a kubinkai harckocsi múzeumba. Még ma is sírok, ha rágondolok. Magyar tankot csak ott lehet látni. Kevesen tudják, hogy a II. világháború alatt Magyarország több páncélozott jármûvet is gyártott. Nem könnyû bejutni Kubinkába, át kell esni szigorú nemzetbiztonsági átvilágításon, személyes kísérõt adnak továbbá két órát. Itt van a világ összes harckocsija. Titok, hogy honnan és hogyan szerezték õket. Nekünk fogalmunk nincs a Szovjetunióról. Amikor az ötvenes években kitört a svéd-szovjet határvita egy mocsaras terület fölött, megkezdõdtek a tárgyalások, de a biztonság kedvéért a szovjet hadvezetés kiadta a parancsot, hogy fejlesszenek ki egy csónaktestû, négy lánctalpas jármûvet, amelyik mocsáron is használható. A tárgyalások végül eredménnyel zárultak, a gyártást leállították, de elkészült a nulla szériás példányból száz darab. Nekik a nulla széria is száz. Amikor a háború után tönkrement a fogaskerekû vasutunk, kérdezték a szovjeteket, tudnák-e pótolni. Azt mondták, persze- átállítanak rá egy gyárat, de az elsõ évben csak hatszázat tudnak legyártani. Mikor kiderült, hogy a magyaroknak csak hat darab kell, azt mondták, õk ennyivel nem foglalkoznak. A II. világháború ötvenedik évfordulóján Clinton amerikai elnök és Borisz Jelcin közösen avatták fel Moszkvában a Gyõzelem múzeumát. Annyi vízsugár tör ott az égre, ahány napig tartott a háború, közötte bronz zászlók a nagy csaták emlékére felirattal, dátummal, hadvezérrel. Büszkék a háborújukra, nem takargatják, ferdítgetik.
– A két fiát is megfertõzte a militáriával?
– Alakul. Nekem azonban már oda kell figyelnem, kontrollálnom kell magam. Az interneten van egy játék, a world of tanks, amelyiken éjjel-nappal a világ minden táján kétszer tizenöt ember tankkal harcol. Én vagyok Acélváros kódnevû játékos. És azért az nehéz, amikor egy tizenkét éves lengyel fiú beszól, hogy „puha vagy Acélváros”. A feleségem meg azt kérdezi, hogy miért kanyarodom olyan agresszíven a Tescóban a bevásárlókocsival, és nem érti, hogy elõtte könnyû páncélossal harcoltam, és azzal nem lehet megállni. Persze már jönnek utánam a gyerekek is. Nálunk nem az van, hogy ugord át a pocsolyát, hanem: partváltás. Figyelem a G4-es szektorban!"

Püff neki, jobb lesz, ha tiltja az emberkéket 😄"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem ez azért messze nem olyan nagy probléma. Teszt szerver..tehát ami azon van az teszt és nem végleges...már bocs, de itt te voltál az ostoba.

Én szerettem nagyon, remek az ágyúja legjobb motorral, amit a t34-85-el kifarmolhatsz (ami a legop-bb tier 6-os med) egésze gyors is, ezek szerint még nem próbáltad a stock t-44-et, na az az aminél abbahagytam az egész ágat és a játékot is😄

Ne feledd,hogy szembõl is gyullad mint a németek,az nagy elõny<#nevetes1>!
ximix
A teszt szerveren sok olyan, dolog van ami a valósban másképp lesz pont ezért teszt nem neked, nekik teszt csak a te részvételeddel .Volt anno, hogy a teszt szervert 3x is frissítették mindig újabb beállításokat kipróbálva és csak azután jött az éles kiadás.
Toby0501
Írták, hogy a teszt szerveren lett elkúrva a dolog és úgy lesz, ahogy a tech tree-n van. 😊

vinki1
Tigris2 vel eggy szuper kör

vinki1
http://kepkezelo.com/images/160szr3kbd6x8sq7xskt.jpg

Amit a WG csinál arra nincs szó. Kiadják az új brit techtreet, churchill I leágazik majd t6 td-be. Oké, napi duplát belerakjuk. Erre test serveren kiderítik a churchill 7-bõl megy. Anyád, eladtam ezt a szart a picsába. Másnap kiderül mégis a t5 heavybõl megy. Mégis hogyan lehet ekkora baromságokat csinálni?

Hú baz, hogy ez a T-43 milyen ordenáré egy tank. Midne benne van amit rühelltem a KV-13-ban. Lomha, lassan fordul, lefelé alig lehet dönteni az ágyút. De ennek még páncélja sincs, nem úgy mint a KV-nak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

NoparaWot
hm lehet, akkor jobban figyelem 😛

Azt nem nerfelni kéne,hanem kivenni a játékból.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lehet csak úgy érzed, hogy tartod a sebzést, közben meg csökken, mert ha a wot-ban te szerepelsz Nopara nick alatt, akkor JT-vel csak 1710 az átlag sebzésed.

NoparaWot
Jagdtiger-rel mászkálok és általában T10es csatákba rak be, szal nem hiszem hogy ez a probléma:S és eddig átlag 2,5 - 3k dmg-et szoktam tartani -- erre múlthéten prémmel mindennel 45-50k crediteket adott, most meg 33-35k-t //javitás nincs levonva

Koridor
Azt az iduláskor még nem tudni. Az elölhaladokon sok mulik, ha megállnak az elsö pirosnál akkor bukta. Ha én vagyok a masiniszta akkor rányomok hármat az R-re és menetközben durrogtatok amig ki nem lövik allolam a vasat.

Storm answers regarding the E50/E50M nerf:

Q: "Why did you nerf the E50/E50M depression?"
A: "So the gun doesn't clip with the hull"

Q: "And how are we supposed to play it now?"
A: "The old depression will return in the following test round"

<#eplus2>

pointer4
Lehet kisebb tier-û tankokat sebzel.
Fisherman's Bay volt a pálya, 1 15 tankból 10 elment a bozótosba a bal szélen, 3 arty volt, 1 AFK vagy basecamper, nem figyeltem. Egyedül én mentem a városba. Az a 10 tank együttes erõvel ki tudott lõni kemény 2 lightot mielõtt az ellen artyjai és TD-i szétszedték volna õket. Én a városban szenvedtem, kilõttem valami angol fost, aztán lerohantak. Mondjuk így is kaptam egy Acélfal meg egy Szerencsés medált. Az ellen se volt éppen a helyzet magaslatán.

Egyébként ez már akartam is kérdezni, hogy a lemmingvonatra érdemes felülni, vagy inkább meg kell próbálni bevédeni a másik oldalt? Ha velük megyek ugyan úgy megdöglenek egyenként.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

NoparaWot
Az utóbbi fél hétben / 1 hétben azt vettem észre hogy jóval kevesebb credit-eket kapok - ennek mi lehet az oka ? (pedig dmg átlagot tartom az eddigiekhez képest + prémium acc)

mi a helyzet a 10es közepes tank fv4202 aranylõszerével,nézte valaki a teszten változtattak e rajta? hasonló lett mint a td aranylõszere?
osztom a véleményed...1 kör így néz ki kb....5 arty 6 angol 10-es td...a maradékon meg osztozzatok...ja meg a laggolás, az állandó ledobás, és várd ki még plusszba a sorod. meg ez a sebzés. kritikus sebzés dolog is. hugom ment most egy kört a 113-al. kilõtt 3-at és 1-et mutatott az elszámolásnál.
ez a tank gold lõszerrel abszurdum. Még a gold lõszernek is 278as átütése van. Pl a mausnak szinte az összes heavynek még az AP-ja is kevesebbet üt át. Ez meg 1750-t sebez így átlagba...beteg, én nem találok rá szavakat. Ja igen a másik, hogy a tesztszerver játszhatatlan, mert laggos+ tele van ezzel a szar tankkal!
megint ledobott....hulladék ez a teszt szerver.
ximix
Akkor mondhatni ott hajtogatsz az ellenfélen p.nát ahol akarsz 😊
na bejutottam tesztszerverre. Hát ha ezt így berakják, akkor ezek állatok...900at sebeztem heshel lövegpajzsba, már nem is emlékszem melyik tankba. 1780 e-100ba szembõl, a hullt simán viszi, utána kövvel ki is lõttem, utána meg kilõttem egy másik fvTD genyót szintén sok HPja volt még.

Brutális elmebeteg dolog! A gold ammoját nagyon nerfelni kéne.
Az nem baj 😄. Mindig a lemming train végén kell menni és lövöldözni mögöttük 😄. Igaz hogy nyerni nem fog az ember, de legalább csinál némi sebzést 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez a tortoise mekkora komoly gép...2k hp, jó páncélzat, 20km/h álom t95-hoz képest, de az a gun, dpm....jóég 😄
biztos nerfelni fogják 😞
Mentés, vontatás, kiképzés, kevésbé fenyegetett területek õrzése, rendfenntartás városokban, stb.
Tegnap arty nélküli meccsben befoglaltam cliffen az E3-at a T20-szal. Odajött egy IS is. Elkezdte a lent pocoló egyetlen ellenséges IS-t lõni, mert egy darab T20 simán feltart egy tigrist, egy tigris P-t és egy T29-et, amik fentrõl jöttek. Majd mikor az ellen odaért, egyszerûen lemenekült a völgybe és szarrá lövette magát. Persze engem visszakergetett a két tigrincs a domb másik oldalára és kilõtt hátulról a T29. Ha a hülyéje ott marad és nem megy el, úgy megesszük õket, mint a pinty.

a "másodlagos fronton ellátott feladatok" mit takart egy kisharckocsi esetében?
hétvége van :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

voivod32
Csata, velem szemben 25 méterre egy ellenséges KV1, mellette egy M7 Priest menekül, amit már osztok , be van célozva, 50 %-ra lõttem. Mellettem egy "baráti" BDR-G1B 90 mm -es löveggel, de nem a KV1-et lövi, amit az õ lövege simán vinne és két lövésbõl megenné, -ellenben az én 57 mm -es szarom 85 HP-s sebzésével- hanem elkezdi üldözni az M7-et, hogy övé legyen a kilövés. Az eredmény: Engem kilõ a KV, utána pedig-míg õ vánszorog az M7 után- kilövi a BDR-G1B-t is . Az M7 túlélte a csatát, mi vesztettünk, én meg lángolok az ellenfél bázisán... Rengeteg az idióta...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Amx 50 120 am van
nincs töltõ! a lövésznél és a rádiósnál is van a töltõ képessége! mind a kettõnél ki kell húzni, hogy mukodjön? 😄
a rádiósnál a jelfogó és a jel erõsítés mit ad? nagyobb lesz a rádió hatósugara?
ximix
Az nem baj mire oda ér lesz franko fedezék lesz belõlük😊
én tegnap délután óta próbálgatom és még queue-ba se sikerült jutni...

Köszi, akkor gyûjtögetek még 😊

na de hát õ KT-vel volt, ami lassú és a vonat nem vár...<#idiota>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Még zöldfülû vagy, szóval megsúgom neked a veteránok egyik alapszabályát: "Ha lemming train van, akkor arra fel kell ülni!"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"