World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T54 a seggembe is jött, de ennek most az az 1 elõnye legalább megvolt, hogy nincs ott az R2.
800hp-m maradt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudom a kettõ egy oldalon már magas küszöb... 😊
- German LT branch will be expanded in 8.5 (SS: T7 - Aufklärungspanzer Panther, T8 - RU251)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
- bokorban állsz hálóval, kukkerrel és közben sorozatot nézel
- száguldozol a + felfüggesztéssel amitõl ritkábban esik le a láncod
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Amikor ügye elindul, azt se tudja merre a pályán. Lát egy piros pöttyöt és lövi...hiába van köztük egy ház...egy domb...egy kikúrt nagy hegy...
nem tudja mi a különbség AP és HE között...és így tovább. És van hogy az ilyen ,már vagy tier 8-ban vagy ez fölött van sok ezer csatával...jövõ ilyenkorra kis barátunk is itt fog tartani, majd megy a KV-IS-el ,erz arról halotta hogy OP....lövi HE-vel ,majd a hegyet hátha sikerül átfúrni, és még egy év, és lesz neki IS7-ese is...az lesz az istenes.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2013. február 17. 18:41:09
Jármû: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 4 092 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 97 714
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Az xp felét kapjuk csak,és a skillek felderítõn...sehol egy cammó?
Na meg a torróziós rugó...semmi köze ahhoz amit mond.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Inzultálás miatt de nem rémlik a srácnak hogy lett volna ilyen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ma találtam. Kedvelem a srácokat, de ez nekem valahogy nem jött át.
Otherworld élménymagazin
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A napalmosról nekem is az jutott eszembe a fák még oké, de ha a bokort sem látom az már gáz.
A üveg 3d-re máshol írták csak saját felelõsségre.
Mondtam én múltkor: a játékososok nagy része úgy játszik: TAAAANK, MEEEEGY, LÕÕÕÕ.
JAJDÁSZÉP FÁK, ODAMEGYEK.
Srác is: "asszem arra megyek a szép világítótorony felé, vagymiafaszaz". <#nevetes1>#nevetes1>
Játssz még le úgy 9000 csatát, tanulj meg játszani, beszélni és utána kérdezd meg valakitõl, hogy van-e rá igény hogy ilyen videókat csinálj.
Az üveg skin szerintem marhaság és zavaró lehet.
A lézernek se érzem nagy hasznát, mivel a célkereszt is ugyanoda mutat. Vagy tévedek?
A 3. meg addig mûködik, amíg nem szeretnél te is 1 bokorba beállni.
Max sniper nézetben tudnám elképzelni, hogy eltüntesse a bokrokat.
A 4-nek ismét nem látom az értelmét.
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/&usg=ALkJrhi6LNLe4NAYG6jCHsoPR89vVrtvZg
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Négyszer ültem ma le játszani,kb 10-15 meccs minden alkalommal,és összesen ha a 30 %-a talán nyertes,de holnap megnézem pontosan,mert a mai nap valami hihetetlen szar volt.
Minden létezõ szar csapatot kifogtam ami létezik, ha pro-k voltak szarul nyomták,ha meg pirosak azért... Kedvencem a heavyre rárontó scoutok voltak,nem szaroztak,mentek a heavyk mögött és lõttek...Az övéik meg értették a dolgukat...eredmény adott...elég is lett mára bõven.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nézegess youtube-on videókat, sok ember linkel replay-eket, töltsd le és nézd meg, tanulj sokat.
Youtube-ra videót ne gyárts, nem fogsz keresni vele.
Tiszta felesleges.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
8.3 replayokat itt tudsz nézni
Itt fent FAQ-ban meg a többi😊
A kommentárt meg utána se.
Ha tetszett a videó ne felejtsd el like olni és iratkozz fel rám is. Ezzel segíted a munkásságom és ösztönzöl engem még több videó készítésére.
http://www.youtube.com/watch?v=5AnATq1Jhv8&feature=youtu.be
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hogy kell riportolni valakit, hogy bannolják?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Szerintem mozgékony tankot érdemes venni prémnek. Amivel 500 csata után is élvezettel ülsz le játszani és nem fásulsz bele.
Én már szabályosan undorodom a t34-tõl, inkább ilyen 50k körüli össz credittel játszom és csak t8-tól rakok drága/nem levehetõ modulokat a tankokra, minthogy mennyek vele akár egy kört is.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ