418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #248596 R3nton álmoskönyvéből.... -
yossarianHUN #248595 És ez az info honnan van? Mert ilyen rémhírt már sokat hallottunk. -
mittomén1 #248594 sajnos nincs hova átmenni.nem tetszik max mehetsz panzer elite action-t játszani.ha lenne alternatíva ami jobb garantálom 60 millióan másnap már ott játszanának.
egyébként még rossz hír.állítólag tervezik bevezetni a spaced armort amit venni lehet majd tankokra.olyan lesz majd mintha super pershingek lennének csak ellened.ha ezt tényleg megcsinálják vmikor jövöre akkor pénz nélkül nem lehet majd játszani.mert a spaced armort nem lehet prém lőszer nélkül átvinni + nem tudhatod kin van kin nincs de valószinü sokaknak lesz.minden tankot prémmel etetni meg nagyon nem olcsó. -
Negritis #248593 ez az event ember :D orosz szeró szülinapja
aki a hétvégén összeránt legalább 1 W-t az kap 3 nap premet
feltéve hogy komolyan nem vágtad :D ha szarkasztikus voltál akkor megint hiányzik az irónia smiley :D -
haflac #248592 Ne nézzetek nagyon hülyének most,de halvány lila dunsztom sincs,hogy mire kaptam,esküszöm. -
lammaer #248591 Durva!!!! :D -
Madi92 #248590 fantasztikus, hogy csináltad?
-
Negritis #248589 csak 1600 kell hozzá, pöpec :D -
haflac #248588 Győzelem!
Csata: Abbey 2013. augusztus 9. 23:44:31
Jármű: IS-2
Szerzett tapasztalat: 1 030 (x2)
Szerzett kredit: 21 763
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
-
voroshenri #248587 Egyébként Ectar itt ír a dolgokról.
Ectar a tereles nagymaster azza a HAL-os poszterrel itt meg a Tesseracttal. -
lammaer #248586 Ugy látszik a régi motorosok (mint Láma bácsi) mehetnek az EU1re is :D -
TottiHUN #248585 értettem mint mondtál csak gondoltam poénkodok kicsit de inkább hanyagolom legközelebb.
amúgy nehezen tudom elképzelni hogy ha már ennyi pénzt kiadtál a wotra akkor csak simán ott hagyod egy kezdettben biztosan rosszabb játékért,
amit biztosra veszek hogy ugyan úgy fogsz szidni mint a wotot talán még jobban is. -
demoneye #248584 aki esetleg szenvedne velem szakaszban az eu2őn megtalál (csak arra engedett be) csacsi1985 néven. -
kHares #248583 Muhaha, a hivatalos fórumról:
Stalin: 1
EU: 0
Egyébként Ectar itt ír a dolgokról. -
demoneye #248582 grat -
demoneye #248581 eu2 engem szó nélkül beengedett
-
az előző köröm E75-el :P -
Rotterdam1 #248579 én megyek...csak intézd már el hogy bejussak... -
demoneye #248578 vki szakaszba nem akarna jönni? meg kellene csínálnom a 30 killt,esetleg az 50k xp-t! -
R3nton #248577 Persze. Nyilván abba is lesznek dolgok ami nem fog tetszeni az embereknek. Én biztos nem kezdek el egy másik MMO-t. Ez az első és utolsó amivel komolyabban foglalkoztam, az egész életem rámegy ezekre a szarokra, meg a grindelésre. -
Rotterdam1 #248576 http://www.youtube.com/watch?v=Qzpuh6P8n34&list=LLj8YigID2JUjeROlPUowADQ addig itt tankozzatok... -
Rotterdam1 #248575 szöveg értés egy NAGY 1-ES...nagy D-vel...arra céloztam,hogy tankokról szóló netes játékokból is miért ne lehetne több...ami itt az anyagiakra vonatkozik az az,hogy amiért fizetünk azért el is várunk vmit... -
TottiHUN #248574 na mesélj csak melyik az a mobilszolgáltató amit ingyen lehet használni? :D -
Pares #248573 Nekem is prémmel 1719 volt vele eddig a max. ami szintén csak 1. szintűre volt elég. De gondolom idővel többen megvásárolják, így az átlag xp az 1%-ba kerüléshez is remélhetőleg csökkenni fog. Mellesleg júl. 29-én linkeltek hivatalos fórumra egy képet, akkor 1333 tiszta xp-re adta meg a csávónak a Tank Ászt. -
Commandier #248572 És persze, ha annak is felfut a népszerűsége, annál sem biztos, hogy nem fordulnak majd elő olyan hibák mint ez itt most. -
Veqtor #248571 Persze ízlések és pofonok, de minek szenvednél egy amúgy papír TDvel kis ágyúval, ha tudod őket egyhitelni is. Ha gyorsan akarok lövöldözni visszatérek az alap felvetéshez és megyek matildával, vagy churchil 1 /kv1el.
Valóban pontatlanabb a 76osnál (persze ezzel sem fogod a weakspotokat 10/10x ellőni), de szerintem gyakran kiszámítható a röppálya. Én szeretem vele. Mire egy páncélozottabb tankon becélzod és el is találod a weakspotot addig trollgunnal is újratölthetsz 7 sec alatt, az meg mindenhol sebez kb. Vannak előnyök és hátrányok is, de AT2be is 100+okat sebzek, szóval nem panaszkodom, hogy használhatatlan. -
R3nton #248570 Nem kell sokat várni ott lesz a war thunder.
De ott 20 szint lesz gondolom, mint a repcsisbe, és 10 felett prém nélkül esélyed sincs kb...és rohadt lassú a fejlődés. -
Rotterdam1 #248569 pedig ez olyan mint a mobilszolgáltató...nem tetszik átmész a másikhoz...sajnos ez a legjobb tankos játék,én meg mióta megszülettem buzulok a tankokért, de ez már sik. havi prém ha haladni akartam? fizettem egy évig...kevés...vettem löwét is...sok volt? leszartam a kocsmát már untam...erre meg... -
Toweliee #248568 Óriási. -
R3nton #248567 ízlések és pofonok. Történetesen t40-em nekem is van. Én jobban szeretem 76ost, mert mozgó célpontot is el lehet találni vele, a derppel meg nem. -
Pares #248566 Akkor azért nem kaptál. 1800xp prémiummal az úgy 1200xp prémium nélkül, szóval arra még necces. Olyan 1900-2000 környékére már szerintem beadná, de kitudja. Nem sokan vették még meg, és ki tudja, hogy milyen félistenek játszanak vele, szóval lehet nagyon nehéz bekerülni abba az 1%-ba. -
Toweliee #248565 Prémiummal volt. -
R3nton #248564 Igen jó lenne, de én most az új Q&A-ből azt vettem ki, hogy valami új t-54 variáns lesz a 9-es. Bár arról meg nem jött kép. Úgyhogy mégis csak valószínűbb a mostani T-54, bár én még kicsit várok a visszavétellel valami hivatalosra. -
mittomén1 #248563 egyszer felvetettem ezt vmi fejesnek akinek van szava a szakmában.elküldtek a fenébe.gondolom olyan ez mint a microsoft.jól megfizetik hogy konkurencia sehol még csak véletlen se készüljön. pedig olyan ötletet tártam eléjük ami a wot összes idegesítő hülyeségét javította volna.halálra kerestem volna magam vele meg ők is.de gondolom ők abból élnek amit a wot fizet nekik.egyedül meg képtelenség megcsinálni. aztán lehet mondani hogy összeesküvés elmélet de azzal ráztak le hogy nincs rá igény...nincs hát... -
Pares #248562 Még nekem sincs, bár mostanában csak a duplázósakat meg pár extra Hetzer csatát játszok, amíg összejön a 30 kill, tovább nem erőltetem ebben a hőségben, szóval nem játszottam valami sokat vele. Amúgy az 18xx xp az prémmel volt nem? Kötve hiszem, hogy arra nem adta volna meg a Tank Ászt, és tudtommal arra csak az alap xp számít, a prém nem. De lehet tévedek, és ha igen, akkor valszeg sose lesz meg vele...
-
kHares #248561 Értem, miután nekem nem célom t10 ezért csodáltam. Reméljük lesz jó fun gép azért lentebbi tierben is, bár hátsótornyos medek (su101 -2 fokos lenézés rémlik föl)?! T54-el meg nem nehéz grindelni aki akar, legalább élvezetes is. -
Toweliee #248560 Pares van már tank ászod az E-25-el? 17xx xp-re beadott egy 1. osztályút, ma mentem vele egy 18xx xp-s kört és még mindig semmi. Van infód (vagy másnak), hogy mennyi kell hozzá? -
Pares #248559 Nekem is gyakran volt mostanában, persze mindig az éles szitukban, csikicsukizás közben, vagy víz mellett, hogy garantáltan ne élhessem túl. Remélem hogy most ezt javítják. -
Rotterdam1 #248558 lenne már egy kibaszott konkurencia úgy ott hagynám ezt a szart... -
Toweliee #248557 Nem törlődnek az adatok a szerverleállások miatt. Megadta a 300k-t pedig már vagy harmadjára dobott ki.