World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugi Misi
na megjött a Csöcs 7 videóm a ruszkiktól😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

..azert ez kedves.. az ember meg csodalkozott, h lehet h tier5 platoonba olyan csataba rak, h a masik oldalon nincs is tier5..

"- only amount of platoons in battle is balanced specifically, not their MM weight"
ozzz
A jobb csõ fontosabb, de a motor is kell majd mindenképpen bele, hogy többi meddel felvegye a versenyt azon a szinten.

Koridor
Hát ebben az esetben jobban jár elkezdi a td ágat <#taps>

ozzz
Én kíváncsi lennék arra a GC tankra, de lehet inkább elkezdem elõröl a brit TD ágat majd, mert elrettent hogy a Churchill I-el ennyit menjek.

Tufa
centurion mk 7/1re van értelme megvenni a 9es motort vagy érdemesebb inkább a jobb csõre tartalékolni?

azt tudja, hogy egy másfajta tank, heavy helyett TD. nézd meg tigerp-bõl a ferdinand 150k xp, vagy pl a pz3/4-bõl hummelre átmenni 50k xp, tehát aki úgymond el akar "csalni" egy ágat azzal, hogy kapásból T5-Txy-on akarja kezdeni annak egy kicsivel többet kell dolgoznia érte😊

matyashun
😄 Ki milyen járgányokat ismer fel,( eredeti és replika egyaránt van benne).

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

ozzz
Nem is a credit a gond abból van elég, hanem a tp ami kell hogy megvehessem. Ahhoz elég sokat kell játszanom nem túl kellemes játékélményt nyújtó Churchill I-essel, hogy meglegyen 67500 tp vele ami kell a Gun Carrierhez.
Az a 200 kör randomban vele na azt kihagynám. <#wilting>

Koridor
És mit tud az a GC hogy 67,5e xp azt T6-os, a T7-es AT meg csak 56e xp?

nem bukja az elitet.. jó példa erre mondjuk a jagdpanther, akinek volt pl. nekem, az sem bukta el az elitet attól, hogy bejött a jagdpanther 2.

csörcsil 1 bõl fejleszted ki a csörcsil TD-t 49050 creditért.
abból az AT-7et a tier 7est... de vissza fele ez nem lehetséges
ozzz
Gondolom amíg nem fejleszti ki belõle a GC-t addig nem lesz elit. Nekem is volt csörcs Iem de már rég eladtam, nem is nagyon vágyok vissza hozzá. <#circling>
Ezért lenne jó tudni, hogy AT7-bõl lehet e GC-t fejleszteni vagy visszafele ilyet nem lehet.

Koridor
És aki már tul van csörcsi I-en az akkor bukja az elitjét?

<#taps>

matyashun
így van, oda kell tenni a vasat is 😄

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

ozzz
Most akkor, Churchill I-esbõl lehet majd megszerezni a Gun Carriert és abból meg AT7-et. Ha a TD ágat nyomom végig mondjuk, akkor AT7-bõl lehet visszafejleszteni a GC-t vagy ilyet nem lehet?

a vasat is oda kell tenni? .. az sem árt, ha tudunk lõni, és megszórjuk a célpontot? .. <#banplz>

matyashun
KURUC klánban TAGfelvétel van!:
-Tier 8-9-10- tõl.
-Arty tier 8 -as , gyors med tankosok jöhetnek bátran.
-TS nem kötelezett, Klán Háborúk vannak, századozás- szakaszozás mindennapos a klán életében.
-Jó tagokat keresünk akik nem balhésak,taktikusak,és tudnak egy pár wiccet. 😄
-Mindent meg lehet beszélni, nincs nagyképûség" ,vitáknak nincs helye, baráti társaság.
-Mindenkit sok szeretettel várunk* Hajrá Magyarok.
"KURUC"

Nice team o.O
http://kepkezelo.com/images/m0mwy4ynpzamiliq6y.jpg
auu végéig, ja most jó

másfél hónap múlva felrakják az E-mail címed és az accod 1 oldalra, ahonnan ingyenesen lehet használni bármire.

Nyugi, nem törlõdik soha.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Életed végig sajnos

hali meghalt a gépem,,,kb 2-3 hónap mire lesz másik. meddig él a profilom ha nem látogatom egy ideig? elõre is kösz
ximix
Nyugi a teszt szerverrõl van szó .
Csak, de mivel két hete nerfelték és síkterepen kb 100méterre tudott csak maga elé lõni.
"- Restored gun depression for E-50 and E-50M" Csak nem?
A kibõvített német light ág most érkezik? Van róla infó, hogy melyik tankból mit lehet majd fejleszteni?
meghalt a szeró?
Változások:

- Important! NVIDIA video card versions 310.70, 310.90 and 314.07 may cause client crashed and FPS drop-downs. It’s recommended to use driver version 306.97.
- Adjusted matchmaking and tanks’ balance for 8.4 version
- Adjusted armoring on British Tank Destroyers : АТ8, Alecto, FV215b(183), Tortoise
- Adjusted costs in credits and experience for modules and tanks for new British TD branch and modified branch of German light tanks
- Fixed minor bugs with the damage model of the following vehicles : 110, Wz-131, Hetzer, Pz38NA
- Fixed bugs in visual models : IS-6, Churchill, M6A2E1 (proportions distortion)
- Fixed shooting effect for TD Valentine AT
- Fixed slope of the lower nose plate of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther.
- Adjusted joint between lower and higher nose plates on British heavy tanks Caernarvon and Conqueror.
- Fixed display of premium British tank destroyer AT15A in tech tree
- Fixed bug with armoring of nose plate for E-100
- Restored gun depression for E-50 and E-50M
- Moved the switch to British Tank Destroyers branch from Churchill VII to Churchill I
- Increased the cost of 183mm HESH for British TD FV215b(183) to 20 gold
- Fixed bug with multiple voices for critical damages while switching between tanks in Postmortem Mode.
- Fixed bug with missing messages about track damage after the fall
- Improved texts in Battle Tutorial
- Fixed bugs in Battle Tutorial
- Fixed missing menu of “Battle!” button and visible Clan Wars window for non-clans players
- Fixed trees missing while waiting for the battle with minimized client
- Fixed FPS crash on certain settings for burning and explosions in Sniper Mode
- Fixed bug with missing of HE damage display after the shell hit the ground near the tank
- Fixed client crashes with Alt+Tab battle loading (rare issue)
- Fixed incorrect display of battle results in after battle window
- Fixed account crush in garage loading
- Fixed cursor display after clicking right Ctrl
- Fixed some problems with refresh rate
Changes missing from First Test Version:
- Added possibility to choose the first loading ammunition during 30 seconds before the battle starts
- Changes shell tracers effects
- Increased performance for certain settings for better graphics to 5-10%

Master91
Asszem jön a fázis 2.
Mi ez a nagy frissítés a teszt szerón??? El akartam indítani és mintha újra telepítené az egészet.
háhá Xd
én már nem fejlesztek nagyokat!
most jön a peccs akkor még AT-8ra rámegyek meg churcgill GC-t megveszem azt annyi..
ha jön a jó idõ akkor nem a gép elõtt fogok rohadni!
megyek túrázni meg lesz itthoni munka is annyi mint a fene, szóval nálam nagy tankban gondolkodni értelmetlen 😊
na meg a másik a sok gyökér 😄
Már csak 10 000 xp kellene az 50120-hoz.
Ilyenkor már minden meccs egyre nyûgösebb. (pedig jó kis dög ez)
Igaz megvenni nem fogom tudni, de legalább ez lesz a 3. 9es tank aminek 1x neki kellene ugrani. És hamarosan jön még2.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

még mindig jobb mint ha egy 500 sebzéses loset mész!
Wáá!
2 olyan 8as csatát vesztettem el Amx50100-al, ahol 3000 fölött sebeztem, és esélyünk sem volt 1 pillanatra sem.
A sebzésben utánam lévõ két legjobb tank se tudott összesen annyit damolni, mint én.
Most 1 magyar játékosnak is megmondtam, hogy adja el a T34esét, és törölje a játékot.
Sikerült neki sebeznie 822-t, de ezt is már csak az utolsó 2 percben.
Pihi

és gondolom elbuktátok a csatát mert senki nem ment a városba... XDD

hahaha én nem 😄
elözzõ teszt szerón SG_TV -vel találkoztam 😄 épp amx 50foch-ot próbálgattam 😄 õ meg T25-2õt... beálltam a bokorba faszásan, ez meg nem beáll elém... na mondom puff neki egy!
beírja Noooooo! 😄 utánna elkezdtem löködni... majd le akart TK-zni de azért amx 50 fosnak van páncélja szembõl 😄 fordulni meg gyorsan fordul így nem tudott bemenni mellém 😄DD hagytam had pattogjon... legalább jó lesz a videó AMX 50 FOCH front armor test-nek XDDDD

WG_Press accountnál is mindig beírom (ha ellenem van) hogy nyírjuk ki a WG noobot 😄
Á, én megvárom a dupla torony mechanikát, a japán tree-nek lefogadom csápokat fog ez hozni!
Maala
Meg kell valljam, én ha WG_Press accot látok, mindig igyekszem jófiúként viselkedni, hisz a nagytezstvír olyankor akár láthat is... No meg mindig kellenek az új játékosok, akikbõl még bárki lehet, ellenben a 20k csatás 400 wn6-os retardáltakból már semmi sem lesz soha.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nálam az összes tanknak manga szeme van. De már keresem a magyar verzióját, ahol bajszuk lesz.

Ó, az mindjárt más! (i.e. legrosszabb esetben Playstationt csinál a Win7-bõl 😄)

Incoming T57 nerfrõl nem tud vki újabb hírt btw (már hogy érdemes e elszopnom magam odáig T21-en át)? Mert a SerB féle
Q: "What will the T57 nerf be like?"
A: "Sudden and horrible"
nem tûnt túl bíztatónak a WG féle masszív túlnerfelési gyakorlatot tekintve..
Köbö az én szintem. Az ilyen ne ugráljon. 😊

és mennyire igaza van neki!!!! <#eljen>

rájöttem mit nem szabad... villogni a térképen csata elején, mert akkor a sok gyökér mind arra megy!
elõbb Fishermans Bay-en egy paraszt bevillogott a bal szélre... a sok hvy meg elment arra :S nem ám a városba!
én városban olyen heróikus küzdelmet lenyomtam Tiger P-vel hogy az beszarás 😄 ISU-152, Löwe, T25-AT, T29, IS-3, meg valami kis kínai az étlapon.... én meg ott voltam egy KV-5el meg egy t25-2vel XD

igaz baszott az ideg mint állat mert elkönyveltem hogy vereség, de a végeredmény win meg master driver Tiger P-re is 😊
rohadékok azért megköszönhették volna 😄
<#nevetes1><#taps>

Dokan.

Ha jól látom valami japán cucc. 😊

Köszi.

(Igen, a dokan-ra gondoltam, ami vmi .NET-es virtuális filerendszernek tûnik így elsõre..)
A nap beszólása:

és ha már ilyen ügyesnek érezte magát elmentem vele balra..

nos, nem tudom mire az a nagy szája😄

Obj 263,amire vadásznak sokan 😊
Megkértem a maradék tankokat had legyen enyém az uccsó arty is,1 kivételével belementek..Meglett volna a dumitru is,meg is érdemeltem volna mivel én kergettem azt is,de az egyik arty kiszedte 😞
Mocsok,de hát mit várunk egy artytól <#violent>

nah egész zsírosan fog kinézni a britt tech tree is 8.4 után 😊
Eladom megunt accountom. Garázsban:
JagdPzE100,T110E5,T110E3,IS4,IS7, Bat Chatillon 25 t,Bat Chatillon 155 arty,object 261 arty,T54E1,E75,T50-2,Hellcat,Amx 13 90,
T34 prém tank
1 000 000 ezust, 100 arany
Ár megegyezés szerint.