World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am meg én pont hogy nem bánnám ha sokat tenné T7be. Mivel ott lehet soook soook HP-t összelõni. Elég belegondolni hogy egy Tiger 1450HP-val rendelkezik és sok szaladgál belõlük<#finom>#finom>.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
remélem nem sokan fognak su-100y-t venni, ha meg igen akkor pakolja be szépen tier 7esek ellen!!!!
1- Serene Coast kivétele (kevés mapot gyûlölök ennyire)
2-SU-100Y<#nevetes1>#nevetes1> (bár erre vagy 2 hét mire lesz pénzem, de ott a helye a garázsomban)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
jó lenne mert már unatkozom h nincs mit húzni 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igazából mint ellenfél én nem vagyok nagyon oda tõle a papír tornyával.
Nade amik utána jönnek. Aladár az L/52-vel majd ugye a béla is ezzel kezd aztán grindelj T9-10-be 100k xp-t 200-as pen-nel mire használható lesz valamennyire.
Hát... serb-nek se kívánom 😄
ezek ellenére jó tank... de a sima Tiger jobb 😊
meg a másik vonal jobb szerintem 😊
A P vonal a szopás hegyekrõl szól egészen végig illetve az AusfB már elég jó lesz, amikor is kapsz egy teljesen haszontalan tankot.
A H vonalon lényegesen több az élvezhetõ tank és a vége is jobb egy hangyányit.
ilyen lehetséges?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Jármû T71
Szerzett tapasztalat 1 909 + kredit: 65 512
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
de akkor is rühellem .. papír fos, ami állandóan T10 ellen megy, ahol általában max 2 lövés kell neki .. nem szeressem' aminek nincs (Tier x 25) effektív páncélja, legalább a frontján .. 😊
Pl. csata kozben villogtatsz a hatul campelo mednek ... no reakcio
melledurrantasz 1-et, esetleg beirod a chatbe hogy elindulsz lemeszarolni...no lamcsak megmozdul
lehet o is rajott arra amit mar mi tudunk egy ideje <#vigyor2>#vigyor2>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
el tudom kepzelni hogy arra mit szolnatok...
Mit is mondott az a hulye .... ez egy csapatjatek ,csapatjatekkal minden problema lekuzdheto ,akinek ez nem megy jatszon mas jatekkal <#nezze>#nezze>
Felvagytok ezen haborodva ?<#wow1>#wow1> ,minden masodik hozzaszolasban azt olvasom " miert nem massal jatszanak a noobok? miert nem mennek a francba a retardok ?" stb.
es amikor kimondja vegre a WG is ezt mondja ,kiborultok <#falbav>#falbav>
sztem ez volt az elso ertelems mondata serb-nek
Nagy pénzhiányban lehet hogy eladom majd, annyi ruszki legényem van már, hogy több mint elég.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!