World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rá se ránts, nekem is jött múltkor a bannoltatással fenyegetõzés egy ürgétõl, mert kilõttem a T8 csatába hozott T1 szakasztársát, váltig állította, hogy csak figyeljem meg, szanaszéjjel lesz bannolva a s*ggem😄 Aztán persze nem lett belõle semmi, nem érdemes foglalkozni ezekkel.
Ha nem bannoltak automatikusan a csata végén a TK miatt, akkor szerintem ne izgulj. Naponta rengeteg TK történik, és szerintem a kutya sem foglalkozik ezzel.

Köszönöm a válaszokat,csak felbasztam egy kicsit magam rajta,munka után leülne az ember egy kicsit szórakozni,és tele van a szerver idiótákkal,amúgy is utálom a kill vadász ..zikat,akik az utolsó lövésre játszanak,addig lapulnak.
Általában csak olyan reporttal foglalkoznak, amit többen is elküldtek, tehát minél többen panaszkodnak rád, annál nagyobb az esélye hogy ki leszel vágva. Egy TK-ért még nem fognak bannolni (legalábbis nagyon nagy balszerencse, és hobbibesúgó csapat kell hozzá). Egyébként a bizonyított TK-kat általában 3 nap bannal szokták tolerálni, aztán visszaesõknek súlyosbodik.
Remélem igazad lesz,hétvégén most nincs meló,ráérek játszani,haverok is lesznek,meg még 3 nap prémem van,de majd reggel kiderül,ha nem enged be.
Szerintem az elsõnél még nem vágnak ki, de ebben foxbat a tapasztalt... 😄
Ez valóban tanulságos.

Elém állt amikor lõttem,bekapott egy nagyot,majd rám lõtt és basztatott,majd rá lõttem,õ is lõtt azután kilõttem,és írta,hogy banoltat,és amilyen szerencsém van.
Nem hát. Viszont, ha mégis 13 éven aluli, akkor szülõi beleegyezés kell(most utánanéztem a felhasználási feltételeknek, mert amúgy sosem teszem, kb tudom mi van benne<#hehe>). Ugyanúgy ezt sem lehetne bebizonyítani, ha a kölyökre rákérdeznek, hogy apuci/anyuci elolvasta a feltételeket, vagy sem?
Teljesen alibi rendszer ez, mint mikor egy korhatáros videónál rákérdez, hogy elmúlt 18, vagy nem, mert ha nem, akkor tipli van az oldalról.

Most ne kelljen már idézgetnem a kommentjeidbõl, hogy azokban mik voltak a személyeskedõ részek.
Szerintem világosan kifejtettem korábban hogy azok a viták egybõl le lesznek lõve, amik eljutnak arra a szintre amit Te képviseltél.
Majd legközelebb megtanulod moderálni magad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ahogy azt sem lehet bebizonyítani, hogy 13 éven aluli. 😊

Csak a tisztánlátás végett...
214015-ben mi volt az ordenáré?
Aztán valóban Yos hatékonyan segített a hangulatom feldobásában.

Ez megvolt?
WoT stat mod

Szándékos és sorozatos, vagy véletlen TK?
Na aztán a felhasználási feltételek elolvasása és a kor megjelölése a regisztrációnál(amit nem is kell) is olyan dolgok, hogy azt jelöl, vagy olvas el az ember, amit akar. Ezt nem nevezném korhoz kötésnek, mert itt van az élõ példa, hogy semmit nem ér.

Szívesebben nézném meg néhány jó eredményedrõl készült képernyõfotódat, esetleg rövid leírással, hogy miként sikerült ezt elérni. Ebbõl még tanulhat is néhány fórumlakó, míg a lengyel szidás már tényleg unalmas. Peace. <#integet2>
Valakinek tapasztalat esetleg,saját csapattárs kilövéséért hány nap ban jár?
Más nem ordenáré módon panaszkodik, meg nincs belõle flame. Yossariannak is szóltam hogy fejezze be.
Szóval a továbbiakban a lent leírtak érvényesek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Korhoz kötött. Aki elolvasta a felhasználási feltételeket, az tudja.

Vagy utoljára...
Jelezhetem ha troll barátom panaszkodik?

Rendben.
Más panaszkodhat?
Vagy panaszkodhatok bármi másra ami nem KV tankkal kapcsolatos?
😊

Egy fél perccel megelõztelek, de tényleg ejtsük a témát, úgyis annyit ér, mint halottnak a csók😊
patchaou
Srácok ehhez az info modhoz van valakinek linkje?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A többi videóját is "érdemes" megnézni, nem semmi a koma, de hogy errõl nem õ tehet, az biztos.
Azon csodálkozok a legjobban, hogy a WoT nem is korhatárhoz kötött játék, tehát simán le tudják húzni az ilyen kisgyerekeket is a goldvásárlással, ami inkább elszomorító, mint nevetséges. Persze tágabb körben errõl sem a készítõk tehetnek, hanem az a felfogás, ami szerint nevelik a mai gyerekeket egyesek.

Na akkor eljött az idõ hogy eleget tegyek a kötelezettségeimnek.
yossarianHUN: Fejezzétek be a Kubklival való veszekedést, nem kell ugrani mindenre, láthatóan nem tud vele senki se 1rõl a 2re jutni.
Kubukli: A siratófal Jeruzsálemben van, vagy írjál privit SerB-nek ha ennyire nem tetszik a dolog, mert szerintem láthatóan senkit se érdekel annyira a téma, meg csak veszekedés, személyeskedés lesz belõle.

A további hozzászólások törölve lesznek a témában, comprende?

Na most csináltál segget a szádból:
"Inkább vagyok a fejét használó paraszt, mint degenerált megmondóember"
Inkább a második opció,de az elsõben is van igazság.

Na de igaz is, fejezzük is be, mert látom a legütóbbi hsz-emben már én is kezdek lesüllyedni a Te szintedre, ezt meg a világért se venném a szívemre <#wave>
Inkább vagyok a fejét használó paraszt, mint degenerált megmondóember, aki csakazértis megmutatja a világnak, hogy minden KV-sofõr hülye. A világnak szüksége van erre az infóra. Hetente😊
Egyszerûen paraszt vagy barátom. A személyeskedést te kezdted.
Elég szar életed lehet, ha más véleménye ennyire kiborít.

Úgy értem, nagy igazság.

Én nem mondok meg semmit, de ki vagy te, kérdem én, hogy teleszemeteld a fórumot, az érdektelen egyéni szocprobléma vinnyogásoddal heti szinten? Szóval az elmondottak alapján mégiscsak összehozták SerB-ék azt a "szopassuk meg Kubuklit" MM-et. A bunkó, személyeskedõ stílusodat meg tartsd meg magadnak, barátom😉
Tessék?

WORD

Ha már agy.... nem vagy benne nagy.
Qrva nagy fun lehet 15 perc alatt kettõt lõni a leghátsó szikla mögül és kb. 80-at sebezni.
Pont ez a bajom: egy OP tank sorozattal képtelenek elegendõ sebzést összehozni, de legalább a megfelelõ helyen használni õket
Ki a vagy te, hogy megmond, hogy frusztrálhat-e engem, hogy 20 meccsem kb. felét totálisan elbasszák a KV tankerek?
A troll agyad esetleg felfoghatná és értelmezhetné, amit leírtam: vannak jó KV tankerek, de ma csak a másik oldalon láttam õket. Azaz 5 perc alatt az én oldalamon van 2-3 KV vagy KV-1S amíg a másik oldalon tolják a 4-5 kill-t, meg a 2k+ körüli sebzést.
Attól, hogy baszakodsz ez a mai tapasztalatom.

A német fanok bármilyen KV-1S siema playernél rosszabbak 😄.

És az a - eddig sacc tizenhétszer megfogalmazott - gondolat, miszerint a KV - KV1S a leggyakoribb jármû EU-n, plusz a relatív OP-ságuk miatt rengetegen tartják õket funtanknak, látom még mindig nem jutott el az agyadig. Mit akarsz bizonyítani? Vagy minek kell ezt beírni ide hetente? Eleinte volt, hogy "köcsög, buta lengyelek a fostos KV-jaikban", aztán a sok mínusz meg oltás hatására (gondolom) ebbõl elmaradt a lengyeles rész, és maradt hogy a sok barom KV-s. Kell ezt hetente újságolni, akár így van, akár nem?
popey8
Jól értettem, h a gyerek 6 éves?<#wilting>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ximix

A öreg pc-sek kik a számítógéppékkel és az azokra írt játékokkal együtt nõttek fel alkotnak egy viszonylag kulturált és jól egymással játszani tudó réteget , ahova most megérkeznek a gyermekeik akik miatt kihullik az a pár szál hajuk ami megmaradt 😊
Mondom, nem fog összejönni, de nyomd a troll-t nyugodtan.
Minden töltõképernyõt lementettem, 20 meccs, 2-3 KV tanker mind a két oldalon. Nálunk egy sem sárga vagy zöld.

Akkor SerB-ék nyilván kidolgoztak egy új MM-et, ahol kifejezetten a te accod mellé pakolják az összes retardált KV sofõrt, meg az összes büdös polákot. Hijj, nem is tudom hogy bírod.
Nem mondanám, csak az én oldalamon. <#falbav>
Stock gun 10k csatával + sniper üzemmód.
HE lõszer, mert az olcsó: 80 HP sebzés összesen.
Hegymászó KV-2. Pont mire felé a másik oldalról befoglalnak, nem lõ egyet sem.
és így tovább

Ne haragudj, most Te írtad le.
Sajnos a Te kedvedért a valóság nem változik meg: nem kaptam ma még hasznos KV varázslót.

Akkor finomítsunk rajta
Konklúzió: a KV-1/KV-1S userek retardált semmirekellõk.
Így jó?

A ha tudsz valami megoldást hogy hova tudom õket feltölteni akkor megosztom de most szólok hogy közel sem tökéletes még. Fel kellet erõsítenünk a hangokat mert túl halk volt és egy ponton túl meg torzít és így sem túl hangos ez miatt át kell variálni a hangbeállításokat. Van amit meg elfelejtett a mester felerõsíteni ez azt hiszem 1 hangnál elmaradt, illetve egy hang rossz helyre került. Hja és az automata célzásnál nincs hang még. Szal ha így is kell akkor várom a javaslatokat. 71mb tömörítve.

Si vis pacem, para bellum!

Heti rendszerességgel közlöd, ezt majd hozzáteszed, hogy mindben lengyel csóka ült. Unalomig ismeri már mindenki, aki kicsit is rendszeresen jár erre.
Ki a f@szom írta hogy lengyelek? Szép próbálkozás megint...

Konklúzió: a lengyelek retardált semmirekellõk. A heti rutin mondatja veled, vagy csak gondoltad feldobsz egy témát?
Mire azt beírtam 3 KV-1-et lõttek ki Westfield felföldön.

20 csata randomban tier V és VI szinten.
NEM_LÁTTAM_EGY_KV-1_VAGY_KV-1S tankert sem legalább sárga eff-fel.

Solten
Ha valakinek meg nem lenne vilagos hogy mi okbol pusztul el 3 perc alatt a fel csapata... <#alien>

Saor Alba