World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen alibi rendszer ez, mint mikor egy korhatáros videónál rákérdez, hogy elmúlt 18, vagy nem, mert ha nem, akkor tipli van az oldalról.
Szerintem világosan kifejtettem korábban hogy azok a viták egybõl le lesznek lõve, amik eljutnak arra a szintre amit Te képviseltél.
Majd legközelebb megtanulod moderálni magad.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
214015-ben mi volt az ordenáré?
Aztán valóban Yos hatékonyan segített a hangulatom feldobásában.
WoT stat mod
Szóval a továbbiakban a lent leírtak érvényesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jelezhetem ha troll barátom panaszkodik?
Más panaszkodhat?
Vagy panaszkodhatok bármi másra ami nem KV tankkal kapcsolatos?
😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azon csodálkozok a legjobban, hogy a WoT nem is korhatárhoz kötött játék, tehát simán le tudják húzni az ilyen kisgyerekeket is a goldvásárlással, ami inkább elszomorító, mint nevetséges. Persze tágabb körben errõl sem a készítõk tehetnek, hanem az a felfogás, ami szerint nevelik a mai gyerekeket egyesek.
yossarianHUN: Fejezzétek be a Kubklival való veszekedést, nem kell ugrani mindenre, láthatóan nem tud vele senki se 1rõl a 2re jutni.
Kubukli: A siratófal Jeruzsálemben van, vagy írjál privit SerB-nek ha ennyire nem tetszik a dolog, mert szerintem láthatóan senkit se érdekel annyira a téma, meg csak veszekedés, személyeskedés lesz belõle.
A további hozzászólások törölve lesznek a témában, comprende?
"Inkább vagyok a fejét használó paraszt, mint degenerált megmondóember"
Inkább a második opció,de az elsõben is van igazság.
Elég szar életed lehet, ha más véleménye ennyire kiborít.
Qrva nagy fun lehet 15 perc alatt kettõt lõni a leghátsó szikla mögül és kb. 80-at sebezni.
Pont ez a bajom: egy OP tank sorozattal képtelenek elegendõ sebzést összehozni, de legalább a megfelelõ helyen használni õket
Ki a vagy te, hogy megmond, hogy frusztrálhat-e engem, hogy 20 meccsem kb. felét totálisan elbasszák a KV tankerek?
A troll agyad esetleg felfoghatná és értelmezhetné, amit leírtam: vannak jó KV tankerek, de ma csak a másik oldalon láttam õket. Azaz 5 perc alatt az én oldalamon van 2-3 KV vagy KV-1S amíg a másik oldalon tolják a 4-5 kill-t, meg a 2k+ körüli sebzést.
Attól, hogy baszakodsz ez a mai tapasztalatom.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A öreg pc-sek kik a számítógéppékkel és az azokra írt játékokkal együtt nõttek fel alkotnak egy viszonylag kulturált és jól egymással játszani tudó réteget , ahova most megérkeznek a gyermekeik akik miatt kihullik az a pár szál hajuk ami megmaradt 😊
Minden töltõképernyõt lementettem, 20 meccs, 2-3 KV tanker mind a két oldalon. Nálunk egy sem sárga vagy zöld.
Stock gun 10k csatával + sniper üzemmód.
HE lõszer, mert az olcsó: 80 HP sebzés összesen.
Hegymászó KV-2. Pont mire felé a másik oldalról befoglalnak, nem lõ egyet sem.
és így tovább
Sajnos a Te kedvedért a valóság nem változik meg: nem kaptam ma még hasznos KV varázslót.
Konklúzió: a KV-1/KV-1S userek retardált semmirekellõk.
Így jó?
Si vis pacem, para bellum!
NEM_LÁTTAM_EGY_KV-1_VAGY_KV-1S tankert sem legalább sárga eff-fel.