World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem . Mikor elindítottam a klienst , nem figyeltem oda , hogy frissít e...... de viszont a bejelentkezõ ablaknál " szerzõdést " el kellett fogadni . ( mint mikor telepíti az ember , és elsõ indítás ) Valaki tud valamit ? Mert valami csak történt .
Még volt mikor közepes gyorsaságú meddel is vagy 3 tank várt engem 10000%-os arty fedezékben.
õk simán kényelmes helyzetbe vannak, bal oldali meg szopik mint a kis malac.
Ha meg csak tetû lassú heavy van akkor ne is menjen oda senki mert úgy se ér oda? fasza :S
Highwaybõl baromira elegem van, az alsó bázis iszonyatosan hátrányos...
Épp egy másik E-100-zal harcolgatott, aki ügyesen kifordult elõle, hogy segíthessek neki. Úgyhogy van hülye E-100 és okos E-100 sofõr is, csak az arányok nem túl kiegyenlítettek 😄.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Itt nem is kell olyan kifejezéseket használni. Egyébként az írásaidból egyáltalán nem sikerült eddig fizikus szakszövegek nyelvezetére asszociálnom. Az viszont leesett, hogy egyáltalán nem ismered ezt a játékot, úgyhogy inkább maradj a hullámegyenleteknél.
Bár az eddigi postjaid alapján ilyesmi kvantumfizikus lehetsz te is. 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Azért így nincsen értelme vitatkozni, hogy a saját elméleteiteket szajkózzátok és elvetitek a manipulációt a WG részérõl. Még nem látjátok át a játékot illetve annyira elvakultak vagytok, hogy nem is akarjátok.
Lényegtelen. Nincsen több mondanivalóm részemrõl vége van. Nem ilyen kaliberû emberekkel szoktam vitatkozni, nem ezen a szinten.
Mondjuk én mindig jókat röhögök rajtuk, mert én v 4 éve cigizek, de max olyan szinten hogy ha iszok akkor elszívok pár szál cigit, rászokni meg nem tudok ennyibõl 😄. Mondjuk közre játszik benne az is, hogy sajnálom rá az a rengeteg pénzt, inkább megeszem v elbulizom azt a heti X ezer forintot 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Komolyan igaz, hogy soha nem lehet leszokni, csak abbahagyni.
És semmi segédeszközt nem lehet használni. Próbáltam tapasszal, e-cigivel, rágóval, de natúrba a legjobb leszokni.
Egyszercsak annyit mondasz NÁJN!
Na mind1.
Nem offolok tovább.
csaó
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Boot from CD/DVD-re nyomok 1 entert, és ugyanúgy merevlemezrõl indítja a windowst!
Indítási prioritást is beállítottam már.
Itt ülök 2 gép elõtt több, mint 2 órája, és annyit értem el eddig, hogy itt megváltoztattam az aláírásom! <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem jó éjt!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Igazából hónapok óta nem cigizek.
Valamint 1 éve próbálkozok több-kevesebb sikerrel. (1-2-3 hónapokra leraktam már)
Tehát már hozzászoktam, hogy hisztis picsa vagyok.
Csak a hétvégén rágyújtottam 1-2 szálra, és ilyenkor 1-2 nap mire megérti a szervezetem, hogy nincs több!
Persze gondolom hogy Te nem tartozol közéjük, a posztjaid színvonalát elnézve 😉.
Nem csak 2jük személye irritál, hanem az is hogy 1 rohadt win7 telepítést nem tudok megcsinálni laptopomon, mert ez a szar nem dvd-rõl indítja.
Hiába állítom be, hogy a cd meghajtó legyen az elsõdleges indítás, meg hogy onnan csinálja, NEM ÉRTI!
Jelenleg kb a 20. újraindítást produkáltam eredménytelenül.
És még a cigit is letettem.
Ott járok, hogy el kell vinnem valakihez, mert nem tudom particionálni ha nem cd-rõl indítom.
De szerintem ez is a WG szopóág átka.
Mondjuk a stílusod alapján az életkorodat illetõen lehet, hogy optimista voltam...
A T-s amcsik testét lazán viszi a Löwe is, a tornyokon pedig a parancsnoki kupola könnyen átlõhetõ.
Azt még mérlegelném a helyedben, ha az ami heavy tree-t húzni szeretnéd, akkor a legénység képzésére is használható a T34.
Tetszik ez a kis tank 😊