World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az kizárt! Mint tegnap olvashattuk,szopóág nincs, csak noob, gondolkozásra képtelen játékos! :-)
Szerzõdtél a szopóágra. Aláírtad, hogy innentõl kezdve nem emelhetsz szót a játékbeli anomáliák ellen.
Meg van az áprilisi tréfám! 😄 KV-1S 122-esével 2 lepattanó M7 priestrõl, és 2 lepattanó LOrr39-rõl, 40 méterrõl! 😄DDD Beszarok ennek a játéknak! <#idiota>

Bevittem csatába a csodálatos IS-31 ( Tier1 es gépem ) kaptam egy lövést , maradt 97 HP-m a 110 bõl , és ennyi volt . Ott áll a tank 😄 kilõtték mindkét legénységet , és vége , nincs tovább 😄
Sziasztok

Lenne egy kérdésem . Mikor elindítottam a klienst , nem figyeltem oda , hogy frissít e...... de viszont a bejelentkezõ ablaknál " szerzõdést " el kellett fogadni . ( mint mikor telepíti az ember , és elsõ indítás ) Valaki tud valamit ? Mert valami csak történt .
Master91
Baromira nem úgy vettem észre.

Még volt mikor közepes gyorsaságú meddel is vagy 3 tank várt engem 10000%-os arty fedezékben.

õk simán kényelmes helyzetbe vannak, bal oldali meg szopik mint a kis malac.

Ha meg csak tetû lassú heavy van akkor ne is menjen oda senki mert úgy se ér oda? fasza :S
Miért lenne az? Max ha csak tetû lassú heavyk vannak a csapatban és nem érnek el a nagyvárosba idõben. Amúgy a bal oldal meg nekik kedvez sokkal jobban.
Master91
WG Fórumon nincs valami rész ahol szavazni lehet 1 pályára hogy töröljék a fenébe????

Highwaybõl baromira elegem van, az alsó bázis iszonyatosan hátrányos...
1/6 gravitációval legalább😄? Az mekkora lett volna beteszik trainingbe mondjuk valamelyik mapot így, és lehet szórakozni kis gyors tankokkal ki repül magasabbra😄. Nagyobb sikert aratott volna mint ez😄!
Oh, hülyék mindenhol vannak 😄. Tegnap éppen egy E-100-as gold noobozott le, mivel szembõl 100 méterrõl átlõttem a hasát T-62vel 2x egymás után...
Épp egy másik E-100-zal harcolgatott, aki ügyesen kifordult elõle, hogy segíthessek neki. Úgyhogy van hülye E-100 és okos E-100 sofõr is, csak az arányok nem túl kiegyenlítettek 😄.
Eleve semmi értelme a T1 tankok leárazásának mivel mindegy 0 kredit😄.. Az amcsiknál egyébként az volt a WG árpilisi tréfája, hogy a következõ map a hold lesz..

Master91
Nagyon jó, 4k helyett már 6k-t hozhatok, ezt ki is használom!
április bolondja

first of april.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ez valami vicc a Tier 1 tankokat leárazták 50% nagy akcio.
Nem!EZ!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

"Kvantumfizikus vagyok és nincsen sok magyar nyelvû megfelelõje annak a területnek rengeteg kifejezésre."

Itt nem is kell olyan kifejezéseket használni. Egyébként az írásaidból egyáltalán nem sikerült eddig fizikus szakszövegek nyelvezetére asszociálnom. Az viszont leesett, hogy egyáltalán nem ismered ezt a játékot, úgyhogy inkább maradj a hullámegyenleteknél.

Bár az eddigi postjaid alapján ilyesmi kvantumfizikus lehetsz te is. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Roger6
Ez lenne az április elsejei mutatvány? Bravúros...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha jól emlékszem, az volt a listán a legjobb nem prém pénzkeresõ.
Roger6
Csak nálam jelentek meg hülye hangok a garázsban? Pl ha gyorsan viszed végig az egeret a garázsban lévõ tankok képei felett, vagy a legénységen?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jaja nem-prémium tankokra gondolok. Akkor a BDR-t ajánljátok?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Ja bocs nem prémium tankra gondoltál .
Én ma cirka 70 csatát mentem T26 - al , 2.640.000 credit . Hozzáteszem prémium felh. fiókkal .... Maga a tank .. hát személyes véleményem szerint nem nyújt nagy játék élményt . ( de nem is azért van )
2. képed cset szöveg .... a befejezésed jogos . nekem is ez jut eszembe errõl a stílusról ....
Elvileg lehet pendrive-ról is telepíteni rendszert,bár még nem próbáltam és nem is igazán vágom hogyan is kell.
Késõ, halandó lelked a pokol üszkös tüzén hamvad el! <#eplus2>
Jaj és a vad mínusz áradat elõtt leszögezném, hogy fun kör, és csak az ormótlanul bemákolt találatok miatt töltöttem fel!

A legjobb fun tank! Hogy száradt volna le a kezem amikor megvettem <#gun>
Na, jobb is ha ezt szem elõtt tartod, aztán elhúzol innen 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Igen.

Na most noobozot le egy At-8 as mert szembõl kilöttem sima lõszerrel. Most tényleg azt hiszik hogy a 200 akárhányas frontal kilõhetetlenek?
Papíron a BDR (nemprém járgányok közül ugye), de van errõl valahol egy pontos lista.
Srácok, melyik a legjobb farmtank? Még mindig a PzIV?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Sajnálom, hogy csak google fordítóval lehet értelmeznetek soraim mondanivalóját. Bizonyára a rengeteg szakszöveg pontos, nyelvhelyes és hû mondanivalójának visszaadása okozta ezt. Kvantumfizikus vagyok és nincsen sok magyar nyelvû megfelelõje annak a területnek rengeteg kifejezésre.

Azért így nincsen értelme vitatkozni, hogy a saját elméleteiteket szajkózzátok és elvetitek a manipulációt a WG részérõl. Még nem látjátok át a játékot illetve annyira elvakultak vagytok, hogy nem is akarjátok.

Lényegtelen. Nincsen több mondanivalóm részemrõl vége van. Nem ilyen kaliberû emberekkel szoktam vitatkozni, nem ezen a szinten.

Én ezt nem értem hogy lehet a hellcat-nek nullás sebzést adni 2-szer egymás után? Mit találok el belülrõl egy üvegsört?
Nekem mostanság v 6-7 haverom próbálkozik a cigizés abbahagyásával. Ebbõl 2 van, aki tényleg már ott tart, hogy legalább nyár óta max ha buliban cigizik.
Mondjuk én mindig jókat röhögök rajtuk, mert én v 4 éve cigizek, de max olyan szinten hogy ha iszok akkor elszívok pár szál cigit, rászokni meg nem tudok ennyibõl 😄. Mondjuk közre játszik benne az is, hogy sajnálom rá az a rengeteg pénzt, inkább megeszem v elbulizom azt a heti X ezer forintot 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Engem Jakuzáék marhaságai késztettek cigizésre! <#nevetes1><#nyes>
Komolyan igaz, hogy soha nem lehet leszokni, csak abbahagyni.
És semmi segédeszközt nem lehet használni. Próbáltam tapasszal, e-cigivel, rágóval, de natúrba a legjobb leszokni.
Egyszercsak annyit mondasz NÁJN!
Na mind1.
Nem offolok tovább.
csaó

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tufa
off. e cigi? én is azzal tettem le. 1 adag minimum-nikotinos, aztán fél adag nikotin mentes, elment tõle a kedvem és pár hete semmi..

De ennyire hülye nem lehetek!
Boot from CD/DVD-re nyomok 1 entert, és ugyanúgy merevlemezrõl indítja a windowst!
Indítási prioritást is beállítottam már.

Itt ülök 2 gép elõtt több, mint 2 órája, és annyit értem el eddig, hogy itt megváltoztattam az aláírásom! <#nevetes1>
Szerintem jó éjt!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ó, akkor leköröztél, én úgy két hete tettem le a bagót. Ismerõs, én alkalmanként esti ivászatoknál sütök el egy-két szálat, de aztán az elkövetkezõ napokban meg is bánom, ahogy az egész környezetem is. Hiába, elõbb-utóbb véglegesen ki kell vágni a halálvesszõt.
Köszi!
Igazából hónapok óta nem cigizek.
Valamint 1 éve próbálkozok több-kevesebb sikerrel. (1-2-3 hónapokra leraktam már)
Tehát már hozzászoktam, hogy hisztis picsa vagyok.
Csak a hétvégén rágyújtottam 1-2 szálra, és ilyenkor 1-2 nap mire megérti a szervezetem, hogy nincs több!

Egyértelmû, hogy trollkodni jár ide, nem értem miért adjátok alá a lovat.
Üdv a cigirõl leszokók klubjában, mondj búcsút a dohánynak, köszöntsd friss ismerõsként az indulatkezelési problémákat <#nevetes1> Tudom mit érzel.
Szörnyû, vannak bizonyos játékosok akik hajlandóságot mutatnak a tanulásra? Nahát, hová fajul a világ.
Persze gondolom hogy Te nem tartozol közéjük, a posztjaid színvonalát elnézve 😉.

Már kicsit ideges vagyok.
Nem csak 2jük személye irritál, hanem az is hogy 1 rohadt win7 telepítést nem tudok megcsinálni laptopomon, mert ez a szar nem dvd-rõl indítja.
Hiába állítom be, hogy a cd meghajtó legyen az elsõdleges indítás, meg hogy onnan csinálja, NEM ÉRTI!
Jelenleg kb a 20. újraindítást produkáltam eredménytelenül.
És még a cigit is letettem.
Ott járok, hogy el kell vinnem valakihez, mert nem tudom particionálni ha nem cd-rõl indítom.
De szerintem ez is a WG szopóág átka.

Ezen ku*va jót nevettem <#hehe>
A kommentedet elolvasva csodálkozom, hogy a szüleid még nem parancsoltak ágyba. Nyolc évesen nekem 9 órakor le kellett feküdnöm.
Mondjuk a stílusod alapján az életkorodat illetõen lehet, hogy optimista voltam...
Roger6
Húha, csatt! <#hehe><#hehe>

Nekem mindkettõ a garázsban áll, a T34-et jobban szeretem a hulldown és a nagy sebzés miatt. Nálam a kreditet is jobban hozza. Ráadásul gyorsabb (illeve kevésbé lassú 😊)
A T-s amcsik testét lazán viszi a Löwe is, a tornyokon pedig a parancsnoki kupola könnyen átlõhetõ.
Azt még mérlegelném a helyedben, ha az ami heavy tree-t húzni szeretnéd, akkor a legénység képzésére is használható a T34.

Tetszik ez a kis tank 😊