World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azt tudod miért APRÓ majom?
Mert abból több fér 1 talicskára. <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tudom.
Általában ha megjelenik nekem is beír valamit.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

volt klánom egyik játékosának***
lol új értelmet nyert volt klánom anno. egyik klánjának kedvenc beszólása
miszerint "szopjon le egy talicska aprómajom"

<#hehe>
Ha fájt van mindig megjelenik.
Aztán legfeljebb pár napra eltûnik az orrát törülgetni.

<#rinya>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trentaro
Ez döbbenet, Te valami párhuzamos univerzumból irkálsz és a hozzászólások csak minimális százaléka érkezik meg?

Ha valaki csak egy csekelyke szovegertessel is rendelkezik, az láthatja, hogy nem támadtam senkit. (kivéve akit le f@szoztam, de Õt is segítõ szándékkal. 😊)

Nem biztos, hogy nincs igazam...

<#taps>
Ezen szakadok!

Jakuza1
Az a baj te kreten, hogy en beszeltem azzal a gyerekkel es egy 21 eves roman allampolgar aki itt tanul, es meg mindig nem nyert mert nem azzal a nevvel jatszok.

Akinek nincs annyi agya, hogy két darab kézenfekvõ keresést begépeljen a játékba az mi a búbánatnak írogat caps lockal fél órán belül?
Ad egy: nem tudja senki aki addig itt olvasott
Ad kettõ: pont leszarja a magyar csatornákat
Ad három: nincs is olyan hogy "hivatalos magyar csatorna"

Ugyan, Õ csak bámulatos hasonlóságot mutat a Budapest20 nevû játékossal, de tudjuk hogy nem õ az 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Ez esetben magadról kiváló jellemzés a "te fasz" megnyilvánulás. <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

and then suddenly, out of nowhere a wild Budapest20 appears!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Trentaro
"A stílus maga az ember" mindössze ennyi volt a problémám...

Trentaro
sima 😊

Jakuza1
Nem a kerdes miatt f@szozta le, hanem a hangneme miatt.
Gondolom ha egy boltba bemennel keresve valamit, amit megkerdeznel ott valakitol, es lekretenezne, vagy nyomorekozna a valaszadas mellett, lehet te is lef@szoznad az illetot.

mondd meg neki!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Trentaro
Bonyolult ez a játék, olvasom a választ, nem értem, vissza keresek a kérdésre... és azt sem értem... 😊

Roger6
Aha. Szóval valaki belinkeli a kérdésedre a választ, lefaszozod, és azt mondod: igazad van. Vannak gondok, nem kicsik... <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Stat padding az tier 5-tõl kezdõdik
Seal clubbing tier 5 alatt fõként tier 1-3,onnan lehet fõleg felismerni mikor az adott játékosnak több ezer játéka van tier 1-3 ban nagyon magas winrateja van...de magasabb tierekben nagyon gyenge.
"stat padder", "stat padding"-nak nevezik.

milyen alreget ?

Trentaro
ugyan már, csak a "fasz" volt csúnya szó, a hozzászólás többi része szerintem maximálisan kulturált.

(egyébként is igazam volt... (van))

Látom a kultúra újfent felütötte a fejét a fórumon. 😊

nem,a fórumozók szokták igy nevezni azon játékosokat.
DarkHorSe
Nem, mar a wot elott is leteztek multiplayer jatekok. Nem unod meg ezt az alreget?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ezt a "seal clubber"-t te találtad ki ?

Sokan meg a szintjük felett játszanak rendszeresen. Az nem baj? 😊

hozzátéve hogy általában az elérhetõ legjobb tankban 100-as crewwel és prénium lõszerrel meg felszereléssel,illetve a clubber játékosnak messzemenõ tapasztalata van magasabb tieren,tehát a szintje alatt játszik rendszeresen
Ez a pontos fogalma a seal clubbernek
DarkHorSe
Paul ismeros? 😄

Seal clubbing mikor egy tapasztalt játékos fõleg alacsony tieren 1-3 játszik(kihasználva hogy a legtöbb játékos kezdõ) hogy a statisztikáján javitson
DarkHorSe
hatha a jatek kozejuk sorol, mert annyi a skilled szerintem ez a dolog fel sem tunne 😄

Sunsetjoy
WUt ?!

😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

alacsonyban meg még azt sem tudják merre van arccal elõre..

nem tudom melyik rosszabb...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Vazze tényleg egyszerûbb ideüvöltened mint használni az agyadat?
Két kurvaegyszerû keresõ szó az egész problémád megoldása.

DarkHorSe
Persze, de legalabb akkor nem tudna az ember a hulye csapattarsaira fogni a vereseget, mivel nagyjabol ugyan olyan skilles lenne mint õ.

DarkHorSe
High tierben is vannak fogyatekok ugyan ugy

Tök mindegy milyen MM van, akkor is csak 1 csapat fog gyõzni, a vesztes pedig akkor is sírni fog.

Kötelezõ high tierben játszani?

Trentaro
klassz... köszi 😊

Hun-Magyarok ide, vagy valami ilyesmi.
pontosan errõl beszéltem ha vki felhozza fórumon megy a negrep..mert akkor nem tudnának seal clubbingolni a többezer játékkal rendelkezõk kezdõk ellen
polluxware
Hello everyone,

first, it's confirmed: 8.5 for EU comes tomorrow (wednesday), for US it's thursday.

Trentaro
MI A MAGYAR CSETSZOBA NEVE!!!!????

polluxware
holnap

szívembõl szólsz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkHorSe
lengyel'

DarkHorSe
Amugy nem ertem miert nem csinal a wot egy wow vagy sc2hoz hasonlo mmr-t(Matchmaking Rating, szintednek megfelelo ellenfeleket kapsz, jelen esetben itt tarsakat es ellenfeleket kapnal) es akkor nem lenne a sok faszom siras meg szopas allandoan. Skilledhez hasonlo tarsakat kapnal, es akkor egyutt jatszana a fogyatek siemka legyel a fogyatekkal czvel a pro meg a proval. Bar azert biztos akkor is lenne siras.

Hm vannak akik szerint pedig nagyon jó hogy ilyen a MM,mert ugye gyengébb skillû playerek ellen alacsony tierbe akár fél vagy egész ellen csapatot is kiütheted.Azaz skill meglátszik a winraten,de ha hasonló jó játékosok jó játékosok ellen mennnének akkor majdnem mindenki 50% lenne ez a érvelésük a skill based ellen
Roger6
Teljesen mindegy mikor jövök be ide, mindig valaki rinyál valamiért.