World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nem is kellett töltenem semmit XDDD
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amúgy kösz, én se nagyon bízom ebben, de hát a remény hal meg utóljára.
Amúgy a születésnapos képeslapküldõs-rõl van már erdmény? Kíváncsi lennék ott kik nyertek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a 8.5 update miatt egész délelõtt állni fog a szerver.
2 külön géprõl egyik mod nélkül..?
Egyébként a honlap sem megy, valószínû most van az átállás...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sorry...
24/04/2013 10:34:15 ERROR: http request(id = 1): FAIL
503 Service Temporarily Unavailable
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Még csinánli akarok egy KT-set is, de ahhoz majd becsicskítom az egyik haverom, õ jobban vágja ezeket. <#mf1>#mf1>
ha mindenezek megvoltak, akkor jön a nerf.
Úgy csinálták mint az M48-assal, egyszerre kaptak egy rakás nerfet, nem apránként.
A célzási idõ növelés a legjelentõsebb, de volt sebesség nerf is (lassabban tolatnak), ROF nerf is.
elég ha fel spotolnak és 3-4 arty odalõ legalább a medek eltudnak szaladni
Az FV ilyen szépen sebzi szembõl szvsz HESH-el már csak kíváncsiságból mentem ki elé.
Szerintem nem fogják nerfelni, legalábbis olyan szinten nem ahogy pl. elintézték a francia TD-ket, inkább csak minimálisan és 99%-ban ugyanolyan tank marad mint most.
Javítsatok ki ha tévednék.
én nem mentem Leo 1-el teszt szerón, de ha túl jó akkor tuti kap majd vmi nerfet 😊
Egész pofás kis darab, és nem bántam volna, ha összefuthatok párral, megnézni õket élõben is 😊
azt hogy mit csinálnak vele azt nem tudom 😄

Egyébként eddig szerencsém volt, mert minden alkalommal, mikor valaki belinkelte az elõre letölthetõ peccset, voltak páran, akiknek behalt tõle az egész játék, nekem meg eddig még mindig tökéletesen futott (már amennyire ez tud tökéletes lenni 😄 ), pedig mindig így frissítettem én is.
szóval egyszerü user-nak ez sem fog menni.
Már szedem is. Thx! Remélem, mûködni fog 😄
Ez a játék csak patchekbõl épül fel és csak béta verzió szerintem mert még mindig nem érte el az 1.x.x verziót. Meg ha egy fájlnak patch a neve akkor minek hazudjak róla?!
Jah a moddolás egyszerû 5 modot használok de mindig személyre szabom mint ahogy minden mást amit használok.
Dolgokat meg nem kell magadtól kitalálni nem vagy te újság. Ki mondta hogy mindig így csinálom? Igen csináltam már nem 2x de akkor magától felrakta de gondolom megváltoztatta a WG hogy így egyszerûbb lesz és ezért kérdeztem meg, hogy másnak is így mûködik-e, de amint látom te nem sokat értesz hozzá.
Elviekben a zoom és a szerver célkereszten kívül mûködik minden a 8.4-bõl csak a megváltozott tartalom miatt kell esetleg frissíteni a mod-okat.
Tehát a tankspecifikus modokból kell keresni 8.5-ös verziókat de esetleges hibás megjelenítésen kívül más galibát azok sem okoznak.
Ilyenek a:
Stat pakk (elég majd csak a nyelvi részét frissíteni)
XVM
Techtree
Ikon szettek
Amikkel nem kell pöcsölni:
Célkeresztek
Damage panelek
Minimap-ok
Scopeshadow
Garázs óra
Garázs
Invisible Camouflage
Már beraktam egyszer de itt van ismét a mûködõ zoom/szerver célkereszt