World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit manupulal es miert? nekem miota van crit0 modulserules nem romlott a statom. akkor nekem most nem manipulal?
Jakuza1
Kamu es magyarazkodas a wargaming reszerol, ugyanis amikor nem volt module damage akkor is volt penetration null damage. De legalabb jol lehet manipulalni az eredmenyeket.

voivod32
Elõbb részletesen kifejtette, mire gondolok. Írtam, hogy KÖZVETETTEN kihat az effire is. Nem ÖNMAGÁBAN határozza meg, de kihat rá.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem Xprõl beszéltünk, egyértelmû hogy vereségnél kevesebb az XP, hiszen nics rajta a gyõzelmi 50% bónusz.

Effrõl beszéltünk, az pedig akárhogy variáljuk, gyõzelem független. Persze ha 1 perc alatt meghal mindenki, akkor nem tudsz sebezni te sem, ez tény, de azért nem ez a magyarázat azért hogy kinek mennyi az effije.

Eff témához annyit, hogy szerintem a tudást egyre kevésbé mutatja a tényleges tudást. Lehet vitatkozni, hogy melyik adatot hány %-ban kell nézni, én mindegyiket egyenlõ arányban venném, esetleg a damage és destroye-t egy hangyányival jobban. Persze csata függõ, hogy melyik a fontosabb a végeredmény szempontjából, a foglalás vagy a minél több sebzés/ kill. Saját példa alapján, csak amcsi tankokkal mentem, egy két tiert leszámítva a sebzésem jó esetben is fele akkora mint más nemzetek tankjai, és az átütés sem szokta elérni a többit. Haverom meg németekkel ment, ott meg pont fordíva, mint nálam. A páncélzatomból, esetleg a tûzgyorsaságból próbáltam kompenzálni. Az új eff számítással sokat esett a pontom, pedig szerintem nem elhanyagolható, ha a többiek az én spottolásomból sebeznek, vagy megakasztok egy foglalást és azért nyerünk. Szóval csak annyit akartam kihozni az egészbõl, hogy a súlyozás szerintem nem jó nem mutatja meg egy játékos valódi tudását. Ugyanakor természetesen nem is téved olyan hatalmasat, tehát 700 effes játékos így se úgy se lesz jó.
voivod32
ˆ Wlanseraf
| ma 14:17 | privát | válasz | #223553
tyûû sajnos már tudom milyen hétvégén játszani😄DDD... ennyi mocskos babuint azért hétköznap ritkán látni... baszná szájba mind a jó kurva édes anyját...

Mint az a retard egyik nap itt még büszke is volt rá hogy tök hülye...

Ezzel csak maximálisan egyetérteni tudok...

kis kaliberrel is uganyanannyi 0 crit loves van, de a tuzgyorsasag/lassusag miatt a nagy kalibernel faj igazan. szerintem.
visaszaterve eredeti felvetesedre, a premiumtank premiumaccounttal hoz jol, jo teljesitmennyel. minimu 1000 damage, amitol jol hozza a penzt.

t-25-re megvetel elott ra kellett volna kerdezned, mert nem igazan ajanlott joszag. sajnos tenyleg borzalamas a celzasi ideje. pedig enm lenne rossz az agyuja. nagy banata meg h nem tierlimites.

ne feletds el, a koncepcioa wg-nel ha premiumtanknak gyengebbnek kell lennie mint a sajat tierben topra fejlesztettnek. ezt a t-25 maximalisan teljesiti 😛

nekem 350 kor utan 58%os 1600 eff, 1,3 kill. szoval nem rossz igazabol.
Most hogy 0crit meg modul sérülésnél vagyunk feltennék két egyszerû kérdést. Csak nekem zavarja az orrom azt hogy mostanában nagy kaliberrel lehet criteket ütni? Csak nekem tûnik úgy, hogy ha átlag sebzéssel megtudnám ölni az ellenfelet akkor random esélyre már blow-upot ad, de persze fél vagy teljes hpról soha?

voivod32
Engem az egyik meccsen feljelentett egy KV-4 tulajdonos, mondván, hogy cheater vagyok, mert amikor El hallufon vánszorgott felfelé az emelkedõn, háromszor seggbe,majd kilõttem. Mindezt a 198 penes (nem a legerõsebb, hanem a "középsõ" legerõsebb) löveggel. Pedig a marhája tudta, hogy a közelben vagyok, mert elõtte volt egy lövésváltásunk. Csak elbújtam egy percre és õ úgy gondolta, ideje elindulni.

Hiába a goldammo mindenre képes<#nevetes1>

Maala
Pedig a legtöbb tankot ha 15-60°-os szögben lövöd az elsõ, hátsó görgõnél, az bizony láncol, és sebez is a legtöbbször.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én azzal érdemeltem ki eme nemes jelzõt, hogy 1 hiteltem egy IS7et.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Azért közvetetten mégis számítanak a "lengyelek". Ugyanis, ha tényleg barmokkal kell "együttmûködni" akkor az általában vereséghez vezet, mivel egyedül nem tudsz kilõni mindenkit, (persze csak azért, mert nem tölt elég gyorsan a löveg<#vigyor4> ), a vereség viszont jóval kevesebb XP-t eredményez, hiába sebeztél te a legtöbbet az egész mezõnybõl.Ennek egyenes következménye, hogy lassabban tudod fejleszteni a tankodat+legénységedet, tovább kínlódsz stock tannkkal, tehát kevesebbet is tudsz sebezni. És itt zárul be a kör. Minél tovább szenvedsz a stock tankoddal, annál tovább rontja az átlagodat, amit visszahozni jóval nehezebb, mivel a meccsek száma egyre nõ, és a nagyobb számok átlagának változtatásához lényegesen több össz sebzés kell.
Persze az az igazság, hogy mindig a lehetõ legtöbbet kell sebezni.<#vigyor4><#mf1>

Mondjál már egy nicket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mostanába menõ ezzel jönni.. ma én M6-al kétszer átüttem a churchill VII oldalát és megkaptam ugyanazt az elismerõ rangot mint te😊

persze mert amikor egyedül többet ölök és sebzek mint az egész csapat akkor az én hibám hogy a többit nem tudtam egyedül megölni?én sem vagyok legyõzhetetlen.
ferdinandal könnyû legalább 2ezret sebezni legalább.de ez is igenis csapat függõ.ha vacak a csapat és tier 10es tankok is vannak akkor sokra megyek vele...
meséld már el nekem hogyan kéne õket egyedül megállítanom?amikkel rendszeresen szembe kerül az ember:m103 is8 e75 jobb esetben e100 is7 stb
kapok 3 lövést aztán semmi nem marad belõlem és itt már az sem segít hogy igyekszem dönteni a tankot hogy a becsapódási szög olyan legyen hogy pattanjon rólam.
meg ha rossz lennék valószinû nem jönnék ki pluszban 8as tankokkal.
eff témához annyit hogy felderíteni nem szoktam lehet az lehet a baj?scout tankokat utálom.
IP-vel hátúlról meglõttem egy batchat-et, erre megkaptam, hogy goldnoob vagyok 😊
pedig kéne javítani.én egész jól keresek tier8as tankkal is de a nem sebzõ lövéseket(fõleg ha átütést mond)utálom.az a végén nem térül vissza,olyan mintha a földet lõném lássuk be ezer/lövés árért ez bosszantó.
Nehezen hiszem hogy 2-5000 a átlag sebzésed T8ban és mellette szar a effed.

GabeE3e
Szegény lengyelek 😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

éppen hogy nem biztos...mármint a fecske meg a nyár. Lásd Diegho.
Mi a wot nicked? 😊

Az eff gyõzelem/vereség független. Ha rendszeresen te ölöd a nagyját, lényegtelen milyen a team, jó lesz az effed.

Szóval hagyjuk az "eff nem számít" témát. A lila effesek is ugyanúgy lövik a nullás kriteket mint báki más.

Mondhatsz akármit, ha megcsinálnád a megfelelõ sebzést csatánként akkor bármilyen hülye a csapat, kellõen magas lenne a winrate és wn6.
Persze nyilván az a legegyszerûbb hogy ráfogjuk a lengyelekre azt hogy miért nem jó a statunk.

Egyetértünk....

És pont ezért, a nullás sebzés véleményük szerint nem bug hanem Works As Designed, nincs mit kijavítani.

Asszem ez az egyik dolog amit írtam hogy nem szeretedk a Wotban (a másik meg az arty.).

a sebzõ lövés vihet modult is.ha nem sebzed az nem visz modult sem csak nagyon ritkán.ez igaz akkor is ha átütést mond de vmiért még sem üt át.
igen de sajnos általában én tier8as tankkal(mert mostanság azzal megyek) 2-5ezer sebzésem csatánként csak egy szebb vereségre elég...új kedvencem a pár nappal ezelötti 3fõs szakaszom ahol 11-14re kaptunk ki és ebbõl 9et mi öltünk, 5-t én magam.ez sokat elárul a csapatról amit általában kapok.1 fecske a wotban nem csinál nyarat az biztos.
Az a klán ami ilyen emberekkel indít, abból soha soha és soha nem lesz erõs CW klán. És itt nincs olyan hogy a kivétel erõsíti a szabályt. Lassan 2 éves tapasztalatom van a témában, de nem láttam még olyat hogy noob klánból olyan lett ami végig verte volna európát.

Tudod hogy a két egymást követõ mondatod ellentétes volt (nem sebez modult vs duplán is sebez).

Ez tény és való, de mi is történik ilyenkor? Aki lõtt, annak nulla sebzés, tehát pénzt xp-t nem kap, de fizeti a lõszert (magas tierekben külön öröm), aki bekapta, annak elszáll a modul, lehetõleg egy ammo rack, vagy ágyú, és már nyomhatja is rá a javítót, ha nem akar a csata hátralévõ részében használhatatlan tankkal derpelni fel-alá. Ha ez szándékos, akkor jól ki van találva, de ezt valszleg soha nem tudjuk meg. Mellesleg azért furcsa, fõleg hogy fél éve ígérgetik (illetve idõnként bele is írják a patch notes-ba szemrebbenés nélkül) hogy a nullás lövések ki lesznek javítva.
ó dehogynem😊 a legtöbb 0 sebzés modult sem sebez.fõleg mostanság.hiába mondja hogy penetration semmi baja nem lesz.ha sebez akkor üthet modult is vagy legénységet.néha elõfordul hogy csak modul vagy legénység sebzõdik de ez a sokkal ritkább.nekem a kedvencem a multkor a tigris 2-es lánctalpat is vivõ és egyszerre sebzõ lövése is ráadásul szembõl.na ilyet még nem láttam.mert ha láncol akkor más nem szokott sérülni.
Sokaknak van 800 alatt a régi tagok között, de azon vagyunk hogy ezen változzon!
A régieknek fel kell fejlõdni megadott idõre(személyre szabottan) az újakat meg már eleve 800-tól veszük be.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Tudod, mindenkinek lehet szerencséje és egy jó köre. Ahogy mondani szokás, vak tyúk is....

Ha konzisztensen, meccsrõl meccsre osztod le a sebzést, nem csak 10-20-100 meccsbõl 1x, akkor az effed is jó lesz. Nem kell túllspilázni hogy az eff nem számít.

Nem a jó eff miatt leszel jó játékos, hanem hajó játékos leszel jó lesz az effed is. Mert az olyan értékekbõl számítódik amelyekkel a csatában hozzáteszel a gyõzelemhez.

amióta wotozok azóta én már minden összeesküvés elméletre nyitott vagyok.valószínûleg van is benne igazság nem csak egy negatív mellékhatása a wot-nak az üldözési mánia😊
Sztem ez a rengetek 0 sebzés következménye - mint tudjuk, olyankor a modul sebzõdik, ami nem okoz tank HP vesztést. Ugye amikor lõsz, többnyire csak azt látod hogy "we hit them hard" és 0 hp sebzés, de amikor a f*sz másik oldalán vagy, nagy eséllyel ilyenkor szállnak el a modulok.

Nem kell nagy misztikumokra gondolni meg összeesküvésre 😊

Azt ugye tudjátok, hogy spidi777 wn6-ja 604?
Esetleg õ kivétel, ami erõsíti a szabályt? 😊

ez az eff ráta is hadd ne mondjam ki hogy mi.multkor én is megnéztem.ezt vágta az arcomba hogy noob vagyok😄 húha akkor vajon a többi játékosra mit mondhat?mert a meccs végén kiosztott sebzés és tp alapján nagyonis az élen járok.
ennél már csak azon szórakozom jobban mikor vki a win rate alapján lenooboz.hát istenem ez van kevesebbet nyerek mint az átlag mert a csapatjátékban egyedül kell produkálni mert a sok siemkás chat huszár nem tud játszani.mert nyilván bennem van a hiba mert nem ölöm meg egyedül a teljes ellenséges csapatot.
nem igaz hogy nem lehetne skill alapján összeállítani a csapatokat.és akkor nem pro csapat menne egy rakás noob ellen + 1-2 jobb játékos akik max az áldozat szerepét játszhatják.
Miért is?
Te sem profinak születtél WoT-al a kezedben <#papakacsint> vagy ha ingen akkor <#worship>
Valahonnét el kell indulni és ha jó a csapat/társaság akkor az majd segít feljebb fejlõdni.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

vágom.. ez bassza el az egész gamet, mikor van 4 ilyen szar oldalanként..

de nem is értem, hogy mit lehet az artyzásban szeretni..

De a csávónak 4 (NÉGY!) arty áll a garázsban..

überláma..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"aztán a legénységi tagok elhalálozása esetén mért van az hogy 90%-ban az hal meg akire a legjobban szükség lenne"

Erre a gondolatra reagálva: sosem voltam az összeesküvés-elméletek híve, de határozottan úgy érzem, hogy gyakrabban szállnak el modulok/tankerek, mint még a béta idején. Ez ugye tankfüggõ, de játszottam én az elmúlt fél évben minden nemzet gépeivel (kínaival mondjuk keveset), és csodálkozni szoktam, ha nem visz magával minden második bekapott találat valami részegységet. A világért se bocsátkoznék feltételezésekbe, de azért nem lepõdnék meg, ha benne lenne a WG keze a dologban.
Höhö, mintha némi összeférhetetlenséget látnék 😄.
WN6 Rating: 800+ / a végcél egy erõteljes CW(ClanWar) csapat összehozása

4ezer csata után pár dolog böki a csõröm.valaki megtudná magyarázni ezeket annak örülnék.
célzási idõ.pl 2,9sec akkor mért van az hogy 6-7 másodpercet állhatok egyhelyben mire összeszûkül a célkereszt?ezt fõleg a használhatatlan kategóriába sorolható t-25 féle tankoknál imádom.mindez persze célzásgyorsítóval és 100%-os legénységgel.
aztán a másik:érdemes bármilyen prém tankot venni ami nem kerül legalább 8ezer aranyba?tehát tier6 vagy lejjebb?belefutottam ebbe a t-25 nevû csodába.jó ha 23ezret keresek vele 4-5kill meg legalább 1200sebzés mellett.de volt már 3ezer is a nyereség.átlagba meg jó ha 10ezer megvan.és egy spec mm se ártana meg neki az biztos.vagy az csak t8-on jár ha rengeteget költök?-.- mire is jó ez a tank tulajdonképpen?közepes tanknak a lomha forgási sebessége miatt nem.snipernek se vmi jó 0.41el.a vk4502a-ra emlékeztet a használhatatlansága.
az állítólag random mm-el csak nekem jönnek össze ilyen sorsolások hogy 4 gyõzelem 1 döntetlen 50 vereség.nálam ez a rekord.
aztán a legénységi tagok elhalálozása esetén mért van az hogy 90%-ban az hal meg akire a legjobban szükség lenne.a lassú tanknak a vezetõje természetesen hogy mozdulni ne tudjon szinte.ha kicsi a tûzgyorsaság vagy a tank egyetlen kiemelkedõ képessége a gyors tüzelés akkor természetesen az ezért felelõs úriember szíveskedik kijelentkezni az élõk sorából.
mi történt az artyval a 8.5ben?a lövedék olyan lassú mintha legalább háromszor messzebbre lõnék.
sebzésnél mi dönti el hogy mekkorát sebez?pl egy ferdinandnál nagyon nem mind1 hogy 368 vagy 613...
Na mondjuk az már odabasz<#hehe>

Halik
Aktív fejlõdõképes "<_HUN_> The Skulls MMOfan Team" klán keresi új tagjait.

Szabály:
- Viselkedj kulturáltan... ne légy obszcén!
Kérés:
- Légy aktív és fejlõdõ képes... részvét a közös programokban (század/gyakorló)
- TS3 használat."saját szerver"(amikor van lehetõséged MINDIG használd)
- Csatlakozás FB'zárt csoportunkhoz.(itt teszünk közzé minden infót/eventet)

Minimum követelmény:
- (elit) 1db Tier6 HT v. TD v. 1db Tier4 Arty (közepes századhoz)
és
- (elit) 1db Tier8 HT v. TD v. 1db Tier6 Arty (bajnok századhoz)
és
WN6 Rating: 800+

Célok:
Elsõsorban a kikapcsolódás, jó társaság és hangulat, de mind e mellett a végcél egy erõteljes CW(ClanWar) csapat összehozása.

Ha felkeltettem az érdeklõdésed akkor ONline a játékban keresd:
_ZM_ vagy Spidi777

voivod32
Igen, nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk, mert nekem nem volt ismerõs a pálya.

Az nem Berlin hanem Ruinberg,nem tudom mivel írták át a nevét berlinre,de én is láttam egy ilyen videót,de az a berlin az ruinberg.

Trentaro
Valóban lehet összefüggés a tier és a pálya között, de tier 10-ben sem ad más pályákat mint tier 8-ban, szóval nincs csak tier 10-es pálya.

Nem biztos, hogy nincs igazam...

4 hsz-t kell visszaolvasni.
Imrusssss
ez melyik tank? M6.... azt tudom hogy így
kezdödik

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

voivod32
Azért kérdeztem, mert egyszer valami videóban, vagy replayben láttam ilyesmit. Vagy lehet, hogy csak promó videó volt? Azért kérdeztem, mert 8-as tanknál nincs nagyobb nekem. De vannak olyanok, amiket csak kilenc-tízben ad be?