World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Effrõl beszéltünk, az pedig akárhogy variáljuk, gyõzelem független. Persze ha 1 perc alatt meghal mindenki, akkor nem tudsz sebezni te sem, ez tény, de azért nem ez a magyarázat azért hogy kinek mennyi az effije.
| ma 14:17 | privát | válasz | #223553
tyûû sajnos már tudom milyen hétvégén játszani😄DDD... ennyi mocskos babuint azért hétköznap ritkán látni... baszná szájba mind a jó kurva édes anyját...
Mint az a retard egyik nap itt még büszke is volt rá hogy tök hülye...
Ezzel csak maximálisan egyetérteni tudok...
t-25-re megvetel elott ra kellett volna kerdezned, mert nem igazan ajanlott joszag. sajnos tenyleg borzalamas a celzasi ideje. pedig enm lenne rossz az agyuja. nagy banata meg h nem tierlimites.
ne feletds el, a koncepcioa wg-nel ha premiumtanknak gyengebbnek kell lennie mint a sajat tierben topra fejlesztettnek. ezt a t-25 maximalisan teljesiti 😛
nekem 350 kor utan 58%os 1600 eff, 1,3 kill. szoval nem rossz igazabol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Persze az az igazság, hogy mindig a lehetõ legtöbbet kell sebezni.<#vigyor4>#vigyor4><#mf1>#mf1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ferdinandal könnyû legalább 2ezret sebezni legalább.de ez is igenis csapat függõ.ha vacak a csapat és tier 10es tankok is vannak akkor sokra megyek vele...
meséld már el nekem hogyan kéne õket egyedül megállítanom?amikkel rendszeresen szembe kerül az ember:m103 is8 e75 jobb esetben e100 is7 stb
kapok 3 lövést aztán semmi nem marad belõlem és itt már az sem segít hogy igyekszem dönteni a tankot hogy a becsapódási szög olyan legyen hogy pattanjon rólam.
meg ha rossz lennék valószinû nem jönnék ki pluszban 8as tankokkal.
eff témához annyit hogy felderíteni nem szoktam lehet az lehet a baj?scout tankokat utálom.
Mi a wot nicked? 😊
Szóval hagyjuk az "eff nem számít" témát. A lila effesek is ugyanúgy lövik a nullás kriteket mint báki más.
Persze nyilván az a legegyszerûbb hogy ráfogjuk a lengyelekre azt hogy miért nem jó a statunk.
És pont ezért, a nullás sebzés véleményük szerint nem bug hanem Works As Designed, nincs mit kijavítani.
Asszem ez az egyik dolog amit írtam hogy nem szeretedk a Wotban (a másik meg az arty.).
A régieknek fel kell fejlõdni megadott idõre(személyre szabottan) az újakat meg már eleve 800-tól veszük be.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Ha konzisztensen, meccsrõl meccsre osztod le a sebzést, nem csak 10-20-100 meccsbõl 1x, akkor az effed is jó lesz. Nem kell túllspilázni hogy az eff nem számít.
Nem a jó eff miatt leszel jó játékos, hanem hajó játékos leszel jó lesz az effed is. Mert az olyan értékekbõl számítódik amelyekkel a csatában hozzáteszel a gyõzelemhez.
Nem kell nagy misztikumokra gondolni meg összeesküvésre 😊
Esetleg õ kivétel, ami erõsíti a szabályt? 😊
ennél már csak azon szórakozom jobban mikor vki a win rate alapján lenooboz.hát istenem ez van kevesebbet nyerek mint az átlag mert a csapatjátékban egyedül kell produkálni mert a sok siemkás chat huszár nem tud játszani.mert nyilván bennem van a hiba mert nem ölöm meg egyedül a teljes ellenséges csapatot.
nem igaz hogy nem lehetne skill alapján összeállítani a csapatokat.és akkor nem pro csapat menne egy rakás noob ellen + 1-2 jobb játékos akik max az áldozat szerepét játszhatják.
Te sem profinak születtél WoT-al a kezedben <#papakacsint>#papakacsint> vagy ha ingen akkor <#worship>#worship>
Valahonnét el kell indulni és ha jó a csapat/társaság akkor az majd segít feljebb fejlõdni.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
de nem is értem, hogy mit lehet az artyzásban szeretni..
De a csávónak 4 (NÉGY!) arty áll a garázsban..
überláma..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Erre a gondolatra reagálva: sosem voltam az összeesküvés-elméletek híve, de határozottan úgy érzem, hogy gyakrabban szállnak el modulok/tankerek, mint még a béta idején. Ez ugye tankfüggõ, de játszottam én az elmúlt fél évben minden nemzet gépeivel (kínaival mondjuk keveset), és csodálkozni szoktam, ha nem visz magával minden második bekapott találat valami részegységet. A világért se bocsátkoznék feltételezésekbe, de azért nem lepõdnék meg, ha benne lenne a WG keze a dologban.
WN6 Rating: 800+ / a végcél egy erõteljes CW(ClanWar) csapat összehozása
célzási idõ.pl 2,9sec akkor mért van az hogy 6-7 másodpercet állhatok egyhelyben mire összeszûkül a célkereszt?ezt fõleg a használhatatlan kategóriába sorolható t-25 féle tankoknál imádom.mindez persze célzásgyorsítóval és 100%-os legénységgel.
aztán a másik:érdemes bármilyen prém tankot venni ami nem kerül legalább 8ezer aranyba?tehát tier6 vagy lejjebb?belefutottam ebbe a t-25 nevû csodába.jó ha 23ezret keresek vele 4-5kill meg legalább 1200sebzés mellett.de volt már 3ezer is a nyereség.átlagba meg jó ha 10ezer megvan.és egy spec mm se ártana meg neki az biztos.vagy az csak t8-on jár ha rengeteget költök?-.- mire is jó ez a tank tulajdonképpen?közepes tanknak a lomha forgási sebessége miatt nem.snipernek se vmi jó 0.41el.a vk4502a-ra emlékeztet a használhatatlansága.
az állítólag random mm-el csak nekem jönnek össze ilyen sorsolások hogy 4 gyõzelem 1 döntetlen 50 vereség.nálam ez a rekord.
aztán a legénységi tagok elhalálozása esetén mért van az hogy 90%-ban az hal meg akire a legjobban szükség lenne.a lassú tanknak a vezetõje természetesen hogy mozdulni ne tudjon szinte.ha kicsi a tûzgyorsaság vagy a tank egyetlen kiemelkedõ képessége a gyors tüzelés akkor természetesen az ezért felelõs úriember szíveskedik kijelentkezni az élõk sorából.
mi történt az artyval a 8.5ben?a lövedék olyan lassú mintha legalább háromszor messzebbre lõnék.
sebzésnél mi dönti el hogy mekkorát sebez?pl egy ferdinandnál nagyon nem mind1 hogy 368 vagy 613...
Aktív fejlõdõképes "<_HUN_> The Skulls MMOfan Team" klán keresi új tagjait.
Szabály:
- Viselkedj kulturáltan... ne légy obszcén!
Kérés:
- Légy aktív és fejlõdõ képes... részvét a közös programokban (század/gyakorló)
- TS3 használat."saját szerver"(amikor van lehetõséged MINDIG használd)
- Csatlakozás FB'zárt csoportunkhoz.(itt teszünk közzé minden infót/eventet)
Minimum követelmény:
- (elit) 1db Tier6 HT v. TD v. 1db Tier4 Arty (közepes századhoz)
és
- (elit) 1db Tier8 HT v. TD v. 1db Tier6 Arty (bajnok századhoz)
és
WN6 Rating: 800+
Célok:
Elsõsorban a kikapcsolódás, jó társaság és hangulat, de mind e mellett a végcél egy erõteljes CW(ClanWar) csapat összehozása.
Ha felkeltettem az érdeklõdésed akkor ONline a játékban keresd:
_ZM_ vagy Spidi777
Nem biztos, hogy nincs igazam...
kezdödik
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM