World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem csak a LL M3 Stuart van amit vissza lehet kérni. Jó az valamire (nyilván csak a "fun" faktor lehet a kérdés, vagy esetleg összeszedni a tank expertekhez a kis tankokat)? Esetleg a T-50-2 legénységét lehet húzni benne 😊

Gondolom hogy ritka, ezért sokan nem ismerik 😊

csaba90
mert mi a specialitása?😄

Csaby

Csak akkor ha akarsz valamilyen amerikai közepes harckocsiba való legénységet húzni és nincs T26E4 harckocsid.

Amúgy nem nagy durranás, tier 5-ösök ellen még elmegy, de tier 6-osok ellen már elég halovány. Pénzt se hoz különösebben jól kb mint más tier 5. Mondjuk én a specialitása maitt kedvelem és még mindig elõ szoktam venni pár csatára.
Persze csak tudod nem tudtam hogy az eladásért kapott összeget kéri vagy a vételàrat?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Kétlem. Nem rémlik hogy használható pénznyomda lenne, és elég gyengécske is T5-ben. Se tûzerõben, se páncélzatban, se mozgékonyságban nem erõs.
mijki
A prém shermant érdemes visszakérni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mondjuk nem olyan kecsegtetõ a tier 10-el való játék az SPG-kre adott bónusz miatt. De akkor meg a KV-3-al fejleszteném tovább a legénységet, amire meg +50% credit van. És az akció legvégén feles átképzési költséggel raknám át õket IS-7-be.

Nem nagyon szoktam szakaszozni, de gondolom sokat dob az esélyeken. Ilyenkor meg pláne. Ilyenkor valóban többet játszanak a szeretcsétlenebbek is. Ami szívás ha velem vannak, de szinte ingyen plusz sebzés ha ellenem. 😊
ok köszi kiváncsi vagyok,10 perce írtam,a tank mondjuk lõwe😊

amúgy sztem ha még most írsz, akk estére meglesz

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Pf...
Tipikus van sapka-nincs sapka.
Amúgy az ilyen hétvégéket szvsz jobb kihagyni mert beszabadul a rengeteg siemka aztán csak gyûlnek az õsz hajszálak meg gyötör a gyomorfekély.
Én leginkább csak bevásárolni szoktam belépni max ha van platoon akkor megyek, egyedül nemigen.

Amúgy meg szerintem 600k. Ezt storeban nem lehetett és nem is lehet venni soha. Egyedi, csak a beta tezterek kapták.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

na azt megnézem😊 jó lenne kösz😊
fél nap

Na csodás.
Mostanában ez az egyetlen hétvége amikor nem tudok WoT-ozni, gondoltam,hogy olyan akció lesz amibõl egy-két dolgot sajnálni fogok. De ezzel már tényleg a kurva anyjukat.
Féláron vissza tudnám képezni az IS-7 legénységét KV-3-ból IS-7-be, ráadásul az emiatt elveszített tapasztalatot most 3x gyorsabban szereznék vissza az IS-7-ben az 5x elsõ csatával meg pláne. A kilences heavyjeim legénységét is faszán lehetne húzni.
Féláron van a garázs amire félre van rakva 300 arany. Féláron vannnak a consumables-ek amibõl ilyenkor mindig jó elõre megvenni pár ezret. Meg persze az equipment-ek is féláron vannak, amibõl szintén kéne pár tartalékba.

Ezzel az eventtel a hétvége alatt meglenne minden amit ilyen akciókból terveztem. De ilyen akció után jó ha 3-4 hónap múlva ha össze fog jönni...
hali,és mennyi idõ mire visszakap az ember egy prém tankot ha most írt a supportnak? pár nap,vagy hetek?
Rátekintek ezekre a játékosokra, és azt látom, hogy semmi vagyok hozzájuk képest.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Köszi

Mármint annyiért adtam el. De erre már nem vennék mérget.
300 000 rémlik
1 gold = 400 credit
A sörmi meg 1500 az onlány fa szerint.
A szorzás még megy gondolom.

A bétás sherman mennyi ezüstben?

T5 feletti prém tankot nem adtam el én sem. A beta sherman is itt áll már úgy, hogy 2 éve havi max 1 csatát tolok vele. Amit eladtam az csak az ingyen kapott vackok voltak, pl tetrarch és T 127

pointer4
X3 Crew Experience for all Tier X Vehicles and Tier VIII Self-propelled guns

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok siemka jön majd húzni a legénységet....
Azt én sem értettem, hogy ha valaki megvesz 7500 aranyért egy KV5-öt, miért adja el? Még ha nem is játszik vele, elfér a garázsban, enni nem kér.

Hm...
A hétvégi event. Mintha picinykét jobb lenne mint az évfordulós.

emu már a legeleje óta játszik.... sehol se kreált az a stat

Igen, de aki prém tankot elad az egy implicit balfasz!

De ilyen statot nem lehet úgy csinálni ,hogy elkezded,és jön nem??Tuti renick-esek vagy ?
JeffDunham
Na igen. Lehetsz te jó ha hülye a csapatod. Látszik hogy újrakezdték a kis trollok. <#hehe>

Tegnap engem is szembe dobott egy 8k csatás Pirates-el akinek 2880 wn6-ja volt. Persze átrohantak rajtunk. Szép kis kreált statok. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gyakorlás ESL-re. Most god mode off-ban voltak <#vigyor2>.

Sunsetjoy
Vajh, megéri a 600.000 kreditet a prémchurchill?
Nekem kvázi elegem volt belõle, ahogy bejött egy csomó td, med és egyéb tierközeli gyilkológép.
Ott lett vége, mint a botnak.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor vissza kaphatom az egy éve eladott kv-5 is?
going for da Pool...

..
...

Gotcha!

nem tudod átbaszni õket, ha azt akarod hogy a prém korszak elõtt eladott T34-et akarod visszakapni. Csak a goldért vett tankokra vonatkozik a lehetõség.

ok köszönöm!
Fasza!
Mennyibe megy most a T34?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ja igen, kell hozzá a kredit amit kaptál érte anno, meg 1 free garage slot

Jól van népek, egyszer leirom a pontos menetét:

http://support.worldoftanks.eu

Beloginosz -> Jobb fenn My Tickets -> New Ticket -> WoT -> Account support -> Beirod hogy "XY premium tank sold" -> Ekkore bejön egy új ablakon javaslat a FAQ-ból, azokkal nem kell foglalkozni "No, the problem not solved yet"

Itt leirásba beirod a prémtank nevét amit szeretnél vissza és az eladási dátumot kbra. Én ezt irtam: Dear WG Support! I would like give my tetrach back. I sold it when we become, aprox. 1 year ago. I hope its possible. Thanks, NH3CL".

Eztán leadod a ticketet.

Fontos, hogy csak 1 prém tankot igényelhetsz vissza az egész WOT-os pályafutásod alatt. Szükséges egy szabad garázshely hozzá és a tank értéke creditben.

írtok egy ticketet a supportnak:
"Hello!

I heard about this on-time opportunity on official EU forum. Ectar opened a thread, it says that I can get back my premium tank which was sold by an error.
I wish a restore.
Tank: <tanknév>
It was sold: <kb. dátum>, it was accidentaly.
I have the free garage slot and the credits for it 😊

Thank you."

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ok.és mit kell hozzá tennem,hogy visszakapjam egy tankomat?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Roger6
<#eljen> Én értékelem, fasza lett! <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez most komoly?
Hogyan lehet ezt elintézni engem is érdekelne?

T127 vagy tetrach legyen szerintetek?

Boconadi
Az úgy komoly 😄DDDDDDD A su-14 érdekes volt <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> (Valószínûleg egy pillanatra szétugrott a célkereszt, és pont akkor kattintott. Bár nem tudom 😄)

A type-ra mikor rálõtt az pedig simán egy levegõben felrobbanó lövedék. Nem egyszer történik meg arty-val. 😊
It is important to note that this is a one time only restoration for Premium tanks. This means if you have sold a premium tank in error it can be replaced but only once. If you have deleted multiple premium tanks only one can be restored.

csaba90
IGEN! Egy tankot visszaadnak, volt egy csávó aki az is7-esét kérte vissza!
Én hétfõn kértem vissza a T34-est 😄 2,4 milláért megkaptam 😄

Csaby

Hol igényelted vissza?

Mennyit kellet vajon a csajoknak fizetni, hogy az alkoholista barátunk egyáltalán hozzájuk érhessen? <#mf1>

Szar egy melód lehet úgy kell elfoglaltságot keresned....