World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem nagy durranás, tier 5-ösök ellen még elmegy, de tier 6-osok ellen már elég halovány. Pénzt se hoz különösebben jól kb mint más tier 5. Mondjuk én a specialitása maitt kedvelem és még mindig elõ szoktam venni pár csatára.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem nagyon szoktam szakaszozni, de gondolom sokat dob az esélyeken. Ilyenkor meg pláne. Ilyenkor valóban többet játszanak a szeretcsétlenebbek is. Ami szívás ha velem vannak, de szinte ingyen plusz sebzés ha ellenem. 😊
amúgy sztem ha még most írsz, akk estére meglesz
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Tipikus van sapka-nincs sapka.
Amúgy az ilyen hétvégéket szvsz jobb kihagyni mert beszabadul a rengeteg siemka aztán csak gyûlnek az õsz hajszálak meg gyötör a gyomorfekély.
Én leginkább csak bevásárolni szoktam belépni max ha van platoon akkor megyek, egyedül nemigen.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mostanában ez az egyetlen hétvége amikor nem tudok WoT-ozni, gondoltam,hogy olyan akció lesz amibõl egy-két dolgot sajnálni fogok. De ezzel már tényleg a kurva anyjukat.
Féláron vissza tudnám képezni az IS-7 legénységét KV-3-ból IS-7-be, ráadásul az emiatt elveszített tapasztalatot most 3x gyorsabban szereznék vissza az IS-7-ben az 5x elsõ csatával meg pláne. A kilences heavyjeim legénységét is faszán lehetne húzni.
Féláron van a garázs amire félre van rakva 300 arany. Féláron vannnak a consumables-ek amibõl ilyenkor mindig jó elõre megvenni pár ezret. Meg persze az equipment-ek is féláron vannak, amibõl szintén kéne pár tartalékba.
Ezzel az eventtel a hétvége alatt meglenne minden amit ilyen akciókból terveztem. De ilyen akció után jó ha 3-4 hónap múlva ha össze fog jönni...
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
A sörmi meg 1500 az onlány fa szerint.
A szorzás még megy gondolom.
Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok siemka jön majd húzni a legénységet....
A hétvégi event. Mintha picinykét jobb lenne mint az évfordulós.
Tegnap engem is szembe dobott egy 8k csatás Pirates-el akinek 2880 wn6-ja volt. Persze átrohantak rajtunk. Szép kis kreált statok. <#eljen>#eljen>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nekem kvázi elegem volt belõle, ahogy bejött egy csomó td, med és egyéb tierközeli gyilkológép.
Ott lett vége, mint a botnak.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
..
...
Gotcha!
Fasza!
Mennyibe megy most a T34?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
http://support.worldoftanks.eu
Beloginosz -> Jobb fenn My Tickets -> New Ticket -> WoT -> Account support -> Beirod hogy "XY premium tank sold" -> Ekkore bejön egy új ablakon javaslat a FAQ-ból, azokkal nem kell foglalkozni "No, the problem not solved yet"
Itt leirásba beirod a prémtank nevét amit szeretnél vissza és az eladási dátumot kbra. Én ezt irtam: Dear WG Support! I would like give my tetrach back. I sold it when we become, aprox. 1 year ago. I hope its possible. Thanks, NH3CL".
Eztán leadod a ticketet.
Fontos, hogy csak 1 prém tankot igényelhetsz vissza az egész WOT-os pályafutásod alatt. Szükséges egy szabad garázshely hozzá és a tank értéke creditben.
"Hello!
I heard about this on-time opportunity on official EU forum. Ectar opened a thread, it says that I can get back my premium tank which was sold by an error.
I wish a restore.
Tank: <tanknév>
It was sold: <kb. dátum>, it was accidentaly.
I have the free garage slot and the credits for it 😊
Thank you."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogyan lehet ezt elintézni engem is érdekelne?
A type-ra mikor rálõtt az pedig simán egy levegõben felrobbanó lövedék. Nem egyszer történik meg arty-val. 😊
Én hétfõn kértem vissza a T34-est 😄 2,4 milláért megkaptam 😄
Csaby