World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az engem is mocskosul idegesít. Folyamatosan 1-20 Hp-t hagyok a tankokban. Ma is valami futiba lõttem bele, asszem T50-2, és 1 azaz egy HP-val továbbfut. Nem láncolódik, nem sérül meg a motor, semmi. Vidáman fut tovább 60-al és beírja: lol. Hát én is ezt írtam, meg hogy wtf.

persze random, de akkor is ki vagyok akadva h majd háromnegyed hp-t lelõ 1 t4-s szutyok 1 t8-s tankból a map másik végébõl....mert a 300 max 500-t belém vert volna oké, de h 714...persze nem minden lövés ad ennyit neki...de komolyan pff 😄
Nem vettem észre, hogy a régi kredites magától bekapcsolna. Emiatt cseréltem le az összes járgánynál az újra.
Meg is lehet fordítani a dolgot.. mennyire hihetõ hogy a mai nap elõször E-75-el lõttem egy artyba 368-at.... természetesen túl élte valami kis hp-val... most meg 420 lõttem JT-vel egy Object artyba természetesen túl élte....

Ez a WG féle érdekes random😊))))))))))) mind a kettõ full legkisebb lövés amit a két tank tud😛P

tudom h gyenge, meg t5-ök is rendre 1shotolnak....de azért 1 grille? 714 hp?! ugyanmár.... 😄 vicc a köbön 😄
Nekem az a tapasztalatom, hogy manuálisan kell mûködtetni. Ennyit tudok hozzátenni 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Brit SPG-k

popey8
Sajnos a WoT Wikin nem írnak konkrétumot, de nekem vmi olyasmit sikerült kisilabizálnom, hogy a nem prém is automatikusan lép már mûködésbe, csak pár másodpercnyi késéssel és manuálisan nem is lehet bekapcsolni. Ha ez igaz, akkor ez a pár mp mennyi? Kinek mi a tapasztalata?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ac 48-nak sajna nagyon gyenge a teteje.... arty kegyetlen nagyokat tud rá sebezni... t6 könnyedén egylövésezi
Nem is tudtam h az a rohadt kis grille ekkorákat bele tud verni 1-2 tankba....mentem 1 kört ac.mle 48-al, olyan laza körnek tûnt (2v5-t kellett volna lehozni, de totál esélyes volt, full hp-n voltam minden fasza volt...) majd kaptam 1 714hp-s shotot a kis grille-tõl....

Komolyan 10 mp-ig csak pupilláztam h volt képes akkorát belém csapni....vicc.
A prém poroltó rögtön mûködésbe lép amint tûz lesz, mindössze 1 egységnyi hp ég le. Ha nem használod el a meccsen, nem kell újravásárolni. A réginél meg manuálisan kell bekapcsolni a poroltót.
popey8
El tudná vki mondani, hogy mûködik pontosan a prém és a nem prém tûzoltókészülék így az átalakítás után?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Meg!!!! Köszönöm szépen mégegyszer! 😊
kíváncsi leszek milyen lesz
Még egyszer nyomatékosan hangsúlyoznám: Ami az üvegben lesz maximális biztonsággal megihatod!!! Szeretek viccelni, de soha nem veszélyeztetném senki egészségét!<#eljen>

Okés! Téma lezárva!<#wave> Megdumáltuk?
- SerB confirmed that new reward system is being tested (as in special rewards for archievements), it won't be however active on regular basis
- SerB regarding the question, whether 112 (which is really good on supertest) will be nerfed after it comes out: "If we make a mistake, we fix it. If we don't, we don't. Simple as that."
- SerB can't promise, what the number of HAVOK patch will look like, whether it will be one of the 0.8.X series, or 0.9

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

<#worship><#worship><#worship><#worship> 1000000 köszönet!!!!!! <#szeret>
Áldásom rá!Fölteheted majd ha olyan kedved lesz!<#nevetes1> Csütörtökön föladom...akkor lesz idõm kimenni a telekre érte, jövõhét elején kézbe veheted! (vagyis szájba)
<#smile> na majd ha nem durva akkor lefotózom aztán felrakom fórumra az engedélyeddel <#pias>
Ejnye!<#nevetes1> A barátnõd (barátod) mit szól ehhez?<#vigyor1>
annyit megér a pálesz <#nevetes1>
én meg aztán sokatlátott "gyerek" vagyok.... nem tudnátok újat mutatni 😊
Isten ments!!! Pálinkával nem viccelünk! Nyugodtan megihatod ami benne lesz! Soha nem viccelnék ilyesmivel ebben biztos lehetsz!!!Egy nagyon jó pálinka lesz benne, amit én szeretek! A meglepi az lesz ami az üvegre lesz írva!<#vigyor>
meztelen fotó saját magadról?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mi lesz benne? egy adag ricin? 😄DD
hehe köszi szépen mégegyszer! alig várom!!!!!!
Okés cimbi!<#nevetes1> Hamarosan megy a jó kis pálesz!<#eljen> Minden rajta lesz! És kapsz egy kis meglepit mellé!<#wink> Tetszeni fog!
hehehe Köszönöm szépen! <#worship> aztán a neved legyen rajta!!!!
majd küldök vissza földieper páleszt ha összejön a dolog 😊

írhatsz rá nevet.... Györe Dávid vagy Benjamin Breeg... ami neked jobban tetszik, de az elsõ a hivatalos <#vigyor2>
Okés! Elhiszem! Komolyan küldök neked egy kis kóstolót<#nevetes1> Nemtom kell-e név, lehet cím alapján kiviszik szerintem!
elég annyi?
GY.D.

nem nem vicc.... ez a címem 😊
ha gondolod hívd fel az apeh-ot és megmondják XDDD
név nem kell? 😄
Ez nem vicc ugye? Mert elküldöm ide és ha nem ott laksz akkor valaki jól fog járni!<#vigyor1>
<#hehe>
2454 Iváncsa Fõ út. 111.
na küldöd? 😄
Nálunk megtörtént eset volt....

T7es meccs, kezdéskor: "na végre, csak egy szaros grille van a túloldalon, nem lesz itt gond"

Bocs! Küldöm!...hova???<#vigyor>
mit basztam el? 😄 azóta is várom hogy jöjjön de nem jön! <#szeret>
Mondtam hogy küldök neked! Te basztad el!<#nevetes1>

Bocsi <#lama>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/CHaPEKOARpM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Van ám még hely

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát akkor menj a búzaföldre!!! arass egy kis búzát és csinálj nekem búzapálinkát! <#pias>
Bejönnek a medek, viszont a T69 se nem med, se nem hevi! Nagyon nem érzem a vasat!<#nevetes1> Van aki meg arat vele!
Kis poén morzsák a wot világából...<#vigyor5>

Utolsó mondatok a tank parancsnokok chatjébõl!<#vigyor3>

- Arty mondja: "Kicsit közelebb engedem azt a BatChat-ot és adok neki..."

- Maus mondja: "menjetek csak, én vissza megyek együl bázist védeni"

- AMX 1390 mondja: "na akkor én egyenesen szembõl bezúgatok az enemyhez, és kilövöm azt a három artyt!"

- KV-4 mondja: "Hmmm...beállok szembõl és kilövöm gyorsan ezt az IS-4-et...úgyis keményebb a front páncélom mint neki!"

- T-50-2 mondja: "körbehugyozom ezt a csiga T-54-et...leláncolom, hadd lõjék a többiek addig!"

- Bat Chatillon 25t mondja: "Hmmm...még van 4 töltényem, odarobogok és kilövöm még gyorsan az enemy 3-megsebzett heavy-jét!"

- AMX 50 Foch (155) mondja: "jó kis bokor ez itt a csata közepén...be is állok ide szembõl, meg amúgy sem látnak mert van álcahálóm!"

- Löwe mondja: "Most vettem ezt a jó kis Löwe-t, megyek is vele egy kört...de haverék mért mondják állandóan hogy ½½rágyújtok egy Löwe-re½½...hopp! Jajj, mi ez a tûz???

- KV-5 mondja: "csak tudnám hogy tudnám kidobni ezt a szemetes kukát a kukába!"

- SuperPershing mondja: "Nagyon jó kis tank ez ennyiért, olcsóbb mint a többi VIII-as...viszont ennyiért a motort kihagyták belõle!"

Ezeket sajnos nem én írtam<#nevetes1> de nem rosszak szerintem!<#eljen>
Antimat
Különösen az átlag damage ratio tetszik ebben a statban (gondolom a goldammo miatt)

cyka blyat

Én vagyok noob!!!!!! Ennyi!<#nevetes1> Nekem ez a tank nem fekszik!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Maala
http://wotreplays.eu/site/215038#erlenberg-maala-t69

Talán ez segít megnézni, hogy milyen stílus kell hozzá.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tedd rá a nagycsövet,rakd tele prémlõszerrel ,és 1igazi terminátor lesz!

WOT nick: tepi1

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Hát nem tudom...nem tudom! Van két accom, az egyiken pont azt az ágat húzom és a T71-el volt 256 csatám és szerettem nagyon! 69%-os voltam vele! A T69-el meg életem legszarabb statja van! Kapaszkodj<#vigyor> 102 csata és 44%!<#idiota> Valami nem stimmel ezzel a tankkal!
Na sikerült gép elé jutni. Kezdõ kör Fcm , 3szor lõtt rám egy IS6 100 méterrõl és nem villant fel. Rajtam távcsõ meg periszkóp. Nem teszt szerver.