World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a WG féle érdekes random😊))))))))))) mind a kettõ full legkisebb lövés amit a két tank tud😛P
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Komolyan 10 mp-ig csak pupilláztam h volt képes akkorát belém csapni....vicc.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
kíváncsi leszek milyen lesz
Okés! Téma lezárva!<#wave>#wave> Megdumáltuk?
- SerB regarding the question, whether 112 (which is really good on supertest) will be nerfed after it comes out: "If we make a mistake, we fix it. If we don't, we don't. Simple as that."
- SerB can't promise, what the number of HAVOK patch will look like, whether it will be one of the 0.8.X series, or 0.9
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
én meg aztán sokatlátott "gyerek" vagyok.... nem tudnátok újat mutatni 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
hehe köszi szépen mégegyszer! alig várom!!!!!!
majd küldök vissza földieper páleszt ha összejön a dolog 😊
írhatsz rá nevet.... Györe Dávid vagy Benjamin Breeg... ami neked jobban tetszik, de az elsõ a hivatalos <#vigyor2>#vigyor2>
ha gondolod hívd fel az apeh-ot és megmondják XDDD
név nem kell? 😄
na küldöd? 😄
T7es meccs, kezdéskor: "na végre, csak egy szaros grille van a túloldalon, nem lesz itt gond"
Bocsi <#lama>#lama>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Van ám még hely
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utolsó mondatok a tank parancsnokok chatjébõl!<#vigyor3>#vigyor3>
- Arty mondja: "Kicsit közelebb engedem azt a BatChat-ot és adok neki..."
- Maus mondja: "menjetek csak, én vissza megyek együl bázist védeni"
- AMX 1390 mondja: "na akkor én egyenesen szembõl bezúgatok az enemyhez, és kilövöm azt a három artyt!"
- KV-4 mondja: "Hmmm...beállok szembõl és kilövöm gyorsan ezt az IS-4-et...úgyis keményebb a front páncélom mint neki!"
- T-50-2 mondja: "körbehugyozom ezt a csiga T-54-et...leláncolom, hadd lõjék a többiek addig!"
- Bat Chatillon 25t mondja: "Hmmm...még van 4 töltényem, odarobogok és kilövöm még gyorsan az enemy 3-megsebzett heavy-jét!"
- AMX 50 Foch (155) mondja: "jó kis bokor ez itt a csata közepén...be is állok ide szembõl, meg amúgy sem látnak mert van álcahálóm!"
- Löwe mondja: "Most vettem ezt a jó kis Löwe-t, megyek is vele egy kört...de haverék mért mondják állandóan hogy ½½rágyújtok egy Löwe-re½½...hopp! Jajj, mi ez a tûz???
- KV-5 mondja: "csak tudnám hogy tudnám kidobni ezt a szemetes kukát a kukába!"
- SuperPershing mondja: "Nagyon jó kis tank ez ennyiért, olcsóbb mint a többi VIII-as...viszont ennyiért a motort kihagyták belõle!"
Ezeket sajnos nem én írtam<#nevetes1>#nevetes1> de nem rosszak szerintem!<#eljen>#eljen>
cyka blyat

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Talán ez segít megnézni, hogy milyen stílus kell hozzá.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT nick: tepi1
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff