418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    cseh 6-os paris meg van az első
  • Plata
    T6-ban könnyebb a kis svéddel szerintem.
  • Maala
    50b, tvp, Mines közép... T8 Progetto esetleg.
  • bekescsaba
    ez mocskos nehéz lesz így. 3 perc alatt 6, de úgy, hogy berohantam a heavyk elé, s a harmadik tárazásra elfogyott a hp-m.
  • bekescsaba
    3 perc alatt
  • Plata
    Ha nem megy próbáld meg a svéd prém t6-ot,az nagyon jó,igazi kis troll,csak papír,de ha csak a 8 sebző találat kell arra jó.
  • bekescsaba
    Na megpróbálom a csehet.
  • Plata
    Svéd T6?

Az nagyon jó.
  • bekescsaba
    Van egy 30%-os kuponom is a svéd prémre. Nagyon szar?
  • bekescsaba
    A cseh 6-os 10 mp-ként tölt. 3-at. Ha bedobb egy tier 4-es csatába, lehet esélyem.

Megnézem a 6-os svéd prémet. 15 mp 4 lövés, egész kellemes ágyúval.

Az amx 12 t is jó lehet, de gyalázatos az ágyú karakterisztikája.

Ezek jók lehetnek?
  • bekescsaba
    Francia, olasz, svéd, cseh. Ebből kell választani.

Egyszerűen 1-1,5 perc elmegy a pozicionálással. A cseh 10-es tölt a leggyorsabban, de el nem tudom képzelni, hogy hogyan csináljam meg.

Nézek valami 6-os 7-es gyorsan lövő szart.
  • Maala
    T57, 50B, orosz 5mp-s medek, talán TVP.
  • Plata
    Strv S1 1000 hp-s ölelést kapott.

Jah és álló helyzetben voltam,ő jött nekem.
    Obj268-al harcoltam,ez meg úgy gondolta nekem jön hátulról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.10. 19:07:39
  • bekescsaba
    A koalició 14-es küldetésre valami tipp?
  • Gyuszopapa
    Van még olyan marha aki szemből próbálkozik egy mau ellen.
  • Plata
    Megint lett egy Kamikaze-m.
    Ezúttal Himmelsdorf-on tanítottam táncolni egy Obj430-at.
    Nem tom milyen játékos,de közvetlen közelről 0 sebző találata volt,már ha eltalált.

Bázis foglalással nyertünk.Én kiszedtem a mi bázisunk foglalóit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.10. 17:37:43
  • Plata
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x11), Nagyméretű elsősegély készlet (x11), Automatikus tűzoltó készülék (x11)
    Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 5
    Újoncok: Unterfeldwebel Eberstein (Parancsnok, Pz.Kpfw. T 25, 100%), Unteroffizier Wannemaker (Lövegkezelő, Pz.Kpfw. T 25, 100%), Unteroffizier Pannwitz (Vezető, Pz.Kpfw. T 25, 100%), Gefreiter Helden (Rádiós, Pz.Kpfw. T 25, 100%), Gefreiter Engelhardt (Töltő, Pz.Kpfw. T 25, 100%)
  • Maala
    Azt akartam mondani, hogy mindenféle lelki traumát meggyógyít egy ilyen eset. Márpedig lesz ilyen bőven, ha full golddal mész.
  • ROMOTO
    Attól hogy ilyen esetek előfordulhatnak szökőévente 1x még nem változik a lényeg, vagy azt akartad mondani hogy a BP jobb tank mint az e75?
  • Maala
    Lol, téged sem szedett még szét full golddal BP az E-75-ötödben / insert random T9 OP shit szar ROF-fal /.
  • ROMOTO
    Tudom hogy nem mérvadó a jóska-pista adatbázis alapján, de mindenesetre sokatmondó a 15. helyezés sebzéskiosztás alapján a 8tieres ht-k között...mint ahogy a magas alfa szerepe is amit az első helyen lévő polák tud
    http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=3&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=damage_dealt&server=
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.10. 14:41:39
  • ROMOTO
    A Caern dpm, igen... sokan vízionálták bele a rekord dpm kapcsán legjobb tier 8 ht-t. De sajnos a valóság rácáfolt a papíron jól kinéző adatokra, az alacsony alfát HT tanknál valós szituációkban nem kompenzálja a dpm, ezért sem uralta le a randomot azóta sem tier 8 ban a Caern...a supconc persze a legjobb ht-k között van vitán felül.
  • tutyimutyi2
    Az a maraton amire gondolsz az szerintem az MTLS-1G14-es volt és az az érdekes hogy azthiszem hogy ott is 2 hetünk volt és ugyan így lehetett gyűjteni a tokeneket csak éppen 50 milliós végcél volt amit érdekes mód akkor elért a szerver, most meg a kódos szarséág miatt a 25milkát sem.
  • Plata
    Figy én sokadszorra is belekezdtem az angol heavy ágba,de csörcs7-nél le vagyok akadva,nincs kedvem vele kimenni csatába.
    Megdobhatnál egy 200k free xp-vel és átugranám.
  • Sir Charles
    Az első sorral maximálisan egyetértek, ahogy a boosterek használatával is, de még mindig azt mondom, hogy nem olyan rossz, mint a híre mutatja szerintem. Hozzáteszem még egyszer: szerintem.
    Azt, hogy a többi tank milyen, még nem tudom, de a Caernavron 3100 DPM-je elég fájintos, meg a 256 mm torony front páncéllal is pattintottam már IS-7-et, meg objekteket is (medet, TD-t egyaránt).
    A Super Conkiról meg annyit, hogy azért nemhiába volt a leggyakrabban használt heavy tank a legutóbbi Ranked Battle szezonban.
  • ROMOTO
    Az én meglátásom hogy a Black Prince az elavult-régi tankbalanszolás legelátkozottab példánya ami a mai randomban full gold ammoval is csak ingyen hp bármilyen azonos tierű MM leosztásban, arról nem is beszélve hogy 2 tierrel feljebb milyen gyalázatos jelenség ami így nem mellesleg maradandó mentális károsodást okoz a felhasználójának. Csakis xp boosterekkel, beszedálva lehet némiképp kompenzálni a hiányosságait, az egész ág végén lévő tank sem éri meg feltétlen azt a szopáshegyet amit az az ág okoz...
  • Sir Charles
    Hétvégén végre túljutottam a Black Prince-n
    Két meglátás azoknak, akik bele akarnak vágni:
    -sok-sok gold ammo(150 dmg mellett nem igazán fér bele, hogy pattanjon a lövedék)
    -ha sidescrap-el az ember egész használható.
    Összességében fele olyan rossz sem volt, mint gondoltam, bátran vágjatok neki, aki eddig még nem tette meg.
  • robogo81 #404056
    Persze hogy kézzel,így nem fognak belebukni hogy a maraton elbukott,hanem kézzel szépítenek,a hirtelen + sokmilió csata előkerül majd.
  • Plata
    Kézzel?
    Egyébként azt hittem itt az iskola az idóták visszamentek a suliba és lehet játszani.
    Frászt,Tier 10 csata,60Tp T10,Type4,O-Ho mit csinál?Bemegy a bázisunk mögé a bokrokba.
    Fel spotolok 11 tankot,339 spot sebzés összejön.
    Az ellenség meg csapatosan bejön a bal oldalt,de senki nem lő rájuk,egyedül megyek neki hat tanknak.Jah light tankkal voltam.
  • lammaer
    Nekem az a megdöbbentő hogy KÉZZEL updatelik a napi statisztikát.... középkor :)
  • suba53
    Állítólag megvan már a 15 milla, így kellene kapnunk 5 barakk helyet, meg T25 legénységet. Megkapta már valaki?

Nekem az a bosszantó, hogy nem is olyan régen volt egy hasonló össznépi marathon, de azt valahogy sikerült jól összerakniuk, és napra készen lehetett követni, hogy az adott pillanatban hol tart a görbe. Nem is tudom már, hogy ott mit kellett gyűjteni, de korrekt volt.
    Ez a T25 marathont meg mintha egy tehetségtelen kezdő programozta volna, nincs követési lehetőség, egy csomó hibával indult, nem is értem hogy ha már megvan a működő minta, akkor ezt hogy sikerült így elkefélniük.
  • Nirz
    Nem volt gond a pinggel, viszont tegnap és ma a lehető legborzalmasabb csappattársakat kaptam, kb többségében csak azt nyertem amit saját magam húztam ki és a mapok sem kedveztek...közel fele vereség, idegesítő
  • joe662
    Küldtem PM
  • green64
    Szintén zenész :(
  • Plata
    Ma is akartam tolni egy jó darabig eventet.
    De a hócipőm tele lett a random lagokkal.
    Amikor mész Vk-val jön egy 400-600-as ping oszt azt veszed észre hogy vissza fele mész vagy épp fel a falra az nem vicces.
    Volt hogy forgott a tankom és nem reagált semmire.
    Vicc hogy átmentem WoW-ozni ott 25-35 közt volt a pingem,de a Wow szerverek is szarok,az insta/df szerverek behaltak.
    Még World quest party keresés is kész kínszenvedés.
    Pedig a Blizz sem kispályás,oszt az ő szervereik is szarakodnak.
    Jah olyan sziklára is felmásztam lag miatt t54 ltw-vel amiről nem gondoltam volna hogy meglehet mászni.
    Vagy 8 tankot akartam duplázni 2 meg lett és elegem lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.09. 16:53:21
  • Sherman0070
    Ja hogy ez az event kóddal működik.
    Jó tudni.
  • joe662
    Pedig nincs.
  • robogo81 #404046
    Az első nap már elqrták az egészet,vagy fél nap kellett hozzá hogy rájöjjenek hogy a maraton nem számlálja a tokeneket,ami valószinüsíti,hogy az addig lejátszott csatákat se számolta a közösbe.Ha jól emlékszem az meg pont szombat volt.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.09.09. 16:07:07
  • Angelus1991ster
    Minek? hisz az meg van neked.
  • Nirz
    100 euro pay to lose :D