World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kértem, hogy támaszd alá amit állítasz/feltételezel.
Nehogy már én kérjek elnézést, hogy egy tier7 vassal 2x/3x többet lövök össze tier9 csatában mint a top 4-5.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:18:29
De igazad van a törökök meg spanyolok tehetnek róla.
F
Ezután vannak még a törökök, de spanyolok is kiválóak.
Akarsz képernyőképeket?
"Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít ..."
Ezt honnan veszed? Voltunk már egy csapatban? Bizonyítsd már lsz!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:05:39
Csak a szlávok meg a zufók tehetnek arról hogy 50% winrate alatt bukdácsol. Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít mert a győzelem csak és kizárólag másokon múlik legfőképp a szláv népcsoporton.
F
Idéznélek: "a jelenlegi mm-ben minden t8 szar".
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 21:54:27
Fosh+Grille+2 E-75 zárt ZÉRÓ sebzéssel 20+ lövéssel tier 9 csatában.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 21:42:16
Na szóval 21 lövést adott ki rám de mind mellé ment ki akart counterezni a marha.De én szépen nyomattam a csapattársait.Így míg ő velem volt elfoglalva a csapatom megnyerte a csatát.Valami kis sebzése volt belém összesen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Apropó megvettem minap ezt a WZ-131-et de valahogy nem az igazi.Vagy én képzelem be hogy ez régebben jobb volt?Vak is szar az ágyú is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1:21-től ha nem ott kezdene
0:39
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Arra màr igen mikor Lucifer001 szaktàrs lenyomozott egy itteni trollt:-DD
Az a fürdőszobàs kép beleégett az agyamba:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ma is volt néhány 35-40 WN8-as egyén, de mindig ezek a leghangosabbak, hogy "idiot team".<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.15. 17:51:31
Rivaseloy esetében mindig tanakodom, hogy ez mi? Egy bugos bot program? Egy kiskutya? Rejtély rt...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.15. 17:18:16
angelus1991ster.blogspot.hu
Ez szamomra is orok es megfejthetetlen titok lesz...
pedal to the metal...
Én már máskor írtam hogy egy ismerősöm szellemileg sérült gyereke 700 wn8-at elért a játékban.Akkor a többi aki alatta van az tulajdonképpen hova sorolandó mert az kb több millió játékos.Talán alacsonyabb szintű létforma?
pedal to the metal...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Bérbe vehet? reklámfelület...
De amúgy eléggé tisztában vagyok hogy a hős magyarok miket is műveltek.
Innen is köszönöm az ellen polák T-34-85 játékosának a távoli lövéseket.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 22:18:28
<#eplus2>#eplus2>
Láttad a lenti sorozatot?
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
"Krónika – A 2. magyar hadsereg a Donnál"
A fenti sorozatra keress rá, nézd meg, aztán maradjál csendben pls.
De még 1x: az ott harcolók felé mélységes tisztelet.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:11:29
A Szolnok TV "Örökségünk" című műsora a "Don-kanyarról", a Szent László Hadosztály Honvéd Hagyományőrző Egyesület közreműködésével
Mind vereség... a szlávok platoonban vonulnak be a sarokba piros-pacsizni. (Szó szerint, olyan vörös stattal, hogy égeti a szemem.)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:03:36
AMIKOR MÉG 1500 TANKUNK VOLT, AVAGY VOLT EGYSZER EGY NÉPHADSEREG:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régebben tier7-et szerette így szívatni a tier9-el, de most tier9 alatt minden csak szív...
Régen tier5,6,8 élvezhető volt, most meg itt ez a 3-5-7es formula, ami sehogy sem tud működni. Felül mindent szétlősz, vagy a csapat elhullik egyszerűen, mert nem tudnak mit hozzátenni ezzel a szar mm-el. Középen vagy akkor nézed a 3 top tiert sebezni, ha nem tudnak sebezni, akkor meg kikapsz. Alul vagy, akkor meg te leszel a felső 3 ingyen sebzése.
+ 20 meccsből 1x lehet kb. a felső 3ban lenni, középen ~10x, alul ~9x
Legalábbis Defenderrel 2 nap alatt egyszer voltam talán 3-5-7 tetején
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA