World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
WoTstats.org - átlagsebzésed akár tankoként lebontva.

F

Úgy látom szövegértési problémáid vannak.
Azt kértem, hogy támaszd alá amit állítasz/feltételezel.
Nehogy már én kérjek elnézést, hogy egy tier7 vassal 2x/3x többet lövök össze tier9 csatában mint a top 4-5.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:18:29
Pedig te írtad. 😄
MEdievil
Igen a tények. A statisztikád a számok azok tények nem 2 kiválogatott screen shot. Egyszerű ha nem sebzed meg a saját tankod hp-ját és ezt nem a játék elején agresszíven teszed akkor nem voltál a csapat hasznára. Mindezt nagy átlagban több száz csatára értve mindenkinek lehet pár jó és rossz csatája. És nem egyáltalán nem kell jó játékosnak lenned dőlj hátra élvezd a játékot és próbálj meg fejlődni, de ha anyázva számonkérsz másokat akkor előbb nézzük meg te mit teszel meg a győzelemért.
De igazad van a törökök meg spanyolok tehetnek róla.

F

Gyenge...
"Arra az egy nap prémre (1 Eur?) előmásztak a csúszómászók."
Tudod a tények makacs dolgok. Az egy jó csata ha csak 7-8 géniusz van egy csapatban a Jacek/Wojtek/Jaroslav/Karel halmazból.
Ezután vannak még a törökök, de spanyolok is kiválóak.
Akarsz képernyőképeket?
"Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít ..."
Ezt honnan veszed? Voltunk már egy csapatban? Bizonyítsd már lsz!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:05:39
MEdievil
Hagyd már szerencsétlen ellen a WG felállított egy külön csapatot akik MM helyett neki válogatják a csapattársakat és azért nem megy neki.
Csak a szlávok meg a zufók tehetnek arról hogy 50% winrate alatt bukdácsol. Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít mert a győzelem csak és kizárólag másokon múlik legfőképp a szláv népcsoporton.

F

Nnaaa ez tartalmas volt megint.
Idéznélek: "a jelenlegi mm-ben minden t8 szar".
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 21:54:27
A hozzászólásaid alapján te se vagy különb...
Arra az egy nap prémre (1 Eur?) előmásztak a csúszómászók. T7 felett megint játszhatatlan ez a szar.
Fosh+Grille+2 E-75 zárt ZÉRÓ sebzéssel 20+ lövéssel tier 9 csatában.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 21:42:16
Így már én is voltam.Csak éppen artyban ültem én is.Mivel nem vagyok hülye minden lövés után helyet változtatok.
Na szóval 21 lövést adott ki rám de mind mellé ment ki akart counterezni a marha.De én szépen nyomattam a csapattársait.Így míg ő velem volt elfoglalva a csapatom megnyerte a csatát.Valami kis sebzése volt belém összesen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Ennél több sebzése sose legyen a <#kocsog> 1 handGay-nek<#mf1>,én voltam a legfontosabb neki<#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet, de ha jól emlékszem az egy tier limites tank. Végül is mindegy, nem nagy akarok elmerülni ebben a MM dologban, mert úgysem tudok rajta változtatni. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Type 59-el szinte állandó a tier 9 csata.
Apropó megvettem minap ezt a WZ-131-et de valahogy nem az igazi.Vagy én képzelem be hogy ez régebben jobb volt?Vak is szar az ágyú is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Ez de állat. 1.0 trailer-ét most nézem és valami ismerős volt nagyon.<#circling>

1:21-től ha nem ott kezdene

0:39

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha T8-as MT-ok többet lennének saját, vagy top tierben, mint a T8 HT-ok.

Nekem HEXEN007 maradt meg akit mindenki ismert , hogy a csatákban le K.anyázta . Befenyítette Magyarországot <#nevetes1>.... Majd itt a fórumon megjelent szintén a kemény gyerek képe . szobában rózsaszín szekrény , vagy monitor előtt a Spagetti Boy pózolgatott <#hehe> . Vagy dobozon volt a monitor <#confused> .... Nem emlékszem pontosan , de napokig azon röhögtem
<#vigyor>
joe662
Erre nem is emlékszem:-O
Arra màr igen mikor Lucifer001 szaktàrs lenyomozott egy itteni trollt:-DD
Az a fürdőszobàs kép beleégett az agyamba:-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ahhoz van elég fehérje a citoplazmában hogy a pénztárcát kinyissa és vegyen 8-as prémet.

Valami ilyen élőlény lehet.

Ma is volt néhány 35-40 WN8-as egyén, de mindig ezek a leghangosabbak, hogy "idiot team".<#zavart1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.15. 17:51:31

Egyszer ezen a fórumon egy proli unicum kiposztolta egy szellemileg sérült gyerek facebook fotóját nevével wot-os művésznevével mellékelve, hogy mer milyen szar a játékos. Aztán tök átlagos statja van.
Rivaseloy esetében mindig tanakodom, hogy ez mi? Egy bugos bot program? Egy kiskutya? Rejtély rt...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.15. 17:18:16

angelus1991ster.blogspot.hu

<#nemtudom>

Ez szamomra is orok es megfejthetetlen titok lesz...

pedal to the metal...

Én már máskor írtam hogy egy ismerősöm szellemileg sérült gyereke 700 wn8-at elért a játékban.Akkor a többi aki alatta van az tulajdonképpen hova sorolandó mert az kb több millió játékos.Talán alacsonyabb szintű létforma?

Mar nem azert, de szerintem, ha egy csimpit megtanitanal jatszani, siman osszelone maganak egy 800 WN8-at es 49% Winrate-t, szal ez a kep egy kicsit diszkriminativ a csimpanzokra nezve... <#eplus2>

pedal to the metal...

joe662
<#banplz><#hehe>

amúgy fun volt az az egy meccs, 20k nettó nyereséget össze is szedtem vele (premiummal persze)

The Matrix has you...

barret
Hátulról beviszi a tornyot,tapasztaltam 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tegnap én egy elborult németet láttam,annak eldurrant az agya rendesen,bár 90%-ban nem értettem mit vartyog,de az volt a baja hogy Vk168 beállt a bokorba ahova ő akart beállni t9 ruszki td-vel.Én light.al voltam,csak azt vettem észre hogy elkezd ugatni majd kilövi vk-t erre kilövik a többiek aztán a cseten elszabadul a pokol.<#nevetes1>

OP, de tegnap mikor mentem vele, a másik Valentine-t nem tudtam sebezni...bár lehet, hogy a távolság is nagy volt, de még oldalról sem adta neki...

The Matrix has you...

ROMOTO
A többi nációhoz viszonyítva arányaiban minimum ugyanannyi magyar gyökér van, de szerintem inkább több, NA szerón is játszanak, voltam 2 klánban is de nem bírtam idegekkel a sok retardált platoonért pittyegő idiótát...<#hehe>
Felesleges állandóan szlávozni, a nem szlávok között is éppen elég amőba van. <#awink> Csak nézz rá a Plata által linkelt képekre, vannak ott csökkent agyú magyarok is.

<#nyes>Ez ütött.

barret
Valentine : páncél által felfogott sebzés : 2152 😄 Erre nem mondok semmit 😊 OP ?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hát őszintén szólva először is ha valamit tigrincses belinkel,arra az ember jó okkal azt gondolja valami selejtes jobbikos vagy náci imádó videó lehet.Vagy mind a kettő együtt.De ha nem elfogult neonáci szar akkor lehet egyszer érdemes megnézni.
De amúgy eléggé tisztában vagyok hogy a hős magyarok miket is műveltek.

Amennyiben akar valaki tanulni, hogy milyen aljasságra vagyunk képesek (egyik véglet) és ezzel párhuzamosan milyen hősök vannak köztünk (másik véglet), akkor érdemes végignézni.
Szerinted ezt valaki végig tudja nézni?

4/15-nél meglett a Stug HT-12 kitüntetéssel, igaz a GayWagon mellől ki kellett pixelshotolnom egy E-25-öt O-I-val a halálf@sza után kettő távolságból, mert a bátzsb@szók annyira meglepődtek, hogy inkább elszaladtak a top medekkel onnan. Tier8....
Innen is köszönöm az ellen polák T-34-85 játékosának a távoli lövéseket.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 22:18:28
OK, egyetlen szóval kiégettem a biztosítékait!
<#eplus2>
Egyetlen kérdésem kis evangelistám (vigyázat! idegen szó!!!!).
Láttad a lenti sorozatot?
tigrincses
Gratulálok, csak magadat tudod minősíteni!

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Te miért futsz be rendszeresen a f@szerdőbe tátott szájjal?
tigrincses
kérjél...... csá

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Én kérek elnézést a többiektől...
"Krónika – A 2. magyar hadsereg a Donnál"
A fenti sorozatra keress rá, nézd meg, aztán maradjál csendben pls.
De még 1x: az ott harcolók felé mélységes tisztelet.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:11:29
tigrincses
A "Don-kanyar"
A Szolnok TV "Örökségünk" című műsora a "Don-kanyarról", a Szent László Hadosztály Honvéd Hagyományőrző Egyesület közreműködésével

Tisztelet a bakáknak, de hidd el minden és mindenki betervezett veszteség volt. Igaz ez így volt a Donnál is.
A mai meta: a szerencsétlen O-I HP-jának 2-3 szorosát pattintom a kisaccon a Stug HT-12-ért + persze 3-5 kill T8-ban is.
Mind vereség... a szlávok platoonban vonulnak be a sarokba piros-pacsizni. (Szó szerint, olyan vörös stattal, hogy égeti a szemem.)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:03:36
tigrincses

AMIKOR MÉG 1500 TANKUNK VOLT, AVAGY VOLT EGYSZER EGY NÉPHADSEREG:

Sherman0070
Nekem ez az egész eléggé fáj, amit tettek az mm-el.
Régebben tier7-et szerette így szívatni a tier9-el, de most tier9 alatt minden csak szív...
Régen tier5,6,8 élvezhető volt, most meg itt ez a 3-5-7es formula, ami sehogy sem tud működni. Felül mindent szétlősz, vagy a csapat elhullik egyszerűen, mert nem tudnak mit hozzátenni ezzel a szar mm-el. Középen vagy akkor nézed a 3 top tiert sebezni, ha nem tudnak sebezni, akkor meg kikapsz. Alul vagy, akkor meg te leszel a felső 3 ingyen sebzése.
+ 20 meccsből 1x lehet kb. a felső 3ban lenni, középen ~10x, alul ~9x

Legalábbis Defenderrel 2 nap alatt egyszer voltam talán 3-5-7 tetején

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA