World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lett ez a game így 3-4héttel a pöcs után 😊
Arra utaltam, hogy a tier 10-es oroszok, már most is majdnem atomot lõnek...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Kb A20 szintû csodajárgány.
Akit esetleg érdekel, mielõtt bejön az új patch és dobhatom ki a régi replayeket. 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem tank, hanem helikopter. Mondjuk úgy, nem lettem volna a pilóta helyében...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ezt láttad?
https://www.youtube.com/watch?v=BbHcA6mXX7o
7perc25másodperctõl nézd...... BOOOOM!!! nem sok maradt a tankból 😞
Azé 400 sebzést nem kéne nullára leredukálni, azt meg nem hiszem hogy a 300 effes srácok spall liner-el rohangálnának.
Már a második ilyen majom-különítményt fogom ki zsinórban a PTA-mellé!
Van valami mód rávenni õket,hogy ne csinálják???
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A T-25-öt leszámítva az összes duplázós köröm totál szar lett, 1000xp körüli mind. 3 csatában is az elsõ percben 55km/h száguldásnál szedett ki az arty az elsõ spottolásnál, az összes csatában pattogó és critical 0 sebzéses fesztivált tartottak az ágyúim, volt hogy 11 találatból 3 átütésem volt olyan csatákban, ahol top tier voltam, 100mm-es oldalpáncélokról pattogott a min. 200 penes ágyúm majdnem teljesen derékszögben, és ha még ez sem elég, a scoutok azzal szórakoztak, hogy befutottak a csata elején a bázisunkra, természetesen engem vettek célba elsõnek, és folyamatosan ellövöldözték az ammo rackem, egymás után többször is, hp sebzés nélkül. Az csak hab a tortán, hogy 17 csatából 16-on már 0-6 volt az állás még az elõtt, hogy rá tudtam volna lõni az elsõ ellenfélre.
Ezek után ma nem is nagyon merem elindítani a játékot... Pedig most kéne erõltetni, mert prémiumom van, de hát...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
persze nem ilyen szituációban 😄
pl. KV-2essel low hp-n voltam... talán 50
malinovka, szikla mögött... jött rám a full hp-s 5 killes enemy, amit nem bírok kiszedni egylövésbõl 😊
gondoltam "anyádnak lesz top gunja" 😄 fogtam a csövet és nekiofrdítottam a sziklának és a HE splash-el megöltem magam 😊
Gyözelem/Csata: 25-1 (64) (39.06%)
Tap: 452 (28 899)
Tap. (x1): 359 (22 976)
Szabad tap: 54 (1 373)
Bevétel: 128 858 (725000/-596142)
Neki kezdek a mai napnak ennél lejjebb nem mehetek <insert irony>
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
-alap hogy 3 debil AFK
-bekempelünk a bázis MÖGÖTT lehetõleg top tankokkal, és nyomkodjuk az F7 et
-elindul a sok lemmingsperma és egymást akadályozva megdöglik
-núbozzuk azokat, akik jó helyen vannak ugyan és próbálnának kitartani amíg a többi fogósmûtétes agyhalott küretmaradvány áttör a másik oldalon. ( lásd elõzõ pont )
-véletlenül sem foglalunk, resetelünk, mert az núb..
-briliáns taktikai érzékkel az utca közepén töldünk újra mozdulatlanul.
-ha valamelyik szerencsétlen nyomorék beírja a varázsszót ( HILL ) az összes gyépés heavy nekiáll forgolászni a hegy lábánál és vánszorog felfelé. Persze az ellen lent van és foglal.
-minimapot nem nézünk, még jobb ha kikapcsoljuk.
-ha valaki segítséget kér, magasról leszarjuk.
-ha 7 v 2 bem maradunk, akkor szépen egyesével libasorba beállunk a TD elé hogy ki tudjon lõni..
kihagytam valamit?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A 88assal 1784 a konish-val 1940 a dpm, de neked 850 neki 720 a hpja.
Szóval lazán meg kell tudnod ölni õt. Pláne, hogy olyan pontos elvileg, hogy kb célzás nélkül lehet vele lõni. Himmelsdorfon meg nem tud kimanõverezni, mert nincs rá elég helye.
Az új T34-85tel mentem eddig, vk-val még a konish átalakítása elõtt, de most tuti csak azzal tolnám a vk-t. Muszáj is lesz, mert szar a statom vele! 😄
agyrém..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy a teszt szerintem jó lett. Közel azonos képességû játékos, közel azonos tankkal, döntetlen közeli eredményt csinált. Az mondom jól ki van balanszolva.
Lassan klánt kellene keresnem..
Kíváncsi leszek az eredményre. Nálam 4 kör volt, ami a dobogóra felérhet és igazán tanulságos is. Ezekben látszik igazán, hogy a játékosnak nem csak mázlija van, de tudja is hogy kell használni a tankját. Mert azért valljuk be õszintén, hogy ilyen körökhöz jó adag mázli is kell. 😊
Amúgy nem a felajánlás szerintem a lényeg, hanem a dicsõség, hogy kommentálják a videódat a srácok, pláne hogy már hivatalosan is pro játékosok 😄!
Jeff:
Nem találtam választ a fox vs jeff / t34-85 vs vk3601 párbajotokhoz írt hszemre. 😊 Nem akarjátok kipróbálni a konish ágyúval is? 😊 Azzal fix 3:0-át tippelnék neked.
De nem vagyok letörve, voltak jobbak nálam. Nekem már az is megtiszteltetés volt hogy bekerültem a 10-be. <#nyes>#nyes> <#puszi>#puszi>
Remélem lesz még ilyen játék. Ha akár én, vagy páran összeállunk és teszünk fel egy ennél komolyabb felajánlást akkor megrendezitek újra?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze az ellen az nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.