World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ez a jelenlegi "demokrácia" is úgy szar, ahogy van... szép lassan elnyomja a becsületes embereket
németek nem hiszem hogy elnyomták volna a saját népüket...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Tagjai - akárcsak más nemzetek katonái - számtalan háborús bûncselekményben marasztalhatók el – hadifoglyok kivégzése (például Le Paradis-nél brit, Malmedy-nél amerikai hadifoglyok legéppuskázása), amely tett miatt elõször halálra itélték õket, majd börtönre enyhítették, pár év múlva kiengedték õket mert nem volt az eset egyértelmû, megszállt területek polgári lakosságával való kegyetlenkedés, stb. A Das Reich SS páncélgránátos hadosztály egy alakulata hajtotta végre például a franciaországi Oradour-sur-Glane-i mészárlást. Mindezeket megtorlásként hajtották végre a szövetségesek hasonló túlkapásaival szemben, és a polgári lakosságot tiszteletben tartották, de a történelem összemossa a nyomukban haladó Einsatzgruppe tetteivel."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
lehet durva dolgokat tettek... de jobb világ lenne most szerintem ha õk nyerték volna a háborút
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
és mindenki írta hogy "nice clan logo" meg "white power" 😊
szeretem a T26ot, csak egy heavy jobban feküdne, viszont nem akarok 2 T8 premet 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Am SS totenkopf-osok voltak lágerekben meg az einstaztgruppekban (vagy mikben is)
Bármilyen náci jelvénytõl kiakadnának + ban lenne.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Totenkopf jelvény a címerben, csodálom hogy nem bannoltak mindenkit a klánból <#idiota>#idiota>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
betiltották az egykori klánom logóját 😊
de már megvan az új <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én arra gyanakszok mint anno cs-ben volt a machinálás a csomagokkal, és egybõl szellem vált az emberekbõl. Lehet itt is valami ilyen lehet benne, de csak tippelni tudok.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nekem éppenséggel lenne ötletem: 9-es lehetne francia ágon az amx13-105, és 10-es az amx13-120 (ráraknám azt a pukkantót, ami a 50B-n van <#eplus2>#eplus2>
az lett volna durva ha végkimenetelt eldöntõ lövés lett volna
biztos kellett volna új billentyûzetet venni 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
sosem láttam ilyen 18500 csata + béta alatt sem
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Köszi.
tier 4-tõl 8 ig bármivel megyek, hiába enyém a legtöbb kill, van hogy 5 6, és damage csak szopás van.
Ezeken a napokon lényegesen több a lepattanó, eltûnõ alig sebzõ találat.
Szerintem az MM olyanokat rak össze akiknek hasonlóan szar a winrateja...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
OMG ez brutális 😄 sose láttam ilyet
beszarás.... nincs szar netem
Foxi - azért megnézem a replayt.