World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
de betesz nagyok ellen, ahol semmit nem érsz vele
vagy lelõsz vmit 200-hpra és egy nagyobb alphás ellopja elõled...
IS-el meg nézem kinek van 300hp-ja és csak úgy gyûlnek a fragek 😄😄😄
ISU-val meg 5-600hp-sakat keresek
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kivéve Matilda mert ott van páncél meg kurva gyorsan lõ
Is-el, ISU-val, IS-3-al pikk pakk észre sem veszem és megvan a +300k
http://p.coldline.hu/2013/08/04/1130248-20130804-G2fIGB.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én csak barakk helyet vettem, mert tele voltam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyszer láttam ilyen camo táblázatot, talán az egész játékban a legrosszabb a Ferdié, viszont jó lenne valami kalkulátor, hogy ki lehessen deríteni így mit tud.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
@popey8: Én is a javításon gondolkodom, mert a többire meg mehetne más skill a camo helyett. Csak eddig még nem mentem úgy vele, hogy nem volt legalább 5 legényen álca, bár így is kiszúrnak mindig és nem tudom, hogy van -e ennél rosszabb<#hehe>#hehe>
Jah és gondolom így a barakk is szépen bõvült, ami szintén jó dolog.
olyan mobilitással "rohangsálsz"? 😊
nekem full camo van rajta..... így is szar az álcája, hátha javít rajta vmit
én meg tisztes távból lövök vele
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
veszélyes ez a tank.... idõ kérdése hogy mikor csinálok vele Nicol's medált 😊

Legfõképpen az a dilemmám, hogy van -e értelme az álcának rajta, vagy sincs. Ezek a legények egy korábbi tankról valók, és 5 fõnek 100%-os álcája is van, tehát nem tudom ez mennyire befolyásolná, ha ezentúl nem lenne nekik. Nem szoktam kempelni vele, de néha azért becsúszik olyan is. Ötlet?
a legénység meg már 98%-os 75rõl 25 csata alatt xd
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
en az 1000hp-tol es a 3seces celzastol kaptam agybajt.. pancel ha mozgattam pattintott a 48on, de akkor szetesetta celkor es 3 sec szukules.. ehhe.. addig ebtoltotte a kovetkezot 😊
<#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Most komolyan, semmi para, ha attól boldogok hogy jelentgetnek akkor legyen meg az örömük. Emiatt sose fognak bannolni, ez 100%.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
bennem most elõjött egy olyan érzés hogy van-e okom tartani. tartani hogy többet nem játszom. megvan a francia prém arty ami már nem elérhetõ, beleöltem egy kis idõt és fejlesztettem rá BIA-t és kapott töltés / célzásgyorsítót. nem vagyok egy erõs játékos, de ha van egy jó csapatom vagy kicsit gyengébb másik, nagyon hasznos kis jószág. nem is a sebzés miatt hisz a nagyokhoz kevés vagyok de rengeteg a critical vele, láncolás, szval elhiszem hogy idegesítheti az ellent. csak randomban megyek vele és itt a baj. egyszerûen nem hiszik el hogy ilyen gyors és pontos. már napi szinten megkapom hogy cheater vagyok és reportolnak. gondolom több kiírás nélkül is megteszi. aztán ha összegyûlik WG-nek csak egy mozzanata banolni a több feljelentés miatt. itt van bennem a gondolat is hogy nem azért öltem bele annyi idõt meg vettem meg anno hogy ne használjam de így meg lehet az accountommal játszom. soha nem chaterkedtem. modokat sem használok annyira tettem fel valamit míg megnéztem mennyire változott a reload speedem vele ezek után (7,84)
tényleg én vagyok a rossz mert (ki)használnám ezt az arty-t?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Összefoglaltad a lényeget.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Akkor nagyjából jól gondoltam, hogy a "hónap tankja"-ság miatti extra népszerûség nélkül elég lehetett volna az enyém is 😊
De nem baj, jó kis tank, egész élvezetes is, és még a top motor és torony is hiányzik az enyémrõl... Szóval bõven lesz még alkalmam vele egy-két durvább körre, mire elérek t8-ig 😊
Na most egy bat ha megtart egy poziciót én azt mondom. Abban a csatában össze is jött. Õk voltak déli oldalon befoglalták a C kanyar alját. Vesztettek. Mert - em csak miattam - de én mint másik CAMPER batchat kivégeztem 2 t10et akik jöttek volna fela dombom meg volt még pár jó lövésem. Szerintem azt a képeségét a batnak elpocsékolni, hogy 12-13 sec alatt átlag 1600-700 damaget kioszt hát...
[/url][/img]
[/url][/img]
Azt viszont aláírom, hogy van a gépben potenciál, és valóban képes lehet ennél többre is, ha a körülmények úgy alakulnak. Itt ennyi hp-t lehetett a szembejövõkrõl learatni, adott körbõl kihoztam a maximumot 😊
El Halluf. t10 csata vmi 13-13 mind két odllaon. Ebbõl 6-7 TD. Mi vagyunk a déli oldalon ahol jobb oldalt lehet feljönni a fura C alakú kis úton. Batchat voltam. Lebasztak mert nem mentem elõre. Miért nem scoutolok nekik.
Nem vagyok scout, nem szoktam scoutolni fõleg nem ilyen pályán ahol kurva könnyen be lehet lõni ha kicsit is rossz helyre megyek.
2. jó DPM, gyorsabban tölt mint az Mle. 48
3. nem kell félórát várni míg beszûkül a kör, mint az elõzõ tankon.
4. Csomó HP, tovább életben maradsz és tovább oszthatod a sebzést
5. Elvileg gyorsabb is lesz, de még nincs meg a lánctalp rá.
Itt egy jobb féle csata ha esetleg megnéznéd: link
Itt 6,5k potenciális sebzés után szedtek ki.
A sok vereséget nem mutatom, ahol 3-4k+t csináltam és bukták a csatát a drágalátos növények.
Tényleg sokkal jobb tank mint az Mle. 48, én 200+ csatát csináltam azzal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius