World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha egy tankkal egy hónap alatt mondjuk mennek 2 millió csatát és abból az 50 legjobbat kiarányosítjuk matematikai alapon az 0,000025%, szerintem ez már az állati szerencse kategória, nemcsak tehetség kérdése. Persze bejátszik a legénység képzettsége, gold ammo, szakaszolás, melyik napszakban mész, mekkora vörösnoobokat kapsz ellenfélnek, ugat-e a kutya a szomszédban stb., de akkor is.
1. Teljesen hülye ellenfelek
2. Kicsit kevésbé hülye csapattársak, ne ölessék meg magukat a legelején, de ne is öljenek sokat maguk sem. Lassan hulljanak el, hogy legyen idõd sebzést osztani.
3. Platoonozz eggyel nagyobb tankkal, és próbálj nagyobb szintû célpontokra utazni.
4. Prémium ammo agyvérzésig. Nem feltétlen az átütés, hanem a jobb pontosság (APCR lövedéksebesség miatt).
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Hetzer-t csak duplázom minden nap legénységhúzás céljából, azért van a garázsban, de bármikor bemákolhatok így is 1 kört vele.
A többi, ami maradt a garázsban mind kegyetlenül szar szerintem, de szerencsére rengeteg türelmem van 😄
A Jp2-s köröm meg wotreplays.eu-n top 5-ben van, ha jól emlékszem. Attól, hogy valaki bemákolt egy irreálisan brutális kört meglepõdnék, hogy még 49 másik is tudna 2000+ xp-t futni. Top 10-20 szokott általában 2000+ lenni.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Hetzert szerintem felejtsd, reggel linkeltem egy 1800xp-s kört amit találtam, szeritnem halálra játsszák.
AT-1-hez jó esélyek, sok szerencsét, szerintem piszkosul szar járgány (OP szovjetek ugye), de bejöhet ha van türelmed hozzá.
Jagdpanther2: 2207 XP a rekorder, ez kb azt jelenti, hogy a top 50 2000+ lehet. JgPanther2-2207
Most még AT-1, Renault-k, Hetzer és GC az, ami garázsban maradt még további próbálkozásra + vettem egy SU-100M1-et akciósan, de azt elõtte ki kell fulloznom.
De valóban a legjobb esélyek talán SU100-M1 vonal, francia kis TD-k Sau-40-nel bezárólag, és az "örök kedvenc" Churchill GC...
Ennek a Valentine AT-nak is utánanézek, nem sokan szerethetik...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
M10 Wolverine: 1431 xp
S35-CA: 1437 xp
T28: 1610 xp
AT-1: 752 xp
AT-8: 1386 xp
Hetzer: 1258 xp
Renault FT AC: 758 xp
UE 57: 867 xp
JgPantherII: 1912 xp
Foch: 1643 xp
Churchill GC: 1053 xp
AC Mle.46: 1415 xp
Sau 40: 1372 xp
Ebbõl 3-at gondolok 99%-ig top 50-be. (T28, JP2 + Sau)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lehet megyek pár karikát Uralmash-al hátha...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
M8A1 és Alecto: reggel kibeszéltük már (replayek: M8A1 1900+, Alecto 1700+).
Valentine AT érdekes ötlet...
A franciák bejöhetnek, kivéve a S35-CA, azt már nehéz összehozni (1400+)
Viccet félretéve, Hetzert és Su-85B-t kerülném, mert az sokan tolják, minden más esélyesebb.
Fürdõkádat kivéve nem sok jót hallani róluk.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mondjuk ezekre gondoltam; M8A1,ValentineAT, Alecto. Német low tier talán a jó legénység miatt jöhet számításba, az orosz alsó osztállyal meg tök fölösleges próbálkozni az én tudásommal.
köszi

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Akkoriban volt némi magánéleti problémám, szóval nem igazán foglalkoztatott a téma. A témavezetõm szintén olyan volt hogy nem igazán érdekelte hogy mit csinálok. Meg ott volt az is hogy nagyon korlátozott a téma szakirodalma. Csak angol és német nyelven volt. Mivel németül nem tudok, így maradt az hogy full angol szakirodalomból kellett összeszednem hozzá a hátteret.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó az a hátló, mert távolról csak nehezebben vesznek észre vele. Még ha 50 méter elõnyt ad, már az is jó.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A háló szerintem felesleges, mert szerintem a magassága miatt borzalmas láthatósági értékei vannak. A két javító csomag jó, csak rohadt drága 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius