World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, közben Oddball29 szépen összefoglalta.

Hát igen, ezzel az a baj, hogy nem rajtam múlik, mert érzésem szerint össze tudnám hozni, sokszor össze is jöhetett volna, csak a csapat nem engedte.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Teljesen igazad van ultrabrutál mák kell hozzá.

Ha egy tankkal egy hónap alatt mondjuk mennek 2 millió csatát és abból az 50 legjobbat kiarányosítjuk matematikai alapon az 0,000025%, szerintem ez már az állati szerencse kategória, nemcsak tehetség kérdése. Persze bejátszik a legénység képzettsége, gold ammo, szakaszolás, melyik napszakban mész, mekkora vörösnoobokat kapsz ellenfélnek, ugat-e a kutya a szomszédban stb., de akkor is.

Valami ilyesmi a winning képlet.

1. Teljesen hülye ellenfelek

2. Kicsit kevésbé hülye csapattársak, ne ölessék meg magukat a legelején, de ne is öljenek sokat maguk sem. Lassan hulljanak el, hogy legyen idõd sebzést osztani.

3. Platoonozz eggyel nagyobb tankkal, és próbálj nagyobb szintû célpontokra utazni.

4. Prémium ammo agyvérzésig. Nem feltétlen az átütés, hanem a jobb pontosság (APCR lövedéksebesség miatt).

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondjuk egy általános hardcap-es korlátozást nem bánnék prémium lõszere mondjuk olyan 20%-on, mert így egy standard accountos akárkinek esélye nincs.

Nekem eddig a rekordom Hetzerrel a 11 kill, arra adott 1286xp-t. Szerintem kibaszott agy mák kell ahhoz, hogy valaki 15-öt ki tudjon lõni. Nem lehetetlen, csak egyszerûen nem lehet odaérni minden ellenséges tankhoz idõben, plusz a csapatnak is ultra retardáltnak kell lennie, szóval nagyon együtt kell állnia a csillagoknak, hogy egy ilyen csatát össze lehessen hozni, szerintem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi. 😊

A Hetzer-t csak duplázom minden nap legénységhúzás céljából, azért van a garázsban, de bármikor bemákolhatok így is 1 kört vele.
A többi, ami maradt a garázsban mind kegyetlenül szar szerintem, de szerencsére rengeteg türelmem van 😄
A Jp2-s köröm meg wotreplays.eu-n top 5-ben van, ha jól emlékszem. Attól, hogy valaki bemákolt egy irreálisan brutális kört meglepõdnék, hogy még 49 másik is tudna 2000+ xp-t futni. Top 10-20 szokott általában 2000+ lenni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A legyõzhetetlen leichttraktort kellene megírnia a srácnak.

Hát én eddig ha megbaszódtam se tudtam többet összekaparni 1286xp-nél a Hetzerrel.

Ejha! Szép eredmények! Grat, bár szerintem te a francia vonalon fogsz tarolni.

Hetzert szerintem felejtsd, reggel linkeltem egy 1800xp-s kört amit találtam, szeritnem halálra játsszák.

AT-1-hez jó esélyek, sok szerencsét, szerintem piszkosul szar járgány (OP szovjetek ugye), de bejöhet ha van türelmed hozzá.

Jagdpanther2: 2207 XP a rekorder, ez kb azt jelenti, hogy a top 50 2000+ lehet. JgPanther2-2207

A verseny ideje alatt. Nagyon ráálltam, mert az ingyen gold mindig jól jön... 😄 Azt sajnálom, hogy a kiírás elõtt 3 nappal csináltam az ISU-val egy 9,5 dmg-s 1800+ alap xp-s kört T10-ben. Szerintem az is befért volna 😊

De ezt mind az elmúlt három héten, vagy alles zusammen?

Jó lenne, mert azzal már feladtam. 😊
Most még AT-1, Renault-k, Hetzer és GC az, ami garázsban maradt még további próbálkozásra + vettem egy SU-100M1-et akciósan, de azt elõtte ki kell fulloznom.

Valahol ott az igazság, igaz a tank ászt csak az elõzõ heti adatokra adja, és itt már 3 heti eredményt kell figyelembe venni.
De valóban a legjobb esélyek talán SU100-M1 vonal, francia kis TD-k Sau-40-nel bezárólag, és az "örök kedvenc" Churchill GC...

Ennek a Valentine AT-nak is utánanézek, nem sokan szerethetik...

patchaou
Dobj egy körüzenetet, mi tanulatlanok is had mûvelõdjünk. Kurt Riedert már unom XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Talán becsúszik a Wolverine is.

Am ha érdekel valakit a dolgozat, az dobjon egy email címet és elküldöm neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

genRob
Végeztél*

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

patchaou
Próbálgassátok a somasamu40-et 880 notmál xp-re beadta a tankászt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hogy én is hozzájáruljak az eventhez kalkuláláshoz, itt vannak eddigi eredményeim (prém és mindenféle bónusz nélküli alap xp):

M10 Wolverine: 1431 xp
S35-CA: 1437 xp
T28: 1610 xp
AT-1: 752 xp
AT-8: 1386 xp
Hetzer: 1258 xp
Renault FT AC: 758 xp
UE 57: 867 xp
JgPantherII: 1912 xp
Foch: 1643 xp
Churchill GC: 1053 xp
AC Mle.46: 1415 xp
Sau 40: 1372 xp

Ebbõl 3-at gondolok 99%-ig top 50-be. (T28, JP2 + Sau)

genRob
Sajnos nem tudom elolvasni mert pass-t kér. Kapcsolódni persze, hogy kapcsolódik még a 10es évek is, de nem az. AHogy nészem Bölcsészként végesztél, gondolom töri. Nem is vitatkozom tovább. 😄 😄

Hát igen, kb mindenki tudna ilyen sztorikat mesélni, de nyilvános fórumon nem ildomos 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát én leszaopom magam faszom kivan az egésszel most kicsomagolni se todja ezt a szart....error....
hmmm
lehet megyek pár karikát Uralmash-al hátha...
Hát mit mondjak, engem se érdekelt túlságosan. Eleve, a mai rendszerben egy BA-s szakdoga inkább a vicc kategóriába tartozik.

popey8
Ezt csak egyetemi iprõl lehet megnyitni. Pallai volt a témavezetõd? Nagy arc, nekünk Bevezetés a magyar és európai közjogba c. tárgyat oktatta (kb. EU-s ideólógia, föderáció történet). Kb. leszarta az egészet magasról, sokszor nem tartott órát és párszor nem is szólt. Ott álltunk, mint f@sz a lakodalomban😊 Jegyzetelni nem nagyon lehetett nála és a vizsga se volt vmi hû de nehéz, azért volt aki megbukott😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát kb. Rengetegen nyomják vele. Ez pár nappal a verseny meghirdetése után került fel (youtubeon is fent van):2698 base xp

Hell-cat-el a 2k körüli szarra se elég mi ?
Engem úgy alapból nem érdekelt, csak legyek túl rajta. Max annyiból volt érdekes, hogy kicsit nagyobb önbizalommal mentem neki a munkakeresésnek, mert ahol dolgoztam, ott épp csökkentették a havi prémet és berágtam rájuk. 😊

AT 15: feltöltött replayek alapján 1900+-ra saccolom. A rekorder 2197xp jelenleg.

M8A1 és Alecto: reggel kibeszéltük már (replayek: M8A1 1900+, Alecto 1700+).

Valentine AT érdekes ötlet...

A franciák bejöhetnek, kivéve a S35-CA, azt már nehéz összehozni (1400+)

Bõven kapcsolódik a II.vh-hoz.

Szerintem a SU100M1 és afelett is igen esélyes, mert olyan ritkák mint a fehér holló.

genRob
Némi csúsztatást érzek. Én a 2. vh idõszakáról beszéltem vagy gondoltam a hobby náciról. Te meg a 20-as évekrõl írtál. Mind1 csak egy észrevétel.

a renault u tökömtudja melyikkel én löttem már ki 7et is egy csatában...azzal toljad a tier 3-assal
Csak M8A1-el ne, re rontsd az esélyeim😄.

Viccet félretéve, Hetzert és Su-85B-t kerülném, mert az sokan tolják, minden más esélyesebb.

Francia TD-k Tier VI alatt?
Fürdõkádat kivéve nem sok jót hallani róluk.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Bepróbálkoznék valami T3-T4 TD-vel, de mostanában nem nagyon járok low tierben. Van valami nem túl népszerû cucc amivel érdemes lehet próbálkozni?
Mondjuk ezekre gondoltam; M8A1,ValentineAT, Alecto. Német low tier talán a jó legénység miatt jöhet számításba, az orosz alsó osztállyal meg tök fölösleges próbálkozni az én tudásommal.
köszi
Pfff, én meg nagy naívan bementem M8A1-ben 1:2 APCR/AP loaddal mindenféle mod nélkül. És az 1600 alap xp-hez így is az kellett, hogy t5-6-osokra lõttem végig, és ki is fogyott a lõszer. Talán top 50 M8a1-re elég lesz így is.

ToCsEk
Optank ász, jöhet a nerf<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nekem a tartalommal 😄.
Akkoriban volt némi magánéleti problémám, szóval nem igazán foglalkoztatott a téma. A témavezetõm szintén olyan volt hogy nem igazán érdekelte hogy mit csinálok. Meg ott volt az is hogy nagyon korlátozott a téma szakirodalma. Csak angol és német nyelven volt. Mivel németül nem tudok, így maradt az hogy full angol szakirodalomból kellett összeszednem hozzá a hátteret.

Szerintem elég sokan tolják az angol TD ágat, szóval nem reménykedek a top 50ben. Ebben az eventben az Obj 263 ággal lehetne kaszálni szerintem.

Count Adyn
Nekem a legelsõ lövésem egy Tiger hasánál ment be és ammorackkel full hp rõl szétpukkasztotta a vérbe, csak néztem hogy oO 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekem anno a címével volt a legtöbb melóm. Meg a bevezetõvel. <#wink>

Eagle16
Na nekem az 1440 xp prémium nélküli. Csak erre még Ace Tanker-t se adott ám! 😄 Azért reménykedem, hátha belefér a top 50-be...vagy addig hátha jön egy brutálisan jó csata. Még több mint egy hétig lehet próbálkozni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

88/14 Heil Hitler "We must secure the existence of our people and a future for white children" na ennyit errõl.de rég voltam 16 éves😊
Igen, prémmel.
Jó az a hátló, mert távolról csak nehezebben vesznek észre vele. Még ha 50 méter elõnyt ad, már az is jó.

Igen, erre utaltam.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

genRob
Talán nem véletlen. :-D Az ABC 8. betûje a H. ;-)

Eagle16
1900 prémiummal?

A háló szerintem felesleges, mert szerintem a magassága miatt borzalmas láthatósági értékei vannak. A két javító csomag jó, csak rohadt drága 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A 88 az Aryan Brotherhood egyentetoválása.