World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50foch 155 style?
auto loaderes lesz és papír szar 😊
A waffentrager e100 ról mit tudtok?
kerestem de eltérõ infõkat találtoam.
köszönöm intézem
Kérnék egy kis segítséget azoktól, akik a romos német garázst használják. A leírás alapján másoltam a fájlokat, ennek ellenére semmi változás nem történt. Ugyanúgy a születésnapi garázs van az idegesítõ tûzijáték hangokkal.

Mit kellene máshová másolni, hogy jó legyen?
elõször uninstall, aztán töröld a mappáját is.

Elindítod a regcleanert, az elsõ fülre kattintasz ( nekem software ) és az összes olyan bejegyzést kipipálod, amiben wot vagy wotlabs szerepel.

Lehet rendezni abc sorrendbe a fejlécre kattintva, talán átláthatóbb.

Ha mindegyik ki van pipálva a bal alsó sarokba remove selected re nyomsz.

Utána backups fül ( utolsó a sorban ) ugyanezt megcsinálod.

Kilépsz, gépet újraindítod.

Aztán ahogy írtam délután, letöltöd a gépedre a worldoftanks.eu ról, az 5GB s komplett telepítõt és a winchesterrõl telepítsd.

A kliensen keresztül nekem sem tudta frissíteni, kifagyott, majd írta h nézzem meg a naplófilet.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát ha jó kedved meg akarod õrizni akkor ne lépj be....

vereségek, gyökerek, agyhalottak, kötözködések, nem segítek a társamnak, fraglopás ezerrel, lemmingtrain.... ez a mai menü :S
leszedtem a programot...és hogy kell használni az esetemben te mire mentél rá?
patchaou
Nekem bõven elég itt a fórumon értetlenkedni most 😊 Komolyan félek elindítani a wotot, túl jó kedvem van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én arra szavazok hogy vegyük el a billentyûzetét! 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nekem meg ki kéne lépnem a picsába....
azt meginni egy liter páleszt huzóra
mert még annak is több értelme van
mint a sok gyökérrel játszani ma!

és még rímel is :S
patchaou
Azt áruld már el légy oly kedves, hogy mit ártottam neked amiért így belém kell állnod?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

köszi megnézem
szájzárat is kaphatnál...😊
patchaou
Na ezt is megtudtam... sebaj ész nélkül is sikerült feltelepíteni egy játékot. Ha egyszer ajd megáldanak ésszel is remélem kapok mellé egy ikszbokszot, nehogy telepítenem kelljen majd valamit.

http://download.chip.eu/hu/RegCleaner-4.3.0.780_20545.html

Ezzel a programok bejegyzéseit tudod törölni formázás nélkül.

Nekem ez segített többek közt.

patchaou
Foxi van egy új módszerem, amivel nem futok vesztes csatákat top sebzéssel, nem lövök 0 sebzéses kritikusokat, nem kerülök össze agyatlanokkal. Egyszerûen ma még nem indítottam el a wotot 😊

cc cleaner van
jolvan már ne osszad az észt ha téged már nem áldottak meg vele...
mielõtt legyalulod az egész géped, próbáld a bejegyzéseit eltávolítani a pl. a regcleaner nevû programmal.

mindent letöröltem ami az elõzõ wargaming.net-hez köthetõ......MINDENT és nem...5 napja újra telepítésnél letöltöttem minden szép és jó ma már nem...
patchaou
De sikerült neki. Csak idejött hazudni. Ennyire csak direkt lehet valaki értetlen XD

én most elkezdem sz**ni magam 😄DDD
1 óra alatt 0 win
nem
ezt hogy érted?
nem sikerült ahogy leírtam?

Windows reinstall.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerencsére itt vagy nekem te ( meg a kis barátnõd ), aki szívesen elmagyarázod, -már lassan a tizedik hsz ben - kinek mit hogyan kell érteni..

megint sikertelem telepítés...letöröltem teljesen a wot-ot....letöltöttem 5x!!! és sikertelen a frissítésnél...vki vki ötletet mondana...és nem azt mennyi xp-je lett ma...
A probléma az, hogy az emberek nagy része nem jut el addig hogy felmenjen a fõoldalra és elolvassa a híreket.

Olyannak senki nem akar segíteni aki nem képes legalább minimálisan tenni a jobbért.
Azt hiszem ehez sem kell angol középfok:"This mission can only be completed once per day."

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Neked olyan mindegy tesó, komolyan.

Szerinted miért van odaírva a reggel7-tõl este7-ig, egész hónapban, 30 tankot 1 nap alatt?

Ez nyilván arra utal hogycsak egyszer lehet megcsinálni...

Félreértetted, nem gond, de ha ezek után még elkezdesz osztani is....

Szerintem, meg mások szerint is teljesen érthetõ a kiírás. Nem tehetek róla ha Te neked nem ment az értelmezése.

M4 sörmi.

Legközelebb ne improvizálj, ha segíteni akarsz azoknak akik nem akarnak/lusták gúglizni, csak fordítsd le szó szerint.

Többre mennénk, hidd el..

köszi!

Van egy ismerõsöm aki kisegítõ iskolában fog tanítani. Majd megkérem hogy fogalmazza át, hátha neki menni fog 😄.

Ja és ne szívd ki a medencébõl a vizet a porszívóval a porzsákba (Víz szívására nem alkalmas).

De, valszleg jóval többet, de tudtommal ennyi amennyi biztos. Becslések szerint 60 millió is lehet. Azért aranyos, hogy a hitleres feliratokat tabuzzák (kb. 10 millió ember halála szárad a lelkén), de az ennek többszörösét elkövetõ Sztálint dicsõítõ feliratok okék, merthogy történelmileg korrektek . Mert nyilván a német tankokon nem voltak "Für Hitler", "Für unseren Führer" és hasonló feliratok.
...ne edd meg a páramentesitõ golyócskákat... kezdem érteni õket.

És ezért is írják a manuálokat annyira szájbarágósra és teszik rá a vasalóra, hogy testen lévõ ruhán ne használd.

Hagyjuk....

Ezek szerint nem sikerült. Részvétem 😄

A válasz tehát a: NEM

Igyekeztünk érthetõen megfogalmazni. De am ott a fõoldal, nem tudom miért nem lehet ott olvasgatni.

Észrevettem egy fura dolgot: Megvettem a Hetzert, az elején szinte minden csatában a tetején voltam a listának, a 10,5-essel olyan mészárlást tudtam tartani a 4-esek között, hogy öröm volt nézni. Most a 82. csatánál járok, 172 killel, és az utóbbi kb. 30 csatában szinte egyfolytában csak 6-osok ellen dob be, úgy hogy én az utolsók valamelyike vagyok a listán... Véletlen? Vagy a játék úgy gondolja, hogy nagyon nagy mértékben ritkítottam a 4-eseket, ezért most szándékosan nagyobbak közé sorol be?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hahaha

Q😛layers with 4 perks crew on tier 1 imbalancing the game?
A:How terrible... (You may guess what SerB is doing)
(Röviden: a 4 perkes legénységgel játszó játékosok elõnybe kerülnek T1-en? Ó, borzalom (kitalálhatod SerB mit csinál))

Valahol láttam belinkelve SerB orosz szerveren lévõ profilját: valami több száz kört ment már MS-1 tankkal.