World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy fél orosz med ágat meg nem mertek meglépni, mert akkor meg az oroszok sírnának, így kerülhetett képbe a 140. Nem is hinném, hogy össze tudják majd hozni a 3. ágat, így adta magát az alkalom.
Jó lenne tudni, hogy tényleg át lehet majd menni az object 416-ról a t54-re... így egy ágról 3 t10-et is lehet nyitni idõvel. A t43 fele már megvan, de ha át lehet menni, akkor inkább az új ágon megyek majd.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mi itt úgy nyerünk hogya meccs elején fennakadok atankommal a harckocsiakasztóra és onnan nézem a minimapot 😄
Mert az esetek 90%-ban ha 15 mp felett dob be csatába,szinte a tornasor legalján voltam,úgy hogy fölöttem +2 tier volt.
Figyeljétek csak meg
Csillagozás: 1 lövés, vagy egy sem és megnyerték. A legtöbb xp amit kaptam 3x-ozva 1170. Három nyert csata után (14!!!!!!) bukó. A 17 csata alatt 5 kill-t tudtam megfogni. Ezt követett még (25!!!!) csata hogy meglegyen a 30 kill, mindez úgy, hogy a nyerési rátámat sikerült feltornázni 50%-ra.
42 csata AMX-120 -al a 30 kill-ért?! Sosem volt ilyen szopóágam. Tudom hogy kell lennie ilyennek is, de nagyon ártalmas a billentyûzetem egészségére...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Beálltam 3 td- vel szembe és mind3 halott lett.Igaz,h Tier5,de hát akkor is.
Még a T7 vasak is szenvednek az elejével.Mosolyt csalt az arcomra.
stab: ez még lehetne optic helyett, de stílusfüggõ, és ez nem egy T62, amivel mozgás közben fogsz lövöldözni, ha meg úgyis megállsz célozni 1.9 bõven elég.
camo: jó lehet ez is, de inkább td-re való, mozgás közben használhatatlan márpedig azért megy 65el, hogy kihasználd. Optic meg inverz camo, elõbb láthatod meg õket, mint õk téged (elvileg)
toolbox: inkább lassú tankokra javasolt, aminek számít, hogy mennyi idõ alatt javul a track és túléli azt a 4 secet is, ami 100% repair+toolboxal van, leo halott, ha trackelik, elég ha a crewn van repair, szerintem
Aminek még értemét látom a venti/rammer mellé az a wet ammo vagy CO2, attól függ te melyikkel találkozol többször, tûz vagy ammo, de egyik sem ér szerintem annyit, mint az optic, hisz ez leginkább sniper tank a reload time miatt.
Legalábbis nekem a proton bejönnek ezek a felszerelések. A taktika meg nálam ehhez hasonló: Elõremenni a map 1/3ig, feléig, ahonnan már láthatod az ellenség fõ útvonalait, várni, amíg a társak csipegetik õket, aztán ha a csapatod már elõtted van, akkor már õk tartják spottolva az ellenfeleket és te is sniperkedhetsz ugyaninnen, vagy hasonló távoli és/vagy rejtett pontokról.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
KÉP
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ráadásul most a T-50-2-t elkúrták, szóval annak a legénysége (2. skill 99% perpill) szépen megy az újra megvett T-54be, amivel elkezdünk duplázgatni... Mire meglesz a patch, meglesz az XP nagy része is sztem. Meg egy 3skilles legénység is. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T95 sehol nincs hozzá képest 😊
kép
A szerzett lehetséges sebzés a lényeg. Srác végére egyedül maradt, körbeállták, és vagyok öten lõtték egyszerre, de egyszerûen nem tudták átütni, pedig a végén már a HEAT-et is kapta orrba-szájba.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
mint ahogy ma is tettem, csak hát ezek a köcsögök ezt tették velem <#rinya>#rinya>
hahahahahahha <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
(Szpecnyaz, rakj már két csöcsöt is a fejlécbe....)
Mi van most? Miért kaptam 300.000 plussz kreditet?
iSS!
Én pl sosem azért húzok ki egy tankot, mert annyira különbözik a többitõl. Szépen lassan ki fogok húzni mindent, lassan más játékkal amúgy sem játszok, ez leköt. Új ágnál meg megvan az "újdonság" varázsa.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mondjuk azt se értem, minek erõszakolják ezt második ágat, ha nincs is meg hozzá miden tank.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nyomok egy screenshotot aztán törlöm a wotot, és majd az unokáknak mesélem, hogy egyszer ilyen is megesett... <#hehe>#hehe>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A 2. med ág (kharkov ág) top tankja az object 430 lesz, t9 meg egy korai hátsó tornyos object 430. A t9 miatt nem rakták be a 2 top tankot, mivel a wg-nek még mindig hiányzik pár adat róla. Idõvel majd ezek is jönnek és az object 416-bõl lesznek kifejleszthetõek.
Ha mázlink van, jövõ héten kezdõdik is a teszt szerver és majd meglátjuk.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Bár a délelõtt hasonló szopóág volt.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy én camot tennék 😄