World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen,h mindent ki kell fordítani...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Ennek ellenére a defender medálra csak a qrva gyors tankoknak van esélye, ergo a lassabb típusok, akik pont nem hátul kempelnek hanem mennek elõre, nekik semmi esélyük vissza érni. "
Ez tiszta sor!
"8 fps-el tolom a játéékot már vagy 2 éve szóval ez is azt bizonyítja, hogy nem valami nagy szám ennek a megszerzése."
Azért ez nem igaz,különben mkinek tele lenne vele a szatyor.' mozgó célpontnál már figyelni kell pl.
Én a pusztítóra írtam,h ingább gáz kategória.A top gun is sántít,de jól néz ki,mert elvileg nem hátulról szerezted.
De a pool és a lucky medál nálam vicc kategória,az is marad.
<#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ennek ellenére a defender medálra csak a qrva gyors tankoknak van esélye, ergo a lassabb típusok, akik pont nem hátul kempelnek hanem mennek elõre, nekik semmi esélyük vissza érni. Ergo ha vki lassabb típussal kap ilyen medált az nagyjából a kemper kategória. Ami meg minden csak nem dícséretes... Elvégre milyen camper az aki mellett az ellenfél ilyen szinten be tudja foglalni a bázist.
Sniper: Ahhoz meg kell egy gyorsan lövõ közepesen pontos tank. Nekem van kb 6 szatyor ilyen medálom úgy hogy 8 fps-el tolom a játéékot már vagy 2 éve szóval ez is azt bizonyítja, hogy nem valami nagy szám ennek a megszerzése. Ráadásul tele van a wot olyan emberekkel akik tele vannak sniper medálokkal sebzés meg zéró.
Ezzel csak azt akarom leírni, hogy kár kiragadni egy vagy több medált. Az összhatás az ami számít igazán. Abba meg minden medál beletartozik + egyéb statok.
Szal érdekes ez...
Azt akartam írni,h a sok csillogó medál x..t sem ér.Kb 3-4nek látom értelmét.
Na akkor siemkaaaaaaaaaaaaa!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Istenem, nem szabad ilyenkor wotozni.. Biztosan megnyert meccseket vesztenek el amint meghalok.. Agyrém..
Gyõzelem
Live Oaks 2013. augusztus 13. 15:40:54
Type 58
: 2 582 ( x2) Szerzett kredit 28 501
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész
Itt pl a top gun nem reálisa,mert mások is sebeztek vastagon.De a pontosságot én csináltam.Stimm?
Jeff írok majd csak most nincs idõm..Amúgy ez a téma már régóta a bögyömben van/volt..
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Elég sok jó játékos statját néztem végig,és 1-2 kivétellel mindegyik tele volt sniper medál hegyekkel,és baromi jó találati aránnyal.Õk biztosabb kézzel resetelik a foglalókat,vagy védik az elõttük lévõ spottereket.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
minden 14 csatában kapok egyet... az szerintem lószar
Gyalázatos napnak nézek elébe úgy érzem...
Meg tanktól is függ gondolom.
Egyébként szerintem nem a medálon áll vagy bukik, hogy mennyire vagy hasznos az adott csatában.
Láttam olyan 12k-s játékost akinek nem volt még sniper medálja, ergo egy balfasz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ekkor gyönyörû látvány fogadott!2 db arty velem szemben a harmadik pár méterrel odébb.Bár a negyedik 8cas arty kilõtt,de legalább meglett a buziverõ medálom ebben az ínséges idõben. 😊
Klánon belül nagyon sokat szoktam vitatkozni a többiekkel, hogy melyik medál számít legjobban. Melyik is adja legjobban vissza a jó játékos teljesítményét. Nálam a sniper az abszolút favorit. Sokan lefitymálják, azzal az indokkal hogy olyanra is lõnek ami nem biztos célpont.
Nézzük az ellenérveket: tuti hogy lõttél már tízet, és abból 9 talált. Ergo nem pazarlod a lõszert, kivéve ha nem üt át. Ha lõttél tízet, tuti nem az elsõ 2 percben deglettél meg. Ha van medál, jó a találati arányod.
Örökös harc az köztem és a többiek között, de örülök hogy más is így látja a dolgokat nem csak én.
u.i: ha jó játékos akkor biztos sok snipere van, ha sok snipere van, nem lehet annyira rossz játékos
nemde?
Csóri EXNOM-os srác nem viselte túl jól, hogy egy kis Chaffee miatt valószínûleg bukott 3k goldot. 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
A sniper medáljaidra vok büszke😊
szóval nekem kell a lucky 😊
amúgy a sniper medálról meg passz :S
fogalmam sincs!
Amúgy már mondatm,az 1.3k+ sniper medálod többre tartom,mint a többi csilli-villi hülyeséget...
Nálam a pool is gagyi.Nincs olyan,aki egyedül ledarál 11 tankot..
Még pirosak ellen is max 3killig menne,aztán elfogy..Szal nálam hülyeség kategória..
Pl😛usztító=nálam frag stealer medal.Nehogy már 3 ammo lõjjön bárki is<#alien2>#alien2>
Meg a többi hasonló hülyeség..Szal Fox nálam a sniper medal,ami respect+védõ..Meg tuti van még talán 1-2,de ennyi.
"All is not gold thats glitters"Ennyi<#alien2>#alien2>
Én megadom neked...
Szal miért 1 11/11 lövésû tank kap mesterlövész medált 1 17/17 lövésû helyett.Kibírom,de azért na....<#alien2>#alien2>
Valakinek ötlet?
írtam ide igen....
himmelsdorfon ott hagytak csapot papot a hegyen
azt lementek capolni IS-3al meg ISU-val a barmok 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én elviselek bárkit... ezzel nincs gond
az, hogy ki visel el engem más kérdés...
aki nem az ne nézze a kommentjeimet, ennyi a mese!!!
1. Van bõr a p@fáján. <#zavart1>#zavart1>
2. A sört azért issza hogy el tudjon minket viselni. <#pias>#pias> <#nevetes1>#nevetes1>
De azért kapja tõlünk is... csak annyit jegyeznék meg hogy a SIEMKAAAAA-n 100 csata alatt meg volt a Lucky medál... <#mf1>#mf1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Pistike kivégzésérõl a fórum vénjei késõbb gondoskodnak.
csak nem kaptam meg
Battles: 19
Victories: 4 21.05%
Defeats: 14 73.68%
Draws: 1 5.26%
Avg. Tier: 5.47
Experience: 542.47
Damage: 845.21
Hátha ez nyújt neked némi vigaszt ;-)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Te mégis itt vagy,tehát valamit tudhatsz,amit a többi nem!
Nem baj!Mi ilyennek szeretünk!<#papakacsint>#papakacsint>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...