World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay
A torony miatt nem annyira védtelen a medek ellen, nem isnagyon mernek rámjönni.
Nekem volt T28, kimaxoltam, de utána nem sikerült megszeretni. Ment a kukába, mielõtt az utána következõ TDt kihúztam volna. A proto viszont örökös garázstag marad.
De természetesen ízlések és pofonok.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fogalmam sincs mitõl fogyhat a credit, ha az ember pár órát játszik naponta elvileg akkor sem szabadna. Nekem akkor volt kis megtorpanás anyagilag, mikor vettem prémium olajat is a kis tieres tankokra, meg sebességhatárolót. Adom veszem a tankokat, equipmentet, volt, hogy lustaság miatt vettem periszkópot minden tankra, mert nem akartam rakosgatni... Ja és nem vagyok prémium se, csak amikor adnak eventbe prémium napokat. Nincs prémtankom se.
Mondjuk közel 12 ezer csata alatt még egyetlen egy kört se mentem pld. KV-1S-sel. És T7 fölé se megyek, bár a múltkor kacérkodtam a gondolattal, hogy megveszem a Ferdit, annyira dicsérgettétek.
Persze van aki csak HE-t használ, hogy gyorsabban gyûljön...<#wow1>#wow1>
Amúgy néha mocsok módon neked is érdemes kivárni, míg a társ ledurrantja a hp javát és akkor megkaparintod a kill-t. Máskor meg elég csak játszani és a szitu hozza a kill-t.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-- ha 10-bõl 1x azonos tierbe rak akkor nem tudom elsõre kilõni hanem marad 1-20 HP-ja, második lövésre nincs idõm mert kilövik elõlem
-- magasabb tiert nem sebzem (kritikus találat, 0 sebzés) vagy csak alig
nálam ez a 'normál eset' KV-1, KV-3, IS és IS-3 esetén is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Még annyit fûznék hozzá, hogy idõközben vettem AT-2-t is, és az se valami nagy durranás (egy csomószor mire átérek az ellen bázisára vége a csatának, mert a többiek megnyerik), de a Churchill GC-nél nagyságrendekkel jobb. AT-2-vel azért adott esetben a KV-1nek is nekimegyek, a GC-vel eszembe se jutna: még az LTP is átlövi.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
- ma lejárt a prémium, nem fogom erõltetni. Így viszont a KV-1 marad amivel jön némi credit (vesztes csata esetén is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ha nem akkor karácsonyig nem veszek semmit és összegyûjtök 20 millát
majd veszek 20 tankot egyszerre<#nevetes1>#nevetes1>
Valami safari hétvége lesz, ez kb. annyit jelent, hogy német tüzérek, párducok és tigrisek lesznek orrba-szájba. Meg valami mini-mission ha kilövöd õket.
Kis tiereken persze Marder, szarásig.
Esetleg prémium Locust(sáska)akcióban... Ja és persze amerikai M10-es.
Hogy mellé befér-e equipment akció, hát...
3 havonta van, legutóbb májusban volt 50% off.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sokszor nagyon nehezen szednek ki belõle...
minden esetre most váró státuszban vagyok....
várom a féláras felszereléseket
meg hátha lesz tier8 leárazás
addig gyûjtöm a creditet
picit lassabb csak mint a Prot, de sokkkkal masszívabb szembõl, és gyorsabban tölt.
talán majd karácsonyra megveszem magamnak ajándékba 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mi a jobb?
A verzió:
megveszem T32-õt, talpat kinyomom free exp-bõl és a maradék exp-t a toronyra összeszedem stock toronnyal
B verzió:
megveszem T32õt, tornyot kinyomom free exp-bõl és veszek egy felfüggesztés növelõt amit majd leveszek és eladok ha meglesz a talp
20 fok az alap talp fordulás 25 a fejlesztett....
lehet meglenne a nagy torony, de alig fordulna a tank<#fejvakaras>#fejvakaras>
C verzió:
megvárom míg lesz elég free exp a talpra és toronyra egyaránt...
(ez meg sok idõ mert 18k free exp-t kellene összefarmolnom)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a mobilitás ilyen szintû hiánya ijesztõ nekem <#wow1>#wow1>
de mondom.... lehet egyszer megveszem 😊 csak a talp kellene rá
most T32 jön, aztán AMX 50 100at kellene kifarmolnom azzal a fos AMX M4-el :S
EU-son 3at.
Necces, mert ugye nem sokan rakják fel.
No mind1. Ennyit tudtam tenni a versenyért. Nem akkora favorit ez a tank, hogy tovább legyen kedvem erõltetni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
T28 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 87000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Talán egyszer adok neki esélyt..... talán <#fejvakaras>#fejvakaras>
A legmagasabb ismert most 1217xp.
Kis szerencsével talán elég lesz a 820.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most nézem T18al lehet kicsit lehoztuk a meccset.
Ugyan ott kempeltünk. Folyamatosan azon bosszankodtam, hogy pont azt lövi, amit én.
803 sebzés, 310 felderített sebzés.
642 xp-re múltkor már adta a Tank ászt.
-- a 30 tank kilövése csak 1x sikerült (akkor ~12 órát voltam fent, a vége már nagyon nyögvenyelõs volt). Legjobban KV-1 megy, sajnos 10-bõl 9x magasabbak közé rak be amiket nem sebez (kritikus találat 0 sebzéssel), illetve nekik én 1 lövés vagyok. IS-3-al hasonló a helyzet, nagyon ritkán voltam top tank a csatában (de legalább közelebb lettem 30k XP-vel a BL löveghez). Prémiummal csábító, hogy nem kell az IS-3-ra creditet költenem még gyakran vesztes csata esetén sem (különben nyertes csatánál is gyakran veszteséges a vége)
-- hihetetlen pr0 játékosok vannak, nekem még be sem töltött, õ már tolja chaten, hogy ezzel a n00b bandával tuti a vesztés. Mibõl vágják le nem tudom (néha így is nyerünk)
-- nagyon ritka volt, hogy 1 lövésbõl bárkit ki tudjak szedni. Olyan 1-20 HP szinte mindig marad nekik, és a "steel kill" gondolom azt jelenti, hogy vannak akik csak ezekre lõnek. Ez a 30 tankos mókánál azért idegesítõ volt, persze ha nekem maradt 13HP annak örültem
-- KV-3-al tIX-esek közé kerültem és mivel védeni kellett így hátul felmásztam vmi dombtetõre, hogy ne free kill legyek elöl. Idióta light tankkal le akart lökni a tetõrõl, jóindulatúlag belelõttem de jött még 1x. Én nem találtam viccesnek bár elsõre még elment. Ugyanez a kategória akik direkt neked mennek vagy tolnak hátulról, õk sebzõdnek te meg fizesd a büntetést a végén. Lassan már azt érdemesebb számolni, mikor nincsenek ilyenek a csapatban
AVP
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A gun, na a gun az tényleg jó.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ami nagy elõnye, hogy sokan alábecsülök, pedig bizony nagyot tud harapni.
A teteje egy nagy doboz gyakorlatilag, aki észrevesz és becéloz az tuti sebez, ezért el kell vele bújni nagyon. Én álcahálót egyelõre nem használok, legénység se túl képzett az álcázásban. Viszont néha lehet vele nagyon aratni, persze ha nem vesznek észre. Ha igen, akkor vége. Se elmenekülni, se beforgatni nem lehet, páncélja meg szinte nincs, akkor back to garage.
Természetesen vesztettünk...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer