World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy jó kör Centurionnal, Radley-Walters's Medal+Steel Wall, és most olyan történt ami randomban ritka, fõleg amióta a 30killes event van, de meghagyta nekem az utolsó killt a t28-unk.

Replay
Protot be lehet forgatni, lehet vele csikicsukizni, onnantól kezdve sztem a T28 masszívsága nem akkora elõny - mert egy szikla vagy egy ház sokkal erõseb páncél 😊

A torony miatt nem annyira védtelen a medek ellen, nem isnagyon mernek rámjönni.

Nekem volt T28, kimaxoltam, de utána nem sikerült megszeretni. Ment a kukába, mielõtt az utána következõ TDt kihúztam volna. A proto viszont örökös garázstag marad.

De természetesen ízlések és pofonok.

én is közelebb szoktam vele menni de adoot volt a sok szép tiszta célpont...és egyszerûen métereket félrehord...a legénység most lesz fullos...
Szerintem teljesen jó pukkantója van. Bár én nem 500-ról lövöldöztem vele, mivel elég mozgékony jószág, próbáld meg azt kihasználni.

rohadjon meg ez a sok hodor😊 szopás szopás hátán...hihetetlen...semmi felderítés...á geci...miért jó a gyökereknek folyton kikapni?! középen a fehér bázis baszik rá mindenki...szaladnak kilövetni magukat...de én vagy a noob mert 48% a winrat-em...na igen..ilyen buzeránsokkal aztán könnyû...löknek el a gecibe szétugrik a célkereszt nehogy én löjjem ki...is3 campel...a retkes kurva anyjukat...
Trucker39
Amióta van ez az akció, ma volt számomra a legnehezebb megszerezni a premium napot. Rendkívül sok gyenge és még annál is gyengébb játékosok garmadával.

van ám egy okádék ágyúja a jagdpanthernek...a top 10.5-es...top gun helyett mert kb simán láttam 6-7 tankot kb 5! percig lehoztam 0 killre...500 méteren csak kb 2 métert hord félre...ha el is találtam: lánc, torony...- 26 ezres kör...rohadjon meg...
Szerintem egyszerûen csak nem kell görcsölni... sebezni kell, és ha sokat lõ és sebez azember, akkor arányosan befigyelnek a killek is. Persze lehet 1-2 killt lopni, de sztem szorgalmasan kell nyomogatni a bal gombot és jönnek a killek.

Count Adyn
Meg ha ott a Su152, akkor használd, brutálisan lehet vele fragelni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alapvetõen én is igyekszem betartani, hogy fölé nem, de a Foch akkor is kell! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én tudnék kölcsön adni, dehát ugye nem lehet <#nevetes1>
Fogalmam sincs mitõl fogyhat a credit, ha az ember pár órát játszik naponta elvileg akkor sem szabadna. Nekem akkor volt kis megtorpanás anyagilag, mikor vettem prémium olajat is a kis tieres tankokra, meg sebességhatárolót. Adom veszem a tankokat, equipmentet, volt, hogy lustaság miatt vettem periszkópot minden tankra, mert nem akartam rakosgatni... Ja és nem vagyok prémium se, csak amikor adnak eventbe prémium napokat. Nincs prémtankom se.
Mondjuk közel 12 ezer csata alatt még egyetlen egy kört se mentem pld. KV-1S-sel. És T7 fölé se megyek, bár a múltkor kacérkodtam a gondolattal, hogy megveszem a Ferdit, annyira dicsérgettétek.
Persze van aki csak HE-t használ, hogy gyorsabban gyûljön...<#wow1>

IS-el, KV3-al olyan szép top gunokat szoktam csinálni, hogy öröm nézni. Valamelyikkel a napi 30 kill vadászat során mindig befigyel egy top gun.

Amúgy néha mocsok módon neked is érdemes kivárni, míg a társ ledurrantja a hp javát és akkor megkaparintod a kill-t. Máskor meg elég csak játszani és a szitu hozza a kill-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

- csak ismételni tudom magam
-- ha 10-bõl 1x azonos tierbe rak akkor nem tudom elsõre kilõni hanem marad 1-20 HP-ja, második lövésre nincs idõm mert kilövik elõlem
-- magasabb tiert nem sebzem (kritikus találat, 0 sebzés) vagy csak alig

nálam ez a 'normál eset' KV-1, KV-3, IS és IS-3 esetén is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Még mindig beszivatnak ezek a mocskos Type-ok. 8,8 jagdtigerrel vagyok, elkezd felém jönni 500! méterrõl egy. Kicsit balra-jobbra szlalomozott de jött szembõl és képtelen voltam átlõni, még láncolni sem sikerült pedig eltaláltam ott 2x, egyszerûen lenyelte. Fuck you type!

IS, KV3 is jó, Minden ami 5-ös, vagy 6-os tier. Amúgy a 30 kill normál esetben 2-3 óránál több nem szabad hogy legyen.

Voivod32:

Még annyit fûznék hozzá, hogy idõközben vettem AT-2-t is, és az se valami nagy durranás (egy csomószor mire átérek az ellen bázisára vége a csatának, mert a többiek megnyerik), de a Churchill GC-nél nagyságrendekkel jobb. AT-2-vel azért adott esetben a KV-1nek is nekimegyek, a GC-vel eszembe se jutna: még az LTP is átlövi.

Ezt a képet FTR-rõl szedte. Mivel nem én csináltam, ezért nekem nincs róla replayem. Kérdezd meg cyrkon-t, õ vezette a Chaffee-t. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

- jellemzõen orosz ágból vannak gépeim, ott nem rémlik az M4
- ma lejárt a prémium, nem fogom erõltetni. Így viszont a KV-1 marad amivel jön némi credit (vesztes csata esetén is)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

csak mert lesz féláras modul akció 😊
ha nem akkor karácsonyig nem veszek semmit és összegyûjtök 20 millát
majd veszek 20 tankot egyszerre<#nevetes1>
Szerintem fontos, hogy a tornyot húzd ki elõbb mert az alap toronnyal a pontosság meg a ROF is rosszabb.

Hát nem sok jót mondhatok a jövõt illetõen...
Valami safari hétvége lesz, ez kb. annyit jelent, hogy német tüzérek, párducok és tigrisek lesznek orrba-szájba. Meg valami mini-mission ha kilövöd õket.
Kis tiereken persze Marder, szarásig.
Esetleg prémium Locust(sáska)akcióban... Ja és persze amerikai M10-es.
Hogy mellé befér-e equipment akció, hát...
3 havonta van, legutóbb májusban volt 50% off.

Na akkor szerintem itt a vége az FC AC farmnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

DummyBoy
Tech kérdés mert noob vagyok ... mi most az SG chat neve? (mert hun van egy rakat, sg-t meg nem találok ...) xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

B verzió.. Én nem nyomtam el rá free-t, nem volt olyan vészes stock állapotban, de elõször tornyot húztam ki, (felfüggesztés vásárlás) aztán a talpat.

hát a proto is iszonyat masszív szembõl 😄
sokszor nagyon nehezen szednek ki belõle...
minden esetre most váró státuszban vagyok....
várom a féláras felszereléseket
meg hátha lesz tier8 leárazás
addig gyûjtöm a creditet
én is fostam tõle, de tetszik.
picit lassabb csak mint a Prot, de sokkkkal masszívabb szembõl, és gyorsabban tölt.

de a proton ott a torony... ami óriási elõnyt jelent 😊
talán majd karácsonyra megveszem magamnak ajándékba 😄
Maala
Sokkal jobb, de állítólag nehezebb vele játszani, rá kell érezni a genyózós bújkálásra. Mire meglesz a nagyágyú, talán már menni fog.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

egybõl egy kérdés T32-vel kapcsolatban....
mi a jobb?
A verzió:
megveszem T32-õt, talpat kinyomom free exp-bõl és a maradék exp-t a toronyra összeszedem stock toronnyal
B verzió:
megveszem T32õt, tornyot kinyomom free exp-bõl és veszek egy felfüggesztés növelõt amit majd leveszek és eladok ha meglesz a talp

20 fok az alap talp fordulás 25 a fejlesztett....
lehet meglenne a nagy torony, de alig fordulna a tank<#fejvakaras>

C verzió:
megvárom míg lesz elég free exp a talpra és toronyra egyaránt...
(ez meg sok idõ mert 18k free exp-t kellene összefarmolnom)
Maala
Gyorsabban tölt, mint a Prot, és jobb a camoja. Folytassam? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hát 75rõl mennének az emberek....
a mobilitás ilyen szintû hiánya ijesztõ nekem <#wow1>
de mondom.... lehet egyszer megveszem 😊 csak a talp kellene rá
most T32 jön, aztán AMX 50 100at kellene kifarmolnom azzal a fos AMX M4-el :S
A batchat milyen a többi tier10-es medhez képest?
Én nagyon szeretem.Ha fullos legénységet raksz rá,töltés gyorsítót,úgy fognak téged anyázni a gyors töltése miatt hogy csak na.Komolyan néha már csak azért megyek vele csatába hogy jót röhögjek,7.67 sec az ágyú töltési ideje.Már jó páran le hackereztek miatta,meg meg is fenyegettek hogy feljelentenek.<#nevetes1>

Orosz wotreplays oldalon 5 nálam jobbat találtam.
EU-son 3at.
Necces, mert ugye nem sokan rakják fel.
No mind1. Ennyit tudtam tenni a versenyért. Nem akkora favorit ez a tank, hogy tovább legyen kedvem erõltetni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Te jó ég 12 óra?Az nagyon durva,nekem eddig minden nap meg lett már el is költöttem kb 8 misit.M4-el próbáld meg azzal nem nehéz top gunt szerezni.

Kifejlesztve:
T28 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 87000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Talán egyszer adok neki esélyt..... talán <#fejvakaras>
Elég sok pro feküdt rá a Renault FT AC-ra, nem véletlenül. Augusztus eleje óta rohamosan növekednek az XP értékek hozzá.
A legmagasabb ismert most 1217xp.
Kis szerencsével talán elég lesz a 820.

Hááát, ha ennyire nem megy, akkor én nem erõltetném.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

LOL
Most nézem T18al lehet kicsit lehoztuk a meccset.
Ugyan ott kempeltünk. Folyamatosan azon bosszankodtam, hogy pont azt lövi, amit én.

Szerintetek 820 base xp-vel esélyes vagyok a versenyen FT AC-val?
803 sebzés, 310 felderített sebzés.
642 xp-re múltkor már adta a Tank ászt.

- a 3 napos prémium miatt kicsit ráfeküdtem a játékra, ~2m credit jött össze szóval alapjában jó kör volt, de van néhány észrevételem
-- a 30 tank kilövése csak 1x sikerült (akkor ~12 órát voltam fent, a vége már nagyon nyögvenyelõs volt). Legjobban KV-1 megy, sajnos 10-bõl 9x magasabbak közé rak be amiket nem sebez (kritikus találat 0 sebzéssel), illetve nekik én 1 lövés vagyok. IS-3-al hasonló a helyzet, nagyon ritkán voltam top tank a csatában (de legalább közelebb lettem 30k XP-vel a BL löveghez). Prémiummal csábító, hogy nem kell az IS-3-ra creditet költenem még gyakran vesztes csata esetén sem (különben nyertes csatánál is gyakran veszteséges a vége)
-- hihetetlen pr0 játékosok vannak, nekem még be sem töltött, õ már tolja chaten, hogy ezzel a n00b bandával tuti a vesztés. Mibõl vágják le nem tudom (néha így is nyerünk)
-- nagyon ritka volt, hogy 1 lövésbõl bárkit ki tudjak szedni. Olyan 1-20 HP szinte mindig marad nekik, és a "steel kill" gondolom azt jelenti, hogy vannak akik csak ezekre lõnek. Ez a 30 tankos mókánál azért idegesítõ volt, persze ha nekem maradt 13HP annak örültem
-- KV-3-al tIX-esek közé kerültem és mivel védeni kellett így hátul felmásztam vmi dombtetõre, hogy ne free kill legyek elöl. Idióta light tankkal le akart lökni a tetõrõl, jóindulatúlag belelõttem de jött még 1x. Én nem találtam viccesnek bár elsõre még elment. Ugyanez a kategória akik direkt neked mennek vagy tolnak hátulról, õk sebzõdnek te meg fizesd a büntetést a végén. Lassan már azt érdemesebb számolni, mikor nincsenek ilyenek a csapatban

voivod32
Ez ugyan nem vág ide, de akkor is állat!
AVP

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ne cseréld le:

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Lomhasággal nem lépsz elõre sajnos. Ez sokkal papírabb, mint az AT2. Tényleg szinte nincs páncélja, errõl még nem pattant semmi a 100 valahány csatám alatt, amiken jártam vele.

A gun, na a gun az tényleg jó.

Mines az tök jó encounterben. Általában senki sem védi a kis félszigetet egyik oldalról sem. Ott három tankkal át lehet jutni és már mögöttük is vagytok. Onnantól meg kacsavadászat.

voivod32
Csak , mert fontolgatom, hogy lecserélem az AT 2-t. Mert az tényleg fos. Az a gun... A páncélja meg szart sem ér, nem kompenzálja az ócska gunt, és az iszonyat lomhaságot.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nekem jó élményeim vannak onnan a déli oldalról is, hegyre fel, bármivel, aztán lehet osztani a szikla mellett ácsorgókat(persze elõbb a szemköztieket).

Gyakorlatilag Chuchill 1-bõl így elérem az AT7-et. Igazából szükséggrind ez a tank nekem. Amint meglesz a maradék 30k xp az AT7-re már váltok is arra.Viszont annyira nem távozom rossz szájízzel. Álcahálóval, tapasztalt legénységgel akár jó is lehet.

Ami nagy elõnye, hogy sokan alábecsülök, pedig bizony nagyot tud harapni.

Nekem van egy. Nem csak papíron ütös a gunja. Legerõsebb gunról beszélek. 200 sebzés garantált. Maga a tank bitang lassú és nagyon papír. Az ágyú elég kis ívben mozog, szóval sokat kell vele forgolódni.

A teteje egy nagy doboz gyakorlatilag, aki észrevesz és becéloz az tuti sebez, ezért el kell vele bújni nagyon. Én álcahálót egyelõre nem használok, legénység se túl képzett az álcázásban. Viszont néha lehet vele nagyon aratni, persze ha nem vesznek észre. Ha igen, akkor vége. Se elmenekülni, se beforgatni nem lehet, páncélja meg szinte nincs, akkor back to garage.

Természetesen vesztettünk...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer