World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
5v5 ben mardtunk, alig van hp m , a T29 meg a tigerII KEMPEL...
Mondom induljatok már meg, le tudjuk hozni az ellen gyengébb, kaptak rendesen, de kell a páncélotok az elsõ sorban...
Válasz: no, negatív, stay on the hill, they must attack stb..
És kikempelték döntetlenre..
Persze narancssárga volt mindkettõ barom..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sajnos sok olyat nem találtam akit pedig szerettem volna.😞
Azért így is lett pár illusztris tankosom!
Hermann Hoth,Werner von Kemp,Nikolaus von Falkenhorst,Georg Stumme,Walter von Reichenau.
Vagy épp Georgiy Zhukov,Ivan Konev,Konsztatyin Rokossovskij,Pavel Rotmistrov.
Sok értelme nincs,de én elszórakoztam ezzel.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
WoT: Nishizumi77
És akkor vissza lehet cserélni.
De a pontos mit-hogyan folyamatról nem tudok konkrétumot.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Tudtok valami hírt arról , hogy a T26 valóban el adható lesz majd aranyért ? ( mert ez felvetõdött ) Prémium tank csere elõtt állok , mert már unom a T26 ot ..
Köszönöm .

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Amúgy tavaszig tartó karácsonyi díszek FTW 😄
WoT: Nishizumi77
Érdekes, hogy ott ki tudják írni egyesével az xp-ket, nem csak -tól -ig... Remélem hasonló eredmények születtek eu-n is, mert akkor több mint 20k golddal leszek gazdagabb 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
már rég meg kellett volna csinálniuk, persze Youtube kompatibilis is legyen
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
pont elindultam a Pershing felé (akkor tier9 volt ez pedig a tier8)
amikor bejelentették hogy törlik a T23-at, leviszik egy tierrel a Pershinget és akinek megvan a Pershing az kap egy Patton-t 😄
na mondom fasza!! nem kell annyit szenvednem a Pershing-ért 😊
de ez már fúúúúúúú de rég volt... legelsõ tier8-as tankom volt
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Vagyis hiába a folyamatos fejlõdése a játékosoknak, annyi regisztrált, új, gyenge noob hígítja a játékosállományt, hogy alig tapasztalható a szerveren fejlõdés. A sajnálatos része az, hogy itt a sebzésrõl van szó, és már a régiek közül is mindenki szaladgál minimum 5-6 tízes tankkal, mégsem tudják normálisan használni.

-Új epic dolgok akkor lesznek a játékban ... "amikor eljön az idõ"
-Az új kínai TD-ág valószínûleg a Type58-tól vagy az IS2-tõl fog kezdõdni (Vagy legalábbis lesz az ágaz között kapcsolat)
-Az új szovjet ágban semmi különlegesség nem lesz (pl. nem lõnek pontosabban mozgás közben)
-A tankok azért nem fordulhatnak fel, mert még nincsenek kész vele. Ha kész lesznek, úgyis mindenki ezért fog sírni -SerB
-Az S-tank (Strv.103) sorsa még nem dõlt el.
-"Chris Taylos új projektje?" -No comment
-Új magas szintû tankok automata töltõvel? "Hamarosan meglátjátok."
-Külön random, klán és szakasz statisztikák? "Hamarosan meglátjátok.)
-SerB: A WG csapata nem tud olyan kínai tankról, amely beillene a tech-treebe és jó az ágyúsüllyedése.
-A weboldalon található játékos profil hamarosan frissítve lesz és láthatóak lesznek a klánháború kitüntetések.
-Az átlag játékos által kiosztott sebzés az utóbbi 1-2 évben nem változott.
-SerB szerint néhány rivális modern tankokkal is készíthet hasonló játékot.
-SerB: a tank mobilitása nagyrészt nem a motor teljesítményétõl függ.
-Nem terveznek autómata célzást a tüzérséghez.
-A DickerMax nem lesz erõsítve.
-Az ellenség látótávjának a mutatása és hasonló dolgok nem fognak bekerülni.
-A Matchmaking mechanikája nincs befolyással a játszott pályára.
-A T34 nem kell limitált matchmakinget ("ne vegyél T34-et")
-A WG szponzorálja az orosz Hystory Channel "Nagy tankcsaták" sorozatát.
-A WG tervez készíteni egy programot, ami videót csinál a replayekbõl.
-SerB kedvence a T44, a legkevésbé szeretett tankja meg valamelyik TD
-Nem lesznek tankok, repülõk és hajók egy kliensben.
-A WG-nek vannak új játék ötletei, de egyenlõre ennyi.
-Nagyon nehéz küldetésekért kapható prémium tankokhoz kapunk majd garázshelyet is valószínûleg.
-Az így kapott tank helyett -ha az már megvan neked- annak az árát kapod meg aranyban. De SerB szerint ezt próbálják elkerülni.
-Lehet, hogy néhány magas szintû tank is jutalomként megszerezhetõ lesz, de pl. a PzIVH és a SU85i nem.
-A játékosok által adott ötletek nagyon kis behatással vannak a fejlesztésre.
-SerB (megint...): Ha a VK3001H és a VK3601H heavy lesz, nem kapnak a tulajok ingyen perk resetet.
-Az Object140-et ki lehet majd fejleszteni a T54-bõl az Obj.430 és a prototípusának megjelenése után.
-SerB: A nyerés utáni XP bónusz me, 50%, ez sokkal komplikáltabb. Ez a gyõzelem "nagyságán" múlik.
-A Sherman Calliope nem kerül be, a Sturmtiger viszont igen, mert annak a rakétája lövedékként viselkedik.
-A napi küldetések a x2 elsõ gyõzelem XP kibõvítései lesznek, mert így többet fognak játszani a felhasználók.
-Az XP, amit a sebzés után kapsz, egyenesen arányosan változik a te és a sebzett szintjének függvényében.
-Az Ocurus Rift támogatás be van tervezve.
-Lehetséges, hogy a jövõben a kaliber alatti lõszer köpenye le lesz modellezve.
-A Superpershing ára megváltozik a nerf után. (SerB szerint kb. 10000 játékos fogja eladni.)
Én már semmin sem lepõdöm meg.
Csata: Sand River 2013. augusztus 16. 22:01:15
Jármû: AT 2
Szerzett tapasztalat: 1 021
Szerzett kredit: 20 111
Csatában elért Achievement: Acélfal, Hidegfejû, Spártai
Bár a vége ugyanaz, csak igy hamarabb be lehet zsebelni a cucost.
vagy csak én vagyok hülye?
eddig mintha 10 tank lett volnta +50k credit
most meg 1db +5k 😊
2000 csata az rengeteg, ne próbáld meg megmagyarázni hogy semmit nem jelent az hogy egy térképen elõször vagy 25. alkalommal mész, vagy hogy a legénységed is fejlõdik eközben.
Természetesen ha te mindenáron ragaszkodsz ahhoz hogy a prémeseknek kedvez a játék hát isten hozott a klubban. Vásárolgasd bõszen a prémet 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Elég meh csata volt, de ezelõtt volt vagy 4 vereségem, szóval megérdemeltem 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Am sztem leredukálom magam random-ról,az elmúlt 2 hét erre döbbentett rá.+ma délután elég sokat írtam róla.Az esti cw nem mérgel fel,am is elég sokat gyakorol rá a klán.Vmelyik nap már döntõt játszottunk😊
Az Obi 268 is megvan,csak farm kell még 1 kicsi,StugIII meg nem ismeretlen nekem<#alien2>#alien2>