World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszacserélhetõ lesz aranyért, de csak korlátozott ideig.
Mondjuk T29 nem igazán támadásra van kitalálva. Melyik pálya volt? Mert ha van fedezék, akkor meg lehet vele indulni. Sík terepen meg csak céltábla.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elképesztõ megint mennyi gyépés debil van fent..

5v5 ben mardtunk, alig van hp m , a T29 meg a tigerII KEMPEL...

Mondom induljatok már meg, le tudjuk hozni az ellen gyengébb, kaptak rendesen, de kell a páncélotok az elsõ sorban...

Válasz: no, negatív, stay on the hill, they must attack stb..

És kikempelték döntetlenre..

Persze narancssárga volt mindkettõ barom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hmm.ha már csak 5 goldba kerül,gondoltam átnevezek pár fickót.
Sajnos sok olyat nem találtam akit pedig szerettem volna.😞
Azért így is lett pár illusztris tankosom!
Hermann Hoth,Werner von Kemp,Nikolaus von Falkenhorst,Georg Stumme,Walter von Reichenau.
Vagy épp Georgiy Zhukov,Ivan Konev,Konsztatyin Rokossovskij,Pavel Rotmistrov.
Sok értelme nincs,de én elszórakoztam ezzel.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Jaja, régi szép idõk.

WoT: Nishizumi77

Köszönöm .
Úgy tudom 8.8-tól lesz megváltoztatva.
És akkor vissza lehet cserélni.
De a pontos mit-hogyan folyamatról nem tudok konkrétumot.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sziasztok

Tudtok valami hírt arról , hogy a T26 valóban el adható lesz majd aranyért ? ( mert ez felvetõdött ) Prémium tank csere elõtt állok , mert már unom a T26 ot ..

Köszönöm .
A Hodor weekendet ezennel ünnepélyesen megnyitom...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

QuentinT
Bizony-bizony 😊

JeffDunham
Úgy látom más is hallgat Two Steps From Hell-t rajtam kívül... <#nyes> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

És karácsonyfa volt majdnem nyárig a bázison a zászló helyett.

Nesuten
És ti még mindig hisztek a mesélõknek

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Kenyértartó! Béta végére lett meg kb.
Amúgy tavaszig tartó karácsonyi díszek FTW 😄

WoT: Nishizumi77

A noobmeteren meg lehet nézni a nevem ugyanez (kdezso30), és az utolsó kb 1000 csata (ajándék)prémes.
A TD contest nyerteseu az amcsi szerveren.

Érdekes, hogy ott ki tudják írni egyesével az xp-ket, nem csak -tól -ig... Remélem hasonló eredmények születtek eu-n is, mert akkor több mint 20k golddal leszek gazdagabb 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Na ja, a kisebb alfa miatt gondolom nagy pénznyelõ az is. Itt meg baromira észnél kell lenni, ha az ember nem akar pattogni egyfolytában.
Igy nyilván más a leányzó fekvése.. de azért kiváncsi lennék hogy mekkora javulásról van szó....

SU-101-el mentél már? 😊
Óvatosan kell gurulni ezzel az E-100-zal. 4300 sebzés, gyõzelem, és kétezer mínusz. Prém nélkül azért vérre megy a dolog.
JeffDunham
"-A WG tervez készíteni egy programot, ami videót csinál a replayekbõl."

már rég meg kellett volna csinálniuk, persze Youtube kompatibilis is legyen

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

hehehe... asszem ez már éles volt...
pont elindultam a Pershing felé (akkor tier9 volt ez pedig a tier8)
amikor bejelentették hogy törlik a T23-at, leviszik egy tierrel a Pershinget és akinek megvan a Pershing az kap egy Patton-t 😄
na mondom fasza!! nem kell annyit szenvednem a Pershing-ért 😊
de ez már fúúúúúúú de rég volt... legelsõ tier8-as tankom volt
Egy program, nevezetesen WoT Tank Viewer.
JeffDunham
Én nem. Fél évre rá regisztráltam, mikor már javában ment a szerver. Elõtte nem is tudtam hogy van ilyen játék.

Ez milyen kiegészítõ amivel így lehet megnézni tankokat?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

beta?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
"-Az átlag játékos által kiosztott sebzés az utóbbi 1-2 évben nem változott."

Vagyis hiába a folyamatos fejlõdése a játékosoknak, annyi regisztrált, új, gyenge noob hígítja a játékosállományt, hogy alig tapasztalható a szerveren fejlõdés. A sajnálatos része az, hogy itt a sebzésrõl van szó, és már a régiek közül is mindenki szaladgál minimum 5-6 tízes tankkal, mégsem tudják normálisan használni.

Na ki emlékszik még?????? 😊
Hát nyilván nem egységesen 203. Egy rakás gyenge pont van az elején.
HÍREK: 13.08.16.

-Új epic dolgok akkor lesznek a játékban ... "amikor eljön az idõ"
-Az új kínai TD-ág valószínûleg a Type58-tól vagy az IS2-tõl fog kezdõdni (Vagy legalábbis lesz az ágaz között kapcsolat)
-Az új szovjet ágban semmi különlegesség nem lesz (pl. nem lõnek pontosabban mozgás közben)
-A tankok azért nem fordulhatnak fel, mert még nincsenek kész vele. Ha kész lesznek, úgyis mindenki ezért fog sírni -SerB
-Az S-tank (Strv.103) sorsa még nem dõlt el.
-"Chris Taylos új projektje?" -No comment
-Új magas szintû tankok automata töltõvel? "Hamarosan meglátjátok."
-Külön random, klán és szakasz statisztikák? "Hamarosan meglátjátok.)
-SerB: A WG csapata nem tud olyan kínai tankról, amely beillene a tech-treebe és jó az ágyúsüllyedése.
-A weboldalon található játékos profil hamarosan frissítve lesz és láthatóak lesznek a klánháború kitüntetések.
-Az átlag játékos által kiosztott sebzés az utóbbi 1-2 évben nem változott.
-SerB szerint néhány rivális modern tankokkal is készíthet hasonló játékot.
-SerB: a tank mobilitása nagyrészt nem a motor teljesítményétõl függ.
-Nem terveznek autómata célzást a tüzérséghez.
-A DickerMax nem lesz erõsítve.
-Az ellenség látótávjának a mutatása és hasonló dolgok nem fognak bekerülni.
-A Matchmaking mechanikája nincs befolyással a játszott pályára.
-A T34 nem kell limitált matchmakinget ("ne vegyél T34-et")
-A WG szponzorálja az orosz Hystory Channel "Nagy tankcsaták" sorozatát.
-A WG tervez készíteni egy programot, ami videót csinál a replayekbõl.
-SerB kedvence a T44, a legkevésbé szeretett tankja meg valamelyik TD
-Nem lesznek tankok, repülõk és hajók egy kliensben.
-A WG-nek vannak új játék ötletei, de egyenlõre ennyi.
-Nagyon nehéz küldetésekért kapható prémium tankokhoz kapunk majd garázshelyet is valószínûleg.
-Az így kapott tank helyett -ha az már megvan neked- annak az árát kapod meg aranyban. De SerB szerint ezt próbálják elkerülni.
-Lehet, hogy néhány magas szintû tank is jutalomként megszerezhetõ lesz, de pl. a PzIVH és a SU85i nem.
-A játékosok által adott ötletek nagyon kis behatással vannak a fejlesztésre.
-SerB (megint...): Ha a VK3001H és a VK3601H heavy lesz, nem kapnak a tulajok ingyen perk resetet.
-Az Object140-et ki lehet majd fejleszteni a T54-bõl az Obj.430 és a prototípusának megjelenése után.
-SerB: A nyerés utáni XP bónusz me, 50%, ez sokkal komplikáltabb. Ez a gyõzelem "nagyságán" múlik.
-A Sherman Calliope nem kerül be, a Sturmtiger viszont igen, mert annak a rakétája lövedékként viselkedik.
-A napi küldetések a x2 elsõ gyõzelem XP kibõvítései lesznek, mert így többet fognak játszani a felhasználók.
-Az XP, amit a sebzés után kapsz, egyenesen arányosan változik a te és a sebzett szintjének függvényében.
-Az Ocurus Rift támogatás be van tervezve.
-Lehetséges, hogy a jövõben a kaliber alatti lõszer köpenye le lesz modellezve.
-A Superpershing ára megváltozik a nerf után. (SerB szerint kb. 10000 játékos fogja eladni.)
ez az at-8 egy vicc,hogy ennek nincs 203mm páncélja az tuti

Engem tegnap azért nooboztak le, mert SU-152-vel megjavítottam a láncom, miután egy PzIV lelõtte😄 Kimentem, leszedte, visszatettem, ráfordultam, kilõttem, majd jött, hogy "SU-152 repair noob".
Én már semmin sem lepõdöm meg.
nem is nagyon forgatom mert jobban járok ha oldalba lõnek mert srégan is beszedi a hasába a skkulót.ha jól használja az ember veri a tier 8-at.csak a z34 ami szopatós már ha az emberke jól kihasználja a hulldawnt...akkor nem is érdemes leállni vele, de szemtõl szemben leverem...õ lõ percenként 4-et...én 5-öt...és én lövöm az utolsót..rengetegszer volt már.
ilyet se mondtak még nekem:"spot noob"...mert lemaradok a löwével és leszedem akit felderítenek...még jóhogy. mentem már 92 tonna vassal ami ha felpörög 30-ra az már csúcs?! meg amúgy is német tankok a 2. sorba valók...nem nagyon láttam eddig rusholó löwét, vagy ha igen az igazi idióta volt vagy biztos a dolgában.az egész tank meg kell mondani úgy ahogy van szar és papír.az ágyúja az ami odavág.kv5 rámlõ 1-et:kigyulladok meghal a vezetõ és annyi a motornak...kb-10 ezer egybõl ezzel a lövéssel.de én ameddig csak ellátok leszedem mint a szart.olyan nehézz ezt megérteni egyeseknek?! spot noob😊
Köszönöm, akkor inkább churchill VII-l megyek tovább, és TD ágat elejétõl 😊
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 16. 22:01:15
Jármû: AT 2
Szerzett tapasztalat: 1 021
Szerzett kredit: 20 111
Csatában elért Achievement: Acélfal, Hidegfejû, Spártai

JeffDunham
Nem ajánlom a CH. TD-t. A legnagyobb sz@pás amibe én is belefutottam. Csak az ágyúja használható, semmi más. Elöbb megcsinálod nulláról a TD ágat, mint onnan átmennél.

Churchill GC-n keresztül átmenni TD ágra jó móka, vagy kínszenvedés, és külön kéne tolni TDket ?
Abban igazad van, hogy 2k csata az rengeteg, de elõtte már volt másik 13k, szóval amit tudok az már tudtam akkor is, és nem játszom másként azóta se. Ezért gondolom, hogy összeségében a prém kedvezõ hatása lehet. A prémet ajándékba adta a WG, és egyébként azért nem fogok prémet venni, mert rossz hatással van rám, hiába napi színtre lebontva egy bagatell összeg, de olyankor kényszeresen játszom, és nem hagyom abba akkor sem, amikor kellene (fáradság, idegesség). De ez az én egyéni emberi gyengeségem.
Sok. Ha megbírták volna jegyezni mit kell lõni, akkor nem lettek volna képesek a csatára figyelni és több noob/növény lett volna a pályán. Ráadásúl csak azokra mentek volna rá amikre az event szól a többit hagyták volna a pályán <#nyes>
Sok lett volna a játékosközönségnek a 10 tank 😊
Bár a vége ugyanaz, csak igy hamarabb be lehet zsebelni a cucost.

azt vágjátok h megváltoztatták a holnapi missziót, nem?
vagy csak én vagyok hülye?
eddig mintha 10 tank lett volnta +50k credit
most meg 1db +5k 😊
Gyakorlat teszi a mestert... neked ez nem mond semmit?

2000 csata az rengeteg, ne próbáld meg megmagyarázni hogy semmit nem jelent az hogy egy térképen elõször vagy 25. alkalommal mész, vagy hogy a legénységed is fejlõdik eközben.

Természetesen ha te mindenáron ragaszkodsz ahhoz hogy a prémeseknek kedvez a játék hát isten hozott a klubban. Vásárolgasd bõszen a prémet 😊

Eagle16
R3nton tiszteletére legázoltam egy T-54-est is.<#nyes>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Foch Ace Tanker kör: link

Elég meh csata volt, de ezelõtt volt vagy 4 vereségem, szóval megérdemeltem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tipével akartam megrohamozni egy protót, de egy afk t29 észrevett, így elrontotta a meglepetést. Végül megcsapkodtam, de viccesebb lett volna, ha a nyakába tudok én is ugrani. <#vigyor2>

A nagyágyúrra azt mondják goldal célozni sem kell😊

Am sztem leredukálom magam random-ról,az elmúlt 2 hét erre döbbentett rá.+ma délután elég sokat írtam róla.Az esti cw nem mérgel fel,am is elég sokat gyakorol rá a klán.Vmelyik nap már döntõt játszottunk😊
Az Obi 268 is megvan,csak farm kell még 1 kicsi,StugIII meg nem ismeretlen nekem<#alien2>

nézd meg inkább a videót, hogy kaptam el a fochot 😛 😄