World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanezek voltak.. A középsõ csatakanca mindenképp.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

foxi tegnapi elméletéhez: állítólag 24 kód volt, amit max be tudtak váltani, azóta nem enged többet. Nem fog ennyibõl összejönni a 8-as prem járgány 😊

németek még mindig süketek jobb fülükre. vagy csak én.
(igaz ezt a "zenét" praktikusabb lenne nulla füllel hallgatni)
adják már a kódot😄 nõt akarok megyek a bordélyba.kódot akarok!!!<#violent>
Mijki: +1 😊

Amúgy a középsõ csaj nekem valahogy nagyon fura xD

A tegnapi ribik jobban néztek ki 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

T57 heavyért kár, de tényleg elég jó, remélem csak slightly nerfet kap 😊
imáim meghallgattattak😊 hála istennek,ideje volt már.kv1s-nek külön örülök.
mijki
Még mindig a jobbról második a legaranyosabb!<#szeret><#puszi>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

http://www.twitch.tv/wg_gamescom2013_de

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Még nem olyan unott az arcuk, de látszik, hogy szar dolog korán kelni <#nevetes1>

GabeE3e
Nem tudod milyen buffot kap?
Am rohadtul rá is fér,mert nagyon szétcseszték.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Count Adyn
Elég nagy ott a virgin/m2 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

For the Record szerint igen, és nekik azért lehet hinni. Ja és aki még nem hallotta: KV1-S búcsúzhat a 122-es OPgunjától.
Na megjöttek Ludmilláék, kódosztásra készülni!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Az oké, de hol? 300 hszt kellene visszaolvasni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GabeE3e
na már jönnek a lányok, nemsokára kód osztás,.

Valaki majd megtenné,hogy a kapott linket bemásolja ide?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

mijki
Sok pistike ott veri a nyálát twitch-en hogy "mikó lesz kóóóóóóóóóód"...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Igen, majd a jövõben. A T-57-et is. Viszont az AMX 50B és a SU-100M1 kap buffot. A Hetzert rebalanszot kap, bármit is jelentsen ez (amit a rebalanszok szoktak jelenteni a német tankoknál).

Ja igaz, most 8.8 jön. El vagyok már veszve a verziószámok között.
komoly?sztem nem...
Count Adyn
Mindig a legnagyobb nubok nuboznak😄
btw KV-4 re van értelme a fejlesztett toronynak, hogy tapasztaltad?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jönnek a csajok, jön a kód.😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

De csak 8.9-ben.
Aham. Meg a T57 Heavyt.
Igazából ezt leszámítva én nem találtam semmi olyat, ami miatt megérné a T-62-vel szemben az Obit preferálni. Mozgékonyság ugyanaz vagy egy árnyalatnyival rosszabb, ágyú ugyanaz, páncélzat valamivel gyengébb is, toronyforgatás rosszabb. A lövegkitéríthetõség az egyetlen elõnye a tesóval szemben.
tegnapi napom 74%
eddig 0 win -.-"
megint megtaláltak az amatör gyökerek
sárga de a pofája nagy hallod 😄
A Foch 155-öt nerfelik?
vége a reklámnak..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Valaki szakasz? T5-T9 (fõled a napi szorzót szeretném megcsinálni) 😊

Obj. 140hez egy kis hozzáfûzés.
Néztük trainingben T62 vs obj140-et és az a pici ágyúkitérítés nagyon sokat számít. Egymás mellett állva a t62 csak a tornyot tudta lõni az obj-en, az viszont el tudta lõni a torony alatt így sebezve azt.
Himmelen néztük a domb tetejérõl A0ba a házon, hogy ki meddig tudja leforgatni az ágyút. A t62vel a hegytetõrõl a sarokház 2. emeleti ablakát tudtam csak ellõni, object meg a bejárati ajtót. (persze aki nem vizuális típus majd nézze meg ugyanezt trainingben 😄)
http://www.onlinebarcodereader.com/ mennyire kell komolyan venni hogy max 1mb méretig? nem szeretnék felsülni vele de nálam egy png kép 1,7 mb körül van
Hali. Tegnap 14 csatánál megvolt 50k xp meg a 30 kill.
Most meg harmada mindennek...
nane 😄 8-2vel sima lose 😄DDDD 3perc alatt....
isten faszát a sok amatõr balfaszba....
Szóval az egyik kedvenc tankomat elkúrták, plusz kapok még egy szar tankot? Akkor azt hiszem két garázshellyel gazdagabb leszek a javítás után.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jagdtiger lfp-jét hova viszik már le.edig is olyan gyenge volt hogy loltraktor átlövi.
De jó, hogy nekem már 2 hónapja itt csücsül a garázsomban! <#hehe>

téteket lassan lehet megtenni, hogy már reggel is unott arccal tolják e majd a csajok.
Na Tesseliával leteszteltünk pár járgányt gyakorlóban, nagy vonalakban következõ a konklúzió:

A-43: Papír, az ágyúk ugyanazok amiket a T-34-en már megismertünk, mozgékonyság nem rossz, de nem egy balerina.

A-44: Páncélzat a hasi részt leszámítva elég kemény, a tornyon lévõ tumor még egy weakspot, de elég kiszámíthatatlan (a gyûrû rajta elég vastag ahhoz hogy pattintson 160 körüli pent).
Ágyúja nekem nem jött be, ez a 107-es nem egy mednek való fegyver, pontatlan, lassan szûkül, lassan tölt. De legalább rendesen sebez. Mozgékonyság körülbelül megegyezik az A-43-éval, gyorsulás éppen elégséges, sebesség nem rossz, de lomhán fordul. Vertikális ágyúkitéríthetõsége a nagytesõ 416-oshoz hasonlóan szinte nincs.

Object 416: Mozgékonysága jó, végre egy igazi medes mobilitás, jó sebesség, fordulás elég kis ívû, közben lassul, de nem vészes mértékben. Ágyúja kiváló, jó pen, jó pontosság, jó RoF. Páncélzatilag nagyon pontosat nem tudok mondani, 264 penes ágyúval lõttünk rá, azt sehol nem fogta meg, még a tornyon sem. Említésre méltó még a kiváló álcázása, nagyon jól rejtõzködik, bokor mögött 55 méterrõl tudtam csak spottolni. A nem teljesen körbeforduló torony nem probléma amíg nem láncolnak, a jó fordulékonysággal könnyû kompenzálni ezt a fogyatékosságot, engem legalábbis egyszer sem zavart random meccsek során. Annál inkább a katasztrofális függõleges kitéríthetõség, a legkisebb buckáról sem tudsz már lelõni a lent lévõkre.

Object 140: Mozgékonysága ugyanaz mint a 416, azzal a különbséggel, hogy valamivel szûkebb ívben fordul. Hegymenetben is ugyanannyit tudnak. Ágyú jó, már ismerjük a T-62A-ról. Páncélzata elég papíros, forgatva a felsõ lemez megfogta egyszer-kétszer a 416-os skulóit, de egyébként szitává lett lõve, a tornyot leszámítva, az kifejezetten kemény, tízes ágyúkat is pattint, de két oldalt felül van rajta egy-egy weakspot dudor. Álcázásra ugyanaz vonatkozik mint a 416-ra, igazi sunnyogó. Megemlítem még, hogy a toronyforgatás nekem kicsit lassú volt, a T-62 itt sokat ver rá (40 vs 48 fok/mp). Ágyúkitéríthetõsége jobb mint az elõdeié, de még mindig kevés az ödvösséghez.

VK30.02(M): Gyengécske gépezet, mozgékonyságban nem tud sokkal többet mint egy heavy, nagyon lomhán fordul, és még lassul is közben mint a fene. Tökéletesen papír, még a lövegpajzsa is probléma nélkül üthetõ, cserébe szép nagy célpont. Ágyúja a Párduc alap 75-öse, mindenki döntse el maga, ez mire elég. Engem legalábbis nagyon nem nyûgözött le.

VK 30.01H: Jól át lett gyúrva, és nem vált elõnyére. Kifejezetten lomha, hihetetlenül lassan fordul, Kampinovkán a sáros részen szinte nem is tudtam vele megfordulni. Páncélzata szintén csak fogalmi szinten létezik, az nem üti át aki nem lõ rá, bár ez eddig sem volt másképp. Ágyúja a fent említett 75 mm-es, ez saját tierjében kellemes, de páncélzat és mozgékonyság híján erõs a gyanúm hogy a hajunkra kenhetjük.

Röviden ennyi, további infóért forduljatok Tesseliához, õ is biztos szívesen megosztja veletek a tapasztalatait.
Már most is az, mindenki engem hajtott vele, pedig nem szoktak.
Pedig muszáj húzni az ingyen garázshelyért.

Jön a kód!
Dettó 😄

jah 😊
Már elõre érzem, hogy élmény lesz délután a PZ 3/4-el grindelni a VK-t <#idiota>
patchaou
Teszten általános a 148-as ping? Esetleg a test1 szerveren lehet hogy kisebb? (oda sokat kellett várni...)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
35 csata alatt 17 medet lõttem ki. Olyan kevés van belõlük, ami megvan azt ált. ellopják...már kezd nagyon elegem lenni belõle. Majd a kódosztás után még megszerzem azt a maradék 3-at.

Sheltem
T30at mennyire szeretitek srácok ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én a 2.fázisban(esetleg) megjelenõ kínai prémeket azért még kivárom.
A 2.ágat meg szimplán "elkezdem" T-54-bõl<#nevetes1>
(ok te nem játszol T8-felett)
Nemcsak az a gond: T-15 rádiója 710m, a Locusté 395m. Lényegesen jobb spotter a T-15, a mozgékonyság hasonló, egyedül az ágyú paraméterek gyengébbek hajszálnyival (dam, rof, aim, acc ugyanaz, csak a pent vették le).

na voltam fent teszten...
kipróbáltam a 7-es és 8-as medeket...
100as emberekkel 3 felszereléssel....
emmmmm SZAROK 😄
a 7esen a KV-2 féle 107mm-es van ami 5sec alatt szûkül be<#wow1>
ágyú kitéríthetõség lefele siralmas... mobilitás jó
viszont azonnal kigyulladt mert elõl vannak az erõátviteli szerkezetek...
a 8-ason a gun egész jó... viszont a mobilitás SZAR
ágyú kitéríthetõség lefele szar.... páncélzat 0
és szintén elõl van a váltó és szintén kigyulladtam azonnal vele

na nekem ennyi volt a teszt szeró 😊 DELETE 😄
hozzá se érek az új ághoz!!! nem kell nekem agyérgörcs <#buck>