World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B. 50 méteren belül csak akkor tûnik el célpont ha köztetek tömör akadály (szikla, ház, domb, kisebb völgy stb) van. Ugyanis 50 méter alatt egyébként automatikusan észreveszel mindenkit, esetleg ha valaki gyorsan dönget akkor a frissítés miatt lehet pár méternyi difi.
50 méter fölött már erõsen tankfüggõ hogy el tud e tûnni egy tank, és hogy milyen távolságban. Egy full álcázásra képzett legénységgel felszerelt scout példáúl igen szemét jószág (nekem van 3 is 😊 ), azokkal ha beállsz egy bokorba, addg nem vesznek észre amig 50 méternél közelebb nem ér valaki.
Ha van replayed, sztem nézd meg mégegyszer, fõként azt hogy hány méter is volt az a 20 méter, és hogy valóban nyílt volt e a terep. Privibe ha gondolod küldd át, megnézem én is.
a játék nem tökéetes, de a spotrendszer ENNYIRE nem szar.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Meg érdemelnéd a 700 effit. <#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Moderator remélem van, nem kéne anyázni.
Ezért... 😄
"Pont"le...,am meg meló van.<#alien2>#alien2>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy fogós kérdés,miért tûnik el egy tank tõlem pl. 20m-re nyílt terepen mozgás közben,és egyáltalán mozgás közben szintén nyílt terepen,ahol nem takarja a kilátást semmi,miért láthatatlan egy tank????
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Utána esélyes egy kód.
miféle kód?
szerintetek megéri megvenni a Comet-et vagy inkább hagyjam a fenébe a brit közepes ágat?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Egy kérdés.A csata végén mikor kiosztja a krediteket,mi az amit a versenyért kapunk?Mert gyakran látok ilyet magamnál-nem mindig- ,sõt tegnap kaptam egy 300 -vmennyi- k kreditet.
Köszi a válaszokat elõre is.
én sem értem miért van ott.... 😊
-115 a win6 eff-ijfe. Jó ég.27% pontossággal lõ, kettõ tanknél nem lõtt ki többet egy csatában, 257 csata alatt 27 ! kilõtt tank, és de legalább van prémium tankja. Nevébõl ítélve, 10 éves lehet, szóval semmi gond, gyerek még, de aki vele kerül egy csapatba...az átkozódni fog.
lehet nem kellett volna annyit beb***va játszanom<#pias>#pias>
Egy 500 effis noobtol ez még elvárható de egy jó játékostól?