World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am én azt olvastam hogy 25öt lehet.
Ha az illetõk megtömték a zsebüket, aki küldött privit azt megkeresem és adom a csomagot.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
*A játékélmény a valóságban eltérõ lehet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tehát a bal oldalon is legyen mondjuk 400 MM súlynyi tank, meg a jobb oldalon is. Aztán hogy ez hogy jön össze, az kb. tökmindegy, lehet közepes nehéz ellen, vagy TD könnyû tank ellen. A lényeg a súlyozás, hogy a végén egyenlõ legyen a két oldal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én már megtömtem a zsebeimet 😊
az MM az összesorolásnál nagyobb súllyal veszi figyelembe.
Wot: Totti93
- Superpershing now has 48 MM weight instead of 40
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú