World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Más. Jövõ héten remélem fogyócikk akció. Javítóm már két hete nincs, pedig volt 500. Eléggé viszi így a pénzt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azóta úgy pattog a gép hogy õrület.
43%-os voltam vele, most már 51-nél tartok és nincs megállás. 4361 sebzéssel és 8 killel még a tank ász is meglett.
Õrület !
Ezért kapta meg a kóddal a 900 aranyat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
csináljak screenshotot ahogy kilövi az enemy a társág én meg ott vagyok 2centire tõle? <#szomoru2>#szomoru2>
bazz mellékeltem a replay-t.... de okkéé 😄
de sztem ez után sem fogják oda adni utólag 😞
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
T34-el hál' istennek jó ideje nem kellett mennem. Régen is könnyen ki lehetett gyújtani, mint bármely másik amcsi heavyt, csak oldalról kellett a motorteret lõni...
Csak a random szopat.
Nem értem miért nem jött meg nekem. Egy nap alatt kell 3x kódolni csak akkor kapod meg? Az úgy nem jó hogy elsõ nap 1 kód, másnap 2?
Szerencsém volt nagyon. Régóta akartam Locustot, és a múlt héten megvettem féláron (400 gold).
Ma pedig visszakaptam a teljes árát. Pontosan úgy volt ahogy mondtátok.
Ha ma kapok Locus kódot, osztom tovább akinek kell majd.

Dear Tank Commander,
We appreciate your interest in World of Tanks.
Calm down friend! 😊
We will do what we can to assist you! Please provide us with the battle replay and any screen shots you have of the battle where you should have got the Lucky achievement. To take a screen shot, please press the "Ctrl + Print Screen" keys to capture a screen shot and copy it to the Windows clipboard. Open up Microsoft Paint and press " Ctrl + V " to paste the image into paint. Save the file and attach it to your reply.
Once we receive this information, we can further troubleshoot this issue.
Please do not hesitate to contact us again with any future questions or concerns. We look forward to your reply!
Kind regards,
Roberto Dinero
Elég rég nem játszottam már, gondoltam újra elõveszem a WoT-ot ...
De van pár érdekes dolog ... Lehet az idõ megszépíti csak az emlékeket, de valahogy mintha sokkal gyakrabban gyújtanák fel a tankjaimat ... orosz T-34,T-34-85 majd minden csatában, ha nem minden másodikban ég ... amcsi T34-emet is rendszeresen felgyújtják ... Van ennek valami (ismert) oka, vagy csak pechszéria? Nem volt ez ilyen mindig ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ezt REGEDIT be ha 10 vagy annál nagyobb pl 100 Mbps os netetek van. Aki FPS ezik annak meg kötelezõ mert magyar honba szervereken 4 es ping. 😊
Szal REGEDIT be!
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
ForwardBufferMemory = 148992 hexadecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
NumForwardPackets = 10 hexadecimális
új duplaszó(32 bites)
DisableTaskOffload = 0 hexaDecimális
katt rá 2x
DefaultTTL=64 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\ahol a tcpackfrequency is van
TcpDelAckTicks=0 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\
ezt kell keresni, majd megtalálni azt a mappát, amiben a legtöbb registry található, többek között az IP címed is.
új duplaszó(32 bites)
TcpAckFrequency=1 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ
új duplaszó(32 bites)
TCPNoDelay=1 hexaDecimális
Beírod a következõket!
netsh int tcp set heuristics disabled
netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp
netsh int tcp set global ecncapability=enabled
netsh int tcp set global rss=enabled
netsh int tcp set global chimney=enabled
netsh int tcp set global dca=enabled
netsh int tcp set global netdma=enabled
regedit megnyitása > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ megkeresése, utána DependOnService kulcson 2x katt és a végérõl MMCSS törlése. Ezután ismét egy gyors reboot és lehet élvezni a laggmentes játékot."
QOS CSOMAGÜTEMEZÕT KIKAPCSOLNI ÉS TÖRÖLNI, MAJD RESTART
Mondtam hosszú!
Nekem ez a config WIN7 en évek óta és a rekordom 2 es ping magyar szerveren. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
-- ha gyengébb géped van talán jobb megoldás rá a 32 bites windows
-- gyengébb gépemen háttérben beléptem ilyen böngészõs (flash) játékokba, na azok csúnyán levitték a ping értékét a WoT-ban (bár azt írtad semmi nem fut a háttérben)
-- CCleaner-rel (más prg. is jó rá) azért leellenõrizném az automatikusan induló programok listáját, hátha ott van a kutya eltemetve (ami nem ismerõs azt le kell állítani, nagy baj nem lehet belõle, legfeljebb visszaállítod legközelebb)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ez idõ alatt 57 oldalt olvastam vissza , mert úgy emlékszem valaki írt valami gamer ping fixáló progit . <#falbav>#falbav>
Bar ha falun belul 19ms-t kapsz akkor kifele marbovengyenge lesz a valaszidod.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Még a ccleaner, adaware, spybot S&D gyakori futtatását javasolnám a reklám/kémprogramok eltávolítására.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszike .
Állíts le minden futó alkalmazást, böngészõt ami nem kell.
Ha routered van, csatlakozz direkt modemen keresztül.
A modemet gyakrabban indítsd újra.
Ezek szoktak segíteni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Help 😊 Csatában nagyon pingelek , milyen programot ajánlotok ennek kiküszöbölésére ?
Köszönöm
Asszem sose lesz master tankerem ezzel,hacsak az elején el nem megyek felspottolni az összes enemyt,felét kinyírom felét spottolom miközben kilövik...Talán akkor,de lehet csak 15 killre adja meg majd..

Az ágyút úgy sem nagyon fogják piszkálni az autoloader miatt. Biztos adnak majd neki 2 fokkal jobb fordulást meg 50 plusz hp-t és 10m-el nagyobb rádió hatótávot, cserébe meg 1 sec-el hosszabb töltést!😄