World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkotam rajt korábban is, hogy tartak-e beszámolót a tesztrõl, de miután ilyen jól kivesézted nem tartottam szükségszerûnek. Talán csak a VK3601H-ról tudnék pluszban nyilatkozni.

A Konisch löveg sebzését levitték 165-135-re. A ROF az 11.76-ról 14.29-re nõtt így DPM közel ugyanaz maradt. A motor 750LE helyett 500LE-s lett így lomhább lett a tank, de nem vészes. Sajnálom a sebzés megvágását mert így kb. olyan mintha a hosszú 75-ös lenne rajt csak jobb ROF-al.. Összességében én gondolok rajt, megtartsam-e vagy més most eladjam-e és a legénységet áttegyem mást medbe. A mostani VK3601H-nál ez a heavy variáns rosszabb szerintem.

matyashun
ha lesz idõm majd kicsit "átguberálom" , hogy hitelesebb legyen lehet jól meg kéne dobálni sárral 😄 😄 egyébként a hátsó része fa***a , kicsit megspékeltem fekete spray-vel messzirõl permetezve> így olyan hatást kelt mintha tele lenne verve" fáradt olajjal 😄

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

KT-ról nem tudok egyelõre mondani dolgokat, P2-t Tesselia tesztelte, azt mondta baromi jó lett a RoF buffal.
Ezért mondom, hogy nem tudok élethû képet adni róla😊
Nem egészen így volt, különbözõ idõben lõttünk rá. Most meg mind2-en kipróbáltuk a francia top artyt, egy ojb.140-be én belelõttem 1400-at, õ meg 900-at, egy másik tank is belelõtt 580-at. Érdekes.. Rég fel kellett volna robbannia, még így is maradt neki 400 hp-ja. 😊

Hát mondjuk az nem csoda, Dickermax azér két szinttel magasabb is.

Hétvégi gyökerek rovatunkat láthatják:

1. Ez a srác egész meccsen a Malinovka felé vezetõ utat biztosította:

2. Ez a magyar elit harcos miután kõkeményen megküzdött a gyõzelemért elsõként írta be a gg-t:

3. Másik magyar srác (dundirambo), aki miután kilõtték és egyedül maradtam még 8 tankkal szemben tier 7-ben egy szutyok pz38na-val 3 kill és 1000 dmg után még képes beírni, hogy egy igazi lúzer vagyok. Ha jól sejtem õ sokkal többet tett volna hozzá a gyõzelemhez egy ilyen tankkal...

4. Végül a legjobb. EFE-X srác, akik kb. fél éve szinte minden nap többször is küld meghívót platoonba (még nem mentem vele) ilyet ír nekem, miután kilövöm:

Ha találkoztok velük, üdvözletem küldöm mindnek. Én nem tudom átadni, mert a továbbiakban az ignore list-em alap tagjait képviselik.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Oh, Hai, látom szereztél 1 történelem hû tigrist!
Solten
Csa mester! 😄

Saor Alba

Tigris 2 es panther 2-ot nézd még meg légyszi!
Solten
Thx. Ja, osszeszedtem mar par nap premiumot igy, sokat kockultam.

Saor Alba

De majd még ma este lehet begurulunk pár tesztkörre, és sort kerítünk rá.
Én feljegyeztem minden kilõtt tankot, és amíg meglett a 30 kill kb. 10db közepes tankot sikerült kilõnöm. Egyszerûen nagyon sokszor olyan csatákba dobált be, ahol 1 vagy 2 közepes tank volt, és sok szerencsét a kilövésükhöz, ha még másik 14 ember is rájuk vadászik, na meg a fraglopók ugyebár...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Van már, de azt csak nagyon érintõlegesen teszteltük (értsd: Dicermaxszal széjjellõttük😄)
matyashun
szevasztok májsztrók és amatõrök 😉

.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Durchbruchwagen? Az is van már? Vagy az nem most jön?

Sheltem
Igen addig(annál jóval érdekesebb szerintem az 50000xp 1nap prémium).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na Tesseliával leteszteltünk pár járgányt gyakorlóban, nagy vonalakban következõ a konklúzió:

A-43: Papír, az ágyúk ugyanazok amiket a T-34-en már megismertünk, mozgékonyság nem rossz, de nem egy balerina.

A-44: Páncélzat a hasi részt leszámítva elég kemény, a tornyon lévõ tumor még egy weakspot, de elég kiszámíthatatlan (a gyûrû rajta elég vastag ahhoz hogy pattintson 160 körüli pent).
Ágyúja nekem nem jött be, ez a 107-es nem egy mednek való fegyver, pontatlan, lassan szûkül, lassan tölt. De legalább rendesen sebez. Mozgékonyság körülbelül megegyezik az A-43-éval, gyorsulás éppen elégséges, sebesség nem rossz, de lomhán fordul. Vertikális ágyúkitéríthetõsége a nagytesõ 416-oshoz hasonlóan szinte nincs.

Object 416: Mozgékonysága jó, végre egy igazi medes mobilitás, jó sebesség, fordulás elég kis ívû, közben lassul, de nem vészes mértékben. Ágyúja kiváló, jó pen, jó pontosság, jó RoF. Páncélzatilag nagyon pontosat nem tudok mondani, 264 penes ágyúval lõttünk rá, azt sehol nem fogta meg, még a tornyon sem. Említésre méltó még a kiváló álcázása, nagyon jól rejtõzködik, bokor mögött 55 méterrõl tudtam csak spottolni. A nem teljesen körbeforduló torony nem probléma amíg nem láncolnak, a jó fordulékonysággal könnyû kompenzálni ezt a fogyatékosságot, engem legalábbis egyszer sem zavart random meccsek során. Annál inkább a katasztrofális függõleges kitéríthetõség, a legkisebb buckáról sem tudsz már lelõni a lent lévõkre.

Object 140: Mozgékonysága ugyanaz mint a 416, azzal a különbséggel, hogy valamivel szûkebb ívben fordul. Hegymenetben is ugyanannyit tudnak. Ágyú jó, már ismerjük a T-62A-ról. Páncélzata elég papíros, forgatva a felsõ lemez megfogta egyszer-kétszer a 416-os skulóit, de egyébként szitává lett lõve, a tornyot leszámítva, az kifejezetten kemény, tízes ágyúkat is pattint, de két oldalt felül van rajta egy-egy weakspot dudor. Álcázásra ugyanaz vonatkozik mint a 416-ra, igazi sunnyogó. Megemlítem még, hogy a toronyforgatás nekem kicsit lassú volt, a T-62 itt sokat ver rá (40 vs 48 fok/mp). Ágyúkitéríthetõsége jobb mint az elõdeié, de még mindig kevés az ödvösséghez.

VK30.02(M): Gyengécske gépezet, mozgékonyságban nem tud sokkal többet mint egy heavy, nagyon lomhán fordul, és még lassul is közben mint a fene. Tökéletesen papír, még a lövegpajzsa is probléma nélkül üthetõ, cserébe szép nagy célpont. Ágyúja a Párduc alap 75-öse, mindenki döntse el maga, ez mire elég. Engem legalábbis nagyon nem nyûgözött le.

VK 30.01H: Jól át lett gyúrva, és nem vált elõnyére. Kifejezetten lomha, hihetetlenül lassan fordul, Kampinovkán a sáros részen szinte nem is tudtam vele megfordulni. Páncélzata szintén csak fogalmi szinten létezik, az nem üti át aki nem lõ rá, bár ez eddig sem volt másképp. Ágyúja a fent említett 75 mm-es, ez saját tierjében kellemes, de páncélzat és mozgékonyság híján erõs a gyanúm hogy a hajunkra kenhetjük.

Röviden ennyi, további infóért forduljatok Tesseliához, õ is biztos szívesen megosztja veletek a tapasztalatait.
<#worship><#eljen><#taps><#taps>
Ezúton gratulálok a VTEPS SPG-s fürdõskurváinak, akik mindennek elhordtak meccs közben, mert volt képem inkább taktikázni az egylövéses tankommal három nagyalfás TD ellen, és nem mentem tovább egy becsatornázott, kitérési lehetõség nélküli útvonalon, hanem inkább próbáltam õket felvonulás közben oldalba kapni. Amúgy be is jött, nyertünk is, csalinak kb. jók voltak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Õõõ lényegében hatalmas német rebalance lesz, még mindig nem tudjuk 100%-ra hogy mit mennyivel fognak változtatni 😄

Majd csak akkor mikor a hivatalos 8.8 patch notes lesz a 2 fázisú teszt után. Tûkön ülök!!!
Én mindet olvastam, és köszi érte!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Solten
Urak! Augusztus 31-ig van a 30 frag 300k ezustert akcio?

Saor Alba

Engem érdekel, nyomjad légyszi.

Master91
Csinálnék kötelezõ tutorailt amit minden accountnak kötelezõ lenne meg csinálni.

Ezt ami most van dobnám kukába.

Valami 3-4 fázisú lenne.

1. fázis lenne a mozgás, gyorsulás, torony forgás stb. 120 nyelven írná a pár soros EGYSZERÛ szöveget, hogy "nem mutatjuk az ellenfélnek seggünket! " meg ilyesmi.

2. fázis egyszerû lövészet

3. meg mondjuk alap weak spottok ( pocak - kupola, ez az összes tankok ~90%ban weakspot )

4. fázis, szabadon jöhet mehet, de bevillanna egész képernyõre a térkép 1-2 másodpercig, hogy meg tanulja, hogy ott van az a szar a jobb alsó sarokba, és ahova villogna magától a térkép, oda kéne furikáznia mondjuk 1 percen belül.

Meg ilyesmi.

Amíg nem sikerült minden fázist meg csinálni addig nem tankozik senki :3

Ja, és minden patch után kötelezõ lenne meg csinálni.

~ fél éven belül nem lenne ennyi burgonya merem állítani
Mindegy milyen tankkal, de legalább 4-es vagy annál nagyobb szintû közepes tankot kellett kilõni. Tehát t3-as medek nem számítanak. Egyébként ma már nem él az akció.

Akit érdekel annak be tudom másolni mégegyszer, megvan még valahol elmentve a dolog. Lényegében az új szovjet medek + két német (az új minipárduc, meg az átdolgozott VK3001H)
Az a kis ingyen gold alsó nagon is 1000 arany. Ezért annyit kell csinálni, hogy egy megadott idõpontban feljössz ide, megnyitsz egy oldalt és megadsz egy e-mailt. Majd hülyék leszünk nem kihasználni. Ez kb. olyan, mintha az utcán fúja a szél egy ötezres, de nem veszed fel mert az olyan csöves dolog.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

elég egyszerûen hangzik de tényleg nem az, gondolj bele hogy 30 bármilyen tank, hogy meglegyen a 300k is kb majdnem 30 csata.

Wot: Totti93

+1, tegnap ezt már kitárgyaltuk 😄

Igaz, máskor ilyenkor tele van tesztszerverrõl szóló hozzászólásokkal, most semmi, de nem is nagyon érdekel senkit. Húúúú kóóóóód. Máskor meg, hú, ilyen ágyúja lesz, olyan átütéssel, lassan fordul, gyorsan fordul, pattan, nem pattan, képek az új tankról, stb .

Nem a WOT szar hanem a játékos állomány! Az a baj hogy minden csatába látsz olyat akirõl nem tudod megmondani most ezt miért csinálta? Pl öngyilkos hajlamú emberkék vagy olyanok akik megvannak gyõzõdve arról hogy még tier 10 be is HE t kell használni mert így a jó.

Kicsit más.

A közepes tank kilövése csak T5-ös tankkal vagy annál nagyobb szintûvel jó?

Tegnap valakinek sikerült összehozni a 20 közepes tank kilövését a Pest Control küldihez? Én hajnali 2-ig próbálkoztam, de feladtam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz 20 közepes tankot kilõni, de kifogtak rajtam.

Nekem mondod, ügyet sem vetett senki a tesztjelentésre, amiben az új tankokról értekeztem, annyire el volt mindenki foglalva a kódokért remegéssel <#nevetes1>
most maus-al az eu szerveren nyomja a csávó?

Wot: Totti93

Master91
Fúzió sebzés?

Rá lõttél te is + csapat társ is, 1 másodpercen belül ért találatot mind a 2 lövés, és az összeadott sebzést látod.

Mod nélkül rühellném a játékot..
Srácok, most próbálgatom a teszt szerót, lehetséges, hogy valami nem okés vele? AMX 50-100-al hogy lehet sebezni 1073-at?? Volt ma még egy ilyen, AT-8-al 870-et sebeztem... mikor az ágyú sebzése csak 150-200 között van. Ez bug??

nyár+hétvége+eventek+5x xp+gamescom = idegbaj <#falbav>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én nem így látom, napok óta, csak az megy, kód kód kód, miért nem ennyi, miért nem annyi, köcsög WG lekéstem, nem kakaptam meg, megkaptam, de miért nem ennyit, miért nem annyit.

Oké, legalább most nem a szokásos köcsög WG direkt belenyúl, hogy veszítsek, meg hülyelengyelek mûsor megy, ez legalább egy kis változatosság. De azért már kissé túlzásba esnek az emberek egy kis ingyen gold miatt. Olyan reszketés megy érte, hogy ihaj.

Ugyan ugyan, #255033-tól kezdve legalább hatot találhatsz, de lehet többet, én eddig néztem.
Sheltem
12:30-12:45 körül.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A másik meg, a WoT egy fosszarkurvaszarmocskosulszarfos játék, mégis mindenki itt reszket, és bámulja kigúvadt szemekkel a közvetítést, hogy szerezzen 200 gold-ot.
Minek? Hát a WoT az szar nem? Ha meg szar, minek a gold? Ha nekem valami nem tetszik, nem fogok azért görcsölni, hogy ingyen gold-ot kapjak hozzá.

Ez olyan, mintha a menzán ingyen tökfõzelék lenne, utálom, de azért küzdök, hogy 10 tányérral is vihessek belõle, pedig a szagától is hányok.

Hát ez se fér a fejembe valahogy. Mert ám bizony, néhány nagy WoT szidó emberke, bizony itt kepeszkedik a kódokért. Nem akarok ezzel senkit megbántani, de hát ez az igazság.

Valaki betudná írni az email címemet? 13:30 körül megyek térkövezni(jó hogy mindig van mit csinálni...) Kb 16:30 körül végzek, szóval max 1 kódhoz kellene beírni. Írj rám és megadom az email címemet. Köszi! 😊

Akinek esetleg van még érkezése email cím beírására, [email protected]

Köszönöm.

Most nem azért, de eddig kb. egy ember volt ezen felháborodva(egyébként ez azért szerintem is túlzás már). A nagy többség csöndben örül.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

mijki
Mikor lesz a kövi kód? 12:30?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na jó, hát akkor remélem nem rám gondoltok, mert én egyszer sem háborodtam fel, sõt.

<#eljen>
Nem az a pofátlanság ha kihasználod (bár azzal se villognék feltétlenül), hanem hogy ha anyázol miután kivételesen nem tudtad kihasználni. Márpedig ezt sokan csinálják itt.