World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line Sunday, August 25, 2013 1:56:40 PM
Jármû: T110E5
Szerzett tapasztalat: 10,338 (x5)
Szerzett kredit: 98,748
Csatában elért Achievement: Top Gun
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Puding és tea (x1)
http://wotreplays.com/site/312756#siegfried_line-sovereignx-t110e5
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
It\'s a trap!!! :)
ezek szerint a reggelit buktam.😞
eddigis hanyagoltam a platoon-t...
ezután is fogom!
platonn nélkül 70-75%-os napokat mentem végig 😄
most mentem pár kört.... 35% XD 😞
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha elég nagy a távolság nem tudják belõni. Még a gyenge pontokrol is pattognak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Köszönöm az infókat neked is és Tessaila-nak is. Sajnos nem túl jó hírt hoztatok nekem (kedvenceim a VK-k voltak, pontosabban ez a két variáns... na sebaj megyünk át a VK 3002 D-re, másik oldalon meg majd meglátjuk melyik medre. Amúgy T20 is eléggé harapós jószág tud lenni.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
soloban sokkal de sokkal jobb
mindig top tier vagyok...
szakszban ha 7esel megyünk 9esek ellen tesz be
ha 8assal akkor 10esek ellen
ha 4essel akkor 6osok ellen
ha a6ossal akkor 8asok ellen -.-"
Wot: Totti93
[email protected]
Wot: Totti93
Több mint 20 perccel a mailom beírása után jött is a kód, és az oldaluk is egybõl betöltött az e-mail-em beírásához.
"Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 25 August 2013 12:28:43
Aranyat kaptál: 200"
Csak aranyat küldenek vagy lehet másfajta kódot is kapni?
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Szóval próbáld még egyszer , akkor tuti megkapod sok sikert alapon .
Mit? Mindig kõrözz az enemy körül, hátha egy noob tõlük kilövi õt? xD
Végeredményben akkor te jártál jobban, mert legalább nem ültél itt, nézve a kopasz csokkert.
Thanks for conctacting us.
Again we now this issue exists and our Devs are informed about it, it will be solved as soon as possible. And again we are sorry that we can't grant you the medal, there's nothing we can do here =(
We strongly suggest you try again when it's fixed, than will be as soon as possible.
We are sorry for any incovenience this can cause to you.
Jorge Nial
Wargaming EU CS
<#mf2>#mf2>