World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyenek miatt van ma 36% wr em a tegnapi 65% után...

Ezért kellene az effi szerinti MM.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
legalább akkor ne szólj be ha segítettek neked
hát ma is sikerült megugrani az ingerküszöbömet egy kis parasztnak...

elém jön kezdésnél, kifordul, majd elkezd lövöldözni a csíra..

elõször ellõttem a láncét hátha ért a szóból, de hát még ehhez is hülye volt szegény..

Szomorú véget ért rövid csatája..

N3suten
Köszönöm a válaszokat!!!

mondjuk megadod a lakcímed a könnyebb végrehajtásért és már meg is van !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

A jól bevált "Don't feed the troll" módszer megoldás. Nem kell rá reagálni (persze ehhez kell egyfajta netes kultúra és önfegyelem), nem kell felülni a provokációnak.

A troll hamarabb unja meg hogy senki sem válaszol neki, mint a közösség.

De mint mondtam, ehhez kell a közösség részérõl is a kultúra, hogy nem válaszolnak semmilyen formában sem.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

nem.

Nem vagyok szakértõje a témának, de csak van valami módja, hogy fel lehessen lépni az olyanok ellen, akik kizárólag provokálási célzattal jelennek meg fórumokon, teleokádják a topikokat, majd miután repülnek az ámokfutásért, másnap kezdik elölrõl az egészet egy új regisztrációval.

50k xp re

50k xpo.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

felesleges, nekem 10% optika van, venti, stab
N3suten
mire is adják az egy nap premiumot ????

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

És pont egy TD-vel lett meg az elsõ kolobanov 😛 😄
A dinamikus IP világában...

Batmobilra mennyire hasznos az àlcaháló?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Minden van, mint a búcsúban... talán még egy olyan szeglete is a világnak, ahol téged is elfogad és megért valaki. Csak az a hely nem itt van.
Szóval bölcsebb volna máshol keresgélni 😊

Én azt se tudtam, hogy nálunk van, azt hittem csak egyes helyeken van. Hát akkor ez duplán rossz hír a mártíroknak.
Nem izgul itt senki. Ha benáculsz, ban. Ennyire egyszerû a szabály.

A legtöbb helyen már azelõtt volt, hogy Magyarországon lett volna. Szóval, ja...

N3suten
ne izgulj ,abból is van dögivel

Azt nem tudom, hogy mindehol van-e 😊
Ja, csak kapott egy hónap szabit 😄
Mennyivel egyszerûbb lenne IP-t banolni...

Õszit se felejtsed ki.

Észrevételem szerint egyáltalán nem volt kevesebb. És van egy rossz hírem, jövõre is lesz nyári szünet, sõt, idén még lesz egy téli is.
N3suten
a második is él még

N3suten
ne szarj be ,amíg van ,addig van

Reaper
Arányaiban tuti kevesebb sírás volt. A környezetemben is mindenkinek azóta van tele a töke a játékkal, mióta a sok kis 1 bites életformát otthon eszi a fene...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Master91
Minden rajta függ 😄
Jéé, már a 3. fórum account? Ennek vajon mennyi idõ kell majd, hogy kibanolják? 😄

Jaj mintha a szünet elõtt nem ugyanez lett volna. Minden nap 1-2 emos beírás, az kell, mert teli van hasznos információval és újdonsággal.
Reaper
Tegnap is papucsállatka gyûjtemény volt, de igazad van, már csak ezt a hetet kell kibírni és a sok retard hülyegyerek húz vissza a suliba...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

N3suten
ez lemaradt

Szevasztok Kóklerek !!!

ma tényleg tele van nyomorékokkal..

Még egy utolsó hét.. Már mindjárt vége...

N3suten
10/15 nem rossz

már nem 😄
6. próbálkozás win... szép statom lett AMX-el 😊 17% :S
Master91
most komolyan minden loose után jössz jelentést tenni ???
Te miért nem vagy klántag?
0/5<#szomoru2>
ha van valakinek kedve platoonba jönni, jani52 a nick nevem. (sok a béna...)
4/0
kezdek ideges lenni
Egy hét és kezdõdik az iskola. Addig javítsd meg a csirkeólat. <#papakacsint>

Ezt ugye nem akarod egész nap folytatni? 😄

Akkor megy a karomkodas....
3/0 😞
nane bazdmeg!!!! megint lesz egy elcseszett statom amit szenvedhetek vissza a sok majom miatt 😞
második csata...
FV 215 183 egy lövésbõl kilõtt -.-"
kurva anyját a cigánynak 😄
eddig 2/0 😞
hmmm elsõ csata 5 kill
lehet szeretni fogom ezt a tankot 😄DDD
Aha, valahogy sejtettem, mert ez a tank biztos, hogy OP jelenleg.
Amikor megvettem a GamesCon elején a BP-t el voltam ájulva, hogy milyen jó, lehet vele répázni. Aztán tegnap este megvettem az IS-2 és leesett az állam.
Meccs elején beírom, hogy "Hello, Im gold noob with 300 pen. Dont report me, its not a hack." Bírom, hogy 4-5 heavy is áll velem szemben, de egy se mer kilépni az elsõ pofonért, hosszú percekig le lehet zárni vele utakat.
Mondjuk 2x pattantam golddal AC 46 taxitáblájáról, azon elcsodálkoztam.
Az IS-2 jelenleg egy fürge, mozgékony, erõs, döntött páncéllal, és atom ágyúval (300/390) rendelkezõ tank. Még a HPja is több mint a sima ISnek.
Ilyen jól akkor szórakoztam legutóbb, amikor a Churchill GC-vel egylövéseztem a rendkívül idegesítõ Hellcateket.

Erdekes gep ez az AT15. Neha utalom neha meg imadom. Van olyan csata hogy 4000-ret sebez de van hogy csak 400-t. Megoli a lassusaga . A T10 sem igazan tesz jot neki...
Hát nekem is úgy tûnik... Tegnap 3x osztottak kódot, ebbõl az elsõ két alkalommal nem tudtam megnyitni idõre a linket, mert túlterhelték. A harmadikra meg írták, hogy "Thank you for...", de a levelet nem küldték el soha.

Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'AMX M4 mle. 45' Kaptál kredit: 733 590 kreditet.

Megvásárolva:
AMX 50 100' vettél. Elköltöttél kredit: 2 552 500.

bb AMX M4 <#wave>
hello 50-100 😛
Tono34
Szerencsés kör volt, 95%-ban az elején már szétlõttek volna.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.