World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért kellene az effi szerinti MM.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
elém jön kezdésnél, kifordul, majd elkezd lövöldözni a csíra..
elõször ellõttem a láncét hátha ért a szóból, de hát még ehhez is hülye volt szegény..
Szomorú véget ért rövid csatája..
mondjuk megadod a lakcímed a könnyebb végrehajtásért és már meg is van !!!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A troll hamarabb unja meg hogy senki sem válaszol neki, mint a közösség.
De mint mondtam, ehhez kell a közösség részérõl is a kultúra, hogy nem válaszolnak semmilyen formában sem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Szóval bölcsebb volna máshol keresgélni 😊
Mennyivel egyszerûbb lenne IP-t banolni...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Szevasztok Kóklerek !!!

Még egy utolsó hét.. Már mindjárt vége...
6. próbálkozás win... szép statom lett AMX-el 😊 17% :S
kezdek ideges lenni
nane bazdmeg!!!! megint lesz egy elcseszett statom amit szenvedhetek vissza a sok majom miatt 😞
FV 215 183 egy lövésbõl kilõtt -.-"
kurva anyját a cigánynak 😄
eddig 2/0 😞
lehet szeretni fogom ezt a tankot 😄DDD
Amikor megvettem a GamesCon elején a BP-t el voltam ájulva, hogy milyen jó, lehet vele répázni. Aztán tegnap este megvettem az IS-2 és leesett az állam.
Meccs elején beírom, hogy "Hello, Im gold noob with 300 pen. Dont report me, its not a hack." Bírom, hogy 4-5 heavy is áll velem szemben, de egy se mer kilépni az elsõ pofonért, hosszú percekig le lehet zárni vele utakat.
Mondjuk 2x pattantam golddal AC 46 taxitáblájáról, azon elcsodálkoztam.
Az IS-2 jelenleg egy fürge, mozgékony, erõs, döntött páncéllal, és atom ágyúval (300/390) rendelkezõ tank. Még a HPja is több mint a sima ISnek.
Ilyen jól akkor szórakoztam legutóbb, amikor a Churchill GC-vel egylövéseztem a rendkívül idegesítõ Hellcateket.
A következõ tank sikeresen eladva 'AMX M4 mle. 45' Kaptál kredit: 733 590 kreditet.
Megvásárolva:
AMX 50 100' vettél. Elköltöttél kredit: 2 552 500.
bb AMX M4 <#wave>#wave>
hello 50-100 😛