World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Á nem lol, full kicsi az a rész, cserébe a felépítmény szinte átlõhetetlen lenne. Amúgy is irreálisan erõs.
Ember, ha néha nem csak rinyálnál, akkor elolvashatnád ami írok.
Nem tudom feltûnt e, de a Fochnak így könnyen belõhetõ hasa lenne, kb mint az IS7nek. Szóval pont hogy nem buff lenne.
Értõ olvasás<#levele>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#violent><#gun>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

*ráférne
Hát igen, rá férne az erõsítés, elég gyenge tank, ez a frontpáncél...ha még gyors lenne a tank...a francba...csak buffolni kéne!!!
Am jobb lenne így a Foch, mert a feléítménye erõs lenne, viszont a hasa könnyebben belõhetõ lenne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen, skin. Találkoztam már vele korábban, és elsõre kicsit meg is lepett a kidolgozás minõsége, mert az ilyen fan-made módosításokon azért látszódni szokott az eredetük.

0.3-as pontosságú lézerszike 😊
Nem mondtam hogy nem lõttem ki 😊 Igaz nagyrészt nem az én érdemem volt mert lõttük vagy hárman.
lesz valami special hétvégén?

JeffDunham
Rákerestem a Fochra mert kíváncsi voltam valamire. Ezt is beadta...
Ez egy skin?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Baszki ez kétszer akkora mint a Ferdinand és még magasabb is!

https://wotinfo.hu

Hi.Köszi az infot..Némi élményt várok a Vk3001h-tól..

Azt hittem nyertetek...7k dmg-el kikapni,hát barátom😞(((

Köszönöm a kis prém tankot..Egész jól lehet vele feszültséget levezetni..
Mines-on alul kezdtünk,felszaladtam a hegyre..ezt az 1et tudja mesterien😊,onnan már tudtam,h"valamit alkotni fogok"vele...

Mondjuk az is vicces,h a Hetzert nem akarja a sima lõszer vinni.<#alien2>

Most képzelt el ahogy egy AT15 próbál elfutni egy Foch elõl 😄.

Bizony, nem apróság.

Foch

Lényegében igen.
Elõremenni nem lehet vele, mert belövik, és akkor röpül valami modul is. A legnagyobb pozitívuma az ágyúja, ahhoz pedig, hogy azt ki tudd használni, életben kell maradnod.
Én sem azért játszom, hogy az agytoprongyok elismerését kivívjam, hanem hogy helyettük is megnyerjem a meccset, ahhoz pedig sebezni kell.
Miután kicsit megritkult a mezõny, már lehet a hp-jával gazdálkodni.
Nem lesz egy OP csodafegyver, de legalább van karaktere, és ahhoz alkalmazkodva képes jó eredményeket hozni.
Ellentétben a Durcsburcsizével, ami t4-ben is halál gyenge...

igazából itt az elsõ körös tank ász a lényeg... <#zavart1>

egyébként persze nem mind1 hogy 250 kredit a lõszer vagy 1000+, de játékélményre nekem jobban bejön a tank, mint a TD
Eagle16
226-os átütéssel menekülni kell elõle, nem rá lövöldözni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lol. Ennyit a méretarányokról és a camoról...

https://wotinfo.hu

Az nem valami sok. A JT-vel nettóban vagyok 100k felett 3,5k sebzésnél.

JeffDunham
Ez a Foch mekkora egy batár lehetett élõben...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Akkor jól veszem ki, hogy support tank lesz inkább?
Ha meg hátul kell maradni jól mutat majd a nehéztank ikon a térképen, fõleg az idióta csapattársak fognak cseszegetni, ha nincs az elsõ vonalban... (Lásd: vörös társak általi folyamatos cseszegtetés, á lá VK 30.02 75mm, AMX 12t stb...)

kipróbáltam teszten az IS6-ot...elsõ körrel tank ász... 😄
3500+ dmg-re adott prémium nélkül bruttó 105K-t
Ha aranyos lett volna, akkor nem lett volna 15 bounce.

Amúgy meg OP vagy, mi az hogy 16-ból 15 talál... téged szeret a WG 😊

T6-ban a VK36-on már én is kevésnek érzem, fõleg ha már heavyként tekintek rá, mert azoktól azért mégis nagyobb alfát várna az ember.
Viszont egy t5-ös tankra szerintem tökéletesen megfelel. Mégis csak egy szinttel lejjebb van, ott a potenciális ellenfelek hp-ja is kevesebb. A VK 30.01-gyel úgysem lehet majd klasszikus heavy szerepet játszani a gyenge páncélja miatt, viszont a távolsági támogatáshoz szerintem ez az ágyú tökéletes lesz. Igaz, hogy csak kicsit jobb a 75 mm-esnél, de t5-ben az is már TD szintû ágyú (a'la Stug), viszont az 5-ös TD-khez képest pedig hatlmas hp elõnye van a VK-nak.
Összességében szerintem nem egy rossz konfiguráció, és legalább lesz karaktere is 😊

AT15 9-es golyószóró
Iskolakezdés örömére úgy befogok b@szni, mint foxi minden nap..

Tizes puskával ofc mi? 😊
Kilences fos kupolájára és taxi táblájára 16 lövés , ebbõl 12 lepattant 1 mellé ment , 3 sebzett. Aranyos nem ?
Szerintem nálad van a hiba. Semminek se növelték a töltési idejét.

Nézz utána, hogy meddig váltható be a token, asszem 26.-ig mûködik, aztán az opennel creditre váltják.
Az új Konischal az a probléma, hogy a sebzése 165-rõl 135-re csökkent és így tulajdonképpen annyit ér mint a hosszú 75-ös. Egy picivel jobb ROF, meg 7mm-el több átütés, de ez kevés számomra. Úgyhogy a Konisch varázsa elmúlt nálam.

Ja rossz idõt használtam.

Master91
és az is majd következõ patchbe
Tigernek pont, hogy csökkent a töltési ideje.

Most volt lehetõségem arra, amire a teszt elsõ fázisában nem: sikerült kipróbálnom a Durcsburcsvágent és a VK 30.01H-t.

Durcsburcsvágen:
1. körben egy t4-es arty majdnem oneshotolt, plusz felgyújtott...
2. körben egy Hetzer oneshotolt 😄
Ha ennyit ér a tank top tierként, inkább el sem akarom képzelni, mekkora kínlódás lehet nagyobbak között.
De ha csak objektíven a tényeket nézzük:
Lövege ugyanaz, mint a PzIII-nak, csak épp nem rendelkezik annak a mozgékonyságával, ráadásul heavy létére még a páncélzata is gyengébb a vele egy szinten lévõ med párjánál.
Összegzés:
Ha abból indulunk ki, hogy maga a PzIII is nagyon gyenge randomban, ez meg a 3 fõ jellemzõ (páncél, mozgékonyság, tûzerõ) közül 2-ben még azt is alulmúlja, a 3.ban pedig megegyezik vele... nos, újabb igazi büntetés-tank született 😄

VK 30.01H:
Mozgékonysága a legstrapabíróbb nehéz tankokat idézi, csak épp a páncélja ennek is alulmúlja a vele egy szinten lévõ medekét is 😄
Viszont az ágyú... az az ágyú, amelyik az egyik legjobb volt t6 tankon elérhetõk közül, na az egy t5-ös mezõnyben fenomenális! Még ha nagyobbak közé is kerül, bármelyik potenciális ellenfelét képes lesz sebezni gold nélkül is (ergo ideális farm tank).
Összegzés:
A Konisch ágyú van olyan jó, hogy t5-ként a hibái ellenére is szerethetõvé tegye a VK 30.01H-t, ami nálam elég ahhoz, hogy élesben is adjak neki egy esélyt, mert látok benne potenciált.

Nem is említették, hogy a tankoknál sok reload timejét növelik vagy 2-3 másodpercel, vagy igen? <#merges3>

Visszacsinálják valamikor ? KV1S meg Tiger és Ferdinandnál is észrevettem

Lesz valami hétvégi akció ? <#shakehead>
nekem nem 😊
véget ért a 300k jutalom is.... végre nem kell játszanom wot-al 😊
sztem tartok is egy jó hónap pihenõt... nincs semmi amit húzni tudnék, új peccs tankjai nem érdekelnek.... talán a 8.9ben jönnek a német TD-k és visszatérek 😊
addig meg wowp-ben gyûjtöm az aranyat prémre
nehéz lesz ez a két nap.. nagyon NAGYON nehéz.. <#gonosz2>

Eddig mindig ugyan az volt.
Am ez rendes lenne a WG-tõl, mert szerintem most a T54 az egyik legnépszerûbb med az új ág miatt.

Eagle16
Az egyik admin ezt írta:

"This is for the Russian server and that doesn't mean it will be the same on the EU one 😊. "

Ectar annyit mondott hogy közepes tankok lesznek, és az NA és az EU akció megegyezik. Hát elég fura lenne ha csak az orosz szerveren lenne más...

Ma délután kiderül biztosra is, úgyhogy még ne vedd 1000%-nak, de én egészen biztos vagyok benne hogy az EU is ezt kapja.

Nekem az M10-zel volt a legtöbb bajom: 207 meccs után 42% WR.
Ez pocsék.
Valószínüleg valamit nem vettem észre a tankkal kapcsolatban, de nem tudom mit.

JeffDunham
És tényleg. Milyen igaz! Köszi hogy szóltál.

JeffDunham
Ahaaaaaa értem. A többihez képest tényleg gagyi a játszhatósága. SU-85, T49, AT2 simán bealázná. A StuG 3 ami csak a gyorsaságában jobb nála, de mindenben gyengébb.

Ez csak arra jó hogy hátulról sniperezz (de arra tökéletes). A többivel lehet rush-olni is (kivéve AT2).

A videónál meg itt is elírtad. Nem 46-os ac az hanem 48-as.

most nem azért de mit akarsz ezen megnézni? 😄DDD
volt egy balfasz enemy de egy még balfaszabb csapatom és sima lose volt...
semmi értelme replayt nézni róla 😊

a kódot meg szivesen!
Oh fuck yeah 😄.
Ez az elsõ ilyen akció aminek a hasznát fogom venni tank húzáshoz 😄.

Ezt én értem, de én az S-35 CA-t a többi T5 TD-hez hasonlítottam.
A Sau-40-rõl nincs mit beszélni, Bee jelenleg az egyetlen ismert játékos, aki azt mondja, hogy neki bejött. Esetleg teszek majd valami akció keretében egy újabb próbát vele a trollgunnal.

Eagle16
A következõ két hétben a szovjet közepes ág lesz leértékelve, illetve lesz rá +30% kredithozam is.

link

Ez az orosz akció, de az EU-n is ez lesz, meg az NA-n is.