World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyébként az is köztudott, hogy Debrecen, Miskolc, Budapest, Pécs és Gyõr koordinátái elõre be vannak táplálva az orosz gépekbe, szóval ha ezek közelében laksz sürgõsen költözz el! Ugyan is itt várhatók az elsõ támadások!!!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ellenben a kispárduc elkezdett érdekelni. Az E-50 is ki van fejlesztve valamikor azt is meg kéne venni. Elég durva az ágyúja a statok alapján.
KJA és köszi a válaszokat, akkor patch után SP távozik, JT jön.
Elvileg ellefelek vagyunk. A WG nyilatkozat ír valahol arról, hogy ilyenkor hadi konfliktus esetén milyen paragrafusok szerint járnak el?
AlucardHuN: Akkor itt láttam elõször ezt a képet 😊 Rögtön beleszerettem
kérdés: Hallott valaki a JT 88mm prém td gyengítésérõl? Kitaláltam, hogy az SP-t visszaadom és veszek egy JT-t, erre a klántársam benyögi, hogy valamit hallott, hogy nerfelik.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nem követitek a történelmet, híradót. Kb tájékozatlanok vagytok, csak itt kockultok örökké.

Ez fontos nekem, mert sok kreditet gyûjtöttem a havi akcióban és most szeretném eljátszani<#alien>#alien>
Gondolom világháború esetén igen, de ha csak Szíriában ölik egymást ? Végülis mi uniósok vagyunk. Elenfél, lehet a magyar IP-ket bannolják ? Vagy simán lekapcsoljzervert ?<#szomoru1>#szomoru1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
" You have 20% increased credit for every single tank in your garage for winning a battle on a map using summer camo"
Lehet az oldal tetején lévõ kék betûs szöveg hamarosan kicserélõdik (Szpecnyaz!) <#nevetes1>#nevetes1>
am tényleg elég hülyén fogalmaztak....
én úgy vettem le h tegyek egy nyári festést a tankra és akkor kapok +20%-ot
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy esetleg késõbb teszik ki majd javításként...
Ha igen akkor nagy Locust-ozás lesz a hétvégén.