World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki aki van teszten egy német tech-tree-t lõhetne, hogy hogy fog ez kinézni. Kerestem a neten de nem nagyon találtam.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pedig azt hittem valami értelmes dolog lesz. De ezért nem értem, olyan sok ember akarta a druckbruchwagen-t? Kétlem. Ha teszem azt a Strumtiger-rõl lenne szó, az érteném miért rakják be , de ez nem lesz se népszerû, se jó, se semmi. Az új TD ágnak is lenne értelme, de ennek?

Mármint a VK 3002M? Engem teszten nagyon nem gyõzött meg. Tökéletesen papír, nagy, medhez lomha. Ágyúja nem rossz, de T6-ban már az se egy nagy vásziszdász.
Jó kérdés, bár vannak T4-ben bõven szenvedõs tankok, úgyhogy már csak legyintek.
Igen háború esetén leállnak a szerverek. Ez azért van, mert a WG-nek van egy szerzõdése az orosz állammal, hogy ilyen esetben a hadsereg rendelkezésére kell bocsátania az egész szerverparkját, hogy ezt is igénybe tudják venni az atomrakéták indításánál. Cserébe ingyen vodkát és k*rvákat kapnak egész évben, plusz miden felsõ vezetõ ezredesi rangot és egy mini távirányítós T-34-et(gyártja a Vjazmai Vörös Október Elektronikai Szövetkezet).
Egyébként az is köztudott, hogy Debrecen, Miskolc, Budapest, Pécs és Gyõr koordinátái elõre be vannak táplálva az orosz gépekbe, szóval ha ezek közelében laksz sürgõsen költözz el! Ugyan is itt várhatók az elsõ támadások!!!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem nagyon gyenge lesz a tierjében, nagyobbak ellen meg egy rémálom.

Ellenben a kispárduc elkezdett érdekelni. Az E-50 is ki van fejlesztve valamikor azt is meg kéne venni. Elég durva az ágyúja a statok alapján.
Minek rakják bele vajon? Értelmetlen vacak.

Így van, totál csõdtömeg. AMX 40-szerû gépezet, páncélzat nélkül.
Ez a duechbruchwagen igen foshalomnak néz ki. Szerintem minden átlövi majd, ami egy elvileg nehéz tank esetében igen kellemetlen.

tenagyonhülye (így eggybe) ennél bonyolultabb a helyzet, de azért leírok egy érdekességet neked. Az ENSZ (EEGYSÜLT NEMZETEK SZERVEZETE) tagja az összes állam ezek a felek közül. A BT (biztonsági tanács) állandó tagjai az USA meg a Szovjetunió, sõt még a pekingi kacsák is. Ezeknek vétójoguk is van, meglepõ módon. Tehát ebben a szervezetben meg együtt lépnek fel, tehát ha az USA megtámadja szíriát, felrúgja az ENSZ döntését, mivel a BT-ben az oroszok és kína megvétózta a támadást. NA ez már szülhet konfliktust. ÉS igen, tudjuk a híreket, csak velked ellentétben nem hozzuk ezt be egy online játék fórumába, és nem mondunk butaságokat.

KJA és köszi a válaszokat, akkor patch után SP távozik, JT jön.

8.8-as német változások:

Hol élsz te? Most alakult újra a háromhatalmi egyezmény, annak vagyunk a tagjai. Cöhh "NátÓ"?!:/xD
Ne fáraszd magad. Egyébként meg, eltekintve a trollkodástól: Ha minden szituból világháború lett volna, amiben az oroszok szembehelyezkedtek az amerikaiakkal, már rég csak egy kiszáradt hamugolyó lenne a bolygónk helyén.
Az a kép közkincs 😄 😄
Mondjuk Én se akarok semmi balhét. Egyszerûen mindenhol mondják az emberek, hogy szíriába ezek mag azok fenyegetõznek és ugye a ruszkik éppen a támadó amcsik ellen vannak, de az amcsik NATÓsok. Mi is NATÓ vagyunk. Rémlik?

Elvileg ellefelek vagyunk. A WG nyilatkozat ír valahol arról, hogy ilyenkor hadi konfliktus esetén milyen paragrafusok szerint járnak el?
A sima JT-t piszkálták, a 8.8-ast nem. (Ha jól emlékszem azt írták, hogy gondolkoznak rajta, hogy mi legyen vele)

AlucardHuN: Akkor itt láttam elõször ezt a képet 😊 Rögtön beleszerettem
Valami rémlik, hogy a sima JT-t megpiszkálják (a hasát gyengítik asszem, mivel ugye a KT-nak is vékonyítva lesz), de a prémhez egyelõre(!) nem nyúlnak.
Master91
Most miért? oO
Nah akkor inkább nem etetem.

kérdés: Hallott valaki a JT 88mm prém td gyengítésérõl? Kitaláltam, hogy az SP-t visszaadom és veszek egy JT-t, erre a klántársam benyögi, hogy valamit hallott, hogy nerfelik.

TOMSILENT
Master91 <- <#banplz><#banplz>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hát a zoroszok szíria mellett állnak. Ha kitör a világháború, az oroszok megtámadják a zejut és mi vagyunk a szélén. Tehát elfoglalnak minket, nemde?

Mivel ellõtték a kedvenc wat anyómat csak ezt.mondhatom:

Szerencsére az itt levõk többsége csak virtuálisan ismeri a háborút, és reméljük másképp nem is fogja. A polgári lakosság számára nincs gyõztes oldal. Gyõztesnek érzi magát az, kinek országa a nyertes oladlon áll, de elvesztette szeretteit? Nem vagyok benne biztos.

Ez csak egy troll. Pedig viszonylag rendszeresen jár erre, és nem szokott idiótáskodni, de úgy tûnik unalmas a péntek este.
Master91
Hahóóóóóó hogy lenne világ háborúúúú?
Úniós tagok vagyunk. Hogy lenne már orosz fennhatóság magyarország ?

Nem követitek a történelmet, híradót. Kb tájékozatlanok vagytok, csak itt kockultok örökké.
Inkább az agyi színvonalát kérdezd meg, gondolom az IQ-ja és a cipõmérete megegyezik.

Nem kell izgulnod. Ha kitör a világháború, mi úgyis orosz fennhatóság alá kerülünk és ugyebár ez fehérorosz játék. Max majd meg kell kérned az adminokat, hogy mozgassák át az adataidat az orosz szerverre.

Te hány éves vagy ?
Master91

Honnan jött a világháború?
Tudom, hogy lesznek majd pár napon belül összeesküvéselmélet gyártók, akik szerint azért csinált ennyi akciót a WG mert úgyis tudták, hogy nem fogjuk elkölteni õket. De végülis minden eshetõségre fel kell készûlni. végülis mi ellenségek leszünk hamarosan, ha igaz
Wut?
idióta

A szíriai harcok és esetlegesen kirobbanó világháború esetén<#szomoru1>lekapcsolnák a szervert ?<#szomoru1>

Ez fontos nekem, mert sok kreditet gyûjtöttem a havi akcióban és most szeretném eljátszani<#alien>

Gondolom világháború esetén igen, de ha csak Szíriában ölik egymást ? Végülis mi uniósok vagyunk. Elenfél, lehet a magyar IP-ket bannolják ? Vagy simán lekapcsoljzervert ?<#szomoru1>
Eagle16
De ha belegondoltak, az õ érdekükben áll hogy így fogalmazzanak, mert így egy csomóan vesznek majd álcafestést, fogy a kredit, veszik a prémiumot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem a lesz olyan 1 hónapos mission amivel váltani kell 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Na Ectar tisztázta, akkor jól gondoltam:

" You have 20% increased credit for every single tank in your garage for winning a battle on a map using summer camo"

jaja azt a kék szöveget holnap törölheted is Szpecnyaz 😊
Eagle16
Amúgy lehet hogy én akarom túlbonyolítani, mert tényleg nem nehéz belemagyarázni egyik változatot se...

Nekem is az jött le, hogy ha ezeken a pályákon van nyári festésed és nyersz, akkor jár a bonus.
Lehet az oldal tetején lévõ kék betûs szöveg hamarosan kicserélõdik (Szpecnyaz!) <#nevetes1>

Leginkább a nyerési esélyekhez füzõdõ "poénnak" szántam, de lényegtelen.
Második megfoglamazása már elég világossá teszi😊.

jó csak ugye 4es hoz jobban majd 😊
am tényleg elég hülyén fogalmaztak....
én úgy vettem le h tegyek egy nyári festést a tankra és akkor kapok +20%-ot
Am nekem mindegy, mert mindig van a tankjaimon camo festés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én nagyobb tierben gondolkodtam 😄.

Eagle16
Elég könnyen félreérthetõ, de nagyjából biztos vagyok benne, hogy az akciónak nincs köze a tank álcafestéshez. A pálya a lényeg csak.

Am már gondolkoztam rajta hogy az EU-ra honnan szedik ezeket az embereket hogy így tudnak fogalmazni? A Putyilov gyárból vagy ált iskola 2. osztály?

Prémium tankra is érvényes a +80% credit? Nem írják, hogy nem.
Vagy esetleg késõbb teszik ki majd javításként...
Ha igen akkor nagy Locust-ozás lesz a hétvégén.