World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt én nem igazán hiszem el. Hiába a nagy sebzés, lassú, lassan tölt, teljesen papír. Ne viccelõdjünk már.

ok ok közben én is rájöttem.
Kráni légió nem lehet mert azok még nem vesztettek csatát.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

100ast:

1) VK3002M stats will start from zero
2) if VK3001H was unlocked – VK3002M will be unlocked
3) if you have VK3001H in the hangar, you will get a free VK3002 with a garage slot and 100 percent crew, but without ammo, equipment or consumables
4) if VK3001H had camo, this camo will be cloned to VK3002M (with same expiring time), this goes for decals/inscriptions too
5) any accumulated experience on VK3001H will be transferred to VK3002M
- new VK3601H heavy tank MM weight and profitability “will be the same as on other tanks of its tier and class”
majdnem ,de azok Kyr legiok voltak <#nezze> <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Már kezdtem izgulni, hogy senki nem olvas ilyeneket. 😊

Az a kyr pusztítók jelmondata volt. Csak a pontosság kedvéért.

Nekem is lenne egy kérdésem. A VK 30 H alacsonyabb tierû heavy tank lesz és helyette kapunk egy másik medet. Ez eddig rendben is van. Viszont ha jól sejtem, a legénység megy majd a tankkal, vagyis a 30H közepes legénységbõl 30H heavy legénység lesz. Az új med tank milyen legénységet fog kapni? 50-est? Ez csak azért érdekes számomra, mert anno 2 német med legénységem volt, amit a VK P-rõl át kellett képeznem a Tiger P-re, így lett egy med és egy heavy legénységem. Most viszont elvileg be fogom szopni, mert a WG a második med legénységembõl is heavy legénységet fog csinálni. Jól értettem? Ha igen, ez kiküszöbölhetõ úgy hogy kiveszem a 30H legénységét és beteszek alap legénységet? Mert abszolút semmi szükségem nincs 2 heavy legénységre.
nah ehhez kene gratulalni a wg-nek h egy t6al eszed a nyolcasokat... amugy azt elmelhetned h avvala troll agyuval h lottel ilyen kis weakspotokat! 😊
szerintem csak a ktnel elsz ez. meg talana tiger1, de az nem biztos. amugy reszletesen:

http://ftr.wot-news.com/2013/08/29/8-8-tiger-ii-armor-changes/

messzirol szerintem igy sem nagyon talalhattad el ezeket a pontokat meg a pontossagnovelessel sem. az lfp meg mindig konyebb celpont volt ezeknel.

mondjuk akkor mit szoltal volna amikor meg az mm +/-3 tierrel mukodott 😊)) kar dramazni ezen szerintem, mert annyira nem fog sokat dobni a dolgokon.
igen. egyetlen 6os tankom van a su100y ami megeszik reggelire egy 8as heavyt. az egyetlen tank amivel eddig úgy mentem 2vel nagyobbak közé csatázni hogy nem zavart.
lol mint a Kráni légiók!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Most neked az a bajod, hogy T6-tal nem tudsz legyalázni egy T8 heavyt? Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

de akkor most 8.8ban már minden tankon ez lesz? vagy még csak a KT-n?
engem nagyon zavar mert nem veszek arany lõszert. a 2szinttel nagyobb tankokra mostantól majd lõhetek lfp-re ami az esetek nagyrészében a földbe fog csapódni.a kt-nak meg semmi más gyenge pontja nem marad.tier 6ossal messzirõl nem lehet eltalálni,tisztelet a kivételnek, közelrõl meg szétszed...köszönöm wg! csak így tovább...-.-
Persze hogy nem. de Atlag Pisitke, szerintem idaig sem celozgatott ilyen gyanus bizbaszokra, hanem atvaltott goldra vagy he-re 😊

mondjuk annak szarabb, aki idaig week spotra celzott.
pointer4
Gold ammóval sem lõhetõ be minden, sõõt.
Hogy mi az értelme, azt félek sose tudjuk meg.
elvileg valami oylamist gagyarasztak a q&a-ban, hogy ezt folytatni fogjak, mert rajottek 3 ev utan, h a geppuskfeszek pancelzata a testtel volt egyenerteku. a toronykibuvo pancelzatat noveltek meg jelentosen, bar az enkem nem derult ki miert. de emellett az also lemezet ugye 120rol elvittek 100mm-re. a kemlelonyilas modositasarol en nem hallottam meg.

mondjuk nekem az sem vilagos, h ennek az egesznek mennyi ertelme is van, miutan kreditert lehet gold ammot venni..
tudom h bullshit az egesz q&a a wg reszerol, de meg mindig agylopott tudok kapni az ilyenektol:

"- VK4502P viewrange nerfs were done for “balance reasons"" .. pontosan milyen teren kellett evvel balanszolni a kilencest?? mert egy kalap csoda igy is..
mégsem csak szakadozik a kapcsolat..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

megkotlott a wot..

a királytigrisnek nem lesz többé gyenge pontja a géppuskanyílás.kérdésem az volna hogy a többi tankon is ez lesz a helyzet? mi van a kémlelõnyílásokkal és a kupolával? olvastam hogy eltûnnek ezek a gyenge pontok.ez igaz?
Szerintem a legtöbben harcolunk a keserû végig. <#nevetes1>

Olyankor nem gyõzni megyünk, hanem pusztítani.

Akkor csak én volnék olyan büdös skót hogy ilyen miatt nem lettem suicide? Még jó hogy ninncs xvm-em hogy már az elején lássam kivel van dolgom 😄
Pedig ha nem a vízbe rohansz, kb 30 mp-vel élsz tovább. Plusz lehet, hogy megfordítod a meccset, mert felspottolsz egy halom tankot.

Ebben igazad van, de az idõm akkor is drága, minthogy rohangáljak egy pályán és keressem az ellenséget. Inkább lelépek.
Szerintem pont ez a legtisztább megoldás. Nem veszít rajta senki, az agyhalottak meg amúgy is jól szórakoznak miközben aprítják õket, észre sem veszik, hogy hiányzom. Ha a bázison hagynám a gépet menne a sok reportolás.
Az megint más téma aki a végjátékban fordul a vízbe, azt nem értem én sem.

hetente egyszer van ilyen 😊

de a többi.... <#falbav>

Hát hány éves vagy te, hogy még érdekel, hogy random ismeretlenek mit gondolnak? <#puszi>

Csináltam azt is, de leszoktam róla, mert jött a noobozás, pont az ellenkezõ oldalról (miután kilõttek), meg a flame, hogy milyen béna, ennyi csata után se tudja leszedni ezt-azt stb.
A vízzel rövidre zárom a helyzetet. Nem vesztegetem az idõmet, irány másik tank és egy jobb csata. Sajnos kilépés gomb nincs. Az expet meg megkapja az, aki lövi a roncsot a vízben (mert az nem veszik el).

Legalább annyit csinálnátok ilyenkor, hamár semmiképp nem akartok részt venni a meccsben, hogy az ellenfélbe hajtotok, nem a vízbe.

Ma már volt egy jó meneted Malinovkán IS-3-mal top tankként, amikor a nyugati oldalról indultál, majd a hegyen keresztül megkerülted a sok agyhalott idióta campert. Nem, nem voltam ott, a csata elsõ percében vízbe hajtottam, mert láttam mit csinálnak. Álltak mint az a lakodalomban, siemkáztak és ment a sucham klanu.

Sõt, bármilyen hihetetlen, de a Wolverine is simán állja toronnyal a lövéseket tier 5-ben, a Kv 1-est is leveszi néha néha fejjel.

Lehet vele tornyozni rendesen.

Nem azt mondom, hogy egy t32, de a lövések 30-40 %-át képes megfogni, és az ilyen tûzgyorsaságú ágyú mellett bõven elég ahhoz, hogy kicsontozz bármit..

SZERETEM.
Na ez a meglepi <#nevetes1> köszi

ááá azt már nem várom meg <#nyes>

Én még nem értem haza, majd utánna "sírj" 😄xD
nna a sok büdös agyhalott paraszt hazaért... Vereség vereség vereség

Game Over...

hali

Eagle16
A lövegpajzsa 75mm, viszont ívelt, úgyhogy ha nem az ágyú vonalában lövöd meg, hanem alul vagy felül akkor akár 160-175-ös átütéstõl is védhet.

Mögötte a torony valóban 76mm, és alig van átfedésben a pajzzsal.

A T25/2-nek is ilyen tornya van, nyeli a lövedékeket mint a SuperPershing fénykorában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Meglepi? BDR G1B-ben ülök, az ágyúm penje 135. Hellcat rammol, szemtõl szembe nekem rohan, majd facehuggol. 3x pattantam a tornyáról ami 76mm. Persze simán kilõtt, mivel magasabb a RoFja, és addigra lelövöldözte a HPmat.

Van Bud Spencer + Terence Hilles hangcsomag is.

patchaou
Én pont azért használom nagyon régóta a duke nukem hang modot. Mondjuk most pont nem az van, valami csajok káromkodnak angolul 😊 Még mielõtt bárki kérdezné, gõzöm sincs mi a neve.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az akkor lenne csak vicces, ha angolul nyomnák, francia akcentussal.

Sút zi vájt fleg monámí....

Ez a játék napról napra meg tud lepni valamivel. IS-3-mal megyek, szembe jön egy másik, stock gunnal. Valami vöröske volt, rámentem, mondván, úgyse tud átlõni azzal a szarral. Nem a francot. Szembõl úgy átkente a frontom háromszor is, hogy öröm volt nézni. Full szemben áltam vele. De nem ez a legjobbb. Én a megagigaszuperüberfasza Bl-9 ágyúval úgy pattantam le háromszor is a 20 miliméter vastag tetõpáncéljáról hogy olyan a mesében sincs. Azt hittem lefordulok a székrõl.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pedig szeretem az 50B-met ,de a francia vartyogástól,kikészülök,meg ha belegondolok,hogy kik mondják akkor is ,rohadt beképzelt férgek IRL
Ez se rossz tipp mondjuk:

How to earn some litte credits? If you have one of the vehicles that get their engines changed (Tiger, Tiger II, Panther, Panther II, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, VK2801), sell immediately all the stock engines you might have in your depot. In the patch, the top engine gets demounted (and changed), and you will recieve an extra stock engine for free.

Count Adyn
Az biztos nekem volt olyan utolsó 10 sec es elkúrásom 1 hétig rágtam magam rajta😄 Még most is élénken emlékszek rá😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azt tudom, de nekem tetszik az ötlet. Csak azt nem tudom, hogy mikortól fogom megérteni is, amit mondanak. 😊

Még az is lehet, hogy jobban is járok majd vele, ha nem értem. ha benyögi, hogy critical, mikor a 100 hp-s ellent akarom kinyírni, akkor fel szokott menni a pumpa. Meg amúgy minden criticalnál, ami nem jár azonnali ammo rackkel, vagy gyulladással. 😊

popey8
Forrás?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Annyi hogy most megkapjuk a lokalizált hangpackot. Semmi melójuk nem volt ezzel, a ruszki kliens eddig is oroszult beszélt stb., na ezeket most minden kliens megkapta. Ezért sincs külön brit hang

Kikapcsolható a settings menüben.

Amennyiben irónia: <#taps>

Amennyiben komolyan kérdezted: <#zavart2> Igen.

A mostani paccsal jön ,a nemzet hangok ?