World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kráni légió nem lehet mert azok még nem vesztettek csatát.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
1) VK3002M stats will start from zero
2) if VK3001H was unlocked – VK3002M will be unlocked
3) if you have VK3001H in the hangar, you will get a free VK3002 with a garage slot and 100 percent crew, but without ammo, equipment or consumables
4) if VK3001H had camo, this camo will be cloned to VK3002M (with same expiring time), this goes for decals/inscriptions too
5) any accumulated experience on VK3001H will be transferred to VK3002M
- new VK3601H heavy tank MM weight and profitability “will be the same as on other tanks of its tier and class”
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nekem is lenne egy kérdésem. A VK 30 H alacsonyabb tierû heavy tank lesz és helyette kapunk egy másik medet. Ez eddig rendben is van. Viszont ha jól sejtem, a legénység megy majd a tankkal, vagyis a 30H közepes legénységbõl 30H heavy legénység lesz. Az új med tank milyen legénységet fog kapni? 50-est? Ez csak azért érdekes számomra, mert anno 2 német med legénységem volt, amit a VK P-rõl át kellett képeznem a Tiger P-re, így lett egy med és egy heavy legénységem. Most viszont elvileg be fogom szopni, mert a WG a második med legénységembõl is heavy legénységet fog csinálni. Jól értettem? Ha igen, ez kiküszöbölhetõ úgy hogy kiveszem a 30H legénységét és beteszek alap legénységet? Mert abszolút semmi szükségem nincs 2 heavy legénységre.
http://ftr.wot-news.com/2013/08/29/8-8-tiger-ii-armor-changes/
messzirol szerintem igy sem nagyon talalhattad el ezeket a pontokat meg a pontossagnovelessel sem. az lfp meg mindig konyebb celpont volt ezeknel.
mondjuk akkor mit szoltal volna amikor meg az mm +/-3 tierrel mukodott 😊)) kar dramazni ezen szerintem, mert annyira nem fog sokat dobni a dolgokon.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
engem nagyon zavar mert nem veszek arany lõszert. a 2szinttel nagyobb tankokra mostantól majd lõhetek lfp-re ami az esetek nagyrészében a földbe fog csapódni.a kt-nak meg semmi más gyenge pontja nem marad.tier 6ossal messzirõl nem lehet eltalálni,tisztelet a kivételnek, közelrõl meg szétszed...köszönöm wg! csak így tovább...-.-
mondjuk annak szarabb, aki idaig week spotra celzott.
mondjuk nekem az sem vilagos, h ennek az egesznek mennyi ertelme is van, miutan kreditert lehet gold ammot venni..
"- VK4502P viewrange nerfs were done for “balance reasons"" .. pontosan milyen teren kellett evvel balanszolni a kilencest?? mert egy kalap csoda igy is..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olyankor nem gyõzni megyünk, hanem pusztítani.
Szerintem pont ez a legtisztább megoldás. Nem veszít rajta senki, az agyhalottak meg amúgy is jól szórakoznak miközben aprítják õket, észre sem veszik, hogy hiányzom. Ha a bázison hagynám a gépet menne a sok reportolás.
Az megint más téma aki a végjátékban fordul a vízbe, azt nem értem én sem.
de a többi.... <#falbav>#falbav>
A vízzel rövidre zárom a helyzetet. Nem vesztegetem az idõmet, irány másik tank és egy jobb csata. Sajnos kilépés gomb nincs. Az expet meg megkapja az, aki lövi a roncsot a vízben (mert az nem veszik el).
Lehet vele tornyozni rendesen.
Nem azt mondom, hogy egy t32, de a lövések 30-40 %-át képes megfogni, és az ilyen tûzgyorsaságú ágyú mellett bõven elég ahhoz, hogy kicsontozz bármit..
SZERETEM.
Game Over...
Mögötte a torony valóban 76mm, és alig van átfedésben a pajzzsal.
A T25/2-nek is ilyen tornya van, nyeli a lövedékeket mint a SuperPershing fénykorában.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sút zi vájt fleg monámí....
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
How to earn some litte credits? If you have one of the vehicles that get their engines changed (Tiger, Tiger II, Panther, Panther II, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, VK2801), sell immediately all the stock engines you might have in your depot. In the patch, the top engine gets demounted (and changed), and you will recieve an extra stock engine for free.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még az is lehet, hogy jobban is járok majd vele, ha nem értem. ha benyögi, hogy critical, mikor a 100 hp-s ellent akarom kinyírni, akkor fel szokott menni a pumpa. Meg amúgy minden criticalnál, ami nem jár azonnali ammo rackkel, vagy gyulladással. 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amennyiben komolyan kérdezted: <#zavart2>#zavart2> Igen.