World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyit átlagsebzést illene T-54-gyel csinálni?

Köszi szépen! Hasonlóra jutottam én is. Az elsõ jónéhány csatában rusholtam vele, gondolván az OP páncél megvéd, hát nem. Azóta lecseréltem a képességeket álcára, az ágyút meg a pontosabbra - így valamivel jobb lett és nõ a sebzés is (a WR az nem). Jó lenne, ha nem HEAT lenne a prémammó, mert azt a lánc elég szépen benyeli.
Akkor csata elején sniperkedés, a vége felé a legyengültek kinyírása közelröl (facehug, körözés/hátbakerülés)?

Várni kell vele egy kicsit csata elején, amíg az ellen vonala szétzilálódik, aztán menni kell flankolni, meg levadászni a magányos tankokat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jajj de utálltam azt a map-ot. Fõleg a régi spot rendszerrel. Ment a camp, mivel ha kijöttél meg is haltál, ha meg fedezékben spottoltak az arty kúrt meg. A középsõ szigetre csak ritkán mentem mert ott csak erõsebbek voltak, és lõttek minden felõl...
patchaou
Semmiképpen sem szabad az elsõ percben kihasználni a sebességét 😄 legfeljebb olyan mapokon mint mondjuk mines, de ha azt látod hogy az enemy tele van medekkel, nálatok meg alig, akkor el kell felejteni azokat a helyeket, ahova gyorsan oda tudsz érni. Kb ennyi, nem szabad vele terminátorkodni, mert nem az. Amúgy meg csak azt amit a többi tankkal is. Azokat a helyeket kell megkeresni, ahonnan oldalba tudod lõni az ellent amíg azok nem veled foglalkoznak. De biztos lesz itt okosabb tipp is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na asszem a T54 replayek nézése lesz nálam is a megoldás, hiába a jó pap holtig tanul.
Én megint kivenném 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És tudnál esetleg írni egy néhány mondatos esszenciát, hogy mit kell másként csinálni vele/min változtattál?

patchaou
Semmitõl, mert kemper pálya nincs, csak kemper játékosok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

@patchaou: És most mitõl lesz másként?

Azt láttam este, de reggel még jó volt. Aztán most eléggé szét van csúszva.

patchaou
Túl sokat kempingeztek. Most meg senki nem megy a saját csapatomból középre...

Dettó.
Tegnap "karbantartották"

Komarinnal mi volt a gond, hogy anno kivették?

Egyébként másnál sem jeleníti meg a fórum, hogy ki kinek válaszol?

patchaou
Off: csak nálam kergült meg az SG? Az egész el van csúszva és nem látom a hsz-ek elõzmény gombjait sem..

polluxware
M46 Patton-al voltam így😊)) egy nap alatt dühbõl sikerült 57%-ról lemenni 55%-ra.... egymás után csak vesztes csaták...

az a tank igenis buffot igényel, mert így önmagában annyira alatta van a T-54nek

vagy pontosság, vagy egy pici mobilitás buff után már partiban lenne

sztem

Na igen, a T54 sokkal aktívabb részvételt igényel, mivel pocsék a pontossága, nem lehet vele úgy hátulról lõni mint egy Centurionnal.
A T54 egy vérbeli brawler med.

patchaou
T-54-el Én is csak szoptam miután visszavettem (csak azért adtam el mert felhúzott...) aztán rájöttem, hogy biztos Én csinálok valamit rosszul. Kb két délutánon keresztül csak videókat meg replayeket néztem és máris elkezdtek jönni 4-5k dmg-s körök.

patchaou
Szerintem nem vagyok vele egyedül, de nem értem a problémád. A nézetet szinte folyamatosan változtatni kell ha normálisan akarsz játszani, egérgörgõvel ez pedig nem nagy mutatvány ha megvan minden ujjad.

Az igaz h a sebzés sokat megmutat, de a jó winrate azért sokat mondó nálam pl 7/1-el, mert azzal még ha nem is olyan sok a sebzésem, ugy tudok vele beleszólni a csatába h végül a mi oldalunkra billenjen a mérleg nyelve. Például egy szikla mögül lövök 4-5- 400-asat az elõrenyomuló 9-10-esekre és máris megakad a támadás, és nem rusolnak le. Ekkor már otthagyhatom az ott dekkoló nehezeinket és átmegyek máshova ahol ugy látom h segítség kell. Ezt a támogatói szerepet eltudtam játszani Lórival, T54E1-el 7/1-el , de egyszerûen T54-el csak szopok.
Hehe és már teszten sem ment rendesen. <#taps>
Elite tank bug

Azért csak sikerült valami baromságot belecsempészni megint a pöcsbe. Nem dõl össze a világ, de nem is értem ezt, hogy sikerült. Ha valamelyik tankkal kifejlesztesz mindent, ugye megkapja az "elite" besorolást, ezután lehetett bekapcsolni a gyorsított képzést. Namost kifejlesztesz mindent, behány elég egy faintos ablakot, mondván elite lett a tank, de nincs kis pipának hely gyorsított képzésre..... wtf...... menjél vele még egyet vagy indítsd újra a klienst..... <#ijedt>

Átlag dmg téren hogy állnak? Szerintem lényegesebb mint a winrate.
Besti: Ha jól forgatod a frontját akkor ilyen 240 penig elég jól pattog. 200 pen környékén meg rohadt nehéz lesz átlõni. Én iszonyat potenciális sebzéseket szoktam benyelni vele meccsenként, pedig ha lehet, akkor agresszívan játszok vele. Meg am akkor az igazi ha közel tudsz vele menni valamihez, mert a legtöbb tankot röhögve lefordulja. Ha simulósat játszol akkor meg alig tudják ráhúzni a löveget (fõleg a német tankok). A facehug is sok tank ellen jó.

Hát az tény, hogy a pályának más részein kell bóklászni vele, mint egy amcsi meddel. Viszont jól rejtõzik, azt érdemes kihasználni és elég mozgékony is. Sok pályán van ráadásul olyan hely, ahol el tudod még ezzel a tankkal is rejetni a testét. A feje az meg ugye jó kemény.

Igazából csak 3 probléma van vele.
-kevés a penje a D10 ágyúnak (viszont van bele faszányos gold)
-nuku gun depression
-nem lehet belõle kihúzni minden T10 tankot<#idiota>

Én sem érzem a T-54-et, T54E1-gyel sokkal jobb a statom, de még az E-50-ben is nagyobb biztonságban érzem magam. A páncélja biztos jó lehetett régebben, de tier 9-10-ben én csak sistergõ lövedékeket hallok már manapság, így mindenki átlövi bárhol, bármikor. A gyk. nulla depression miatt viszont közel kell sokszor menni. Szerintem ez a gondunk is vele, nem vagyunk hozzászokva a negatív depression hiányához, ami az említett T9 tankokon van. Többen a sok type játék miatt viszont megtanulták hogyan kell ezekkel az orosz/kínai medekkel játszani - nekem ez kimaradt.

Akkor én vmit nagyon másképp csinálok mint ti😊 Lórival, T54E1-el 7/1-el 56-57% a winratem, T54-el meg 40akármennyi.....
JeffDunham
Mert ez egy egyszerû TANK, semmit nem akar, néha ilyen is kell...

0:15 lett a vége... event-hez már csak 49.999 Tp kell...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pedig pont az általad felsorolt tankok azok amik szvsz messze állnak az OP kategóriától, ellentétben a T54el.
Most húzom belõle mindkét T10 medet és azt kell mondjam hogy nagyon rég nem élveztem ennyire T9 grindet. Egyszerûen imádni való a T54.

Hát mit mûvelsz te azzal a tankkal, hogy neked az nem OP? 😄

nekem elõzõ peccs után csinálta, a worldoftanks.eu ról töltöttem le újra az egész klienst, ( a torrentes verziót ) aztán unoinstall, registry kipucol és újratelepít.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ja értem kösz.és a másik problémával találkozott más is?mért nem jegyzi meg a kameranézet helyét?mért kell minden egyes csatában külön állítani arra ami 8.8 elött alap volt(és megjegyzem az egyetlen). most meg 6méter távolságból van az a vacak felülnézet.
mijki
Azta picsa<#wow1><#zavart1>

Special Mission : Wrecking Steel Sessions

In addition to the standard missions listed above, there will be one additional mission during this special. It will be much more challenging and will offer great rewards for its completion:
Objective

Score a total of 60 frags (destroyed enemy vehicles) while driving the following tanks:

20 frags on Type T-34
20 frags on Churchill I
20 frags on Stug III
Reward

7 days of Premium Account
10x Automatic Fire Extinguisher
10x Large Repair Kit
10x Large Med Kit
1,000,000 Credits
Conditions

Random Battles only
Once per account

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Csak azért kérdezem mert T54-et most huzom és vmi gyalázatosan szar a statom vele. Most vagy én nem tudok vele játszani, vagy nem éreztem rá, vagy már ennyire ennyire hozzászoktam az op tankokhoz (Lorainne, T54E1, 7/1) és gyengébb tankokhoz már béna vagyok, de T44-el 60%+-os lett a statom, míg T54-el egyszerûen nem megy. Pedig nagyon szerettem volna az Obj 140-et, de mostmár félek hogyha ilyen szar vagyok a T54-el akkor teljesen felesleges kihuznom az objot...
Hátramenetben a másik irányba fordul a tank. Ha ezt bepipálod, akkor ugyarra fog, mint elõre menetben.

Eagle16
Hétvégi akciók: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

beállítások/irányításban mit jelent a hátramenet megfordítása vagy mi a szösz?
és hogyan lehet állítani hogy megjegyezze az induláskor csatában a tankom helyzetét?most mindig egérgörgõvel kell állítanom mert folyton vmi idegesítõ felülnézet van,de érdekes hogy akár ágyú csõre is rálehet közeliteni. 30 csata után már nagyon zavaró. ez az 5 féle nézet a tankhoz 8.8ban jött az tuti mert eddig nem volt.aki modokat használ azt sem tudja mirõl beszélek😊
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.
Megtörtént a 8.8-as frissítés, és a játék nem indult el, sem a stat.exe, sem a launcher-rel.A kliens fut. Uninstall, újra rak minden. Kliens elindul, letöltésnél hibaüzenet a következõvel :KRITIKUS HIBA. NEM SIKERÜLT A TELEPÍTÉS. AZ ALKALMAZÁS NEM TUD TOVÁBB FUTNI. RÉSZLETEKÉRT NÉZZE MAG A NAPLÓFÁJLT.
Mi lehet a baj?

A játékon belül a "küldetések"-nél (bal felül). Amikor megnyitod, akkor megkapod a jelenlegi küldetéseket, de a van ott egy "következõ" fül is. Ha arra ráklikkelsz, akkor ott kilistázza a hamarosan érkezõ eventeket.
belépsz a játékba, bal fent van egy új ikon. rányomsz és az összes aktuális eventet kiírja.

Én most húzom a 9-est. Nekem idáig meglepõ módon az összes angol med bejött. Bár mind egy kicsit más stílusú. Bár a 9-es és a 8-as hasonló.

Hát ha már kihúztad a 9-esbõl, akkor azért csak ott álljon a 10-es a garázsba. Egyébként teszten én próbálgattam. Lassúnak lassú de legalább mozgékony és agilis. Jó az ágyú is. Viszont azt mondják, hogy neki már nincs magic lövegpajzsa, mint a 8-as és 9-esnek.

Múltkor még a foch155 lövését is megfogta a 9-es Cent lövegpajzsa. Ezért szeretem én nagyon ezt a tankot. Tiszta T32 feeling 😄
Ugyan az a style mint az amcsi T10 medek. Annyi hogy némileg lassabb, viszont jobb az armorja, a lövege meg klasszisokkal jobb. Nekem speciel nagyon tetszik.

Sziasztok, mi a véleményetek a 10-es ánglis medrõl? Centurion eléggé bejön, akkor érdemes ezt is megvennem? Am tudja vki hogyan lehet az xvm-et 2-rõl a régi négyszámjegyûre állítani? Van erre vmi beállítás vagy ilyesmi?
Hol lehet errõl az eventrõl olvasni?
Ez a fiokom tegnap 3 órától zárolva lett ma 3 óráig. Viszont beengedett és van prémiumom.
nem kaptam premiumot. Lehet, hogy összeszedtél 50.000 Tp-t reggel 7 óta?
de teljesen mindegy, mert elkezded lõni a t34 eket és ha nem számolja a feladat akkor veszel egyet és azzal lövöd a többit..

Valamelyik jó lesz... <#gonosz2>

én az angolnak hiszek...

Más is kapott 24 óra prémium fiokot ingyen ?
Persze nyilván a fordítás rossz, de ez már nagyon gáz. Nagyon nem mindegy, hogy melyik is a feladat 😄