World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor csata elején sniperkedés, a vége felé a legyengültek kinyírása közelröl (facehug, körözés/hátbakerülés)?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tegnap "karbantartották"
Egyébként másnál sem jeleníti meg a fórum, hogy ki kinek válaszol?
az a tank igenis buffot igényel, mert így önmagában annyira alatta van a T-54nek
vagy pontosság, vagy egy pici mobilitás buff után már partiban lenne
sztem
A T54 egy vérbeli brawler med.
Besti: Ha jól forgatod a frontját akkor ilyen 240 penig elég jól pattog. 200 pen környékén meg rohadt nehéz lesz átlõni. Én iszonyat potenciális sebzéseket szoktam benyelni vele meccsenként, pedig ha lehet, akkor agresszívan játszok vele. Meg am akkor az igazi ha közel tudsz vele menni valamihez, mert a legtöbb tankot röhögve lefordulja. Ha simulósat játszol akkor meg alig tudják ráhúzni a löveget (fõleg a német tankok). A facehug is sok tank ellen jó.
-kevés a penje a D10 ágyúnak (viszont van bele faszányos gold)
-nuku gun depression
-nem lehet belõle kihúzni minden T10 tankot<#idiota>#idiota>
0:15 lett a vége... event-hez már csak 49.999 Tp kell...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Most húzom belõle mindkét T10 medet és azt kell mondjam hogy nagyon rég nem élveztem ennyire T9 grindet. Egyszerûen imádni való a T54.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Special Mission : Wrecking Steel Sessions
In addition to the standard missions listed above, there will be one additional mission during this special. It will be much more challenging and will offer great rewards for its completion:
Objective
Score a total of 60 frags (destroyed enemy vehicles) while driving the following tanks:
20 frags on Type T-34
20 frags on Churchill I
20 frags on Stug III
Reward
7 days of Premium Account
10x Automatic Fire Extinguisher
10x Large Repair Kit
10x Large Med Kit
1,000,000 Credits
Conditions
Random Battles only
Once per account
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
és hogyan lehet állítani hogy megjegyezze az induláskor csatában a tankom helyzetét?most mindig egérgörgõvel kell állítanom mert folyton vmi idegesítõ felülnézet van,de érdekes hogy akár ágyú csõre is rálehet közeliteni. 30 csata után már nagyon zavaró. ez az 5 féle nézet a tankhoz 8.8ban jött az tuti mert eddig nem volt.aki modokat használ azt sem tudja mirõl beszélek😊
Megtörtént a 8.8-as frissítés, és a játék nem indult el, sem a stat.exe, sem a launcher-rel.A kliens fut. Uninstall, újra rak minden. Kliens elindul, letöltésnél hibaüzenet a következõvel :KRITIKUS HIBA. NEM SIKERÜLT A TELEPÍTÉS. AZ ALKALMAZÁS NEM TUD TOVÁBB FUTNI. RÉSZLETEKÉRT NÉZZE MAG A NAPLÓFÁJLT.
Mi lehet a baj?
Hát ha már kihúztad a 9-esbõl, akkor azért csak ott álljon a 10-es a garázsba. Egyébként teszten én próbálgattam. Lassúnak lassú de legalább mozgékony és agilis. Jó az ágyú is. Viszont azt mondják, hogy neki már nincs magic lövegpajzsa, mint a 8-as és 9-esnek.
Múltkor még a foch155 lövését is megfogta a 9-es Cent lövegpajzsa. Ezért szeretem én nagyon ezt a tankot. Tiszta T32 feeling 😄
Valamelyik jó lesz... <#gonosz2>#gonosz2>