418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #406570 Kösz, valami sz*rt adott nekem is, bár ezeket úgyse használom soha se :D -
25% credit 2 órára! 5x :)
-
WOTGLOBALMAPSEASON10
5db credit boostert adott
-
Mentem vele 2x kb -
Plata #406566 Ti szoktatok menni T50-2-vel?
Én ma át is festettem,de az addig ok hogy irtó jó hecc vele robogni,de irtó rosszul keres,szinte csak veszteséges.
Ez valami jutalom tank lenne nem?
Meg T6 miért ilyen rohadt veszteséges? -
Pár éve amikor abba hagytam 55.6x volt a winratem 2389 talán a wn8, most ott látszik a winrate a wn8 meg nemsokára 2300-alá esik.
Igaz tankokat próbálok húzni kis tierben is :D
De most amivel megyek (próbálok x-ni) obj430,T10,SU101,O-HO nem indokolná a szopast mert egyik sem fos kategória.
Leo protoval és a P.43ter-el már alig merek menni :D -
Platanal van a plusz most :) -
bekescsaba #406563 S a másik...
Hogy olyan gyenge statisztikájú játékosok ütnek be a legehetetlenebb helyzetből, mozgás közben, sarok harcnál. Már nem emlékszem, hogy mit írtatok arra, hogy nem minden találatot jelenít meg a tankon, pedig néha jó lenne, mert néha hihetetlen találatokat kapok, s szeretném megnézni, hogy hol tudott átütni.
Még a multkor egy 670-es játékossal párbajoztam. Ő ISM-el volt, én object 705-el. Szemben áltunk egymással, mert az arty láncolt, és úgy maradtam.
Én kumulatívval nem ütöttem be az IS-M hasát, ő alaplősszerrel 2-ből kétszer az enyémet. Sok ilyen van, és már ott tartok, hogy nem is támadok vörös játékosra, mert nem egyenlő feltételekkel megyünk egymás ellen. Simán kiáll a mező közepére, s csak az látszik, hogy mindenki pattog róla, persze ha engem láncol le az arty a mezőn, minden kaliber, minden irányból beüt. S jelemzően nagyobbat sebeznek az átlagnál.
Legalább is én így érzem. -
wotinfo.net -
Itt -
Plata #406560 Én mindig el felejtem hol lehet megnézni ezt. 
Légyszi linkeld már be hol nézted. -
bekescsaba #406559 Nekem is csökken a stataom. Persze vannok olyan tierek, és tankok, amivel tudnám nyomni, de én nem ott akarok játszani. -
Valamit javult de ez gyász még mindig...
-
Agyatlan prem skuló + plusz végtelen kretének :) Erről a piszálásról a véleményem hogy annyiban merül ki hogy max hogy csata induláskor az RNG el van döntve csapat szinten, tehát egy egyszerű plusz/minusz mecse kezdetén.
Ezen vért izzadva lehet változtatni egy erős platoon pl.
Mert szerintem mindenki érezte hogy egyszer belépek fűtyörészve csak lődözök minden bemegy mindenhonnan.. aztán meg semmi, és ugye saját bevallásuk alapján is figyelik a cuccot és csavargatják ide oda... -
bekescsaba #406556 Enszk. 3 perc 15 mp alatt kikaptunk 15: 2-re. 4-et tudtam lőnni, amiből 3 lepattant az OHO frontpáncéljáról, Cserébe 498-at vert az Object 705 fejlesztett tornyába. Én sosem tudtam ekkorát sebezni egy heavy tankba.
Hiszem, hogy manipuláltak a csaták. Valaki magyarázza már el, hogy miért gyorsultak így fel a meccsek, és mi okozza ezt a rengeteg nagy különbségű győzelmet?
Régen a nagyobb camp miatt voltak kiegyensúlyozattabbak a csaták?
Mi történt?
Miért van az, hogy az első két lövésből megmondom, hogy nyerünk, vagy kikapunk. Minden csatára jelelemző lett, hogy 1 perc múlva már jelentős HP előnyben van az egyik csapat, és soha, de soha nem lehet megfordítani a meccset két perc eltelte után. -
Rtard vagyok , vagy ez vagy az :D -
Áhh erre nem lehet alapozni, lehet hogy zsinorban 10 win :D -
Plata #406553 Én tök jót játszottam.
Egész sok win lett.
Sok a hülye tényleg,de sokszor az ellenségnél vannak.
Sok tankot le dupláztam,meg valami küldi is van,ha jó vagy akkor másfélszeres pénzt kapsz a csatára.
Látod Vk-val is 91k jött,alapból 60k jött volna de jó voltam így megdobta 50%-al a játék.
Type 5-el is kerestem vagy 30k-t.E100-al dettó.
Arra vigyázz ha su-130 van a csapatodban az fix hogy egy agyhalott zombi.
Asszem az összes bot su-130-at vett
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.08. 14:23:35 -
Ehh,de kár,a 4xezö miatt gondoltam játszok egy keveset,de akkor nem rongálom az idegeimet
-
asolyom #406551 Top tier Defender majom lövöldözött golddal Hellcatre meg T-34-85-re. Olyan is volt a personal ratingje. -
Plata #406550 Nem tudom mi a gond a golddal,engem azzal sem lőttek ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Type 4 miatt nekem He volt betöltve,Amx m4 jött ki elém 760-as puszit kapott.
Végül aztán egyszerűen el tapostam.Caernarvon ax meg vicc volt,amit össze erőlködött,neki nem jött össze golddal de a he lőszer vitte tornyán keresztül. -
Ennyi kretén istenbarmát.... alapvetően nem szokott zavarni a prem lőszer, dehogy mással nem lő senki ez egy vicc,minek van páncél? én értem hogy a babuinoknak autócélzással vinni kell mindent mert nem vesz semmit különben de ez szánalmas... -
Plata #406548 Nekem mázlim volt,előre mentem és túléltem,mondjuk ez az Is-M megint mekkora gyökér volt,többiek menekültek ez meg nekem jött és erősködött.
Találkoztam egy Somua SM-el is,de neki 0 lett a sebzése a csatában,ellenség volt,de nem ütött át semmit sem. -
Én ma három csatáig faja voltam,a negyedik után most kiléptem fél napra :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.08. 11:36:02 -
Plata #406546 Első csata.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
THX! első jó volt másodikat dobta. -
4X + hétvége + winter challenge + ünnepnap a lengyeleknél!!
Ui:ucsóviccvolt
-
asolyom #406543 Komolyan mondom, hogy megint olyan retard halmaz van a játékban, hogy elkeserítő. Lakeville ütközet, ott a fehér kör a városban, erre az összes idióta HT megy a völgybe csatázni. A ellenfél meg beáll a körben 5-6 tankkal, és vége a dalnak. Ezek meg ott forgolódnak a völgyben, hogy hol az ellenség.
-
Bonuszkod
Személyes tartalékot ad és két küldetést.Az egyik csokit,a másik kávét ad.
Csak 1 aktiválható/acc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
KRAMPUSVAGN
SANTAMAUS
-
asolyom #406541 Ezen én is pislogtam egyet ma reggel, úgyhogy ez most nekem kimarad. Fogják még olcsóbban is árulni. :) -
De van, de azt nem tudod ilyesmire elhasználni. :-)
Vagy szeretnél egy IS-6t venni 10000-ért?
Szerk: Mégsem, már lejárt, csak 15%-os maradt. :-(
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.07. 16:56:44 -
lammaer #406539 Ejj na, wargaming és az advent calendar....
Végre ott van a Somua SM, csak éppen adventi akcióban 11.300 gold, mikor az eredeti ára 11.000 volt. Remek. Akciós, vegyük vigyük....
Nincs vkinek egy 30%os kuponja dugiba? :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.07. 16:49:58 -
asolyom #406538 Nem is azért írtam, hogy kezdjék vele valamit. :)
Én is csak modulokra költök free XP-t, ami most a Type 4-re kell.
Azt IS-t meg visszaveszem, hogy kihúzzam az IS-M-et. A legénység már megvan hozzá. -
Kár lenne átlépni. Tényleg ritkán rak Tier8 top tanknak 6-7-8 v 7-8 v 8-asok ellen, de akkor aratni lehet vele. :-)
Sajnos a Free XP problémáddal nem tudok mit kezdeni, én már régóta csak az újonnan bejött ágakra költöm a Free XP-t, így ez is 1. csatától már fulos löveg+toronnyal indult. -
asolyom #406536 Tervezem, hogy visszaveszem az IS-t, hogy kihúzzam az IS-M-et. Az viszont bosszantó, hogy ki kell farmolna 44k XP-t a top lövegre, ami elég gagyi, miközben az Obj. 705-ön megvan az összes löveg már. Legegyszerűbb lenne az egész IS-M-et átlépni, csak nincs annyi free XP a világon. Különben is kell a Type 4 troll ágyújához. -
Attól függ. Én a gyorsabb töltés miatt maradtam a 122-esnél, de egyébként a 130-as se rossz sarokharcokra. Úgy emlékszem egyébként, a 122-esnek 200-al jobb a dpm-je is talán.
Szerk: Jól emlékeztem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.07. 13:32:16 -
bekescsaba #406534 Jól gondolom, hogy az object 705-ön jobb a 122-es ágyú, mint a 130-as?
Meguntam az IS-M-et, beletoltam 110 000 free xp-t. -
asolyom #406533 Bocsi, t7-es tankot ritkábban látok, mint T9-es tankokkal. -
Plata #406532 Győzelem!
Csata: Sand River
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 3 289 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 28 419
Csatában elért kitüntetések: Orlik medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Hú de jó ezzel a kis vacakkal szopatni prém td-ket.
-
asolyom #406531 Én 120+ csatát mentem az O-Ho-val. T6 extrém ritka, sőt majdnem T8-és tankokat ritkábban látok vele, mint a T9-es tankjaimmal. Hozzá kell szokni. Már T8 ellen is alig ér vmit a páncélja. Még 50k XP kell a Type 4-hez.