World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peca öbölben négyen mentünk be a városba,Maus Charioteer meg még egy heavy amire nem emlékszem és én.
Erre szembe jött Type 4 Conway Conqueror Is7 IsM Obj430.
Is 7 meglátott engem és padlógázzal berongyolt hozzám a házak közt,persze mellém lőtt és a falat lőtte meg következővel meg alám lőtt majd még volt egy lövése de az is pattant.Én csak egy lövést eresztettem bele,de az sebezte és lejött a lánca,a többiek szétkapták.Igazi vadbarom volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Obj430 sem volt piskóta,full gold lőszerrel tolta.Strv1-et meg be mákoltam,Type 4 miatt He lőszer volt betöltve és oneshotolta.
Állandóan ilyen 15-2 meg hasonló vereségek vannak.
Másik meg ma már lőtt agyon idióta Jpze100 csapattárs is,meg volt hogy mind a két artynk engem tolt telibe mikor harcoltam négy balfékkel egész jó helyen.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gold lőszerrel nem tudta belőni Vk-t.Sajna vesztettünk mert befoglalták a bázist.De nulla javítási költségem lett.

Szerintem meg azt sem tudta merre van arccal elöre<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
674 sebzés ütközéssel.Asszem meglepődött,mert mégsem tudott mögém kerülni.
Megérte a kuplung égető és irányított ütközés skill.<#idiota>#idiota>

The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha nem túl drága vennék T49-be.
Vk-ba sem ártana még pár.De a Vk legénysége már sok skilles.
angelus1991ster.blogspot.hu
The Matrix has you...
Egy komplett tank felszerelésén lehet fogni 1800 bondot is.
Igaz nem kötelezö csomagot venni,de azért én pl a távcső-hez szoktam direktívát is rakni.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.07.20. 15:58:13
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Valamit babpráltak a piaccal.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sajnos ez úgy tűnik végleg így marad. A teszt szerón a garázsomban 10 db tier1 tank áll, prém tankjaim hiányoznak, összes eddigi fejlesztés lenullázva.
Nem tudom ezzel mi a céljuk.
Másnak is üres a garázsa teszt szerveren?
Tilinkózott, látom a teszt szeró frissítette magát. Na gondoltam hátha megjöttek a lengyelek a tesztre, megnézem. Elindítottam, és meglepetésemre a korábban megszokottaktól eltérően a teszt szerón a garázsban nemzetenként 1-1 db Tier1-es tank fogadott. Semmi előzmény.
Ez meg mi? Mintha most regisztráltam volna.
<#worship>#worship>
Ez az a fajta a zeneféle amit akkor hallgatnék ha fizetnének érte vagy Mr.Pickles betétként szerepelne.
<#hehe>#hehe><#pias>#pias>
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Vagy ezek nem a birodalom harcjárművei voltak hanem a lázadók-é?<#idiota>#idiota>
Szkájvóker Lajos a nagy magyar lázadó megtámadja a birodalmat egy Turán 12 XXl-el.<#nyes>#nyes>
Dárt Vödör meg egészen Tatuinig menekül.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.19. 18:41:47
TITKOLT ELLENÁLLÁS - HOTH PÁNCÉLOSAI
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
mellesleg szerintetek valaha le lehet majd szedni Vk-ról a gyári festést?
Úgy szeretném saját stílusra ki pingálni.
Ez a mod meg 9.17.Ki tudja mikori,ráadásul el cseszted,mert azóta ezt beépítették a játékba.
Régen nekem is volt ilyen mod,de már jó ideje be van építve a játékba.
Eddig minden lövésnél beírtam a csetbe hogy lőőőj máá.<#whatever>#whatever>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ez a mod az arty látószögét módosítja. Legális mod! De ettől még nem lesz pontosabb a célzás.
ARTY mód... Engem összezavar, szerintem extrém helyzeteknél előnyös de többnyire nincs rá szükség. Fentről való nézet továbbra is sokkal jobb.
A G - gomb ismételt lenyomásával megváltoztatja a tüzérek látószögét a "G" gomb megnyomására illetve az egér görgőjével alap helyzetbe állítható. A funkció célja hogy tisztább célpontokra tudj lőni például ha a becélzott tank egy város közepén mozog.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.07.18. 21:45:50
Olyan gáz csatám volt vele,találjátok milyen platoon volt a csapatban,prém arty platoon,szarrá verték az ellenséget.
Lőni akartam volna ellenségre,de hiába,mire becéloztam ezekkel az agyhalott legénységgel ezek kinyírták.
Nem tudom hogy nerfelve lett-e a lefh arty,de hogy brutálisan erős t5-6 csatában az vicc.<#idiota>#idiota>
Spot sebzésem legalább lett.<#mf2>#mf2>
Sebzésben és killben is vezettek.Nem tudom hány skilles legénységük volt,de házak közt úgy terrorizálták az ellenséget mint állat,és csak úgy potyogtak a lövéseik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.18. 18:33:26
Amx 50b megtámadott amx 13 105-el.Mivel épp töltött az ágyú így nekik mentem és az amx 50b-t a sziklának nyomtam.<#idiota>#idiota>

The Matrix has you...
Ma màr csak hébe-hóba megyek pàr kört,de elötte a Type 64 re probàltam feltennni és ugyan ez volt nàlam is.
Fel le ugràlt a % aztàn belefàradtam:-/
Jó azon a 2 is:-DD
Nyertek is, de én semmit se kapok a wotba a szavazásomért. Miért?
Jó lenne ha elég lenne M4-hez is.<#idiota>#idiota>
Akkor nem valami sokan játszhatnak vele.
tier5-ben gondolom 3-3 van mindig kb.
Hol máshol mint ezeken a nyílt pályákon lehet összekaparni az összsebzésre valót.
Malinovka, Prohorovka, Gleccser.
Rammer+távcső+periszkóp+csoki (a végefele) , meg gold mindenre ami mozog mert pattog a 160-as apcr az A4-es papírról is.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.07.15. 18:29:43