World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a kedvedért hoztam egy képet egy igazi unicumról.<#idiota>
Peca öbölben négyen mentünk be a városba,Maus Charioteer meg még egy heavy amire nem emlékszem és én.
Erre szembe jött Type 4 Conway Conqueror Is7 IsM Obj430.
Is 7 meglátott engem és padlógázzal berongyolt hozzám a házak közt,persze mellém lőtt és a falat lőtte meg következővel meg alám lőtt majd még volt egy lövése de az is pattant.Én csak egy lövést eresztettem bele,de az sebezte és lejött a lánca,a többiek szétkapták.Igazi vadbarom volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Obj430 sem volt piskóta,full gold lőszerrel tolta.Strv1-et meg be mákoltam,Type 4 miatt He lőszer volt betöltve és oneshotolta.

Egyébként ma valami iszonyú szar játszani.
Állandóan ilyen 15-2 meg hasonló vereségek vannak.
Másik meg ma már lőtt agyon idióta Jpze100 csapattárs is,meg volt hogy mind a két artynk engem tolt telibe mikor harcoltam négy balfékkel egész jó helyen.

Akár rng akár nem örültem neki hogy közvetlen közelről golddal nem lő be.Szemben m103 jobb oldalt leopard,baloldalt fv42 meg amx 13.Vagy nem találtak el vagy pattant.

joe662
2 nem sebző lövése volt,az lehetett az rng is<#hawaii>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet,sosem szoktam nézni kinek mennyi,bár az előbb találkoztam egy M103-al.
Gold lőszerrel nem tudta belőni Vk-t.Sajna vesztettünk mert befoglalták a bázist.De nulla javítási költségem lett.

joe662
".Asszem meglepődött,mert mégsem tudott mögém kerülni."
Szerintem meg azt sem tudta merre van arccal elöre<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ENSK-en házak közt kivágódott elém T44,elég lassan mozogtam mert Type4 M103 és Jpze100 is ott volt.T44 meg akart kerülni,ő gyors volt,elég volt az ő sebessége hogy kinyiffanjon.
674 sebzés ütközéssel.Asszem meglepődött,mert mégsem tudott mögém kerülni.
Megérte a kuplung égető és irányított ütközés skill.<#idiota>

joe662
26.án kezdődik,és aug16-ig tart majd

igen, ranked-re gondoltam. köszi.

The Matrix has you...

Maala
Kedden kezdődöttt... Ja, hogy a rankedre gondolsz. :-D Hétfőn tán.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem tudod mennyibe fog kerülni a goldért kapható női legénység?
Ha nem túl drága vennék T49-be.
Vk-ba sem ártana még pár.De a Vk legénysége már sok skilles.

Na egy ezressel kevesebb lesz a Turán turbósítása 😄 Persze előtte kb. 4 évig gyűjtöm a bondot 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

az új szezon mikortól kezdődik?

The Matrix has you...

joe662
Most nézem én is,a bond-os cuccok érdekesek lesznek.
Egy komplett tank felszerelésén lehet fogni 1800 bondot is.
Igaz nem kötelezö csomagot venni,de azért én pl a távcső-hez szoktam direktívát is rakni.<#banplz>

Maala
-30% fogyócikkesdi lesz innentől, lehet venni Bondot goldért (?) ilyen és ehhez hasonló horrortörténeteket olvastam klánFBn.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.07.20. 15:58:13

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sherman0070
Azt olvastam teszt szeró az új ingame boltról szól leginkább.
Valamit babpráltak a piaccal.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na most hazaérve kipróbáltam megint, hátha csak valami szinkronizáció nem ment le még reggel.
Sajnos ez úgy tűnik végleg így marad. A teszt szerón a garázsomban 10 db tier1 tank áll, prém tankjaim hiányoznak, összes eddigi fejlesztés lenullázva.
Nem tudom ezzel mi a céljuk.
Másnak is üres a garázsa teszt szerveren?

joe662
Hát nem is tudom,a prém tankjaim hiányoznának igaz nem mind<#hehe> bár ha cserébe ki van fejlesztve az összes tank,mint most,akkor jöhet a reset<#idiota>

Maala
Következő update tartalma. Elfelejtették, hogy 1.0-nál szerver reset kellett volna, igy most bepótolják.

Minden reggel bekapcsolom a gépet, hogy a kávézás közben megnézzek ezt azt.
Tilinkózott, látom a teszt szeró frissítette magát. Na gondoltam hátha megjöttek a lengyelek a tesztre, megnézem. Elindítottam, és meglepetésemre a korábban megszokottaktól eltérően a teszt szerón a garázsban nemzetenként 1-1 db Tier1-es tank fogadott. Semmi előzmény.
Ez meg mi? Mintha most regisztráltam volna.

joe662
A teszt szerver mióta megy?Véletlenül rossz ikonra kattintottam,oszt meglepődtem<#hehe>

Ha lehúzod a hangerőt akkor nézhető. De ha nem akkor mosd ki evvel a füled:

Jesszus,képes voltál megnézni ezt a videót?
<#worship>

Miért kell ilyen hülye hangon "énekelni" a számot? Minek ez a metáloskodás vagy mi. Ugyanaz az érthetetlen trash mint a pop dalokban az elnyújtott betű a szó végén.
Ez az a fajta a zeneféle amit akkor hallgatnék ha fizetnének érte vagy Mr.Pickles betétként szerepelne.

tigrincses
<#alien><#alien2><#worship><#integet2><#ejnye1><#taps><#smile><#beka2>
<#hehe><#pias>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Mi a szösz,a Hoth-on nem lépegetők voltak?
Vagy ezek nem a birodalom harcjárművei voltak hanem a lázadók-é?<#idiota>
Szkájvóker Lajos a nagy magyar lázadó megtámadja a birodalmat egy Turán 12 XXl-el.<#nyes>
Dárt Vödör meg egészen Tatuinig menekül.<#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.19. 18:41:47

tigrincses

TITKOLT ELLENÁLLÁS - HOTH PÁNCÉLOSAI

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Tényleg rohadt szar,nem is nagyon van kedvem le duplázni sem.
mellesleg szerintetek valaha le lehet majd szedni Vk-ról a gyári festést?
Úgy szeretném saját stílusra ki pingálni.

ROMOTO
A legjobb, amikor pl. black princcel top tank vagy egyedüli heavyként és berak ellened egy o-ni-t...az az angol ág tier 8 ig egy vicc...
Te bazz,nem vetted észre hogy a játék régen az 1.0 patch után van?
Ez a mod meg 9.17.Ki tudja mikori,ráadásul el cseszted,mert azóta ezt beépítették a játékba.
Régen nekem is volt ilyen mod,de már jó ideje be van építve a játékba.

Ne szivass,tényleg bal klikkel kell lőni?
Eddig minden lövésnél beírtam a csetbe hogy lőőőj máá.<#whatever>

joe662
WorldOfAutismOnProkhorovka<#action> 1 csata elég is volt mára<#idiota>

Sherman0070
<#integet2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Master91
ez kb. mintha azt mondanád hogy a bal klikkel lősz
joe662
Végül is csak kb 1 évet késtél<#hehe> de azér kösz az infót.<#idiota>

tigrincses
Battle Assistant Artillery Mod 9.17 ( most már a játékban van ).

Ez a mod az arty látószögét módosítja. Legális mod! De ettől még nem lesz pontosabb a célzás.

ARTY mód... Engem összezavar, szerintem extrém helyzeteknél előnyös de többnyire nincs rá szükség. Fentről való nézet továbbra is sokkal jobb.
A G - gomb ismételt lenyomásával megváltoztatja a tüzérek látószögét a "G" gomb megnyomására illetve az egér görgőjével alap helyzetbe állítható. A funkció célja hogy tisztább célpontokra tudj lőni például ha a becélzott tank egy város közepén mozog.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.07.18. 21:45:50

Újra belekezdtem az angol ágba,csörcsillnél tartok.
Olyan gáz csatám volt vele,találjátok milyen platoon volt a csapatban,prém arty platoon,szarrá verték az ellenséget.
Lőni akartam volna ellenségre,de hiába,mire becéloztam ezekkel az agyhalott legénységgel ezek kinyírták.
Nem tudom hogy nerfelve lett-e a lefh arty,de hogy brutálisan erős t5-6 csatában az vicc.<#idiota>
Spot sebzésem legalább lett.<#mf2>
Sebzésben és killben is vezettek.Nem tudom hány skilles legénységük volt,de házak közt úgy terrorizálták az ellenséget mint állat,és csak úgy potyogtak a lövéseik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.18. 18:33:26

Sikerült kamikazet szereznem Type 4-el.
Amx 50b megtámadott amx 13 105-el.Mivel épp töltött az ágyú így nekik mentem és az amx 50b-t a sziklának nyomtam.<#idiota>

ráadásul még a lánc is leesett...

The Matrix has you...

joe662
Critical hit<#banplz>

Az ős-turáni szittya szíriuszi tankra csak fel kellet szenvednem a III. kiválóság jelet.<#action>

joe662
Hàt végre sikerült,Grat!!
Ma màr csak hébe-hóba megyek pàr kört,de elötte a Type 64 re probàltam feltennni és ugyan ez volt nàlam is.
Fel le ugràlt a % aztàn belefàradtam:-/
Jó azon a 2 is:-DD

Master91
határozottan emlékszem, hogy a Belgákra és a Franciákra szavaztam.

Nyertek is, de én semmit se kapok a wotba a szavazásomért. Miért?
Azt nem is néztem,csak a sebzést.
Jó lenne ha elég lenne M4-hez is.<#idiota>

Sherman0070
980 assist nem szúrja a szemed?

Mi a túró,809 sebzésre be adja?
Akkor nem valami sokan játszhatnak vele.

Sherman0070
lefH arty nem baszott fel?
tier5-ben gondolom 3-3 van mindig kb.

Köszönöm 😊
Hol máshol mint ezeken a nyílt pályákon lehet összekaparni az összsebzésre valót.
Malinovka, Prohorovka, Gleccser.
Egész hétvégén ez volt: 88%-ról feltornásztam 92%-ra, az leesett 89-re, majd felment 94,82-re kétszer aztán ma 88%-ra lecsúsztam majd szerencsésebb és szerencsés helyzetekkel (Overlord genyó pálya ellenére) változatos pályakiosztással összejött.
Rammer+távcső+periszkóp+csoki (a végefele) , meg gold mindenre ami mozog mert pattog a 160-as apcr az A4-es papírról is.

Sherman0070
Grat!

Csak sikerült a Turánra megszerezni a III. Kiválóság jelet.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.07.15. 18:29:43