World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis gyors beszámoló.
tier 5 td: nagyon mozgékony, jókat lõ, nagyon is használható... de mivel úgy néz ki mint egy uzsidoboz, nincs rejtõzködése és mindenki szanaszét lövi
tier 6 td (Nashorn): Hummelnek és egy csigának a klónja... borzalom... lassú, nem mozgékony, egyedül az ágyú ami használható
tier 7 td: mint egy kigyúrt DickerMax... nagyot lõ, lassan tölt, NINCS GOLD AMMO hozzá, végsebessége nálam 24 volt (csiga), de alapvetõen használható ha hátulról akarod támogatni a csapatot
tier 8 td: eeeeeez kegyetlen jó! Száguldozik mint a mérgezett egér, 500-akat sebez, pontos, forgó tornyos... nem tudok róla rosszat írni... olyan mint egy med lób@szó ágyúval felszerelve
tier 9 td: nem rossz, olyan mint egy mindenben lassabb verziója a tier 10-nek
tiet 10 td: aranylõszer betöltve és hajrá... rusholtam is vele, védtem is... biztos hogy nem egy JpzE100, de imádni fogom
ezt már annyian kielemezték, nincs mit írnom róla
ezeket a tapasztalatokat 2 kör után tettem (mindegyikkel), ilyen érzéseket váltottak ki belõlem... lehet másnak teljesen eltérõ tapasztalatai lesznek velük
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
debil-weekend...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
E100 50 db HE lõszerrel betöltve! Kegyetlen szarok, IS7 lövegével is 600 akat lõttem a tornyukra HE vel.
Ott vagyok legalul, RUSH0620! <#vigyor1>#vigyor1>

Gyorsított képzéssel akin a jel van az duplát.
Ezeket szorzod meg, ha valamelyik küldetést teljesíted ami szorzót ad.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Swedish people are albino monkeys
"Deflection angle for HEAT shells changed from 80 to 85 degrees."
Hmm. Az elsõrõl eddig is volt szó, de a 2-ról nem. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
hát majd kiderül hogy a gyógyulás útján járok-e
hónap végén megyek vissza pszichiátriára 😛
nagyon gyûlölöm már a 9-10es orosz médiumot
Aki tud szerkeszteni kap 1 sört ha spoilerbe teszi, köszönöm !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CW-re szvsz kötelezõ lesz, három-négy ilyen bármilyen támadást megfog a full rush-on kívül.
Az új pálya nagyon szép, de a TD-knek kedvez. Rengeteg helyrõl be lehet lõni a pálya nagy részét. A déli oldal elsõ blikkre sokkal könnyebben védhetõ.
Pearl Rivert áttervezték, most már a híd teljesen belõhetõ a szikláig a teraszról, ahová még tettek 3 bokrot is. A kínai prémet közvetlen közelrõl tudtam csak spotolni, amelyik ott állt és lõtt. A bugos feljáró megmaradt az északi oldalnak, de ez sem nagy vigasz.
Mondták, hogy csak az elején lesz gift shop only.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(láttam õket,de szoktak olyan tankok lenni teszten,vásárolhatóként,mint a béta-sherman,és azt mégsem lehet venni élesben)
8-asba látok potenciált, mondjuk állítólag TierV a motorja...háát.....😄
Szerintem elindulok a 10-esért :3
A kisebb tierek nem igazán gyõztek meg igaz csak T6-ig próbáltam...a Nashorn oldalába a Japán prém tankkal HE-vel 200 fölött vertem,38 penes HE-vel,tegyük hozzá!
és köszi szépen! igyekszem!!!
Egyébként meg kitartást és jobbulást innen a messzi távolból. <#love12>#love12>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
TE írtad le a lényeget!
" fel tudnak-e húzni és menni fog-e a játék anélkül, h felidegesítenéd magad."
ez a jó kérdés 😊
másfél hete szedek antidepresszáns-t elõtte nyugtató volt
szóval nem tudom.... lehet megvárom amíg bejön az igazán szar idõ, mert addig letudom magam foglalni a szabadban
majd ha tényleg jön a hideg meg szar idõ akkor lehet leszedem újra és megnézem mi történik....
mert tényleg hiányzik a game
azért zárt béta óta toltam 😊 nem múlik csak el úgy hirtelen a "vágy"
1 hónap és pár napja nem nyomom.....
õõõõõõõõõ igen, Destymeme-nek adtam oda az adatokat...
de sztem nem ment vele mert azóta is 19.934 csatán áll a profil
ingame meg tudod nézni ha rákeresel a nickemre és megnézed az utolsó csata idõpontját: Benjamin_Breeg
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az elõbb is 10 percet imádkoztam két full hp-s IS-3-nak hogy ugyan lõjék már ki azt a nyamvadt 600 hp-s KT-t,m de természetesen basztak rá.
Viszont az accodat használja valaki? Mert mintha láttam volna csatában.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
hogy kurvára hiányzik a game....
szerettem a gamet, a tankokat, a hangulatot.... a küzdelmeket
de ez a sok hülye :S
most talán jobban vagyok, de akkor is szivesen lenyomnék egy jó kis csatát az IS-3asommal.... vagy a KT-vel...
de nem tudom jó ötlet lenne-e
kerülnöm kell a stresszt 100%-ban <#szomoru1>#szomoru1>
7214 gold a T-44-85
3510 a Type 64
1510 a Chi-Nu Kai
Ha jól számoltam igen csak megszaladt a ceruza annál a 126-penes T7 mednél...
701998-at a Type 64-ért
301810-et pedig a Chi Nu Kai-ért.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer