World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom ki volt de a neve alapján magyar, de mindenesetre 2-en lehoztuk a meccset 😄

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Roger6
Ez prémtankoknál is hasonlóan van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AFK farm?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Nekem 16/16 vereség 😊 Gyorsan bedobok 2 sört, aztán remélem megfordul a szerencsém.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Na! Azt hiszem, ilyenkor érdemes abbahagyni!
Tier5-6-7-ben nyomtam egész nap!
60.32% (38 / 63)
Tapasztalat (átlag): 30401 (482.56)
Szabad tapasztalat: 1842
Kreditek: 709597
Arany: 0
Sebzés adott (avg): 66640 (1057.78)
Sebzés kapott: 43428
Ölések (átlag): 77 (1.22)
Találatok: (402 / 558) (72.04%)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
Voaaa sikerült, köszi!
Maala
Sok ilyen ág van, ahol elõre kell gondolni a töltõkkel. Német heavyk, kb az összes td ág..

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Oh, akkor próbálkozok.
Sunsetjoy
+1...

Wins/Battles: 5 / 23 (21.74%)

Nem egy idõpont, nem egy tier, nem egy tank, nem egy szerver. Nem ér semmit a váltás, várakozás. Ja, és a prémium se ad retard-free kártyát 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kb 10 perce. 2x is egymás után. Bejutottam.
oneal1
igazán kilõhetted volna még azt a maradék pár tankot😄

!Forza Ferrari!

Master91
Ez neked mûködött? mikor próbáltad?
voivod32
Az iménti meccsemen, ez az idióta Jadgpanzer IV, HE-vel lõdözte végig a meccset. A végén szemtõl szemben maradt egy S35 Ca-val és csak lõtte, lõtte. Mire nagy nehezen kivégezte, maradt vagy 40 HP-ja.
[/url][/img]
[/url][/img]

Ó, megy az. Válaszd ki a 2-es szervert (oda talán van esély bejutni, 1-re nem reagált) és nyomkodd a Logint mint egy õrült. Elõbb-utóbb (kb fél perc szüntelen nyomkodás után) elõjön egy ablak h kb 20. vagy a listán, utána rögtön be is rak. Kitartás.
Count Adyn
Egy 4 hp-s t44 befoglalt ma t10 csatában mert nem mertek rá kimenni az is8 asok az erdõbõl... 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Hej , de ismerõs ez a szituáció...

nem szabad hétvégén játszani..

Már high tierben is tele van gyépésekkel... <#falbav>

Egyetlen tank foglal, mindenki baszik rá. Kopogtatják egymás frontját messzirõl. Beáldozom magam, lerohanok a hegyrõl, maustól 110 ig mindenki engem lõ, 94% nál kiresetelem az utolsó leheletemmel, a sok tetves debil meg áll és néz, ahogy becammog a következõ foglalni...

Feldughatom a védõ medálomat.. <#boxer>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Mi van a test serverrel? server is busy, de nem rak be a sorba..
Toby0501
Szerintem négyzetgyök((500*500)*2)=707m, feltéve, ha tényleg 500m a drawbox.<#idiota>

Mi voltunk, de végül tisztázódott, hogy 711 méter (asszem).
Valaki múltkor vitázott itt hogy meddig lehet ellátni. <#ravasz1>

wot nick: PsychoTrooper

Hülye vagyok megint, bocs. Ehhez be kellene tudni lépned. xD
Másik accról írni nekik esetleg?

Igen megnyomtam és utána? 😄 Szerintem nem lehet csak belépve ticketet írni, e-mail címet meg nem találok hozzájuk.

voivod32
Ööööööööö, hát ja! Talán a KV-1ben nem értek egyet , bár már nem nagyon emlékszem. De a többi 40 jármû...

Majd õk megmondják, mit kérnek. A honlapon felül ott a Support gomb.

Az e-mail ezelõtt is és most is az enyém, régen vettem aranyat is, gondolom a bankomban ezek megvannak. De most jut eszembe még egy egyszerûbb. Van nagyon sok screenshotom, videóm mentve, még tegnapról is akár. Régen változtattam nicknevet is, a régit is meg tudom nekik mondani, van tõlük régi e-mailem is. Szerintem tudok pár bizonyítékot mutatni, csak e-mailt nem találok ahova írhatnék. :-)

hát azért van kivétel 😊
KV-1, IS, SU-152, ISU-152, SU-100 stockon abszólute no problem volt nekem
GabeE3e
Hm, Tudod,valahogyan igazolni,hogy az a te accountod?
Mármint a Support felé,mert egyébként nem fognak segíteni.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

voivod32
Amiket leírtál, szerintem az összes szovjet jármûre érvényes, úgyhogy megacélozom az idegrendszerem...

Járt már valaki úgy, hogy elfelejtette a jelszavát és megszûnt az a telefonszáma amire jött volna az aktivációs kód a jelszóvisszaállításhoz? :-) Nem találok e-mail címet, ahova lehetne írni a supportnak? Valaki tud ilyet, mert ugye belépni nem tudok ticketet írni.

Ezt a szívást! Az IS-8-ban 4 fõnyi legénység volt, az IS-7-ben 5 kell. Még szerencse, hogy a századozásra fenntartott IS-3-ból át tudtam ültetni egy skilles legényt ötödiknek, különben buktam volna a BIA-t...
Nincs olyan nagyon rossz páncélja, de nem egy KT, az tény. Szembõl szinte mindenütt 180mm (a kupolán is!), a hasa méretben a legnagyobb gyenge pontja: 160mm enyhén döntve. Kisebb weak spotok a 120mm-es géppuska és kémlelõ a test felsõ lemezén. A lövegpajzs belsejét át lehet lõni 180mm-rel (ellentétben a T-150-nel, ami egyik favoritom volt 😊) . Oldalt mindenütt 150 milli páncél (lánccal együtt), tehát kiváló sidescraper.
az egy dolog hogy rengeteg exp kell hozzá....
de stock-ként iszonyat szar :S
gyenge 122es gun lesz rajta és alap motorral marha lassúúúúúúúúúúú lesz
de megéri a szenvedést szerintem 😊
Köszi!
Megvásárolva:
\'IS-7\' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
Nem lehet kihagyni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Digó habla eszpanyol?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Végül is megeshet 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát szerintem ott is akadnak más nyelvet beszélõk...Mexikóiak,meg az ilyen Brazil-Argentin Diegho Gárcia Fernandez Delavégák...lehet ott a Spanyol/Portugál köszönés a Siemma?<#eplus2>
Én az IS7et venném, mert az már volt akcióban.
Az E50M meg háta bekerül elõbb utóbb.

Mondjuk az amcsi szervert megnézném én is xd. Ott legalább mindenki beszél angolul 😄.

Tanácsot kérnék:
Kifejlesztve:
E 50 Ausf. M jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 743. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Kifejlesztve:
IS-7 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 332. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Pénzem - ahogy ez lenni szokott - csak az egyikre van a tankok eladása után. Melyiket vegyem?
Ezeket a hangokat ugye valami fûrésztelep szimulátorból lopták ki?

Jó kérdés. Én nem vágyok másik szerverre. Gondolom a ruszkiknak nem elég a saját szerverük.

voivod32
Nagyon jónak látszik a gép, ahogy toltad vele, azon röhögtem, hogy a VK4502A-ról azért pattantál! 😄 Azt bírom abban a tankban, hogy -bár nincs valami komoly páncálja, vmiért mégis jól lehet vele pattintani!
A KV-4 így jónak tûnt, kár, hogy még rengeteg xp kell hozzá...

És egyébként miért akarják egyesíteni a szervereket?
Hmmm...vajon az US szerveren milyen a ping?<#nevetes1>
(legalább sok "aktív" scout lesz(amíg meg nem döglik ofc) mert mennek mint a mérgezett egér...)
Hát, így elnézve a tesztszerver ruszki játékosállományát, ha bejön a szerver roaming akkor érdekes világ vár ránk.
Azok akik most állandóan sírnak a lengyelek stb népségek miatt, fognak még nosztalgiázva visszagondolni rájuk. Mert tuti el fogják özönleni az orosz hordák az EU szervert, ráadásul nem igen beszélnek semmi civilizált nyelvet, a nindzsa betûiket meg senki se érti rajtuk kívül.

nm 😊
betolsz mellé vmi zúzós metált és jó is a videó <#vigyor>
voivod32
Köszi!

nem egy gyors tank a KV-4 de beforgatva iszonyat állat 😊
fõleg ennyi noob ellen
régi videóm ha még nem láttad volna: KV-4 gameplay