World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó böngészést!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Type-59,Type-62,T34,Löve,112,Kv-5,Churcill III,T14,Lefh-arty,Dickermax...3600+csatára jól bespájzolt prém tankból a drága, egyébként végigbújta a csatát majd ment cappelni a full-hp-s lövével...
Lebaszott megint a szerverrol es nem enged vissza. De talan jobb is igy.
A faszom kivan, hogy egyes napokon elfelejtek jatszani meg celozni,de megtanulok criticalt loni minden 2. lovesre.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
wot nick: PsychoTrooper
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Sztem hasznos lenne, de tényleg. Személyre szabott tanácsadás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az elején nagyot kockáztattál azzal, hogy kiálltál az út melletti peremre a völgy felé. Ha lett volna középen elrejtõzve TD vagy sniper, az nagyon megtéphetett volna. Tapadj máskor a bal szélre, és ne állj meg a legközelebbi fedezékig jobb felé.
EU1-en vagyok, alapból ts szerint 40ms ping, wotba feljövök 4-600....néha lemegy 50-re...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
wot nick: PsychoTrooper
Kit/mit találtam?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Replay, ha valakit érdekel.
Erre valaki?
Vereség
Erlenberg 2013.10.22. 19:44:29
T-150
Szerzett tapasztalat: 269 Szerzett kredit 261 938
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Infót nem nagyon találok róla és a küldetésekben sem mutatja.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pár hete rá akartam keresni Facebookon a lövészemre, hogy majd jól elküldöm a vérbe, de nincs ilyen nevû koma. Szerencsétlen nem értettem volna miért tartom egy trógernek <#nevetes1>#nevetes1>
Gut !
2 napja E3masra lõttem, full oldalát mutatta ~250 méterrõl. A célkeresztem bal oldali széle volt az õ löveg pajzsán. Lõttem, és szabályosan úgy lehetett látni sniper nézetbe hogy rá kanyarodik a löveg pajzsra a lövedék, és pattan.
Le kapartam az arcomból a bõrt szinte 😄
De lehet ám azért tûnik annak, mert lassan tölt újra és jobban bosszant a dolog.
Szinte látni ahogy 1 mágnes a lánctalpra húzza az ellenfél tankjából a láncra.
Szembõl,hátulról, mind1 neki. Track. És nem sebzõdik, mikor meg engem lõnek szembõl láncon bármivel az persze sebez...
Ezért van az, hogy ezzel a tankkal van a legtöbb olyan csatám, ahol 0 sebzéssel haltam meg. Holott a két kezemen össze tudnám számolni, hogy az összes többivel együttvéve mennyi is lenne 9K csata alatt. Ha felspottolnak és van arty, számíts egy jó kövér sérülésre.
Nagyon csapat függõ, de annyi elõnye van, hogy az ostobábbik ellen között nagyon lehet kaszálni. Nem egyszer volt, hogy úgy hoztam össze 8K sebzést, hogy már senki nem élt a csapatomból, de addig lószart se tudtam lõni. Az E100-as tulajok nagy százaléka azt hiszi, õt képtelenség kilõni, aztán legoldnooboz, ha a tornyát mégis átlövöm gold nélkül. Be kell állni egy jól védhetõ helyre és jöhetnek sorban. Aztán jönnek azok, akik ismerik is a Jagdot és megölnek seperc <#nevetes1>#nevetes1>
Aztán én se tudok kempelni, lehet úgy jobban jönne ki a lépés, de így jobb móka, csak néha beszopódok így.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Jacktor: átírtad te gaz 😛
Persze én egyszer nem vettem bele goldot, nem is tartom szükségesnek, de véleményem szerint, ahonnan a 299 pen lepattan, onnan a 400 is le fog nagyrészben. Persze olyan helyre a gold hiányában nem lövök, ami esélytelen nélküle. Ha valakinek van credit hozzá, akkor játszon azzal, ha akar. Ezzel sem célozgatni akarok, csak van, aki csóróbb.
A kollégával ellentétben én nem tartom jó snipernek a JE100-at, sokszor lõ mellé olyan helyzetben, amikor nem kellene.
Ettõl függetlenül jó buli, elég nagyot lehet az ellenfélbe füstölni, de azért biztosan nem adnám el a JadTigert. Inkább gyûjts még rá, nehogy csalódj. Eleinte jó mókának tûnik a nagy sebzés, aztán vagy megunod, vagy nem.
Ez puszta szerencse dolga, semmi más.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://wotreplays.com/site/359552#tundra-patriquojaner-object_268
https://wotinfo.hu