World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Letöltheted INNEN, és még rengeteg mást.
Jó böngészést!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mi ennek a modnak a neve?

Hupsz,lemaradt,tixtax névre hallgat.
Na találtam egy igen fajintos prém-noob accot(érdekes,rendes tankal még nem is gyatra a statja 50%T10-ben már kiváló manapság)...3642 csata 46%win,miután 0-zott a Lövével megnéztem már közelebrõl egy kicsit:
Type-59,Type-62,T34,Löve,112,Kv-5,Churcill III,T14,Lefh-arty,Dickermax...3600+csatára jól bespájzolt prém tankból a drága, egyébként végigbújta a csatát majd ment cappelni a full-hp-s lövével...
POPEY!

Lebaszott megint a szerverrol es nem enged vissza. De talan jobb is igy.
A faszom kivan, hogy egyes napokon elfelejtek jatszani meg celozni,de megtanulok criticalt loni minden 2. lovesre.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

T57 homlokpáncélt meg 268 felépítményt AP-vel nem érdemes nagyon célozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm szépen!

wot nick: PsychoTrooper

Te tenyleg minden csata utan belepsz a service-be es feltoltod loszerrel meg a tobbi felszerelessel a tankjaidat vagy csak ezen a meccsen volt igy?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

popey8
Indítanod kellene egy tanácsadó szolgálatot<#nyes>

Sztem hasznos lenne, de tényleg. Személyre szabott tanácsadás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A KV-3-at az ellenfélhez képest 40 fokra állítsd be (kicsit kevesebb, mint félfordulat) és kb. 170 penig védve vagy. Láncra is mehet pár, ha ficeregsz töltés közben.

Az elején nagyot kockáztattál azzal, hogy kiálltál az út melletti peremre a völgy felé. Ha lett volna középen elrejtõzve TD vagy sniper, az nagyon megtéphetett volna. Tapadj máskor a bal szélre, és ne állj meg a legközelebbi fedezékig jobb felé.

Master91
EU2-õn ritkán de fel-fel megy

És most nyírtuk ki egymást 1 ferdivel 😄 😄
De. EU 1 nekem is kb. 70-90-es ping (3x több mint aalapból). EU 2-re meg már nincs kedvem átmenni, amúgy is jó szar az este 😄
Nem.

Master91
EU2 is szar...
Master91
másnak nem laggol ez a szar?

EU1-en vagyok, alapból ts szerint 40ms ping, wotba feljövök 4-600....néha lemegy 50-re...
Ezt a Rating (Értékelés) értéket hogyan számolják ki, van róla valami cikk?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tessék, használd egészséggel 😊
Urak TS3-hoz tud valaki mûködõ overlay plugint? Amit találtam nem tudtam beüzemelni.

wot nick: PsychoTrooper

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kit/mit találtam?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez mégsem olyan rossz játékstílus, pedig ez sem volt semmi extra.

Replay, ha valakit érdekel.

Erre valaki?
voivod32
Azt hiszem, ez mai zárásnak pont jó lesz. Azért a Comet eléggé alábecsült!😄 3388dmg KV-3-al.

Replay

NoparaWot
Gratu ! 😄 én is gyorsan letolom a maradék 10k sebzést😄

voivod32
Szép meccs volt, de megérte! 😄

Vereség
Erlenberg 2013.10.22. 19:44:29
T-150
Szerzett tapasztalat: 269 Szerzett kredit 261 938

Igen.
Nektek is szarakodik az SG? Van amikor nem megy, van amikor lassú, van amikor nem mûködik a "lapozás", bármit is jelentsen ez...Mostanában kezdte ezt csinálni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

50B tudorokat és profikat kérdeznék, hogy ilyesmi stílust kellene erõltetnem, vagy máshol hasznosabb lettem volna? A kör maga semmi extra, képet sem érdemel.Replay
Azt lehet tudni, hogy novemberben is lesz valamilyen pénzkeresési lehetõség? Mint most az 50K sebzés.
Infót nem nagyon találok róla és a küldetésekben sem mutatja.

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem volt tökéletes végrehajtás, de legalább mentél elõre. Az Object-el szerencséd volt, hogy lejött a város elõtti kis dombokról. Ha ott marad, azt sem tudod, mi ütött ki.

wildstorm
Nekem olyan szokott lenni (Tiger), hogy rálövök valamire 400 méterrõl, megy a torony felé. De mielõtt elérné olyan mintha gellert kapott volna és 45 fokban elkezd felfelé menni. Én az iskolában azt tanultam, hogy a gravitáció lefelé hat, fõleg 400 méter után. <#idiota>

Átérzem a fájdalmad.
Pár hete rá akartam keresni Facebookon a lövészemre, hogy majd jól elküldöm a vérbe, de nincs ilyen nevû koma. Szerencsétlen nem értettem volna miért tartom egy trógernek <#nevetes1>

NoparaWot
jó hogy szólsz, majdnem elfelejtettem :-P este folyt. köv :-D

Master91
Az zavar jobban hogy tudom hogy ~1 ezrest kéne bele csapni, fõleg mert 1 szaros Lor. vagy Bchat ( mondjuk a kis gcit else találom ha teszten vagyok ha nem, ha td-vel vagyok hanem, ha õ halad ha nem.....tegnap 2x lõttem mellé álló bchatre...remek ) vagy gyenge páncélos tank, és akkor lövök 1 lánctalpat.

Gut !

2 napja E3masra lõttem, full oldalát mutatta ~250 méterrõl. A célkeresztem bal oldali széle volt az õ löveg pajzsán. Lõttem, és szabályosan úgy lehetett látni sniper nézetbe hogy rá kanyarodik a löveg pajzsra a lövedék, és pattan.
Le kapartam az arcomból a bõrt szinte 😄
Azt én is megvárom, mert 21 mp elég sok idõ, nem szabad elpackázni. A zavaróbb az, amit mondasz. Hihetetlen szerencsétlen lövései vannak néha.
De lehet ám azért tûnik annak, mert lassan tölt újra és jobban bosszant a dolog.

Master91
Nem nagyon pattanok mert türelmesen célzok, inkább az a legjobb mikor fullra rá vagyok szûkülve, fullra testet célzom, és tracket lövök

Szinte látni ahogy 1 mágnes a lánctalpra húzza az ellenfél tankjából a láncra.

Szembõl,hátulról, mind1 neki. Track. És nem sebzõdik, mikor meg engem lõnek szembõl láncon bármivel az persze sebez...
Pedig elég sûrûn lehet 1000 felett lõni vele, nem ritka az 1200 sem. A bicskanyitogató az az, amilyen lassú és nincs camoja se(ahogy említve volt).
Ezért van az, hogy ezzel a tankkal van a legtöbb olyan csatám, ahol 0 sebzéssel haltam meg. Holott a két kezemen össze tudnám számolni, hogy az összes többivel együttvéve mennyi is lenne 9K csata alatt. Ha felspottolnak és van arty, számíts egy jó kövér sérülésre.

Nagyon csapat függõ, de annyi elõnye van, hogy az ostobábbik ellen között nagyon lehet kaszálni. Nem egyszer volt, hogy úgy hoztam össze 8K sebzést, hogy már senki nem élt a csapatomból, de addig lószart se tudtam lõni. Az E100-as tulajok nagy százaléka azt hiszi, õt képtelenség kilõni, aztán legoldnooboz, ha a tornyát mégis átlövöm gold nélkül. Be kell állni egy jól védhetõ helyre és jöhetnek sorban. Aztán jönnek azok, akik ismerik is a Jagdot és megölnek seperc <#nevetes1>

Aztán én se tudok kempelni, lehet úgy jobban jönne ki a lépés, de így jobb móka, csak néha beszopódok így.

voivod32
Azt a 10k maradék damage-ot már csináld meg 250 ezerért!

Maala
Nem lehet megunni, bár az elsõ 4 csatámban 1x lõttem csak 1000 felett.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

NoparaWot
Na ez eddig nem volt rossz nap - most menni kell vissza ZH-t írni 😞 😄

NoparaWot
Köszönöm neked is 😊

Az elsõ mondat kérdés volt.
pointer4
Akkor a jagpze100 egy sokkal sokkal szerencsésebb tank mint az obj268 XD

Jacktor: átírtad te gaz 😛
Az AMX 50-100-nak is olyan megbízhatatlan lesz a lövege mint az arl / M4 45-nek. Nem igaz hogy full becélozva is a földet lövi !!!! Ha meg nem várom meg akkor csak a jó isten tudja hogy hova fog lõni, de hogy a célt nem fogja eltalálni az majdnem biztos.
Azt hiszed a JE100 nem pattan le semmirõl? És még bosszantóbb is, mert várhatsz 21 másodpercet az újratöltésre...
Persze én egyszer nem vettem bele goldot, nem is tartom szükségesnek, de véleményem szerint, ahonnan a 299 pen lepattan, onnan a 400 is le fog nagyrészben. Persze olyan helyre a gold hiányában nem lövök, ami esélytelen nélküle. Ha valakinek van credit hozzá, akkor játszon azzal, ha akar. Ezzel sem célozgatni akarok, csak van, aki csóróbb.
A kollégával ellentétben én nem tartom jó snipernek a JE100-at, sokszor lõ mellé olyan helyzetben, amikor nem kellene.

Ettõl függetlenül jó buli, elég nagyot lehet az ellenfélbe füstölni, de azért biztosan nem adnám el a JadTigert. Inkább gyûjts még rá, nehogy csalódj. Eleinte jó mókának tûnik a nagy sebzés, aztán vagy megunod, vagy nem.

Azt hiszem ami nem megy, nem erõltetem. T54 10 meccs 10 loss... 1000-es átlagsebzéssel 😊 Elszégyellem magam 😊

Maala
"Nem nagyon, mert nem oda megy a lõszer, ahova célzol"

Ez puszta szerencse dolga, semmi más.

Véletlen. Meg ha minden jól megy, akkor együtt fogunk mûködni velük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NoparaWot
Ha ezt a replayt megnézed, itt is látni, hogy eléggé sokszor lepattan - de ettõl függetlenül eléggé pro tank, és az is aki vezeti 😛

http://wotreplays.com/site/359552#tundra-patriquojaner-object_268

Álcát írtam. A páncélt direkt nem említettem mert az konkrétan az egyik elõnye 😊

https://wotinfo.hu

A CW térképet nézegetve felvetõdik bennem a kérdés, hogy a HUNS kihúzta a gyufát az EFE-nél? A keleti hadjárat után most az ibériai félszigeten is megjelentek, mintha követnének bennetek. Véletlen csupán?