World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez most vmi vicc ... 15 skill-es legenyseg 15k battle utan <#conf>#conf> a wotwiki szerint ez matematikai keptelenseg , vagy a video manipulalt vagy ez vmi bug?????
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Vívásban is azt szokás mondani, hogy ha már jó vagy nem a profiktól kell félni, a kezdõk tudnak olyan meglepetéseket okozni, amit profi sosem követne el.
Egy kezdõ, vagy csak hülye olyan manõvereket csinál, amire egy profi még csak nem is gondolna, nem mérlegelnek, ezáltal a legmeglepõbb helyeken tudnak felbukkanni.
Ezért nem nagyon hiszem, hogy lenne ember aki ebben a játékban elõre látná az ellenfél minden lépését. A hülyékkel nem lehet számolni, kész.
Én mondom: "Hát persze"
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Trance&Friends nothing more..
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
eljesítmény: WN7: 1 002
WN6 / Eff: 1 002 715
Statisztikák Teljes %/Átl/Ráta
Nyert / Csaták: 7 / 12 ( 58.33% )
XP*2 (átl): 14 128 ( 1 177 )
XP (Átl): 8 449 ( 704 )
Szabad Xp: 668
Kredit: 126 720 ( 13 914 )
Arany: 0
Sebzés: 11 588 ( 966 )
Ölések: 10 ( 0.83 )
Találat/Lövés: 64 / 86 ( 74.42% )
Azt hiszem most befejezem 😄
Nehezen dolgozom fel még mindig, hogy ha lakevillen csak én megyek be a városba egy type59el, mert a többiek VISSZAFORDULNAK és ezért sima szopás a meccs. Nézem minimapet, jön 4 hevi még, mondom jó megyek támogatni. Erre mire észrevettem egyedül voltam egy is8, e75, is, t54e1 ellen 😊 sebeztem gyorsan 300at és meghaltam, mert nem tudtam visszaérni 😊
Nehéz kenyér ez 😄
wot nick: PsychoTrooper
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mert türelmetlen pöcs vagyok. 😄
Ugy hogy szepen hatul maradok es osztom a pofonokat majd a vegen megindulok es kiszedem a maradekot. Persze ha mi allunk nyeresre. Eleg nagypapas igy jatszani de ha ez kell hozza akkor ezt teszem.
Még szarabbnak érzem, mint type t34-en 😊 Pedig azt hittem az az alja, de nem 😄
De az elsõ jó köröm vele:
Victory!
Battle: Serene Coast 2013.10.27. 8:54:16
Vehicle: Type 58
Experience received: 2 492 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32 824
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "2nd Class"
Még a végén megszeretem 😊
Egyszer nekiálltam, de macerásnak ítéltem és nem foglalkoztam vele tovább.
Úgyhogy az ilyenekbõl nálam gif-ek lesznek.

Ennek az az oka, hogy volt vagy 8 ezer csatám, mire tudomást szereztem a statisztikák létezésérõl, addig nem igazán foglalkoztam vele. Ráadásul, valami rejtélyes szoftverütközés,(illesztõprogram, vagy nem tudom, mi) miatt minden 3.-4. meccsen kidobott a játék az asztalra. Ez azt eredményezte, hogy rengeteg tevékenység nélküli, AFK meccsem volt.
Aztán megoldódott a technikai probléma, és ráadásul valaki felhomályosított az XVM mod létezésérõl. Ekkor szembesültem vele, hogy vérpiroska vagyok és ez igen elkeserített. Mivel már nagyon nagy csataszámmal rendelkeztem,nem kellett matekzseninek lennem ahhoz, hogy kiszámoljam: az életben nem leszek még 'jó' játékos sem.
Ezért aztán regisztráltam egy új accot, voivod30 névvel, (nem tudom,miért nem voivod 40, mert jövõre annyi éves leszek) és elhatároztam, hogy a tõlem telhetõ legjobb teljesítményt fogom nyújtani, mert kíváncsi voltam, mire vagyok képes. Most már-3500 csata után- nagyjából látom, hogy kb 1200-1300 wn6 körülre kell belõnöm magam. Ezt a napi statisztikáimból szûrtem le , persze még nem értem el és lehet ,soha nem is fogom, de már legalább nem vagyok vérvörös.
Még annyi jó volt az új accban, hogy itt más tankokat fejlesztek, és ezzel változatosabb lehet a játék, másrészrõl, pedig ez oltári baromság, mert így újra végig kellett szenvedni a sok stock szart.
Ravasak:
Ekkor, egy hatalmas , vakító tûzgömb jelent meg a horizonton, melyet néhány másodperc múlva hatalmas dörrenés követett, amint az aszteroida belépett a planéta légkörébe. Az emberek az utcán döbbenten megálltak és a hang irányába fordultak. Néhány másodpercnyi dermedt csend után kitört a káosz és mindenki fejvesztve-maga sem tudva hová-menekülni kezdett. Én ekkor fordultam be a sarkon frissen kifejlesztett KV-4 emmel, és a periszkópon kitekintve megállapítottam, hogy ez az aszteroida, bizony telibe fog kapni. Ekkor villant fel agyamban az utolsó töredék gondolat: Na, ne, már megint. Kib@szott arty...
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Spent : 6 100 000
Mwahahaha végreeeee.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Fritz volt az elsõ accom (jelenleg úgy 25K csatával) és ahogy mások is,rühelltem nagyon az artykat,mivel fõleg TD-vel játszottam.Sokan sok mindent írtak annak idején itt a tüzérekrõl és gondoltam kipróbálom õket.Fritzet nem akartam elcseszni erre a kísérletezgetésre,gondoltam pár száz csata és úgyis vége lesz az artysta karrieremnek.
Ekkor hoztam létre a 2. accot Nyomiarty névvel.A név sokat elárul a véleményemrõl az artykkal kapcsolatban.Aztán elkezdtem velük játszani és egész jól ment.Csak randomban,csak artyval toltam de kb. ugyanazt a winratet és effit értem el velük mint Fritzzel.(ennyit tudok. 😊) Nem vagyok álszerény,elég jól megy a játék de azért a pro-tól még odébb vagyok.Szerintem aki egy kicsit odafigyel és szeret vele játszani,annak az 1500 körüli effi(VN6 )simán tartható csak randomban is)
Aztán jött a 8.6 és az artyk mentek a kukába.
Szóval,artyknak befellegzett és ezzel Nyoni pihenni ment.Azt hittem végleg de aztán jött pár tiltás és mivel szeretek játszani,így elõvettem nyomit,vettem neki pár fun tankot és most már csak azokkal játszom.Mivel Fritz nem bír magával és ebben az évben már 3x volt 1-1 hónap banom,Nyomi szépen fejlõdik.
Egyébként most is mindkét accon kb. egyformák a statjaim,így Nyomi nem egy olyan második acc. ami csak azért van hogy villogjon a statokkal.Egyszerûen szükségem van rá,hogyha t10-ben néhány idiota platoont teamkillel honorálok és emiatt elküldik pihenni Fricit,legyen mivel játszani. 😊 Hát kb. ennyit rólam.....hátha valakit érdekel. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Hát valaki, akinek nem elég 1 acc. No comment.
Nem vagyok egy pro játékos,sokszor sokat hibázom,fõleg ha nem vagyok túl jó hangulatban de ez a tank úgy látszik elkényeztet a napokban.Ma is összejött vele egy Radley,Kolobanovval fûszerezve.(azt véletlenül Gottfriedként tettem fel ide. Néha magam sem tudom ki vagyok 😄) Igaz ez csak T6 csata volt és KV1s-ek maradtak a végére.Van egy nagy elõnye ennek a tanknak,mégpedig az hogy nem tartanak tõle.Ezt ki lehet használni.Igaz hogy papír de a Konisch piszok gyorsan lõ és golddal 221 az átütése T5-ben.Sima AP-vel is 157mm(a KV1 top ágyúja golddal 161) Szóval a t7 tankokat is viszi szembõl ha a helyzet úgy kívánja.Egy dolgot nem szabad vele,annak ellenére hogy heavy,támadni.A gyenge páncél erre nem teszi alkalmassá de az az ágyú tökéletes támogató tankká teszi.Az egyetlen heavym ahol a legénységnek még álcája is van és ez már sokszor mentett meg. Szerethetõ kis vas. 😊