World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom rájöttél e már, de valami mod miatt crashel. Szóval ha nem tetszik akkor ne használd. Vagy szépen megvárod amíg fixálják a problémát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
1: nem tudom le esik e, hogy az a bajom hogy patch óta folyamatosan crashel ( nem csak nekem )

2: ennek mi köze a mod frissítéshez?

3: fox naponta többször ide szarik a hülye napi wr-jével, én meg meg mertem szólalni hogy játék crashel, nem hülyeségbõl írtam, gondoltam valaki valami megoldást talált

JAAAA, ez az sg !
Itt csak hülye kötözködéseket talál az ember igaz ! bocs, én vagyok a fasz hogy írni mertem

Sunsetjoy
Tegnap kipróbáltam a 7v7-et, random húzással.

Egy t-44, egy is-3, 2 jtiger meg én t28proto. A két JT 1-2 ezres átlagalatti, én átlagos, másik kettõ meg átlag feletti körül.
Ellenfélnek 4 IS-3, 1 T69 talán meg egy valami lowtier. És szinte mind átlagfeletti.

És gyõztünk😊 Beálltak foglalni 3-an is heavyk, csesztek kijönni ránk, amikor lõttük õket. Szóval érdekes volt😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Most komolyan képes vagy azért hisztizni mert egy új patch után frissíteni kell a modokat?
Még jó hogy Te szoktad szidni foxbatot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hmm, én megélek modok nélkül, nekem csak egy KT pocak buff kéne... (mert régen az 175 penes szarok se csapták át)
Master91
Amikbe mindig újabb és újabb bugok jönnek amik 1-2 héten belül eltûnnek hotfix nélkül.....de hadjuk

Ki kapcsoltam wot tweakert, most elsõre beindult a csata
Sõt! A köcsög WG is fejleszt, új patcheket ad ki.

Micsoda szemetek ezek a modderek... Nem elég, hogy most már évek óta ingyen dolgoznak a szabadidejüket feláldozva, hogy NEKÜNK jobb lehessen a játékélményünk, néha még nem is sikerül nekik elsõre tökéleteset alkotni 😊
(Szarkazmus volt, ha esetleg nem lenne egyértelmû)

nagyon király kis TD a Marder 38T, meg fogom tartani az biztos.
idáig 6 körbõl egyben 5 a másikban 6 killem lett, sunyi kis dög 😄

WoT: Nishizumi77

Master91
*random számú
Master91
MIÉÉÉRT :

- Jövök ki csatából, ki dob a játék instant.
- újra be kell lépnem, de elsõ csatát nem tölti be, feladatkezelõbõl gyorsan ki lövöm, másodjára már betölti
- de random csata után ki dob, megint kezdhetem elõröl

most töltöttem le a legfrisebb xvm-et, de kezd elegem lenni ebbõl a patchelõs ganékból, hónapok óta nem lehet elsõre meg csinálni mindent patch után, 1 hétig minimum szarakodni kell
hát azért reménykedek 😊😊 köszi
De talán még 2014-ben sem 😉
Am szép, grat 😊

hát elképzelhetõ hogy több ilyen köröm nem lesz már 2013-ban 😊
7vs7ben valóban kijöhet a tárasok ereje, mert koncentráltabban lehet dolgozni. A rendes T8 companyban viszont az IS-3 a nyerõ. Egyébként a 13-90 T69 kombo a legoptimálisabb szerintem a 7vs7-re, csak hát T69-be kell gold ammo bõven. ESL-en azért nagyon map függõ az egész. Például prohora azért öngyilkosság is lehet ha 50-100-akat visznek. Ha az ellen betesz 13-90-eket vagy WZ-132-t és mondjuk egy GW panthert, akkor nagy cumi lehet. Simán 1 hitelheti õket.
Mi ma több mint 30 csatát mentünk, ha jól nézem, és összesen 3-at vesztettünk, azt is buta bénázások miatt. Tigris 2, 110, IS-3, T69, Panther 2, Indien, Type 62 meg egy tier 1-es tankokkal nyomultunk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szakasz/Maala, kösz az infót.

Kibaszott jó ez az új játékmód. Ha van egy jó irányító, akkor baromi élvezetes tud lenni, plusz nagyon hozza az XP-t és lóvét. Ma egész nap csak ezzel játszottam. Új tankokra még rá se néztem, egyelõre nem is érdekelnek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Furcsa hogy mostanság is pörög a topik mint eddig, de mégsincs sehol a legnépszerûbbek listáján. Eddig onnan néztem be, mert favban nincs már rég...

GabeE3e
Nem is durva<#wow1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Elég elviselni ezt az FPS-es idétlenkedést amit egyesek tankozásnak mernek nevezni CW-n.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Emiatt elzárod magad a randomon kívüli összes játékmódtól. 7v7-ben is goldot lõnek általában (modot használok, látom), pedig amit itt nem ütsz AP-val, azt golddal sem fogod; legalábbis IS-3-mal. Randomban is gyakori a gold, még a pirosaktól is.
Játszik a halál azokkal a cigány táras hátbaszúrós tankokkal. ESL-be belekóstoltam, de max akkor érdekelne az is komolyabban, ha prémium lõszer nélkül menne. Na úgy már érdekes lenne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De ki beszél a trógerrõl? 😊 A T8 a téma.

De a vita a T8 tárasokon ment, nem az új német TD ágon. Ha ESL-en, company-ban vagy 7v7-ben sikeres akarsz lenni, akkor az AMX-eket érdemes használni. (bár ezt valószínûleg jobban tudod nálam 😄 )
TOP OF THE TREE

(bocs ha már volt)
popey8
Nem az a lényeg, h fair vagy nem. A tróger problémás és kész. Nincs elzárva, de pl. nekem nem mostanában lesz meg, mert azt még ki is kell grindelni. Nekem nincs annyi free xp-m, mint neked vagy Jegesnek, h T6-tól vagy T9-tõl induljak és sztem nem csak én vagyok ezzel így.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Miért ne lenne fair? Tõletek el van zárva az az ág vagy mi?

mijki
Egy kis érdekesség 2.vh topikból, Freeda Krueger-tõl.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Per pill még nem megy a skill mm. Majd késõbb lesz ha lesz kész statisztikájuk.
Am meg fura is lenne hogy nálunk egy 1700as volt a legjobb, náluk meg 2000-2500 között mozgott a csapat. Meg mi is öszzeakadtunk cock teamekkel.

A vicc az, hogy az egyetlen bukó meccs is hozható lett volna, ha nem balf@szkodjuk el a taktikát.
Úgy tudom, hogy a WG által számolt pontszám alapján sorsol össze hasonló erõsségû ellenfelekkel, emiatt fordulhat elõ, hogy amíg ti lilák ellen mentek, addig a mi ellenfeleink maximum kékek.
A táras vitához: az AMX-nek megvan a sebessége hozzá, hogy kitárazás után eltûnjön, ráadásul gyorsabban elfoglalja a stratégiai pontokat a térképen, mint az IS-3 - T32-vel felálló csapat. Emiatt a legtöbb térképen elõnyben lesznek. De a táras csodák mellé azért szerintem elfér 1-2 heavy is.
popey8
Az hogy megdöglesz, õ meg vígan betölti a következõ tárat. Csak ennyi😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szeretjük az új t7-es kisautót <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(nem saját)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

GabeE3e
igen,csak elfelejted mi jön a 4 lövés után cica<#puszis>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Baromi fair, hogy míg õk lõnek 4-et, te egyet... Nem is baj ez, jól van ez így....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor nektek mázlitok volt, mi össze futottunk olyan csapattal is ahol 2000w6 volt a legkisebb 😄. Type59el játszott a csapatuk fele, annyira nem volt nekik kihívás 😄.

Húzz ki egyet és kész. Nem értem mit kell sírni miatta.
T8 companyn és ESL-n már régóta alap tank az 50-100 és 13-90.

Master91
Este csak felkúrta az agyam végig jobb emberek ellen kellett mennünk, persze csak AXM-ekkel jöttek, mi mással....

Revolver táras szar nélkül csak a randomba játhatsz, köszi !!!
Egy ilyen 7 fõs csapatot összehozhatnánk az itteni emberekbõl is. Biztos van akinek nincs klánja vagy nem akar ismeretlenekkel menni. Ennyi ember könnyebb összehozni, mint 15-öt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szerintem is nagy ötlet volt betenni, kb. 10 csatából 9 win. Ebbõl egy alkalommal találkoztunk szedett-vedett brigáddal, T6-T8 vegyesfelvágott, gyorsan végük lett. 😊
Gyakori a gold spam, valószínûleg azért, mert jól hozza a kreditet. Legénységhúzásra is ideális az emelt XP miatt. Viszont a statoldalak nem mutatják az elért eredményt.
Akkor most 1 hónapnyi õrült killsteal jön? Amúgy jó event, jobb mint a mostani, az biztos.
Axon
Õrjárat érem a fürdõkáddal 😊

Master91
250k-s korrektnak tûnik
Nekem pont jol jon mert a patton most lett fullos tegnap es csak 160k a T10. A multheti AMX akcioval is sporoltam majdnem 4 millat a ket tankkon.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

én már összefutottam egy wte100al ..

sumc LvL26

Maala
Szerintem ez onnan jön, hogy SEA szerveren az USA tree lesz leárazva 8-áig, T8-ig. Még nonconfirmed. Az sem biztos, hogy lesz. :-P

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Na neeeeeeeeee. Hogy rohadjanak meg már megint. Ez az az ág, amit egyáltalán nem akartam továbbvinni a Perzsánál (mivel van M60 és egyáltalán nem élveztem etszett az USA med ág), erre mi történik? Ha mondani kellett volna egy ágat, amit nagyon nem akartam, h akciós legyen, ez lett volna. Egyik bib@szott kínai ág sem volt még akciós és képesek voltak nem azt betenni? A heavy lenne a legjobb, de ennél még a mednek is jobban örültem volna. Nem hiszem el. Ez amúgy mennyire biztos?

Maala
Feltételezem a Marder 2 megvan neki, szóval onnan 3,8k a t4, onnan 3,6k (ágyú) + 12,5k T5, abból 9,5k közepes ágyú, és egybõl mehet a Nasira 26k-ért. Nagyágyú nem kell hozzá.

De ja, ha teljesen T1-tõl indul, akkor még ezen felül 50+130+130+1600+325+2600 xp-be fog fájni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Na, felkerültek a novemberi küldetések.

Egyrészt lesz 1,2x-es xp-szorzó megint a top3 xp-nek mindkét oldalon.

Másrészt lesz újra 1 nap prémium 50k xp esetén. 😊

Végül, de nem utolsó sorban nem lesz 250k kredites küldetés.

Más:

Na jó, csak vicceltem, a 250k kredites küldetés 2 részbõl áll. Reggel7- másnap reggel 7 közt 24 tankot ki kell nyírnod (24/7 -part 1), és 7 csatát túl kell élned (24/7 part 2).

Szerintem jó lesz.

polluxware
most adtam el azt a szutykot... alapvetõen nem olyan gáz a többi medhez képest, de tier10-ben annyira semmit nem ér a heavy, td-k ellen

ráadásul olyan nagy hogy hiába a 420m+coated, engem sokkal hamarabb észrevesznek mint én tenném azt mással.