World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
2: ennek mi köze a mod frissítéshez?
3: fox naponta többször ide szarik a hülye napi wr-jével, én meg meg mertem szólalni hogy játék crashel, nem hülyeségbõl írtam, gondoltam valaki valami megoldást talált
JAAAA, ez az sg !
Itt csak hülye kötözködéseket talál az ember igaz ! bocs, én vagyok a fasz hogy írni mertem
Egy t-44, egy is-3, 2 jtiger meg én t28proto. A két JT 1-2 ezres átlagalatti, én átlagos, másik kettõ meg átlag feletti körül.
Ellenfélnek 4 IS-3, 1 T69 talán meg egy valami lowtier. És szinte mind átlagfeletti.
És gyõztünk😊 Beálltak foglalni 3-an is heavyk, csesztek kijönni ránk, amikor lõttük õket. Szóval érdekes volt😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Még jó hogy Te szoktad szidni foxbatot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ki kapcsoltam wot tweakert, most elsõre beindult a csata
(Szarkazmus volt, ha esetleg nem lenne egyértelmû)
idáig 6 körbõl egyben 5 a másikban 6 killem lett, sunyi kis dög 😄
WoT: Nishizumi77
- Jövök ki csatából, ki dob a játék instant.
- újra be kell lépnem, de elsõ csatát nem tölti be, feladatkezelõbõl gyorsan ki lövöm, másodjára már betölti
- de random csata után ki dob, megint kezdhetem elõröl
most töltöttem le a legfrisebb xvm-et, de kezd elegem lenni ebbõl a patchelõs ganékból, hónapok óta nem lehet elsõre meg csinálni mindent patch után, 1 hétig minimum szarakodni kell
Am szép, grat 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Furcsa hogy mostanság is pörög a topik mint eddig, de mégsincs sehol a legnépszerûbbek listáján. Eddig onnan néztem be, mert favban nincs már rég...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Am meg fura is lenne hogy nálunk egy 1700as volt a legjobb, náluk meg 2000-2500 között mozgott a csapat. Meg mi is öszzeakadtunk cock teamekkel.
Úgy tudom, hogy a WG által számolt pontszám alapján sorsol össze hasonló erõsségû ellenfelekkel, emiatt fordulhat elõ, hogy amíg ti lilák ellen mentek, addig a mi ellenfeleink maximum kékek.
A táras vitához: az AMX-nek megvan a sebessége hozzá, hogy kitárazás után eltûnjön, ráadásul gyorsabban elfoglalja a stratégiai pontokat a térképen, mint az IS-3 - T32-vel felálló csapat. Emiatt a legtöbb térképen elõnyben lesznek. De a táras csodák mellé azért szerintem elfér 1-2 heavy is.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nem saját)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
T8 companyn és ESL-n már régóta alap tank az 50-100 és 13-90.
Revolver táras szar nélkül csak a randomba játhatsz, köszi !!!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gyakori a gold spam, valószínûleg azért, mert jól hozza a kreditet. Legénységhúzásra is ideális az emelt XP miatt. Viszont a statoldalak nem mutatják az elért eredményt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
sumc LvL26
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De ja, ha teljesen T1-tõl indul, akkor még ezen felül 50+130+130+1600+325+2600 xp-be fog fájni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyrészt lesz 1,2x-es xp-szorzó megint a top3 xp-nek mindkét oldalon.
Másrészt lesz újra 1 nap prémium 50k xp esetén. 😊
Végül, de nem utolsó sorban nem lesz 250k kredites küldetés.
Más:
Na jó, csak vicceltem, a 250k kredites küldetés 2 részbõl áll. Reggel7- másnap reggel 7 közt 24 tankot ki kell nyírnod (24/7 -part 1), és 7 csatát túl kell élned (24/7 part 2).
Szerintem jó lesz.