World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger:

Küldtem PM-et.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Roger6
Na végre, Tank Ász egy kurva mákos meccsen, jó adta (NO GOLD, ONLY Tier 10: Replay

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Az elõbbi meccsemen egy Pz.Sfl. V szándékosan tolt elõre engem(Cromwellel voltam) , miközben az ellenség folyamatosan körém lövöldözött, az elõttem álló SU 100-at kilõtték, mert nem bírtam visszaengedni. Utána jól lenoobozott ez miatt. Írtam a német TD-nek, hogy Stop blocking, de õ csak tolt. Ekkor belelõttem egyet õ visszaadta,én is, és ekkor már harcoltunk. Sikerült, elõrefelé kijutnom, és körbemenve beálltam mellé, és kinyírtam.
Az eredmény: végig gyalázott, az artynk engem lõtt, miközben egy ellenséges td-vel harcoltam, pedig én mentettem meg a meccset egy bázis reseteléssel. Bekékültem, és ezt az üzenetet kaptam:

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Roger6
Szünet van a suliban?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát én ettõl a HB-tõl sem várok sokat. Az, hogy stock Tigrissel lövöldözöm a T-34-eket Malinovkán nem igazán izgat fel. Ugyan olyan random csata lesz, csak meghatározott tankokkal és felszereléssel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem futok bele ilyenekbe nap, mint nap. Ezt leírtam. De mindegy.
Én is örülnék a HB-nek... lesz vagy 30 tankom amit vinni tudok, ha nem több
Szerintem is. De úgy látszik egyeseknek könnyebb értetlenkedni mint belegondolni azokba a helyzetekbe amikbe napról nap belecsöppen.

3-4 kocka távolságnál már legfejlebb magára lehet az ember mérges, hogy bevállalt egy kritikus lövést és persze, hogy nem sikerült...

Köszönöm az infókat!
Akkor lehet a Pershinget választom a kettõ közül. M46-ról kevesebb pozitív megnyilvánulást hallottam mostanában. Német és orosz technikából már elég sok pihen a garázsomban a közepes tierekbõl, amik közül szemezgethetek majd. Kínaiaktól pedig az IS-2-t tartottam meg. Csak gondoltam, minden nemzetbõl beszerzek legalább egy-egy olyan tankot, amivel lehet majd HB-zni.

Foxbat:
Én optimista vagyok, és már jövõ év közepe környékén számítok rá 😊
Egyébként meg van egy "fölös" med legénységem, van üres garázshelyem, és akciósak a tankok, amik közül választani szeretnék, ennyi 😊
Pershingem már volt, de elég régen. Akkor szerettem, de azóta sokat változott a játék... M46-ot meg sohasem próbáltam.

Lassan már le kelle cserélni a fenti nagy kék feliratot. Meg valahogy értelmesebben is meg lehetne fogalmazni. A házigazda bácsi ránézhetne, ha megint erre jár.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
Errõl az jut eszembe, hogy Cliff pályán a középsõ dombnál egy srégen elém beállt tigris mögül lõttem ki egy ellenfelet - úgy, hogy a tigrisünk lánctalpa és a hátsó test közötti vízszintes résen tüzeltem. Ha ott megmozdul, annyi 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az más. Erre nem gondoltam, mert ez még ritkábban fordul elõ velem. Ebben az esetben stoppossal értek egyet.
Master91
Szerintem nem 3-4 kocka távolságról beszélnek hanem max. 30-40 méterrõl
Ó igen, fõleg 3-4 kocka távolságból te azt fogod nézni az ellen helyett, hogy kinek a tûzvonalába mászol bele. Még a lövege irányát is észre veszed. Jó neked.
Az ilyen csak akkor jó, ha ki is lövöm. Utána meg hisztizik, mint egy ötéves. Olyankor megéri. Ha csak beledurrantok, akkor az nem móka.

értem... szóval legközelebb ha ISU-val betesz engem Prokhorovkára top tiernek akkor menjek elõre? 😊
majd fog ez is....

serb szerint a 0.8.10-es hotfix-el javítják <#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Talán lesz 1970-es India-Pakisztán tankcsata is Centurionokkal meg M48-akkal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Nincs annál jobb mint mikor a td-mmel elfoglaltam a pozíciómat, várom a first spottot, de valami alpári paraszt bemászik elém és lelkesen puffogatja azt a lepattanóival, akibe én ~50%ot csapnék...
Top tankként nem fogok egy bokorban dekkolni, amikor lehet szedni az ellent is. Én kérek elnézést, hogy nem kempelek olyankor, amikor nem kell...

okosszöszi26
<#eljen>

|Származási hely: Degec|

M26-al nagyon nem lehet mellényúlni. M46-al viszont nem mentem, amióta bejöttek a tízes medek. Történelmi csata M26-al talán Köln vagy Alfen, ahol az SS harckocsizó-kiképzõ iskola növendékei tartoztatták fel a 3rd Armored-et a Ruhr-katlan keleti csücskénél. M48-nál Vietnám jöhet szóba (déli harckocsizókkal), a Hatnapos és a Yom-Kippur háború (izraeliek).

Történelmi csatákból 1944 nyara a keleti fronton, a Bagratyion a leghálásabb idõszak szerintem.

Centurion 105 mm-es ágyúval csatában elõször 1967-ben szerepelt a Hatnapos háborúban. Az Mk. 3 csak Koreában volt, és nem találkozott északi tankokkal.

JeffDunham
A 2922-es XWM már nem dobál ki engem se. Akinek ez a problémája volt nemrég, az frissítse.

LETÖLTÉS

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szerintem meg alapfokú intelligencia hogy nem ugrálsz be más tûzvonalába...

Szúrd ki aki épp céloz vagy tölt vagy bambul vagy afk stb stb. Sokkal jobb, ha te figyelsz arra, hogy ne másszanak be eléd. Ettõl függetlenül elõfordul, de elhanyagolható mennyiségben.
leendõ HB? 😊 2013 van még 😄
HB sztem 2014 vége inkább 2015 mire kijön 😄
egyébként Pershing fullosan nagyon zsíros tank, fõleg ha tier8-ak ellen tesz be
Roger6
Mondjuk mert célpontra tart a csöve, és nem mozog? Baromi nehéz ám.

okosszöszi26
én nem akarok belelõni, de van az a pillanat, mikor már megnyomtad a gombot, nem is számítasz másra, csak arra, hogy eltalálod az ellent, errre ott terem elõtted a csapattársad, és csak nézheted bután a lukat a hátán

Igaz, a replayekhez nincs köze, de szeretném kikérni a véleményedet, hogy szerinted jelenleg érdemes-e játszani a Pershinggel, vagy az M46 Pattonnal? M48 nem cél, csak szórakozásból venném meg valamelyiket, illetve késõbb történelmi csatás tanknak szánnám.

Egyébként a WoT által felölelt korszak szempontjából szerinted melyikkel lehetne majd több/élvezetesebb történelmi csatában részt venni?
Illetve ez érdekelne a játékbeli két Centurion variáns esetében is, hogy vajon melyik juthat majd nagyobb szerephez a leendõ HB esetében?

Ne lõjj bele a másikba. Am honnan kéne tudni valakinek is, hogy te épp lõni készülsz..
okosszöszi26
azt nemtom megérteni, hogy akkor miért engem kell büntetni, ha a f@szfej a lövésem pillanatában beugrik elém, és jól beledurrantok hátulról.
alig várom már, hogy lõhessek, betölt végre az a qrvalassú ágyú, megnyomom a gombot, erre egy <#kocsog> beugrik elém a csapatunkból, sebzek rajta jó sokat aztán nézhetem, hogy mennyi a bünti
hát kösz szépen

és ilyen napjában sokszor

tudom, nyilván bennem van a hiba
hogy lehet az ilyet kivédeni?

wot nick: PsychoTrooper

azta qva 😄
utánna néztem már kíváncsiságból a camo értékeknek ....
waffentrager E-100 értéke 3szor rosszabb mint az E-100-é ...
a Su-100 pedig 43szor!!!!! rejtõzik jobban mint a WT E-100 😊

akkor jól éreztem teszt szerón, hogy vmi nagyon nincs rendben a camojával
Eagle16
"15th Anniversary Tier X Special, 113 Focus"

link

kisokka: úgy emlékszem hogy 6,1 helyett 4,2 millióba szoktak kerülni.

6100000*0,7 = 4270000

És igen, az is olcsóbb lesz. Tier 8-tól 10-ig 30%-kal.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jobban sikerült körök hétvégérõl.

E5 Erlenberg

E4 Erlenberg

FV B North America

Leo 1 Karelia

akkor az a Te balfaszságod 😊
jó persze, nem azt mondom hogy egy Himmelsdorfon láthatatlanul kell sniperkedni, de bármilyen nyitott pályán beállsz egy bokorba és sose spottolnak fel ha nem enged be spottert az enemy
brutális camoja van ISU-nak, én tudom, van vele vagy 700 csatám <#vigyor1>
Végig spottolva voltam, T8-as csata volt csak, szóval nem akartam nagyon kempelni 😄

Akkor elvileg a 113 is olcsóbb lesz, nem? Nem szoktam figyelni, a T10-eket mennyivel szokták leárazni?

szar érzés 8-900-akat sebezni láthatatlanul mi? 😄
A vicc az, hogy highon lazán játszható nekem a BF4 multi, néha még jobb fps-t is kapok mint WoTban medium-highon.
ISU-ra feltettem a BL-10-et, majd futottam egy kört:

Gyõzelem!
Map: Siegfried Line
Date: 2013.11.06. 10:46:31
Jármû ISU-152
Szerzett tapasztalat 1 935 Szerzett kredit: 69 990
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Pales27
bocsi nem rak vmiért per jelet
C😞Users)(FELHASZNÁLÓNEVED) (AppData) (Roaming) wargaming.net

Pales27
Csak egy tipp, nekem egyszer mûködött más játéknál:
C:UsersFELHASZNÁLÓNEVEDAppDataRoamingwargaming.net
ezt a wargaming mappát töröld

Roger6
Jó isten!!!! Crossy-val egy klánba kerültem!!!!!!! Vagyis õ került velem!

Az új gift shop forintban írja ki az árakat.
Master91
- Ázsaiaknak is az lesz

- Eagle nem téved,jó forrásai vannak

15.ére nyugodtan készülhettek erre az akcióra 😄
A ccleaner nem törli a regisrty bejegyzéseket, valamelyik patch után ugyanez volt a hiba, ezért írtam a Regcleanert. ( freeware )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Uraim, mindenkinek köszönöm a segítõ tanácsait <#worship>

Sajnos nem váltak be, pedig azt tettem amit mondtatok:

1. uninstalláltam a játékot, ezzel törlõdött a mappa is
2. Ccleaner futattatva majd a gép újraindítva
3. Eu serverrõl install exe leszed, majd WOTlauncher exe indít
4. Semmi
5. Avast vírusírtó kikapcs majd újabb próba a telepítésre
6. semmi

Lehet, hogy a hiba bennem van, de már nincs ötletem hogy még mit kéne tennem <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Errõl van valami forrás is, vagy csak találgatsz?
Sunsetjoy
Ugye Top of the tree 15.-e körül vált? Akkor pont jó lesz a kínai ág a 110 megvételére.

Amúgy épp tegnap gondolkodtam, hogy az arty hónap alatt nem szaporodtak meg úgy az artyk. Erre rögtön minden meccsen 2-3 arty majdnem ott volt. Gondolatolvasó, baz+ 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...