World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ám ez a eddigi legjobb. 6.20 környékén, elég hülyén oldották meg ,hogy rotoron keresztül lõ a gép, mert ha folyamatosan lõsz ,szétdarálja...hú. Jó ,hát az orosz mérnökök hülyék voltak na. Nagyon jó.

JeffDunham
Bocsi, én hibám, nem éreztem a hanglejtéseden a szarkazmust. <#nevetes1>

"itt van velem Ikarosz... ez a kis buzigyerek, de most szétlövöm" <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez kellett nekem még így estére 😄

Sziasztok!

AMX 50 100 és ISU-152 top gunjához ki kell fejleszteni a nagyobb felfüggesztést vagy elbírja az alap is?

Olvass már figyelmesebben, nem egészen ilyesmit írtam. Sõt inkább épp ellenkezõleg.

JeffDunham
De semmi buzulás érte. <#ejnye1>

Este megbeszéljük. God módot is szerezz nekem. <#puszi>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Meggyõztetek baszki hogy ez a normális. Egye fene! Legyen így!

De emlékezzetek erre. Fõleg mikor az ilyenek miatt játszhatatlan a játék és tomboltok legbelül. Majd írom hogy: be cool... ez a természetes. <#worship>

Ezt mondom én is. Mikor én WoTozni kezdtem, fél évig azt se tudtam mi a különbség az AP és a HE között, pedig nem 10 éves (vagy akörül) voltam.
pointer4
Nem különben, tud adni örök lõszer csítet, meg aranyat is, csak kitartóan kell kérni XD
Ja, figyeli a térképet ez igaz.
Tud páncél értékeket, bár kissé bizonytalan a dolgokban, és valamiért HE-vel akarta lövetni az IS-t...hát na.

Amúgy pilótának is van olyan mint harckocsizónak.

Nem is értem hogy szed le két gépet, de utána csak lezuhan. És...könnyû kétfedeles vadásszal, hajrá neki le mélyre, egy földi célponta, amit kilõni nem tud, de legalább magasságot veszít, és így máris könnyû préda a ellenséges vadászoknak...de legalább nem ment neki a csapattársainak. És másodjára nem is magátol zuhant le.
Meg harckocsival is, nem is lõtte a a saját csapattársait. Nem fulladt vízbe! Bár akart az egyik videóban, de rájött, vissza kell tolatni! Nem mindenki jön rá.
És nem gúnyolódok, a sokan erre se képesek. Ez azért elég ciki.

sziasztok csak játékbeli adatokat nézve nem valóságosat szerintetek egy combat car feltett lánccal el tudott volna vontatni egy Shermant a harctérrõl? 10 tonna nagyjából 30al szemben 262 lóerõs motorral vagy a súlykülönbség miatt ha a motor teljesítmény meg is volt csak kapart volna?
pointer4
Majd ha nyúzottan érsz haza a melóból, meglátjuk elveid lesznek, vagy kis szabadidõ igényed a gyerek mellett 😄
JeffDunham
Jobb ötletem van. Ráuszítom Gubiczát.

-Figyelj Danikám, az a bácsi nagyon ügyes és jó játékos WOT-ban, rengeteg mindent tanulhatnál tõle. Mindig a legjobbtól kell tanulni! <#eljen>

JeffDunham
Mindenre van megoldás. A legegyszerûbb a jelszavas védelem. Igen is vannak olyan módszerek amiket be lehet vetni.

Én megértem azt hogy olyan jól esik ha végre csendben el van a gyerek, addig sincs gond rá. Régen a TV vette át ezt a szerepet, amit ma az internet. Csak az nem volt ennyire veszélyes és jellemformáló a rossz irányba.

34 évesen tény hogy nekem is nehéz megértenem a mai fiatalságot, annak ellenére hogy elég nyitott vagyok a nagyvilág dolgaira.

pointer4
Tud felvenni videót, rögzíteni elõ beszélgetést, õ már az átlag feletti 😄
Csak én gondolom úgy, hogy ez a gyerek nem is OLYAN rossz?
Semmiképpen se nevezném jónak, de:
-Figyeli a térképet
-Tud bizonyos páncélértékeket
-Tudja, hogy nem kéne a tank oldalát mutatni az ellennek stb.

Természetesen õ is közre játszik a vereségekben, de én valahogy az átlag játékost sokkal rosszabbnak képzeltem el.
Az ,hogy káromkodik miért baj? Vagyis, persze a káromkodni, csúnya dolog. Bizonyos társaságban, helyzetekben nem illik, de ugyanmár, egy gyerek egy online játék alatt? Pff, nagy ügy. Amikor az ember ennyi idõs, csinál cifrább dolgokat is, ez ezzel az életkorral jár.

A baj az hogy WoT-ozik. A baj az hogy élvezi, és nem is hagyja a abba. A baj az hogy játékosok többsége ilyen! Jó legalább nem a madarakat lövi a kezdõkörben.

Lunki88
Ez mekkora. <#taps>
pointer4
Jeff, zaklat téged ez az ember ? Akarod, hogy megöleljem ?😊
Én is meg voltam nevelve, mégis káromkodtam baráti körben. Az vesse rám az elsõ követ... Tényleg felelõs viselkedést várunk egy ekkora kölyöktõl? Hidd el a mi generációnk is eszméletlen ámokfutást rendezett volna, ha lett volna internet, megosztás, "lájk", stb. Az hogy a szülõ miért engedi oda az más kérdés, napi 10 óra munka mellett mondjuk megnézem hogy akadályozod meg hogy a gyerek kedvére gépezzen amíg hazaérsz. Minden generáció ki van bukva a következõre, ez mindig is így volt, már Platón is írt a paraszt fiatalokról. És hol voltak azok a maiaktól.
JeffDunham
Nem, de jó lesz profil képnek. Köszönöm. <#eljen> <#awink>

JeffDunham
Végig nézted mind kettõt? Ha így viselkedtem volna, nevelési célzattal olyat kapok hogy a fal adja a másikat.

Tudod mi volt a büntetés? Hideg zuhany, seggre csapás, tv eltiltás vagy vacsora megvonás. És meg lettem nevelve!

Szerinted mit szólna a szülõ ha ilyet látna a gyerekétõl? Káromkodik, anyázik... és erre büszke! "osszátok meg, lájkoljátok"

Én igen is jót nevettem és szörnyülködtem rajta hogy ilyen létezik.

Még egyszer mondom, szülõi hiba.

Az meg külön élmény hogy a videó címe: Wolrd of Tanks HUN. Köszönjük!

Izé... Ezt nem te hagytad el véletlen?

Érdekes. Azt hiszem õk az átlag játékosok. Legalább azt tudják ,hogy merre van elõre, meg a hátra. Meg a pályán is, végülis nem is rossz irányba indultak el.
Oké, jön az IS, tölts be HE-t, ezen meg se lepõdök. Hát ez van. Célozni, az meg még gyakorlóban is nehéz, szóval...az átlag wot játékosok. Van aki a W-t se találja meg.

A szülõk boldogok, hogy a kölök nyugodtan ül hátsóján.

És az egyel fölötted lévõ generáció meg azért nézett hülyének. A korát leszámítva semmi baj nincs a gyerekkel, majd benõ a feje lágya, nem hiszem hogy ennyi idõsen bármelyikõnknek épületesebb lett volna a stílusa, ahogy a taktikai érzék, összeszedettség, és körültekintés is a korral jön meg. Ettõl függetlenül én se támogatom hogy ennyi idõs lurkók ilyen játékkal játszanak, de elég nevetséges felnõtt(?) embereket látni, ahogy röhögve mutogatnak egy 10 évesre.
Gottfried
Mert nem volt WOT 😄
Az én gyerekkoromban még PC sem volt,így valódi gyerekekkel csatáztunk a város melletti réten.Jobb volt akkor gyereknek lenni,azt hiszem. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

JeffDunham
Ennyi idõsen Legoztam, fociztam, sakkoztam... és másképp csináltam magamból hülyét.

Én nem õket okolom, a szülõket...

csn tamás
sikerült megvenni a Kv-1s-t. Halál lesz mire megszerzem hozzá a kellõ modulokat, löveget, az alap löveg semmit nem ér...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Master91
ez akkor is szánalmas

"meg nyomtam a sö betût" 😄
De most már értem, miért írják be kör kezdetén, ezt a "van magyar?" kérdést 😊

(akkor velük fogjuk kezdeni)

JeffDunham
Gyerekek esküszöm visítottam a röhögéstõl 😄DDDDDDDDDDD

"na akkor itt lesz egy vágás..." 😄DDDDDDDD

Azért kíváncsi vagyok ennyi idõsen ti hogy játszottatok volna. És jobb ha beletörõdünk, hogy a játékkal márpedig nem csak a 20+ korosztály játszik, sõt. Õk a célközönség, nem mi.
JeffDunham
"van magyar?" még be sem töltött a csata... nesze neked országimázs <#taps>

Master91

Itt platoonba megy a cimbivel, meg fulladtam !!!44
2:13-ig bírtam.
Csatlakozom Jeff-hez, erre nem lehet mit írni, ezt látni kell. De csak erõs idegzetûeknek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

erlenbbbb xd lol
JeffDunham
Istenem Istenem...
Úgy döntöttem nem írok róla véleményt... látni kell.

Lunki88
Mert lemaradt egy "w" a link elejérõl. 😄
én nekem nem hozza be :/
<#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lunki88
Valami ilyesmi helyzet állhatott elõ. 😄
Most hagyom abba a játékot végleg.
Én itt görcsölök, hogy nyerjünk, esetleg sebezzek...
Ezek meg lövöldözik a házakat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ww.youtube.com/watch?v=jNS23q7WSxU#t=43

Legújabb sztár a neten Wolrd of Tanks meg kell nézni !!! 😄D
Gottfried
Persze,vannak jó helyek.Én nagyon sokat TD-ztem régebben(pl.obj704-el 2500 csata)de fõleg olyan páncélvadászokkal amikkel támadni is lehetett.Ezek a nyitottak erre szinte teljesen alkalmatlanok,annyira puhák.Ha arty van(mostanában pedig megint van sokszor 3-4 is)akkor meg a legtöbbször már nincs idõ visszavonulni.Most a stuerer emilnél tartok aminek az egyetlen használható része a top ágyúja.Olyan lassú,lassan fordul és olyan kicsi az ágyú vizszintes kitéríthetõsége hogy szinte csak távolról lehet vele hatékonyan harcolni.Az esetek 90%-ában amint spottoltak,már szinte halott is voltam vele.Talán az ágyú hatalmas negatív kitérítését lehetne még kihasználni(nagyobb mint a dicker maxé) de a nyitott küzdõtér miatt ez is életveszélyes ha van arty.

Maala
Azért a legtöbb pályán van olyan hely, ahonnan belátsz mindent, és ha spotolnak, vissza is lehet vonulni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gottfried
Persze hogy egyszerûbb.Ezekkel a puhatestûekkel támadni nem lehet.Tehát annyi az ember dolga velük hogy beáll egy bokorba és lõdözi az ellent.Ha meglátják,kilövik és vége.Annyi a különbség a jó és rossz játékos közt hogy a jó tudja melyik bokorból lát be olyan területet ahol majd célpont is lesz,a hülye meg a legközelebbi bokorba megy.
Meddel azért egy kicsit bonyolultabb a dolog. 😄

[/url][/img]

Replay

A videóban megfigyelhetõ egy érdekes jelenség: egy afk Tigert lõttem viszonylag messzirõl. Leszedtem a HP-ját 100 alá, addig az összes lövésem penetrált. Ezután viszont produkált 2 lepattanót.

Összeesküvés gyártóknak csemege 😄

Egyébként bitang jó ez a Nashorn. Továbbra is állítom viszont, hogy jóval egyszerûbb játszani ezt a szemét stílust, mint bármelyik meddel menni.
Gottfried
Full vörös idiota csapatok....Ez már sajnos T7-8-ban is általános.Ezekkel próbáljon valaki csapatjátékot játszani. 😄