World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Most oszintén láttátok a replay eimet ne mondjátok hogy nem állati mikor a pálya másik felébol is oneshotolsz egy Indienpanzert és van amikor az IS3 is lepattanik a KV2 rol.
nekem meg pont jó a sebzés, de alig van win
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így írd be, szóközt hagyok az elsõ [ után
[ spoiler]
szövegszövegszövegszöveg
[ /spoiler]
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na beírod a szöveget és ráböksz a "makrók" gombra és ott kikeresed mit kell el és mõgé bemásolni a spoiler-hez.
Beírod a szöveget majd elejére
"Ma ez van,de holnap free xp is megy a tizes td mihamarabbi elérésébe,mert kész vagyok a nagytiertõl."
WN6 / Eff: 2 055 ( 98 ) 2 315 ( 100 )
Franc a replay lemaradt nemmegy ez aforumozás nekem bamba vagyok ehhez talánn jobban jártok ha nem írok semmit
Mondjatok már véleményt a tier 9-10 csatákról,tényleg nincs benne élvezet,vagy csak én vok finnyás?napi 30k prémmel a 9es td-be,de az is fájdalom..Nem maga a papír td,hanem,h az az oldal nyer,ahol kevesebb a b...x.
Csak én nem látok ebbe semmi élményt,vagy más is?
Tier 8ban legalább néha lehetek a mérleg nyelve.
Ma ez van,de holnap free xp is megy a tizes td mihamarabbi elérésébe,mert kész vagyok a nagytiertõl.
Azt sem értem vki miért húz ki 10es tankot,aztán elbújik vele..
ha le tudnám jáccani a régebbi replayeimet akkor tobb ilyet is mutatnék
angelus1991ster.blogspot.hu
just testing
tud valaki valami egyszeru megoldást régebbi replayek visszajátszására?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Hogy lehet Spoilert tenni?
De máskor nem ártana spoilert használni, ha egyszerre ennyi képet raksz be, mert mobil netet kicsit megviseli...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem minden nap 55% fölött van, nemegyszer 70% fölötti, de a sebzésem katasztrofális. Vagy elhullik mindenki azonnal, és 3 lövést tudok leadni, vagy a mieink mindenkit legyaláznak , mire odaérek. Lehet gyorsabb tankokkal kellene játszanom?!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a KV2 még t8 ban is megálja a helyét amint láttad a replaybol a t6 os csatákban meg egy állat foleg mikor oneshotolod a lightokat 😊
Eszméletlen lovéseket lehet vele produkálni.
Viszont ha támado játékot szereted akkor mindenképpen a KV1s-t vegyed.
véleményem: nekem nem teccett tulságosan OP 13 sec reload BIA nélkul és odavág 400 folotti sebzést is és tul gyors simánn oldalba lehet kerulni vele nagyobb heviket viszont a KV2 nek nem ellenfele ígyis ugyis csak 1 et tud mind e ketto loni a másikra éshát a KV2 nek sokkalta nagyobb sebzést képes bevinnie az ágyuja. Bocsánat az offért de még uj vagyok a forumozásban és tul sokat dumállok ha valaki kérdez tolem,
Bár ma még nem próbáltam, milyen.
cyka blyat
másik csatában meg 15-0 ra nyertünk, vagyis 14, mert az artyjuk inkább a fulladást választotta 😄
Victory!
Battle: Redshire 2013.11.24. 12:32:07
Vehicle: Marder 38T
Experience received: 1 941 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 9 444
Battle Achievements: Top Gun
néha vibrál, néha teleportál. fõleg este.
miért nem csinál valamit a WG? lengyel szervert!!!!
A végén azt vettem észre, hogy 8-at, meg 12-ket sebzek ARL-be, a második puskával hamar el lehet szórni a lõszert <#hehe>#hehe>
3 csatát toltam eddig, mind3-ban arty lõtt ki (nem mondanám h túl magabiztos voltam, félig-meddig fedezékben voltam, habár 4-4 t10-s artynál nem tudom hol van fedezék prohorovkán... 😄)
mindben 1 shot voltam, de az utolsó a legbosszantóbb, t71 felspotolt, na mondom futás, foch-al fel is gyorsítottam 40 fölé és úgy éreztem már meg is úsztam....durr elpárologtatott 1 t92...😄
Kezdenek visszatérni az artyk, v csak én vagyok ennyire szerencsétlen most?! 😄
EU2 is ilyen?
Bocs még reggel van..
Mindegyikbõl tegyél bele minimum kettõt.
Erre nekiáll forogni magától ez a kibaszott tank, de véletlen se jól, egyenesen a seggét mutatja az E4-nek. Ez ellen semmit nem lehet tenni, egyszerûen csak magától mûködik. Persze az E4 meg is tette, amit kellett, de ez valahol kurva idegesítõ. Komolyan, mintha valami csít lenne, mert addig egy darab lagom nem volt. Ennyire pontosan és szépen fart mutatni az ellennek, hát...

Annyi a titka, hogy minden pályán a legelején el kell dönteni, hogy mit csinálsz, merre mész, mert nincs visszaút. Plusz amikor frontban támadsz minden lövésed után nem árt egy kicsit "riszálni" a testet, hogy nehezebben találják el az egyébként óriási weak spotokat a front armoron, fõleg a kupolát, bár ahogy néztem az AT-15-ön és a teknõsön már elég kicsik ezek a részek, viszont ott meg már átütik a frontot is a nagyobb lövegekkel.
Egyelõre az AT15-ig jutottam de eddig határozottan jó.
A teknõs gondolom még jobb lessz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer