World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha aranyért vette nem ezüstért?? 😄 (troll)
Igen értem, igen használhatom, igen lepattan stb.
Ezeket el is fogadom !
De van akinek az arty-n jön ki ez, hogy duelezik, kb. õ a csata hõse, és az arty being elcseszi az egészet. Vagy másnak a TD.
Nekem ez a prémium ( akkor hívjuk így ) lõszer. Tankol függetlenül, látja a maki hogy nem tud át ütni, betölti, durr meg haltam, mert már nem bírom le pattintani.
ÉS akkor a legjobb játékosok minden tankjukba ezt töltik.
EFE, UNICA, mivan még.... EXN0M különösen.
Múltkor hozzánk berakott enx0mos T62-A-t, ellenfélnél egyszerre kezdték szinte chaten élnekelni az a "arany esõt a szép kis házraaa " ( jó persze nem ezt, de páran egybõl be írták hogy gold exn0om stb )
Meg még itt sg-n is 1-2 srác írta hogy õket arannyal lõtték végig. És pro játékosok :c
Ízlések és pofonok, nem akarom tovább húzni a témát !
Igen értem, igen használhatom, igen lepattan stb.
Ezeket el is fogadom !
De van akinek az arty-n jön ki ez, hogy duelezik, kb. õ a csata hõse, és az arty being elcseszi az egészet. Vagy másnak a TD.
Nekem ez a prémium ( akkor hívjuk így ) lõszer. Tankol függetlenül, látja a maki hogy nem tud át ütni, betölti, durr meg haltam, mert már nem bírom le pattintani.
ÉS akkor a legjobb játékosok minden tankjukba ezt töltik.
EFE, UNICA, mivan még.... EXN0M különösen.
Múltkor hozzánk berakott enx0mos T62-A-t, ellenfélnél egyszerre kezdték szinte chaten élnekelni az a "arany esõt a szép kis házraaa " ( jó persze nem ezt, de páran egybõl be írták hogy gold exn0om stb )
Meg még itt sg-n is 1-2 srác írta hogy õket arannyal lõtték végig. És pro játékosok :c
Ízlések és pofonok, nem akarom tovább húzni a témát !
Ez így leírva jól hangzik, de azért mindnyájan tudjuk, hogy ha valaki fixen, folyamatosan golddal lõ, még ha kreditért is vesz, baromira vinni fogja a pénzét, ergo prém nélkül fenntarthatatlan. A végeredmény ugyanaz, valódi pénzt kell költened ahhoz, hogy bírd kredittel. Nem kötelezõ jelleggel, de az esetek 95%-ában.
õ aranyat lõ folyamatosan, én háborgok. ez már csak ilyen :/
------------------------------------
+18as, káromkodásos téma
Röviden: Is8-tól bekaptam 1 lövést, elindultam, csak nem állok 1 helybe ha már rám lõtt valaki
Drága Isunk, oldalba lõtt ahogy elõtte elgurultam.
Nem ezzel van a baj, meg esik.
De hogy még én vagyok a szar, na arra ki ugrott a biztosítékom:
Legalább hasznosak voltak...
Tanulság:
elõször a saját csapatoddal kell harcolni, aztán jöhetnek az ellenfelek <#vigyor2>#vigyor2>
------------------------------------
+18as, káromkodásos téma
Röviden: Is8-tól bekaptam 1 lövést, elindultam, csak nem állok 1 helybe ha már rám lõtt valaki
Drága Isunk, oldalba lõtt ahogy elõtte elgurultam.
Nem ezzel van a baj, meg esik.
De hogy még én vagyok a szar, na arra ki ugrott a biztosítékom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legalább hasznosak voltak...
Tanulság:
elõször a saját csapatoddal kell harcolni, aztán jöhetnek az ellenfelek <#vigyor2>#vigyor2>
Tudom hogy mindennel tisztában vagy amit le írtam,hisz jó játékos vagy.Csupán szerettem volna egy más megvilágításba helyezni az EX gold ammot.😊 Remélem nincs harag. 😊
Most már sokadszor olvasom hogy gold noobozol és nem tudom megérteni hogy miért.
Egy dolgon nem ártana elgondolkodnod,hátha azután nem zavarnak majd annyira.Nincs már gold ammo!!!!!
Többnyire 3 féle lõszer van a játékban,mindhárom kreditért vásárolható meg.Az átütésük függvényében változik az áruk.Szinte minden esetben a HE a legolcsóbb,aztán az AP és utána az APCR vagy HEAT. Szóval miért is cigány dolog a nagyobb átütésért többet fizetni? A kredit nem kerül semmibe,mindenki számára elérhetõ.Nem kell hozzá apuci pénztárcája,ami annak idején a goldhoz kellett.Akkor talán jogos volt a gold miatt sírni mert aki nem akart vagy nem tudott a játékra költeni,az nem tudott goldot venni és ezért hátrányban volt.De most......Ne haragudj de ez majdnem olyan mintha azt mondanád hogy : A hülye,periszkópot használ hogy messzebb lásson és erre költött x kreditet.stb. Nem értelek.....
Egy dolgon nem ártana elgondolkodnod,hátha azután nem zavarnak majd annyira.Nincs már gold ammo!!!!!
Többnyire 3 féle lõszer van a játékban,mindhárom kreditért vásárolható meg.Az átütésük függvényében változik az áruk.Szinte minden esetben a HE a legolcsóbb,aztán az AP és utána az APCR vagy HEAT. Szóval miért is cigány dolog a nagyobb átütésért többet fizetni? A kredit nem kerül semmibe,mindenki számára elérhetõ.Nem kell hozzá apuci pénztárcája,ami annak idején a goldhoz kellett.Akkor talán jogos volt a gold miatt sírni mert aki nem akart vagy nem tudott a játékra költeni,az nem tudott goldot venni és ezért hátrányban volt.De most......Ne haragudj de ez majdnem olyan mintha azt mondanád hogy : A hülye,periszkópot használ hogy messzebb lásson és erre költött x kreditet.stb. Nem értelek.....
Nem csak az a lényeg, mert arra nem ad sok xp-t, ha mások által spottolt célpontokat lõsz. XP mennyiségbõl ítélve, így volt nem?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
te*
Õ köcsög, de jót szórakozik, de jófiú vagy, de itt háborogsz.
mennyit kell sebezni az "M"-hez?

Egyébként a meccsen elég hamar kifeküdtem, egy sebzett lövésem volt és egy pattintott. Erre kaptam 50(!!!) alap xp-t. Értem én, hogy lószart se csináltam, de ez nem durva T10-ben? Szerintem még soha ilyen kevés xp-t T3 felett még nem kaptam.
ha pont akkorra töltötte be a goldot ok.
de folyamatosan azzal lõni, mikor kb. isten szinten játszom a játékot....
szerintem c.gányság
de folyamatosan azzal lõni, mikor kb. isten szinten játszom a játékot....
szerintem c.gányság
Most mentem T21-el, E100 goldal lõtt ki 23-hpról. Majd kiléptem, megyek tovább! Ennyi.
Még az XVM is beszart gonoszjózsitól <#hehe>#hehe>
Egyébként szokása behányni néha, de most azért megnéztem volna mit dob ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként szokása behányni néha, de most azért megnéztem volna mit dob ki.
"Így is tuti meg tudta volna csinálni, miért kell fasszopó goldot használnia fullosan??"
Akko' meg nem mindegy? Megteheti, megteszi. Õ élvezi a játékot. Többit leszarja. Jól teszi!
Akko' meg nem mindegy? Megteheti, megteszi. Õ élvezi a játékot. Többit leszarja. Jól teszi!
Akkor neked nem mind1, hogy mivel lõtt, ha úgy is átütött volna. Jó tanács, használj te is és akkor egában vagytok 😄
miért kell az összes kék klános buzinak aranyat lõni???
EFE-X-es gyökér 6.5k dmg-et hozott Fochal, végig arannyal lõtt
Ez miért jó neki? Így is tuti meg tudta volna csinálni, miért kell fasszopó goldot használnia fullosan??
Én meg tudtam lõni 1-et, az is lepattanó......
persze megint rommá verték a csapatot
EFE-X-es gyökér 6.5k dmg-et hozott Fochal, végig arannyal lõtt
Ez miért jó neki? Így is tuti meg tudta volna csinálni, miért kell fasszopó goldot használnia fullosan??
Én meg tudtam lõni 1-et, az is lepattanó......
persze megint rommá verték a csapatot
áh, de azért köszönöm!
Artizz!
Ezért nem veszek soha prémet. Nem játszom elég sokat/rendszeresen ahhoz, hogy kifizetõdjön. A monoton farmot, grindet meg fõleg utálom, ha nincs élvezet a játékban inkább kinyomom, és rá se tudok nézni, prém ide vagy oda.
A WoT-veteránok úgyis megtanultak már együtt élni a hülyékkel 😄
Azért ezt nem mondanám, nekem speciel mikor délután/este hazaérek, többnyire semmire, de fõleg nem több óra wotozásra nincs energiám, leülök holtfáradtan 10-15 csata erejéig, aztán csókolom. Ez pedig nem elég az üdvösséghez, fõleg prém nélkül. Mondjuk ha sebzéses az event és nem xp-s, akkor még nem is kizárt. Ez most melyik lesz?
Azért ezt nem mondanám, nekem speciel mikor délután/este hazaérek, többnyire semmire, de fõleg nem több óra wotozásra nincs energiám, leülök holtfáradtan 10-15 csata erejéig, aztán csókolom. Ez pedig nem elég az üdvösséghez, fõleg prém nélkül. Mondjuk ha sebzéses az event és nem xp-s, akkor még nem is kizárt. Ez most melyik lesz?
"És az xp-s verziónál még ott a plusz kényszer is, hogy ha már egy napnyit megcsináltál, akkor másnap is muszáj, mivel a prémmel ugye több xp jön, könnyebben össze lehet szedni a következõ napit. Mint a narkó."
Errõl az jut eszembe,h ha veszel 1 hónap prémet,akkor idõnként akkor is játszol ha már nincs kedved,mert hiszen ki van fizetve.<#alien2>#alien2>
Remélem ez tényleg nem csak mi magyar ferde gondolkodásunk,hanem más nemzet is ilyen hülye.Akinek nem inge...Velem már volt(akkor így írom),h csak a prém miatt mentem,amúgy nem sok kedvem volt már..
Sõt,most a Wt auf E100 td-el is így voltam.Már nem volt kedvem menni a 9es td-vel,de napi 30k xp"elõ volt írva".Most 1 hete megvan,azóta nem kapkodok a wot-al,az sem fáj,h a prémnapok peregnek..Ez már nem szórakozás volt,hanem"meló".<#alien2>#alien2>
Már csak 1 meló van:A lila wn6 elérése..
Ps:Benji 1801es(3napja) lila wn értékkel ezt én nem írtam volna be a helyedben:"..nem mentem elõre hanem a kezdõnél ba**tam a bokrot 😄"
Miért nem azt írtad,h medként mentél..a replay meg elveszett<#alien2>#alien2>
Nemsokára kereslek.Szal miért vagy bannolva?Ne kerüld el a választ.<#alien2>#alien2>
Errõl az jut eszembe,h ha veszel 1 hónap prémet,akkor idõnként akkor is játszol ha már nincs kedved,mert hiszen ki van fizetve.<#alien2>#alien2>
Remélem ez tényleg nem csak mi magyar ferde gondolkodásunk,hanem más nemzet is ilyen hülye.Akinek nem inge...Velem már volt(akkor így írom),h csak a prém miatt mentem,amúgy nem sok kedvem volt már..
Sõt,most a Wt auf E100 td-el is így voltam.Már nem volt kedvem menni a 9es td-vel,de napi 30k xp"elõ volt írva".Most 1 hete megvan,azóta nem kapkodok a wot-al,az sem fáj,h a prémnapok peregnek..Ez már nem szórakozás volt,hanem"meló".<#alien2>#alien2>
Már csak 1 meló van:A lila wn6 elérése..
Ps:Benji 1801es(3napja) lila wn értékkel ezt én nem írtam volna be a helyedben:"..nem mentem elõre hanem a kezdõnél ba**tam a bokrot 😄"
Miért nem azt írtad,h medként mentél..a replay meg elveszett<#alien2>#alien2>
Nemsokára kereslek.Szal miért vagy bannolva?Ne kerüld el a választ.<#alien2>#alien2>
Hi.Pont azért írtam,h semmi nem jó<#alien2>#alien2>
Ilyen kis vinnyogós nemzet vagyunk.Jó ez a nyerj 1 csatát és 1 nap prém,de tuti lesz,akinek az lesz a baj,h jönnek a siemkák,szobanövények,vérpirosak stb 😊
Az fix decemberre nem kell prémet vennie senkinek,csak 1 kis türelem kell az 50k sebzéshez..Fix,h a konkurencia kijövetele miatt van.
Ilyen kis vinnyogós nemzet vagyunk.Jó ez a nyerj 1 csatát és 1 nap prém,de tuti lesz,akinek az lesz a baj,h jönnek a siemkák,szobanövények,vérpirosak stb 😊
Az fix decemberre nem kell prémet vennie senkinek,csak 1 kis türelem kell az 50k sebzéshez..Fix,h a konkurencia kijövetele miatt van.
4 túlélt csata kellene a 250k-hoz és a világért sem sikerül....
áááááááááááááááááá
áááááááááááááááááá
Üzletileg gondolkodva pedig épp ez a logikus, gondolj bele:
1 nap prém 1 gyõzelemért: ritkán adják, de ilyenkor az egyébként nonprém userek is megérezhetik az ígéret földjének szelét, sok xp, sok kredit, még szép hogy sokan ráharapnak, és elõfizetnek.
1 nap prém 50k xp/sebzésért: egész hónapban csinálhatod. SOKAT kell játszani hozzá, és ez a kulcsszó; szögezzen csak a WoT elé, hisz ez az egész biznisz lényege. És az xp-s verziónál még ott a plusz kényszer is, hogy ha már egy napnyit megcsináltál, akkor másnap is muszáj, mivel a prémmel ugye több xp jön, könnyebben össze lehet szedni a következõ napit. Mint a narkó.
Nem hülyék ezek😉
1 nap prém 1 gyõzelemért: ritkán adják, de ilyenkor az egyébként nonprém userek is megérezhetik az ígéret földjének szelét, sok xp, sok kredit, még szép hogy sokan ráharapnak, és elõfizetnek.
1 nap prém 50k xp/sebzésért: egész hónapban csinálhatod. SOKAT kell játszani hozzá, és ez a kulcsszó; szögezzen csak a WoT elé, hisz ez az egész biznisz lényege. És az xp-s verziónál még ott a plusz kényszer is, hogy ha már egy napnyit megcsináltál, akkor másnap is muszáj, mivel a prémmel ugye több xp jön, könnyebben össze lehet szedni a következõ napit. Mint a narkó.
Nem hülyék ezek😉
Fv304 tulajdonos van? ( akik régebben játszottak vele, esetleg meg tartották õket fun tanknak )
Egyébként a Wg-nél mindig ilyen szélsõséges marhaságok vannak,van amikor 1 nap prémiumért 50.000Xp-t kell csinálni,van amikor 1 gyõztes csatát, egyszer megtalálhatnák a köztes utat, Az 50.000Dmg-is csak azoknak jó,akiknek van nagyobb tankjuk.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Remélem nem, mert akkor nagyon pipa lennék, h vártam félévet az e50m-re+t30-ra. Elvileg ma ki kellene tenniük, ha lesz, de a hétvégi special oldalán legalul nincs ott, míg a dec missions ott van. Kíváncsi leszek, h ez csak vmi hiba, van tényleg vége. Mondjuk az lenne a logikus, ha már elkezdték, akkor végig is csinálnák sorra véve minden ágat. Dehát a logika+WG...
Azt amúgy láttátok, h az Obj 430 260k xp lesz? Most már biztos, h passzolom az ágat. Egy hátsó és nem teljesen körbeforgatható tornyos meddel én nem fogok ennyit "kínlódni". Ha jól emlékszem egyik T10 med sem kerül ennyi xp-be. Vicces, h csak úgy szó nélkül emelik a T10 kifejlesztéséhez kellõ xp mennyiségeket. STB -1-rõl van vmi infó, h mennyi xp-be fog fájni T9-bõl?
Azt amúgy láttátok, h az Obj 430 260k xp lesz? Most már biztos, h passzolom az ágat. Egy hátsó és nem teljesen körbeforgatható tornyos meddel én nem fogok ennyit "kínlódni". Ha jól emlékszem egyik T10 med sem kerül ennyi xp-be. Vicces, h csak úgy szó nélkül emelik a T10 kifejlesztéséhez kellõ xp mennyiségeket. STB -1-rõl van vmi infó, h mennyi xp-be fog fájni T9-bõl?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
na errõl beszélek: 5 perc alatt elhullott a csapat mégis van dmg mert nem mentem elõre hanem a kezdõnél ba**tam a bokrot 😄
NFL??? sör??? 😄 hát, fogjuk rá, hogy jó volt
csak a végére nem nagyon emlékszem 😄 meg megégettem magam pizzasütés közben xddd
NFL??? sör??? 😄 hát, fogjuk rá, hogy jó volt
csak a végére nem nagyon emlékszem 😄 meg megégettem magam pizzasütés közben xddd
Azért mi magyarok ritka tehetséggel találjuk meg mindennek az árnyoldalát <#hehe>#hehe>
Mindjárt meg lesz magyarázva, hogy az ajándék prém is rossz dolog.
Mindjárt meg lesz magyarázva, hogy az ajándék prém is rossz dolog.
hali
szerintetek véget ért a top of the tree?
nagyon sajnálnám
szerintetek véget ért a top of the tree?
nagyon sajnálnám
Ami a lényeg 50k xp vagy 50k dmg messze nem ua.Az 1ik "1 nap" a másik max 2 óra...
Itt a baj sztem ott van,h ezzel a sok kis majom is be lesz vonzva(semmi nem jó tudom<#alien2>#alien2> )
Mint ahogy a nyerj 1 csatát és 1 nap prém akció is ue,és ha már van 1 nap prém akkor még játszik 1"kicsit",mert van prémje.
Szintén nem jó ez se,vegyék el azonnal<#alien2>#alien2>
Itt a baj sztem ott van,h ezzel a sok kis majom is be lesz vonzva(semmi nem jó tudom<#alien2>#alien2> )
Mint ahogy a nyerj 1 csatát és 1 nap prém akció is ue,és ha már van 1 nap prém akkor még játszik 1"kicsit",mert van prémje.
Szintén nem jó ez se,vegyék el azonnal<#alien2>#alien2>
Na látom kapod az ívet,de értem ám mire gondolsz,meg õk is.
Sztem is meglehet ha e szerint mész:
"ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lõsz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni."
Am az érdekel,h mit csináltál és meddig van c6 ban(már megint)<#alien2>#alien2>
Kb 1 óra és rádírok...Fasza volt az NFL?+ a söröcske? 😊
Sztem is meglehet ha e szerint mész:
"ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lõsz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni."
Am az érdekel,h mit csináltál és meddig van c6 ban(már megint)<#alien2>#alien2>
Kb 1 óra és rádírok...Fasza volt az NFL?+ a söröcske? 😊
AT15. Indul a csata . Fingom nincs mit csinaljak es merre menjek vele. Ellen fel t9-10. Na jo induljunk el majd lesz valami. Aha! Ellenfelfel a lathataron ! Cél... Tûûûz!!!
Putty. 190 sebzes.
Valasz.
Bummmmdurrrecsgesropogas.
-1233 hp.
Anyàd...
En jovok!!!
Putty . Lepattant...
Dirrcsitcsatbimbummmm
go garage...
Putty. 190 sebzes.
Valasz.
Bummmmdurrrecsgesropogas.
-1233 hp.
Anyàd...
En jovok!!!
Putty . Lepattant...
Dirrcsitcsatbimbummmm
go garage...
Nekem általában jól muzsikál a BL-10, persze van lepattanó meg mellé megy
de általában 500 méterrõl is pont középre megy 😄
persze én cheater zoom módot használok
de általában 500 méterrõl is pont középre megy 😄
persze én cheater zoom módot használok
bendzsi hozta a kempelést.
Amúgy a lövések eloszlása független a kemp vs haladunk a csatával-tól. Meg azt se felejtsük el, hogy azzal a töltési idõvel meg fordulékonysággal nem igazán elsõvonalbeli TD az ISU.
A BL-10 meg kb annyira hisztiskurva mint az 50 100.
Ha jó napja van ûberbrutálcsíteropé ha meg nem akkor a tépemahajam.
Amúgy a lövések eloszlása független a kemp vs haladunk a csatával-tól. Meg azt se felejtsük el, hogy azzal a töltési idõvel meg fordulékonysággal nem igazán elsõvonalbeli TD az ISU.
A BL-10 meg kb annyira hisztiskurva mint az 50 100.
Ha jó napja van ûberbrutálcsíteropé ha meg nem akkor a tépemahajam.
attól függ milyen tierrel pakol össze az a csodás mm...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ja.
Mostanában én is az ISU-t tolom.
Bekempelek valahova.
1. shot: 660
2. shot: lánc a keresztben álló T-44-re
3. shot: érkezik lowbob a maga 300 hp-s tankjával 1 kill
4. shot: legyen egy 800-as
5. shot: pattansz valami papírról
Kb így néz ki nem egy kör naponta és akkor még olyanról beszéltünk amikor van spot nem mögötted állnak a light-ok mert védik az arty-t
Mostanában én is az ISU-t tolom.
Bekempelek valahova.
1. shot: 660
2. shot: lánc a keresztben álló T-44-re
3. shot: érkezik lowbob a maga 300 hp-s tankjával 1 kill
4. shot: legyen egy 800-as
5. shot: pattansz valami papírról
Kb így néz ki nem egy kör naponta és akkor még olyanról beszéltünk amikor van spot nem mögötted állnak a light-ok mert védik az arty-t
De akkor nem is 4perc 57másodperc lesz egy csata átlagban, ha bekempelsz hátul...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nem túlzok 😊
azok csak átlagsebzések, sima csatában nem a sebzésre mész hanem a W-re
ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lõsz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni.... hidd el nem lehetetlen 😊
azok csak átlagsebzések, sima csatában nem a sebzésre mész hanem a W-re
ISU, fasza camo-jával ha bekempelsz hátra és csak a spot-ot várod és lõsz mondjuk 5-öt akkor már 4k környékén vagy és totál le kell szarni hogy most úúú bejönnek a jobb oldalt, neked ott kell lenni ahol a spot van és csak sebezni.... hidd el nem lehetetlen 😊
Csak azért is: szép volt!😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bendzsi ne túlozz
Az ISU-d tud 2k-t átlagban a RHM meg 2,4k-t
Na csa ezt, hétvégén hozni igen nagy mûvészet lenne nemhogy a 4,5k-t.
Az ISU-d tud 2k-t átlagban a RHM meg 2,4k-t
Na csa ezt, hétvégén hozni igen nagy mûvészet lenne nemhogy a 4,5k-t.
Szerintem itt nem fogsz sok vállveregetést kapni 😛.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
<#merges2>#merges2>
Egyébként J1mbo's Crosshair mod kell neked.
Egyébként J1mbo's Crosshair mod kell neked.
Hali.Egy olyan kérdésem lenne,hogy van az önjáró lövegeknek olyan módja ,ami mutatja,hogy "mûhold,, felvételnél mennyi a célzó határ amig öszze nem omlik és kezdõdik a szükülés elõrõl?
Mai perverzió:
Victory!
Battle: Mines 2013.11.30. 11:03:03
Vehicle: G.W. E 100
Experience received: 2 846 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 120 220
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
http://wotreplays.com/site/454970#mines-dani27-gw_typ_e
Victory!
Battle: Mines 2013.11.30. 11:03:03
Vehicle: G.W. E 100
Experience received: 2 846 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 120 220
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
http://wotreplays.com/site/454970#mines-dani27-gw_typ_e