World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis randomban jó
Ferdi-vel 64% a WR-em Hellcat-el 58% 😄
Ferdi-t stockon szidtam mint a szart... Hellcat nem rémlik
MÁS:
EZT MAGYARÁZZA EL NEKEM VALAKI??!?!?!?!?
http://data.hu/get/7176363/20131130_2309_uk-GB75_AT7_11_murovanka.wotreplay
AT-7 replay, döntetlen lett... utolsó 3 perc a lényeg!?!?!?
ezt hogy hozta össze az enemy??? Miért nem lõtt ki az E-75 meg IS-8???
ez egy örök rejtély marad nekem!!!! <#help>#help>
Pl. az egész kínai ágat úgy leszaroztad, hogy sosem próbáltad õket. Nekem majd' mind bejött.
Aztán volt még pár td(pl Ferdi), amit csípõbõl fosoztál, holott a legjobbak a kategóriában(ha jól emlékszem Hellcatre is mondtál valami furát, ehh).
Viszont nem érdekelt, hiába szidtad, gyûlölted õket, nem tudsz velük játszani és kész.
Én meg a T32-vel nem tudok.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
azért ilyet mondani hogy T32 életképtelen t8-asok között durva 😄😄
nagyon sok map dimbes dombos.... ami fexik neki
Hányszor mondhattam volna ellent arra, ami tankot te itt leszaroztál, mégsem tettem, mert azt gondoltam, neked nem jön be és kész. Olyan tankokra mondtad azt fröcsöve, hogy "szar", amit ki kellett röhögnöm.
Maradjunk annyiban, hogy ami neked szar, az nekem jó. Ami nekem "kevésbé jó", az neked jó.
Ha véletlen mégsem T10-be, hanem T8-ba tesz, akkor meg az ilyen meccsek 50%-a a következõk miatt bukó:
1. Az ellen erõsebb, telikúr medekkel, megölnek.
2. Az ellen erõsebb/gyengébb, telikúr artykkal, megölnek.
3. Az ellen tök mindegy milyen, kisokka megörül a T8-nak, berongyol és megölik.
4. Jól játszom, aztán megölnek valami gagyi lag miatt. Vagy egyszerûen balfasz vagyok.
Szóval ez nem az én tankom, mint mondottam.
Te mondtad!! Nem én! 😄
szerintem tier 10 ellen az egyik legjobb hvy tank, mondom ezt én úgy hogy nem vagyok gold ammos gyökér!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy meg marad a flankelés, elég mozgékony hozzá. És a facehug.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nagyon speciálisan kell használni, (ezt aláírom) amit nagyon sokan nem tudnak
2100 vele az átlagsebzésem gold ammo nélkül ofc
Oké, erõs torony. Oké, gold ammo.
Nem oké, szar test. Nem oké, szar gold ammo T10 ellen.
Nem értem mégis mi a retket kellene csinálnom vele <#hehe>#hehe>
Ezen az ágon eddig kurvajó tankok voltak, majd' az összessel 55-60%-os winrate-em van. De ez...EZ...Ez egyszerûen nem az én tankom.
És komolyan, sokszor azt érzem, hogy T8 ellen is életképtelen. Nem vágom egyesek miért szeretik, de biztos van értelme. Városban halott ügy.
@yossarianHUN: KT-vel sokkal jobban éreztem/érzem magam T10-ben, mint ezzel, de lehet neked másképp lesz. Próbálgasd, hátha jobban bejön. Nekem még a 110 is jobban tetszett, mint a T32 és ez sok mindent elmond a részemrõl(!).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A lila az már zsigerbõl tudja azt amit mi csak utólag: randomban nem számíthatsz csak magadra, egyedül nem tudsz feltartani 5 tankot és csak feleslegesen döglesz meg, tudni kell visszavonulni stb stb.
Nem fog beblokkolni meg lökdösni célzás közben mint a piros, de biztos hogy ahogy ÉN fel és kihasználom a pirosakat (tolakszik a piros kv1s-félreállok, menj csak elõre barátom, jó lesz afüstölgõ hullád fedezéknek), ugyanúgy a lila kihasznál engem ha éppen úgy adódik a szitu. Nem rosszindulatból vagy ilyesmi, egyszerûen sokkal hidegebben számít mint én. És sztem pont ettõl lila azaz hatékonyabb a csatában, nem a goldtól.
Mesterlövész, meg acélfal lett.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A valóban kiváló elõdjéhez, a T29-hez képest ez a tank egy csulában megforgatott kiszart takony. Némi túlzással, de mindenféle túlzások nélkül.
A torony pokolkemény, semmi nem lövi át, a testet meg kb. minden. A top csúzlit megörököljük a T29-rõl, úgyhogy ami T7-ben fun volt, az T8-ban(sõt, ahogy nézem T9-ben is, ala M103...) egyenlõ a cry-al. Ha ez nem lenne elég dombos/hasfedezõs pályára NEM TESZ az MM és van olyan kedves, hogy folyamatosan 10-es tankokkal állok szemben, akik röhögve röhögik ki a goldomat.
Mindezek ellenére NEM mondom komolyan, hogy szar lenne ez a tank, mert kurvajó lenne. De ez, hogy az a felépítmény semmit az ég világon nem pattint,az durva. Ennél a T29 ezerszer többet csúsztatott, már ebben is jobb volt.
Ráadáskén mentem vele az elõbb egy kört és egy idiótábbik fajta M103-al kerültem össze. Tök véletlen hulldownban voltam, õ meg a hasát(!!!!) mutatta. Csak kettõt lõttem a csak hasát takaró(!!!!) célkereszttel és semmi nem történt. Nem mondott semmit a lövész, mintha nem is lett volna sebzés, holott ott volt az a szar, elõtte még a tornyát is pörköltem oldalról.
Kapja be a faszom a rohadt lag, ritkán lenne jó csatám ezzel a tankkal, erre ezt is elbassza.
olyan kellett volna ahol van napi 😄
sztem olyan 20%-os vagyok ma XDDDD 😞
ezt a szopást!!! dél óta nyomom és nincs meg a napi misszió XDDD
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
planetwot nem jó%%%%
Hogy is van ez a goldammo miatt Maus szar lett dolog? 1. köröm vele.

A legújabb mumusom meg az amcsi T10-es TD és a heavy, aminek a kupoláját eddig bármikor keresztülfingottam, most meg alig. Ezeken tekertek volna, amirõl nem tudok? Még oldalról se tudom zúzni, hamarább lõttem át a felépítmény oldalát, mint a kupolát, mi a fuck. Eddig is tudtam, hogy durva a kupola, de nem ennyire tántalán.
Ha rosszat írsz,akkor:Fu érezd magad..
Ha nem szívesen meghallgatlak,max tisztelettel:Sajnos ma nem vok jó kedvû ezért lehet nem értelemezek jól.
Szal mi a helyzet?idézlek:"Kezdem kényelmetlenül érezni magam "Ez nála valami wot,wg faszsság lesz,szal rágjuk át magunkat..
T5 csatában kicsi hetzerrel hét kill.Egy 85 HPs su85 marad az ellennél a bázisunk közelében.Na mondom,ez nagyon finom.Erre látom hogy nincs több lõszerem. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Rohanok foglalni de õ elõbb beáll és nyernek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
Ja,a végére maradt a 2 gold ammom és az egyik pattant a 70 HP-s matilda oldaláról úgy 20 méterrõl !!!! Ha nincs goldom,simán nyerünk....