World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T32-vel only random 😊 és sztem zsíros tank!
legalábbis randomban jó
Nekem 12k meccsen a T-50-2-es(most MT-25) felderítõvel volt 2550 Xp-m. Az volt eddig a csúcs, 2000Xp fölött is csak 4-5 meccs volt más tankokkal.
Hát én nem tudom hol nyomod te, lehet században, de ezek mind halott ügyek. Egyedül a kilõtt tank, ami esélyes, a többi sztornó. 2 tierrel feljebb simán bekerülnek, vagy kilõnek a picsába.

Ez a meccs is amirõl a kép van: Karelián voltunk, megvártam még a két oldalon összecsapnak a nagyok, átrobogtam középen és kiheréltem mindenkit az ellen bázisán, igaz volt segítségem mert távolról lövöldöztek a társak.<#violent>
True, a 30 mm-es nagyon adja<#eljen>
Egy kis szösszenet Luchs-al. Vaddisznó ez a kis tank, imádom, hogy újra megvettem. 😊

városban kilõtt tank mögé bebújni, vagy üreges házba, vagy himmelsdorf hegy vagy side-scrap 😊
Ferdi-vel 64% a WR-em Hellcat-el 58% 😄
Ferdi-t stockon szidtam mint a szart... Hellcat nem rémlik

MÁS:
EZT MAGYARÁZZA EL NEKEM VALAKI??!?!?!?!?
http://data.hu/get/7176363/20131130_2309_uk-GB75_AT7_11_murovanka.wotreplay
AT-7 replay, döntetlen lett... utolsó 3 perc a lényeg!?!?!?
ezt hogy hozta össze az enemy??? Miért nem lõtt ki az E-75 meg IS-8???
ez egy örök rejtély marad nekem!!!! <#help>
Nagyon sok map...Pl. a városiak? Azok tényleg "fexenek" neki. T10 ellen fõleg. És folyamatosan olyanokban szopok vele. Specifikus tank, ami nem jó mindenhová, nem szeretem az ilyet és kész, na ettõl életképtelen. Például KT kenterbe veri ilyen szempontból, meg a csúzli sem mindegy.

Pl. az egész kínai ágat úgy leszaroztad, hogy sosem próbáltad õket. Nekem majd' mind bejött.
Aztán volt még pár td(pl Ferdi), amit csípõbõl fosoztál, holott a legjobbak a kategóriában(ha jól emlékszem Hellcatre is mondtál valami furát, ehh).
Viszont nem érdekelt, hiába szidtad, gyûlölted õket, nem tudsz velük játszani és kész.
Én meg a T32-vel nem tudok.

Count Adyn
A nap vicce hogy a max xp-met a 10k+ csata alatt a Comet-el csinaltam: 2727 wtf😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pl?
azért ilyet mondani hogy T32 életképtelen t8-asok között durva 😄😄
nagyon sok map dimbes dombos.... ami fexik neki
Hát öregem, ha neked ebbõl az a szó jön le, hogy "szar", akkor lelked rajta.
Hányszor mondhattam volna ellent arra, ami tankot te itt leszaroztál, mégsem tettem, mert azt gondoltam, neked nem jön be és kész. Olyan tankokra mondtad azt fröcsöve, hogy "szar", amit ki kellett röhögnöm.
Maradjunk annyiban, hogy ami neked szar, az nekem jó. Ami nekem "kevésbé jó", az neked jó.

Volt már vele Ensk-en TopGun-om is, szóval van értelme a sidecrap-nek, de annyira ritka az ilyen meccs, hogy röhej. Komolyan mindig T10-be tesz, egyszerûen fingom nincs mit csináljak ott.
Ha véletlen mégsem T10-be, hanem T8-ba tesz, akkor meg az ilyen meccsek 50%-a a következõk miatt bukó:
1. Az ellen erõsebb, telikúr medekkel, megölnek.
2. Az ellen erõsebb/gyengébb, telikúr artykkal, megölnek.
3. Az ellen tök mindegy milyen, kisokka megörül a T8-nak, berongyol és megölik.
4. Jól játszom, aztán megölnek valami gagyi lag miatt. Vagy egyszerûen balfasz vagyok.

Szóval ez nem az én tankom, mint mondottam.

"És komolyan, sokszor azt érzem, hogy T8 ellen is életképtelen"
Te mondtad!! Nem én! 😄
szerintem tier 10 ellen az egyik legjobb hvy tank, mondom ezt én úgy hogy nem vagyok gold ammos gyökér!!!!
Ha szerinted én azt állítottam, hogy a T32 egy szar, akkor most írtad alá a szegénységi bizonyítványodat. Errõl nem tudok mást mondani, neked bejön, nekem nem. Hulldown tank, én nem tudom használni rendesen, T10 ellen meg kétlem, hogy összekaparnál még golddal is 2100 sebzést. Szóval vagy régen csináltad ezt az átlagot, vagy nem randomban.

Count Adyn
Hát igy stockon kevés szarabb tankot láttam 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maala
Nem halott ügy városban sem. Nagyon széles a lánca, így ha kisidescrapelsz vele, azt lövik el. Felrakják a legények (mert ugye repair skill már 80-100%-os, ha csak 60k kell m103ig), kimész, és lõsz. Persze nem e-100, is7 ellen, mert azokat nem lövöd át szembõl.

Amúgy meg marad a flankelés, elég mozgékony hozzá. És a facehug.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ha szerinted a T32 szar akkor most állítottad ki a saját szegénységi bizonyítványodat 😄
nagyon speciálisan kell használni, (ezt aláírom) amit nagyon sokan nem tudnak
2100 vele az átlagsebzésem gold ammo nélkül ofc
Menj el vele kapálni, ha már jó a gun depression-je😄
Most nézem, ezen az ágon van a másik szerelmem, az M3Lee. Úgyhogy az "Ezen az ágon eddig kurvajó tankok voltak" mondatrészem itt értelmét vesztette, de a többivel tényleg nem volt bajom, sõt.

Minden full rajta, még 60K xp kell M103-hoz. De így egyszerûen nem lehet, hogy állandóan T10-be rak.
Oké, erõs torony. Oké, gold ammo.
Nem oké, szar test. Nem oké, szar gold ammo T10 ellen.

Nem értem mégis mi a retket kellene csinálnom vele <#hehe>
Ezen az ágon eddig kurvajó tankok voltak, majd' az összessel 55-60%-os winrate-em van. De ez...EZ...Ez egyszerûen nem az én tankom.
És komolyan, sokszor azt érzem, hogy T8 ellen is életképtelen. Nem vágom egyesek miért szeretik, de biztos van értelme. Városban halott ügy.

@yossarianHUN: KT-vel sokkal jobban éreztem/érzem magam T10-ben, mint ezzel, de lehet neked másképp lesz. Próbálgasd, hátha jobban bejön. Nekem még a 110 is jobban tetszett, mint a T32 és ez sok mindent elmond a részemrõl(!).

popey8
Ma nagyon ügyesek voltak a srácok. Sajnos én nem voltam benne abban a csapatban. Itt is grat nektek<#eljen>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

pfff mekkora noobok vagytok 😄 az a tank sima AP-vel is király
Én egy idõ után rászoktam vele a fullgoldra, de még úgy is csapnivaló volt. 2 napja sikerült befejezni vele a grindet.

Maala
Van már rajta nagytorony?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Count Adyn
Én meg megvettem ma a T69-et. omfg ez mi kegyetlen szopás😄

Maala
Noob powerleveler.

Én is most álltam neki, de én egyelõre még a láncért kínlódok, hogy egyáltalán a T29 csúzliját rátehessem. Mondanom sem kell, a 170-es átütésû ágyúval minden csata egy diadalmenet, fõleg hogy mint mondtad, jó gyakran teszi T10-be, már-már KT életérzés. Mindenesetre optimista vagyok, annyira nem futok vele katasztrofális köröket (mondjuk a jótól nagyon messze vannak), lehet ez még egész kellemes is kifullozva. A test papírságát meg megszoktam a T29-en, azt is áthugyozta minden ami szembejött.
A t29 után tényleg szar, de a 103 megint fasza. Fõleg a top lövegével.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Amikor velem vannak, a lilákon én legalább annyira rajtatartom a szemem mint a pirosakon. Mert a lila hideg fejjel számít, õ türelmesebb és megvárja amíg ÉN kigurulok és felfogom az elsõ lövést, vagy nem megy ki olyankor amikor még nem biztos abban hogy nincs ott egy-két ellenfél akit még nem látott, ha veszett a szitu lehet hogy hamarabb visszavonul és otthagy hogy túléljen nem tart ki mellettem.
A lila az már zsigerbõl tudja azt amit mi csak utólag: randomban nem számíthatsz csak magadra, egyedül nem tudsz feltartani 5 tankot és csak feleslegesen döglesz meg, tudni kell visszavonulni stb stb.

Nem fog beblokkolni meg lökdösni célzás közben mint a piros, de biztos hogy ahogy ÉN fel és kihasználom a pirosakat (tolakszik a piros kv1s-félreállok, menj csak elõre barátom, jó lesz afüstölgõ hullád fedezéknek), ugyanúgy a lila kihasznál engem ha éppen úgy adódik a szitu. Nem rosszindulatból vagy ilyesmi, egyszerûen sokkal hidegebben számít mint én. És sztem pont ettõl lila azaz hatékonyabb a csatában, nem a goldtól.

Azt az elõzõ tulaj megcsinálta.
Mesterlövész, meg acélfal lett.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Emelnék némi szót imádott tankomról, a T32-es jármûrõl.
A valóban kiváló elõdjéhez, a T29-hez képest ez a tank egy csulában megforgatott kiszart takony. Némi túlzással, de mindenféle túlzások nélkül.

A torony pokolkemény, semmi nem lövi át, a testet meg kb. minden. A top csúzlit megörököljük a T29-rõl, úgyhogy ami T7-ben fun volt, az T8-ban(sõt, ahogy nézem T9-ben is, ala M103...) egyenlõ a cry-al. Ha ez nem lenne elég dombos/hasfedezõs pályára NEM TESZ az MM és van olyan kedves, hogy folyamatosan 10-es tankokkal állok szemben, akik röhögve röhögik ki a goldomat.

Mindezek ellenére NEM mondom komolyan, hogy szar lenne ez a tank, mert kurvajó lenne. De ez, hogy az a felépítmény semmit az ég világon nem pattint,az durva. Ennél a T29 ezerszer többet csúsztatott, már ebben is jobb volt.

Ráadáskén mentem vele az elõbb egy kört és egy idiótábbik fajta M103-al kerültem össze. Tök véletlen hulldownban voltam, õ meg a hasát(!!!!) mutatta. Csak kettõt lõttem a csak hasát takaró(!!!!) célkereszttel és semmi nem történt. Nem mondott semmit a lövész, mintha nem is lett volna sebzés, holott ott volt az a szar, elõtte még a tornyát is pörköltem oldalról.

Kapja be a faszom a rohadt lag, ritkán lenne jó csatám ezzel a tankkal, erre ezt is elbassza.

Hehe érdekes egy dolog ez a t34/85-type58 torony. Mondhatni igazi legális csalás😄 Olyanokat nyel el/pattint hogy az hihetetlen, mindig ámulatba ejtxD
Count Adyn
Ugye nem egy E3 at akartál kupolán lõni?😄

nem jó 😞
olyan kellett volna ahol van napi 😄
sztem olyan 20%-os vagyok ma XDDDD 😞
ezt a szopást!!! dél óta nyomom és nincs meg a napi misszió XDDD
Maala
Tankász is? 😄

Szép!
Maala
wotlabs.net/eu, de ott csak utolsó 24 óra van, nem elõzõ napi full. 😊

van de nem mutatom meg, mert tudom, hogy csak rinyálnál. <#mf2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nincs olyan oldal ahol meglehet nézni a mai napi meg az elözzõ napi WR-t?
planetwot nem jó%%%%
Srácok!
Hogy is van ez a goldammo miatt Maus szar lett dolog? 1. köröm vele.

Valaki nyugtasson már meg, mert egyre inkább úgy érzem, hogy a városi környezetnek van bokorhatása. Már nem elõször tapasztalom mostanság, hogy szájbakúr egy TD kb. 100 méterrõl és egyszerûen nem VILLAN FEL, ha a városban vagyunk. Ez csak azért zavaró, mert okádékul ellentmond mindennek, ami a normális élettel összeegyeztethetõ.

A legújabb mumusom meg az amcsi T10-es TD és a heavy, aminek a kupoláját eddig bármikor keresztülfingottam, most meg alig. Ezeken tekertek volna, amirõl nem tudok? Még oldalról se tudom zúzni, hamarább lõttem át a felépítmény oldalát, mint a kupolát, mi a fuck. Eddig is tudtam, hogy durva a kupola, de nem ennyire tántalán.

Maala
Tuti nem te szeded be foxy gyógyszereit mostanság? 😄

Count Adyn
Látod, de akkor már eléggé mindegy😄

ÕÕÕÕÕÕ,szívesen beszélgetek,miért vagy te kényelmetlen?
Ha rosszat írsz,akkor:Fu érezd magad..

Ha nem szívesen meghallgatlak,max tisztelettel:Sajnos ma nem vok jó kedvû ezért lehet nem értelemezek jól.
Szal mi a helyzet?idézlek:"Kezdem kényelmetlenül érezni magam "Ez nála valami wot,wg faszsság lesz,szal rágjuk át magunkat..

Tudja a bran, te írtad <#nevetes1> Gondoltam valaki, vagy te majd elmondja/mondod.

GabeE3e
Bebaxna,ha ilyen bugos lenne.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hi.Mi a ps?

Hali.Egy kérdés.Ha az önjáró löveggel megveszem a hatodik érzéket ,és épp "mûhold,, felvételben vagyok,akkor nem látom ha kigyullad a kõrte,mikor észrevesznek?Mert alapnézetbõl láttam.
Hmmmm...érdekes,itt az AT2-t kilõttnek mutatja,a másik képen meg még él.érdekes..

Na ez a méreg,nem a cián !!!!

T5 csatában kicsi hetzerrel hét kill.Egy 85 HPs su85 marad az ellennél a bázisunk közelében.Na mondom,ez nagyon finom.Erre látom hogy nincs több lõszerem. <#falbav><#falbav>
Rohanok foglalni de õ elõbb beáll és nyernek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
Ja,a végére maradt a 2 gold ammom és az egyik pattant a 70 HP-s matilda oldaláról úgy 20 méterrõl !!!! Ha nincs goldom,simán nyerünk....