World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oddball fene a pofádat 😄 összefutunk randomban azt még rám sem köszönsz 😄
Master91
Minden elismerèsem, õszintèn!

Inkabb kerlek NE adj ki semmilyen szemelyes dolgot az interneten. foleg nyilt forumba. szamtalan modon vissza elnek a patkanyok ezekkel az adatokkal,hidd el. Jo tanacs,es kerlek fogadd meg.
Maala
Pedig mikor megláttam a neved mellett a 3 felkiáltójelet, már reménykedtem, hogy valami fun volt ma itt... 😄

Amúgy szerintem az újabb tankokon elég élethû lett a felfüggesztés mozgása. Nekem T71et vizslatva tûnt fel elõször. Gondolom a többi régebbi is megkapja majd a "nagy házalakításnál".

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bocsi rosszul tettem be.
Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelõszülõ a feleségem. Ezalatt az ídõ alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan fõzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok õszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki õszinte lesz. Én nagyon szeretném.
Imádom ezt a topikot és az itt lévõ fannokat.
Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelõszülõ a feleségem. Ezalatt az ídõ alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan fõzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok õszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki õszinte lesz. Én nagyon szeretném.
Imádom ezt a topikot és az itt lévõ fannokat.
fejér m. iváncsa
de benne is van az adatlapomban 😄
Master91
interneten az ilyen dolgokat nem tanacsos nyikvanossagra hozni 😊 inkabb toroltesdd es privibe beszeljetek meg h ki hol lakik 😄
Te hol is lakol?
joe662
Te egy igazi szellemi fogyatékos lehetsz.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

jó messze vagy 😞
Gyere el szívesen megkínállak úgy egy litert megiszunk ketten, de kizárólagosan magyar szokás szerint. Egy sör három feles, vagy talán négy és három sörig nem állunk meg.
Különben Berzék Petõfi u. 80. Bõcstõl a sögyártól 5km. No ehhez mit szólsz?
<#love12>
ismered a mondást: alma nem esik messze a fájától...
csak kár h FÉRGES az alma 😄DD
Master91
Cifu mar engem is meg buntetett,tobbszor is (hrrrrr 😄)
ha o bunteto pontot oszt szerintem akkor 95% hogy jogosan csinalta!

lamira vadaszott mar...biztos meg tudna mondani miert,most nyakon vagta,ez van. kellenek is az ilyen rendorok
joe662
Tudod vannak emberek akiknek ez csak 1 JÁTÉK,nem ezzel kelnek és fekszenek,mint te.A család meg köszöni szépen jól vannak.Sót olyan eretnekséget is el szoktam követni,hogy a 7 éves fiamat is odaengedem wotozni.Ö is szeret goldot használni<#vigyor2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

hol is laksz???? <#zavart1>
Tudod ez érdekes felvetés. Az elsõ idõben bétában én is majd kiestem a székbõl úgy irányítottam, aki kívülrõl látott legszívesebben mentõt hívott volna, hogy biztos drogos vagyok. De a gyakorlás nagy úr, ma már a leg érdekesebb manõverek sem zökkentenek ki, érdekes és jó az egész, tanulni tanulni tanulni, ahogy ki is mondta....-- ja talán LENIN 😊
Teljesen igazad van.
<#taps><#taps><#taps>

Erre láttam egyszer azt írni, hogy a WoT olyan mint álmaid nõje, csak büdös a szája.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezzel mondjuk egyet értek( ide lõjjetek emiatt!) annyira végülis nem szar, mint a WOT a elsõ fázisban, csak repülõkkel, ennek minden hibájával/elõnyével. A legnagyobb baj ott is, a játékos állománnyal van. Akik a tankjukat nem tudják egy irányba navigálni,hogy a bánatba navigálnának egy repülõgépet? Egymásnak mennek, sok a kamikáze, van aki magától lezuhan, a vadászok pár méterrel föld felszín felett vacakolnak, hihetetlen látvány. De ez nem csoda, hát a WOt-s emberekbõl kiindulva .

Attól még hogy játszunk vele, azért hadd kritizáljuk. Most én nem tudom te melyik csoportba tartozol, de van olyan is, aki a játékot ért legenyhébb kritika után az illetõ torkának ugrik, a "miért játszol vele", "mit sírsz", és további örökzöld klasszikusokkal. Azt kéne megérteni, hogy a kritika jó dolog, mert soha nem a dicséret hozza meg a fejlõdést.
Persze most nem a folyamatos hisztizõkrõl beszélek, akik tényleg mindenáron igyekeznek lehúzni a játékot, miközben napi x órát töltenek elõtte, hanem azokról, akiknek értelmes negatív (és pozitív) észrevételeik vannak, amiket aztán készek értelmesen megvitatni.
Ez még nem is olyan durva. Van az sg-n olyan rész is, ahová csak egy adott hm...elmélet hívei írhatnak, aki mást ír, ledurrogják kapásból, ha ez nem tetszik neki, büntetést is kap...ha ez se tetszik, ki is vágják..mindegy, érdekes felfogás.

Egy másik fórumról nem innen , egyszer azért tiltottak ki többször! mert írtam valamit, amiben szerintem semmi nem volt, de mindegy, kitiltás, vissza reg, megkérdeztem hogy ezért tiltottatok ki és idéztem a bizonyos mondatokat, ? Erre megint kivágtak,merthogy megismételtem a ,,bûnömet" halmazati büntetés. Hát ez kész...<#taps><#hehe> Ezen én akkor kurva nagyot röhögtem

Van vazze, két hónapja fõztem 25 liter 52 fokos szilva húsvétig elviselem a WOT-ot, no ez a titok basszameg most rájöttem.
aha! felessel könnyû!!!! <#vigyor3>
Olyankor be kell írni hogy gold nOOb és nyugodt lelkiismerettel kilépni a játékból,annak biztos tudatában hogy az ellenfelet porig aláztad.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Bocsi, nem akartalak bántani, tudod, hogy tisztellek és tiszteletben tartom a te véleményed is mind mindenki másét.
Csak egy dolog nagyon feldühít. A WG most már minden játékát egyesek elmondják mindenféle szarnak és érdekes módon évek óta játszanak vele, nem kevés a 30-40K csata egy játékostól és szidják mint a bokrot a játékot, hogy milyen szar, a WG-t, hogy milyen kizsákmányolóak, hát nem tudnak következetesek lenni, ha nem tetszik valami otthagyom. Én bennem lehet a hiba mert már érett korba léptem és másképp gondolkodom, vagy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán próbálom megérteni ezeket a dolgokat és nem megy, és nem megy.
Vazze megiszok egy felest, bemegyek a JPZE-100-al 10 csatába amibõl 15-öt elbukok, de hidd el élvezni fogom.
Master91
kis 6os brit artymat és néha goldal lövik ki :3
Sunsetjoy
Nem is igaz, mert Master91 és Mester61 😄 A fiatalabb angolul nyomja 😛

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ezek szerint igen... részvétem a családodnak meg a barátaidnak meg mindenkinek aki ismer <#nevetes1>
ja és csak így tovább!!!
vigyazz az amx 12t-kkel, azok ellen is tölts be a goldot!!! <#taps>
Master91
Semmi vitatkozás / kötözködés, SEMMI kommentálásom nincs a játékhoz 😄

nem baszogatni be szólni akartam, semmi ilyesmi

szimplán játszogattam vele, és a hajamat téptem ( teir3ig jutottam, feladtam )

EZ miatt küldtem csak azt a képet, viccesnek szántam 😄

dehogy 😄 nem vitatkozok soha senkivel <#ticking><#vigyor2>
Nyomj rá a nevemre, és alul megtalálod a receptet. Úgy kezdõdik hogy "legyél a begyében egy modinak, és írd bele a szar kifejezést a topikjába..."

Mester91 vitatkozik Mester61el? Kezdenek itt összekuszálódni a szálak 😊

Igen ez a gyökereknek és nem csak a pilótáknak való, nem mindig figyelem, hogy fentrõl milyen sebességgel és hány G-vel megyek és szétesik e a gépem, aki mást akar menjen RB-re vagy FRB-re akinek ez megfelel szerintem tökéletes és mindenkinek egyformán mûködik, mi is a bajod ezzel, talán pilóta vagy, vagy tökéletesen értesz a repüléshez? Szerintem ez az egész nem errõl szól, de bocsi ez csak az én véleményem.
joe662
Valaki már attól is gyökér mert goldot használ?Nálad nagyon nagy gondok lehetnek.Azt sem értem miért minõsítesz egy közösséget a személyes problémád miatt.

Szerintem csak unja az ügyeletes fürdõskurvát.

Master91
tehát:
"de a WOWP egyre jobb lesz."

mé'? te vagy ez a gyökér? 😄
Master91
aaa mi fene van
Master91
"de a WOWP egyre jobb lesz."

joe662
Erre ment #275775

joe662
Látom 2 napja nem bírod megemészteni.A pszichiáterednek már elsírtad a bánatodat?Ha még nem sürgõsen tedd meg.

OFF

Frissítés: Red Inferno: 1945 könyvajánló.

ON

hogy lehet ilyen szép felkiáltó jeleket szerezni a nevem mellé? 😄
Igazad van ez WOT topik, de a WOWP topik egy nulla. Pedig 6-os tiertõl igen érdekes játszmák vannak, nyomtam bétában is és most is ajánlom próbáljátok ki. A WT rajongók ne figyeljenek, mert a kettõ teljesen különbözik egymástól, de a WOWP egyre jobb lesz.
Ja, hogy eleve trollkodni mentél. 😊

Egyébként meg R3ntont üldözte a franc. Természetes kiválasztódásnak hívják és nagy sikere volt régebben a bolygón.

Hányan repcsiznek?

Én a TANKOS topikban vagyok, és állandóan a repcsizéssel jönnek a népek 😊
Mert a repcsizést kipróbáltam ugyan, de T5nél feladtam mert nem tetszett (uncsi volt).

"R3ntont már elüldöztétek legyetek rá büszkék."

Basszus, a prófétából mártírt csináltunk... 😄

DarkHorSe
<#wilting><#wilting>

Swedish people are albino monkeys&#65279;