World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb kerlek NE adj ki semmilyen szemelyes dolgot az interneten. foleg nyilt forumba. szamtalan modon vissza elnek a patkanyok ezekkel az adatokkal,hidd el. Jo tanacs,es kerlek fogadd meg.
Amúgy szerintem az újabb tankokon elég élethû lett a felfüggesztés mozgása. Nekem T71et vizslatva tûnt fel elõször. Gondolom a többi régebbi is megkapja majd a "nagy házalakításnál".
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bocsi rosszul tettem be.
Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelõszülõ a feleségem. Ezalatt az ídõ alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan fõzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok õszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki õszinte lesz. Én nagyon szeretném.
Imádom ezt a topikot és az itt lévõ fannokat.
Imádom ezt a topikot és az itt lévõ fannokat.
de benne is van az adatlapomban 😄
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Különben Berzék Petõfi u. 80. Bõcstõl a sögyártól 5km. No ehhez mit szólsz?
csak kár h FÉRGES az alma 😄DD
ha o bunteto pontot oszt szerintem akkor 95% hogy jogosan csinalta!
lamira vadaszott mar...biztos meg tudna mondani miert,most nyakon vagta,ez van. kellenek is az ilyen rendorok
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Persze most nem a folyamatos hisztizõkrõl beszélek, akik tényleg mindenáron igyekeznek lehúzni a játékot, miközben napi x órát töltenek elõtte, hanem azokról, akiknek értelmes negatív (és pozitív) észrevételeik vannak, amiket aztán készek értelmesen megvitatni.
Egy másik fórumról nem innen , egyszer azért tiltottak ki többször! mert írtam valamit, amiben szerintem semmi nem volt, de mindegy, kitiltás, vissza reg, megkérdeztem hogy ezért tiltottatok ki és idéztem a bizonyos mondatokat, ? Erre megint kivágtak,merthogy megismételtem a ,,bûnömet" halmazati büntetés. Hát ez kész...<#taps>#taps><#hehe>#hehe> Ezen én akkor kurva nagyot röhögtem
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Csak egy dolog nagyon feldühít. A WG most már minden játékát egyesek elmondják mindenféle szarnak és érdekes módon évek óta játszanak vele, nem kevés a 30-40K csata egy játékostól és szidják mint a bokrot a játékot, hogy milyen szar, a WG-t, hogy milyen kizsákmányolóak, hát nem tudnak következetesek lenni, ha nem tetszik valami otthagyom. Én bennem lehet a hiba mert már érett korba léptem és másképp gondolkodom, vagy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán próbálom megérteni ezeket a dolgokat és nem megy, és nem megy.
Vazze megiszok egy felest, bemegyek a JPZE-100-al 10 csatába amibõl 15-öt elbukok, de hidd el élvezni fogom.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ja és csak így tovább!!!
vigyazz az amx 12t-kkel, azok ellen is tölts be a goldot!!! <#taps>#taps>
nem baszogatni be szólni akartam, semmi ilyesmi
szimplán játszogattam vele, és a hajamat téptem ( teir3ig jutottam, feladtam )
EZ miatt küldtem csak azt a képet, viccesnek szántam 😄
dehogy 😄 nem vitatkozok soha senkivel <#ticking>#ticking><#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként meg R3ntont üldözte a franc. Természetes kiválasztódásnak hívják és nagy sikere volt régebben a bolygón.
Mert a repcsizést kipróbáltam ugyan, de T5nél feladtam mert nem tetszett (uncsi volt).
Basszus, a prófétából mártírt csináltunk... 😄