World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cyka blyat
Ebben az esetben pedig, hol a bizonyíték? Az a baj, sehol az eredeti hozzászólás. Csak egy kép van róla. Az eredeti link kéne, ha van tessék betenni. És nem csak azért, mert kételkedem, meg mert lehet nem igaz, nem csak errõl van szó, jó lenne talán ismerni az egész fórum beszélgetést, kinek, kiknek válaszolta, mire, a bejegyzésre milyen válaszok érkeztek, mert ez így csak egy a környezetébõl kiragadott, nem bizonyítható kép egy hozzászólásról, ami vagy igaz, vagy nem.
Bármirõl van szó az életben, nézzétek meg, bizonyítható-e, és az egészet nézzétek, ne csak egy kiragadott mondatot! Ezzel hülyítenek a politikusok is, egy mondatot kiragadnak, és ti meg csámcsogtok rajta. Az egész beszélgetést, válaszokat, kérdéseket, mindent kéne látni, és akkor volna mirõl beszélni. Ha van ilyen tessék, megmutatni, és elismerem, hogy igen, igaz a dolog.
Érhetõ-e ez?
Lényegesen több ghost shell
Lényegesen többször lövök lepattanót ( olyan helyekrõl amit át is lehet fingani )
Lényegesen több a critical hit damage nélkül
Lényegesen több a láncolás
Lényegesen többször kapok modul találatot
Itt a LÉNYEGESEN azt jelenti, hogy 4-5x többször mint normálisan.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
cyka blyat
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hogy feljebb vagy lejjebb kerülsz a listán..? Erõsen kétlem...
Ennyivel nem lehet befolyásolni a teljesítményt, hogy egyik nap 67% másnap 23%...
ha elolvastad volna arrol beszel, hogy egy addot jatekszeriban, ha nagyon jol megy, elkezd egyre lejebb vagy ha szarul egyre feljebb rakni a sorban. azaz a cel h napi winrated 50%on legyen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ezt SerB vagy Storm is mondta 😊
(A fenti szarkazmusféleség volt😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tipikus összeesküvés elmélet amúgy. Mint amikor valami bolond volt miniszter ,,elismerte" hogy van ufó...és akkor leközölték a híroldalak, hogy ez hivatalos beismerés. Baromság.
Ja, valamit mondott valaki oroszul...amúgy csak kérdem, perfekt beszéled az oroszt? Vagy aki beszéli, olvassa már el, és fordítsa le a szóban forgó témát, ne csak egy kiragadott hozzászólást, az egész beszélgetést.
Mert ez, egyelõre, ha csak én nem értettem rosszul, ez esetben elnézést- nem arról van szó,hogy egy nap gyõzelem egy nagy vereség, direkt! csak azért, hogy 50%-ra hozzanak ki Téged.
És arról ismételten sikerült megfeledkezni, hogy akik tartósan 50% felett vannak, velük mégis mi van? Ezt soha nem tudjátok meg magyarázni, ez is tipikus, amit nem tudunk megmagyarázni, és felborítja az elméletünket, azt nem vesszük figyelembe!
De nem arról van szó, hogy lehetetlennek tartom a dolgot, lehet csalnak, csak majd akkor fogadom el, ha konkrétan meg lesz a bizonyíték, hogyan és miként csalnak, manipulálnak intézik el, hogy te veszíts/nyerj.
Viszont ez még azért odébb van attól, hogy vesztened is kell mert tegnap nyertél.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
2 weak spot: has - kupola, ami a tank hátulján van
hasat ha elrejted, nagyon ritkán tudják lõni a kupolát (sok hülyének eszébe sincs)
persze a gold ammo meg üti a felépítményt.....
HA:
egy szintbe lévõ tank lövi a feléptítményt nem üti át semmi. Komolyan.
Obj. 268 az néha át üti, be szokta adni. Meg talán E4 volt ami még át ütött gold nélkül.
De azok is inkább akkor, amikor elvan kúrva az a pici döntöttségem is ( pl. ellefnél van magasabban, vagy nekem az orrom lefele néz )
Jó a reload time, jó a szûkülés, jó a dmg.
1 percet se bántam meg vele. Pikk-pakk 450 körüli csatát mentem vele :o
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azt tudom, hogy T57 Opé jószág, de mit lehet tudni a többirõl az ágon?
Szenvedõs vagy jó végig?
Gyõzelem!
Map: Redshire
Date: 2013.12.12. 20:08:38
Jármû T21
Szerzett tapasztalat 3 854 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 53 953
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Akkor ez is meg volna.
UI: Tiger I csatlakozott a ONE SHOOT csapathoz <#banplz>#banplz>
BattleTag: kabel15#2672
TEhát: 2x egymás után nem lehet jó WRje vkinek?
Mesteri alkalmazása volt ennek az érveléstechnikai hibának 😊
2.Igen ,játszottam. /Soha vissza az az idõszak se/
3.Leírom megint : Személy szerint korlátoznám az artyk számát /max:2/,a TD-k számát /4-5/ egy csapatban.Mert az, hogy van 3 Arty, 8 TD !! ,2 HT,2 MED..az szerintem minden csak nem normális..és gyakorlatilag ez a téma, a játék mostani statikusságából indult ki,nem pedig abból hogy ki mit szeret jobban,az arty-tól ,vagy a TD-tõl kapni hatalmasat.
angelus1991ster.blogspot.hu
Tier7 nehezek kérdése. Ma már jobb a Tiger, mint a Tiger P. Mióta bejöttek az angol TD-k, mindenki megtanulta, hogy a kupola gyenge pont, még a piros játékosok is, így szegény Tiger P-nek semmit nem jelent a jó páncél szembõl, meg kupolája az hatalmas van. A T29 nagyon jó, én az IS-t is nagyon szerettem, azt is tudom ajánlani.
2. Ha az arty belédver, nemcsak az 1000 HP megy el, hanem mellé még random 1-2 modul meg 1-2 legénységi tag (HE találat estén)."
Én ezt értem, ezért akartam megkérdezni, hogy vajon aki visszasírja az arty-k hadát miért is szeretne jobban egy arty-tól találatot kapni vagy csak egy splasht is?
Úgyhogy bocs de ez nem talált, mert inkább ezerszer td mint arty részemrõl. 😛
Legyen. Egy kérdés játszottal akkor amikor mozdulni sem lehetett az arty-tól? Ha igen akkor van mirõl beszélgetni. Ha nem akkor nincs rálátásod mit is jelent 4/4 arty.
"Nézzük elõször a TD-ket. Mész a mezõn. Õk a bokorban állnak. Még fel sem fedezed õket de már kaptál 4 lövést. "
- Igen Malinovkán varázserdõben. De én td-bõl egyáltalán nem tapasztalatom ezt a hihetetlen láthatatlanságot sem td-bõl, sem ellene. Persze az új német t8-as td nem mérvadó, mert ott valami "bug" miatt klingon álcát raktak a tankra és nyílt mezõn sem látszik 50 méterrõl sem.
"Mert mind el fog találni. "
- Felteszem a kérdést játszol te td-vel? Tudod kik a a pontosak a med-ek azok igen. Persze egy kv-2-es tarackhoz képest pontosak, de ahhoz, hogy találj, be is kell ám szûkülnie az ágyúnak. Ez egy fosch-nál is 5 sec per lõvés.
"Hiába cikázol, a TD-k rohadt pontosak és szinte egybõl odaér a lövés, gyorsan is fordulnak."
- Már amelyik gyorsan fordul, a jagde100 akik momentán képes 1000-et sebezni az úgy fordul mint egy tankhajó. A fosch 155 gyorsan forog, de ott messze nincs 1000 sebzés/lõvés. Jó lesz az 800 per lövésnek is már ha nem pattan, stb... A TD-k átlagosan semmivel nem pontosabbak, mint a nehéz tankok, csak nagyobb az alfájuk.
"Ha szerencséd van 2 lepattan. (Nem fog, mert med vagy.) Így is kaptál 1500-1800 sebzést."
- Hát egy arty meg egy lövésbõl szed ki. Ráadásul 4-en vannak, meg még négyen nálad is. Tudod régen a saját arty legalább olyan veszélyes volt mint az ellenfél. Anno azokban az idõkben 10 csatából legalább egyszer saját arty szedet ki.
" (ha mákod van és nem német autoloader, vagy angol FV van elõtted) Na meg persze egy pár modulsérülés is befigyel, mert vagy prémmel vagy robbanóval lõ."
-Az arty csak melléd lõ és 4 modul 2 ember oda van régen is ez volt. Tudod a splash te robogsz arty mögéd lõ te meg már sehova nem mozogsz mert motor, lánctalp, vezetõ, lövész, ágyú, és mondjuk bónusznak egy lõszer rekesz. A találós kérdés egy gyógyítód van és egy javítód mit javítasz meg? Ezek után szerinted mennyire is tudsz bármit csinálni a tankoddal.
"Ekkor még semmit nem csináltál és már vagy meghaltál. Vagy van 1-200 HP. De lehet, hogy még csak meg sem jelennek elõtted, mert olyan jó a camojuk..."
- Az arty-t sem fogod látni mikor kicsap full hp-ról egy lövésbõl. Nem vagyok nagy artista, de régen már én is arty-tam mert minden más élvezhetetlenen volt. Egy lövésbõl kaptam ki type-59-et (az op változatot, nem a nerfeltet) gw panther-rel nem egyszer, úgy hogy mozgott full sebességen, cikázva. Akkor képzeld el mire képes egy profi arty-s, ha én über noob arty-s meg tudtam ez csinálni.
"Nézzük az artykat. Van 4 arty. Rohansz a pályán, felfedez valami. Elkezdenek rád célozni, 10 sec. Rád lõ, 2-5 sec. Na és persze ha õ mindent jól csinált akkor sem biztos, hogy eltalált"
- A lényeg, nem kell eltaláljon. Splash damage. A nagy arty-nál t10/t9/t8 van már olyan splash, hogy melléd fingik és te máris 4 döglõt modul és 2 halott ember és egy 200-500 hp-val csökkent tank birtokosa vagy.
"Engem nem szoktak az artyk eltalálni, persze amúgy mind a scoutot akarja kiszedni. De stoppos is meg tudja ezt csinálni, szóval nem beszélek lehetetlenrõl. Csak azt tudni kell, hogy az artylövés elkerülése nem merül ki annyiban, hogy megyek jó gyorsan oszt' felváltva nyomkodom a jobbrát meg balrát.."
Itt vedd figyelembe, hogy nem 1-2 artyról beszélünk, hanem annyiról mint ma a td-k. Light-osan 4/4 vagy több.
Továbbra sem érzem magam meggyõzve, hogy a sok arty jobb mint a a sok td.
Arty és TD ugyanaz: egyik 19 másik egy híjján 20. Bokorban állnak hátul és nagyot lõnek.