World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antimat
Ma én is bekékültem egy faszláma KV4 miatt. Cliffen voltunk, mi nem a falu felõli oldalról indultunk, felmentem T62-vel a hegy lábához, onnan lõdöztem, fel se spottoltak, erre jön ez a vadbarom, és lökdõs lövés közben meg taszrigál. A második után elgurult a gyógyszerem, és egyet belelõttem. Aztán visszalõtt, szó szót követett, és meghalt. Én meg bekékültem. Arra a csatára.

cyka blyat

Ember, emberek. Gondolkodjatok már. Nem arról van szó ,hogy ez biztos nem igaz. Hanem arról, hogy nem gondolkodás nélkül kell elhinni! Kételkedni kell. Mindenben, nem csak egy hülye játék kapcsán, az életben mindig kételkedni kell, azt fogadjátok el, amit bebizonyítanak.

Ebben az esetben pedig, hol a bizonyíték? Az a baj, sehol az eredeti hozzászólás. Csak egy kép van róla. Az eredeti link kéne, ha van tessék betenni. És nem csak azért, mert kételkedem, meg mert lehet nem igaz, nem csak errõl van szó, jó lenne talán ismerni az egész fórum beszélgetést, kinek, kiknek válaszolta, mire, a bejegyzésre milyen válaszok érkeztek, mert ez így csak egy a környezetébõl kiragadott, nem bizonyítható kép egy hozzászólásról, ami vagy igaz, vagy nem.

Bármirõl van szó az életben, nézzétek meg, bizonyítható-e, és az egészet nézzétek, ne csak egy kiragadott mondatot! Ezzel hülyítenek a politikusok is, egy mondatot kiragadnak, és ti meg csámcsogtok rajta. Az egész beszélgetést, válaszokat, kérdéseket, mindent kéne látni, és akkor volna mirõl beszélni. Ha van ilyen tessék, megmutatni, és elismerem, hogy igen, igaz a dolog.

Érhetõ-e ez?

Függetlenül attól, hogy mi van ftr en, mikor én ilyen szopóágon vagyok, a következõket tapasztalom:

Lényegesen több ghost shell

Lényegesen többször lövök lepattanót ( olyan helyekrõl amit át is lehet fingani )

Lényegesen több a critical hit damage nélkül

Lényegesen több a láncolás

Lényegesen többször kapok modul találatot

Itt a LÉNYEGESEN azt jelenti, hogy 4-5x többször mint normálisan.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Antimat
Én is most kezdtem a T21et, tök jó kis tank 😊 Már szinte mindenem megvolt rá a másik amcsi ágról, csak láncot kellett xp-bõl kihúzni, de ahhoz képest, hogy nem nagyon tudok lighttal játszani, tök jó 😊

cyka blyat

a linkelesek 90% ftr blogrol van. csak ez az egy hir nem hiteles, es a tobbi igen? mert a tobbi likelt hirert senki nem nyikorgott eddig.
Ami abba van az nekem elég, az igaz ám minden( egy részt se láttam soha)

ne hagyd, hogy a vidám vasárnapot nézze...

Ja, de tegyük hozzá ,hogy hétköznap játszottam többet, hétvégén kevesebbet, és a hétvégi napok majdnem mindig erõs arány rontást hoztak, és hétköznap is volt zsinór vereség napok, tehát vannak dolgok amik torzítják a végeredményt.

patchaou
Nagymuternak pedig az a szentírás amit a tévében lát/hall XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

csak ennyi lenne....?

Hogy feljebb vagy lejjebb kerülsz a listán..? Erõsen kétlem...

Ennyivel nem lehet befolyásolni a teljesítményt, hogy egyik nap 67% másnap 23%...

Jó neked, én a 128-asig szenvedtem. Leginkább mert mindg kifogtam a fasza teameket, még akkor is amikor sokat sebeztem... de azóta 45%-on vagyok.
ja hallod, bazd meg, van egy hétfejû sárkány a kertemben. Nem bizonyítom be, de leírtam az sg.hu-n tehát igaz! Ez legyen elég bizonyíték, és ez hiteles dolog, mert én hiteles ember vagyok és nem hazudok

Master91
Ftr-en van fent. nekem ez bõven elég.
Ja, még egy dolog. A nagy beismerést látta valaki a saját szemével? Ki látta, ki olvasta az eredeti hozzászólást, az eredeti igazi WoT fórumról? Nos? Ha meg van valakinek linkelje be. Mert ez így kicsit kevés. Sehol nincs hivatkozás az eredeti bejegyzésre. Így ki tudja mi az igaz eleve az egészbõl? Nem kéne mindennek bedõlni, de mielõtt valaki félre értené, én nem mondom, hogy nem igaz, csak kételkedek, mivel bizonyíték sehol, és nem,ez a lenti bejegyzés ez nem az. Ez egy megkérdõjelezhetõ valami.

silenstalker rendszeresen forditja az orosz forum bejegyzeseit. ha neked o sem hiteles forsdito, akkor senki.

ha elolvastad volna arrol beszel, hogy egy addot jatekszeriban, ha nagyon jol megy, elkezd egyre lejebb vagy ha szarul egyre feljebb rakni a sorban. azaz a cel h napi winrated 50%on legyen.
Már úgy hiányzott. Még nem volt a héten.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Eddig úgy mondták az emberkék, hogy aki tartósan 50 felett van, az mindig tudja, hogy mikor kit kell lõni, és képes az esetek nagy részében eldönteni a meccset. Ha meg nem volt képes rá, akkor õ volt a balfék, mert nem a megfelelõ ellenfeleket lõtte ki...

Ezt SerB vagy Storm is mondta 😊

(A fenti szarkazmusféleség volt😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát szerintem nem egészen arról van szó, hogy direkt úgy alakítják, hogy te veszíts. (csak megjegyzem amíg a Ferdinand-ot húztam,50% felett voltam, akkor ezek szerint Ferdivel egy kicseszett béna fakezû noob vagyok, és kedveztek nekem? Vagy, csak szimplán bejött a Ferdinand, és tudtam vele játszani? )

Tipikus összeesküvés elmélet amúgy. Mint amikor valami bolond volt miniszter ,,elismerte" hogy van ufó...és akkor leközölték a híroldalak, hogy ez hivatalos beismerés. Baromság.

Ja, valamit mondott valaki oroszul...amúgy csak kérdem, perfekt beszéled az oroszt? Vagy aki beszéli, olvassa már el, és fordítsa le a szóban forgó témát, ne csak egy kiragadott hozzászólást, az egész beszélgetést.

Mert ez, egyelõre, ha csak én nem értettem rosszul, ez esetben elnézést- nem arról van szó,hogy egy nap gyõzelem egy nagy vereség, direkt! csak azért, hogy 50%-ra hozzanak ki Téged.

És arról ismételten sikerült megfeledkezni, hogy akik tartósan 50% felett vannak, velük mégis mi van? Ezt soha nem tudjátok meg magyarázni, ez is tipikus, amit nem tudunk megmagyarázni, és felborítja az elméletünket, azt nem vesszük figyelembe!

De nem arról van szó, hogy lehetetlennek tartom a dolgot, lehet csalnak, csak majd akkor fogadom el, ha konkrétan meg lesz a bizonyíték, hogyan és miként csalnak, manipulálnak intézik el, hogy te veszíts/nyerj.

Köszönöm, ez így tanulságos, errõl nem tudtam, így a tanaim felét visszavonom.

Viszont ez még azért odébb van attól, hogy vesztened is kell mert tegnap nyertél.

popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

NoparaWot
Hatalmas tank, nagyon élvezetes vele a játék 😊 egyéb tulajdonságok master válaszában már le vannak írva

A lefolytatott beszélgetésért érdemes megnézni...😄 Tudom fasz vagyok...

Rípléj
Lássam.

Master91
szeretem <#szeret>

2 weak spot: has - kupola, ami a tank hátulján van

hasat ha elrejted, nagyon ritkán tudják lõni a kupolát (sok hülyének eszébe sincs)

persze a gold ammo meg üti a felépítményt.....

HA:
egy szintbe lévõ tank lövi a feléptítményt nem üti át semmi. Komolyan.

Obj. 268 az néha át üti, be szokta adni. Meg talán E4 volt ami még át ütött gold nélkül.

De azok is inkább akkor, amikor elvan kúrva az a pici döntöttségem is ( pl. ellefnél van magasabban, vagy nekem az orrom lefele néz )

Jó a reload time, jó a szûkülés, jó a dmg.

1 percet se bántam meg vele. Pikk-pakk 450 körüli csatát mentem vele :o
Lunki88
De jó hogy az artyról beszélgetünk, épp most kaptam egy laza 1000 dmg-es sebzést egy T92-tõl. 😊
patchaou
Hmm, nekem sokszor leduplázni sincs erõm 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a T71 a wot egyik legélvezetesebb tankja,a többi is jó, semmi szenvedés.

T21 elég funy kis szötyi! 😄
Azt tudom, hogy T57 Opé jószág, de mit lehet tudni a többirõl az ágon?
Szenvedõs vagy jó végig?

Gyõzelem!
Map: Redshire
Date: 2013.12.12. 20:08:38
Jármû T21
Szerzett tapasztalat 3 854 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 53 953
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
popey8
Ezt most csúnyán buktad, mert igenis volt hír róla (ftr-en is fent volt), h a fejlesztõk beépítettek vmi szart az mm-be, h kedvezzenek a nooboknak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

kabel15
[/url][/img]

Akkor ez is meg volna.
UI: Tiger I csatlakozott a ONE SHOOT csapathoz <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

"Elõzõ nap jó wr-ed volt, másnap vhogy ezt kompenzálni kell."

TEhát: 2x egymás után nem lehet jó WRje vkinek?

"Már köztudott, h bele van nyúlva az mm-be"

Mesteri alkalmazása volt ennek az érveléstechnikai hibának 😊

Synt4xTerr0r
1.Nem jobb egyik sem.
2.Igen ,játszottam. /Soha vissza az az idõszak se/
3.Leírom megint : Személy szerint korlátoznám az artyk számát /max:2/,a TD-k számát /4-5/ egy csapatban.Mert az, hogy van 3 Arty, 8 TD !! ,2 HT,2 MED..az szerintem minden csak nem normális..és gyakorlatilag ez a téma, a játék mostani statikusságából indult ki,nem pedig abból hogy ki mit szeret jobban,az arty-tól ,vagy a TD-tõl kapni hatalmasat.

Utóbbi 2 csata: Su 100-al roham TD üzemód, én flankelem a medeket, megállok 7+ mp-re és bumm... Hummel. Utánna type 58, steppesen tekintettel a sok TD-re a jobboldali mélyedésben török elõre, 11%ra lövök egy engem zargatni próbáló uzsidoboz TD erre bumm menet közben gay panther... komolyan a gaypanthertõl meg a loader franciától már herótom van...
JgdPz E-100-ról mondana pár szót valaki, akinek van és rendszeresen megy vele? Szereti, nem szereti?
Már lenyugodtam!😄 sokadszor tettem fel a kérdést, hogyan? játszon Battlefield 1942-vel Panzer Elite Action-okkal elõtte.

angelus1991ster.blogspot.hu

akarsz róla beszélni..? <#hehe>

Állítassanak fel ínkvizíciót ezeknek! Üldözni mindet ! Karóba mindet!

Gyûlölöm a piros effes kreténeket, rohadna meg mind. Aki 8-10 ezer csatánál még piros azt kitiltani a játékból! Elõsször a 30-40 ezres vérvörösöket likvidálni!

akkor úgy látom ez nem csak engem bosszant 😊 fõleg amikor a heavyk hátul a spawn helyen sátraznak, én meg egyedül elõl szívok, mert én nem szeretem megvárni hogy rám jöjjön 4-5 enemy. Sokszor találkozok azzal is, hogy a nálam fürgébb és kisebb szintû tankok ott várnak a hátam mögött, nem hogy elõrébb menne manõverezni és spotolni. Mit gondolt hogy a heavyvel feltérképezem neki az ellent õ meg kilövi?
patchaou
Megkérdeztem csatában a top tankunkat, hogy mégis mit csinál ott ahol van. Azt mondta védi a bázist. Keményen meg is védte. Összesen Egyet lõtt halála elõtt, amivel nem talált el tankot... Az hogy egy tierrel lejjebb voltam és top sebzést csináltam pedig a csapat többi tagját minõsíti. Sajnos nem ritka az ilyen.

popey8
Melyik pecsre is ígérték, h kijavítják a ghost shell bugot? 8.9 v 8.10?

Hát nem örülnék ha visszatérnének a sötét idõk (részben visszatértek) ha már belekezdtem a KV 4 grindbe...
Annyival egészíteném ki, hogy legalább egy nyamvadt domb elrejt a td-k elõl, az artynak viszont ez nem probléma. Ha visszajön a régi artys idõszak szegény kedvenc E100-am megint pihenésre kényszerül. Emlékszem nem egyszer volt, hogy az elsõ fedezékig nem jutottam el, mert vmi felspottolt az elsõ percben és az ellen 5 artyja kifüstölt. Azért ezt 10 td se tudná megcsinálni azon egyszerû okból, hogy nem lát rám.

Van egy mod, azt hiszem az XVM része is, hogy megmutatja, hogy az ellenfélnél kik voltak sptolva, illetve kik nem voltak, meg ki van aktuálisan. De enélkül is, ha figyelsz és tudod, hogy Borsig barátunk nem volt még a csatában felspotolva, akkor ha már régóta játszunk, akkor pontosan fogjuk tudni, hogy adott pályán hol kuksol, ezért nem szaladunk át elõtte a mezõn, hanem okosan próbáljuk megközelíteni. Ahogy írták már többen, van esély pattanni, míg az arty biztos, hogy sebez elvíve minimum két embered. A rusht úgy értettem, hogy ésszel, de elõl. Egy TD-nek rád kell látnia, tehát kb. tudod hol lehet, míg az arty bárhol, szikla mögött stb.

Tier7 nehezek kérdése. Ma már jobb a Tiger, mint a Tiger P. Mióta bejöttek az angol TD-k, mindenki megtanulta, hogy a kupola gyenge pont, még a piros játékosok is, így szegény Tiger P-nek semmit nem jelent a jó páncél szembõl, meg kupolája az hatalmas van. A T29 nagyon jó, én az IS-t is nagyon szerettem, azt is tudom ajánlani.

patchaou
ValentineII kódot fogadott már el valakinek kettõnél többet?

Egyik se jobb, régen az artyk voltak überdimenzionálva, most meg a TD-k. Múltkor végjátékban 1vs1-ben közelharcban ~1500 HP-ról kb 5 sec alatt úgy szedett ki a tróger IS-4-bõl, hogy majdnem sírva fakadtam 😄 Forgathattam én szerencsétlent 😄
"1. Elõször is, az arty úgy ver beléd hogy nem kell rádlátnia, mert A0ben gombászva is átlõ a hegyen. A TDnek legalább rád kell rendesen látnia.

2. Ha az arty belédver, nemcsak az 1000 HP megy el, hanem mellé még random 1-2 modul meg 1-2 legénységi tag (HE találat estén)."

Én ezt értem, ezért akartam megkérdezni, hogy vajon aki visszasírja az arty-k hadát miért is szeretne jobban egy arty-tól találatot kapni vagy csak egy splasht is?

Úgyhogy bocs de ez nem talált, mert inkább ezerszer td mint arty részemrõl. 😛
Példa: "Van 4 arty. Van 4 TD."

Legyen. Egy kérdés játszottal akkor amikor mozdulni sem lehetett az arty-tól? Ha igen akkor van mirõl beszélgetni. Ha nem akkor nincs rálátásod mit is jelent 4/4 arty.

"Nézzük elõször a TD-ket. Mész a mezõn. Õk a bokorban állnak. Még fel sem fedezed õket de már kaptál 4 lövést. "

- Igen Malinovkán varázserdõben. De én td-bõl egyáltalán nem tapasztalatom ezt a hihetetlen láthatatlanságot sem td-bõl, sem ellene. Persze az új német t8-as td nem mérvadó, mert ott valami "bug" miatt klingon álcát raktak a tankra és nyílt mezõn sem látszik 50 méterrõl sem.

"Mert mind el fog találni. "

- Felteszem a kérdést játszol te td-vel? Tudod kik a a pontosak a med-ek azok igen. Persze egy kv-2-es tarackhoz képest pontosak, de ahhoz, hogy találj, be is kell ám szûkülnie az ágyúnak. Ez egy fosch-nál is 5 sec per lõvés.

"Hiába cikázol, a TD-k rohadt pontosak és szinte egybõl odaér a lövés, gyorsan is fordulnak."

- Már amelyik gyorsan fordul, a jagde100 akik momentán képes 1000-et sebezni az úgy fordul mint egy tankhajó. A fosch 155 gyorsan forog, de ott messze nincs 1000 sebzés/lõvés. Jó lesz az 800 per lövésnek is már ha nem pattan, stb... A TD-k átlagosan semmivel nem pontosabbak, mint a nehéz tankok, csak nagyobb az alfájuk.

"Ha szerencséd van 2 lepattan. (Nem fog, mert med vagy.) Így is kaptál 1500-1800 sebzést."

- Hát egy arty meg egy lövésbõl szed ki. Ráadásul 4-en vannak, meg még négyen nálad is. Tudod régen a saját arty legalább olyan veszélyes volt mint az ellenfél. Anno azokban az idõkben 10 csatából legalább egyszer saját arty szedet ki.

" (ha mákod van és nem német autoloader, vagy angol FV van elõtted) Na meg persze egy pár modulsérülés is befigyel, mert vagy prémmel vagy robbanóval lõ."

-Az arty csak melléd lõ és 4 modul 2 ember oda van régen is ez volt. Tudod a splash te robogsz arty mögéd lõ te meg már sehova nem mozogsz mert motor, lánctalp, vezetõ, lövész, ágyú, és mondjuk bónusznak egy lõszer rekesz. A találós kérdés egy gyógyítód van és egy javítód mit javítasz meg? Ezek után szerinted mennyire is tudsz bármit csinálni a tankoddal.

"Ekkor még semmit nem csináltál és már vagy meghaltál. Vagy van 1-200 HP. De lehet, hogy még csak meg sem jelennek elõtted, mert olyan jó a camojuk..."

- Az arty-t sem fogod látni mikor kicsap full hp-ról egy lövésbõl. Nem vagyok nagy artista, de régen már én is arty-tam mert minden más élvezhetetlenen volt. Egy lövésbõl kaptam ki type-59-et (az op változatot, nem a nerfeltet) gw panther-rel nem egyszer, úgy hogy mozgott full sebességen, cikázva. Akkor képzeld el mire képes egy profi arty-s, ha én über noob arty-s meg tudtam ez csinálni.

"Nézzük az artykat. Van 4 arty. Rohansz a pályán, felfedez valami. Elkezdenek rád célozni, 10 sec. Rád lõ, 2-5 sec. Na és persze ha õ mindent jól csinált akkor sem biztos, hogy eltalált"

- A lényeg, nem kell eltaláljon. Splash damage. A nagy arty-nál t10/t9/t8 van már olyan splash, hogy melléd fingik és te máris 4 döglõt modul és 2 halott ember és egy 200-500 hp-val csökkent tank birtokosa vagy.

"Engem nem szoktak az artyk eltalálni, persze amúgy mind a scoutot akarja kiszedni. De stoppos is meg tudja ezt csinálni, szóval nem beszélek lehetetlenrõl. Csak azt tudni kell, hogy az artylövés elkerülése nem merül ki annyiban, hogy megyek jó gyorsan oszt' felváltva nyomkodom a jobbrát meg balrát.."

Itt vedd figyelembe, hogy nem 1-2 artyról beszélünk, hanem annyiról mint ma a td-k. Light-osan 4/4 vagy több.

Továbbra sem érzem magam meggyõzve, hogy a sok arty jobb mint a a sok td.
1 szó, mint száz, már megint az õsidõkben általam generált flame megy???
Arty és TD ugyanaz: egyik 19 másik egy híjján 20. Bokorban állnak hátul és nagyot lõnek.