418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Szerintem a 212 mm pen ami az ARL-en van az még elég sok TD-nek is becsületére válik, ezért mondtam hogy az a leghatékonyabb. Azt nem mondtam hogy gyorsan megölsz egy T8-ast, de legalább van esélyed a normál lőszerrel, a többi T6 a 160 környéki pen-ekkel már kicsit nehezebben boldogul.
  • Plata
    Hát nem vettem észre hogy hú de hatékony az ágyúja T8 elen,kivétel skorpió és a su130,azokba 300 felett sebzett,de cserébe ők meg kb oneshotoltak.
    De most E100-al is ritka cifra csatám volt,11 lövésből 10 lepattant.
    Az egyetlen ami sebzett azt meg látatlanba lőttem.
    Oda lőttem ahol a kerités kidőlt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.30. 12:55:15
  • Metalmilitiakid
    De azért ez nem az ARL hibája :D Kb minden T6 tankkal insta T8 ba kerülsz és szerintem kb az ARL a leghatékonyabb tank T8 ellen T6 ban, ezért is lőnek téged.
  • Plata
    Csak tier 8-ig szándékozom menni.
    Egyenlőre.
    Kell T8 táras heavy ha újra lesz az a játékmód amiben csak T8 tankokkal harcolunk,talán frontline?
    Olasz medet és svéd td-t is arra húzom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.30. 12:32:53
  • Plata
    Mivel ARL instant T8-ba ment zsinórban és is3 defender löwe meg O-Ho és a jó isten tudja még mi jött szembe így aztán nagyon nem éreztem hogy hú de jó az ARL.Mivel mindenki azonnal az ARL-t lőtte.Mondjuk nem sokáig mert két lövés elég volt neki T8-aktól.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.30. 12:28:01
  • Metalmilitiakid
    Nem is az armor lenne a legfőbb baja, hanem hogy nagyrészt olyan tankokkal találkozik amik simán overmatchelik a Side armor-t rajta (bármilyen 122mm megteszi) szóval hiába mobilisabb meg kicsit jobb a statja az ágyúdnak ha nem tudsz valahol megbújva TD-t játszani szinte bármi szétszed. Ja és egy IS-nek, Tiger-nek, 45 TP-nek még a dpm je is jobb. Ami a pozitív a tankban az a Pen és a Gundep, meg hogy senki nem fél tőled így nem téged priorizálnak a harcban :D
    Sokkal kényelmesebben kifarmolhatta volna azt a 28k xp-t a fullos ARL-el ami szerintem tierjéhez képest egy nagyon jó kis tank volt és utána elkölthette volna a 28k xp-t az AMX kimaxolására.
  • kopaszeger
    Szerintem meg a hatos lengyel "med" viszi magasan a legszarabb tank címet.
  • Plata
    Lehet,viszont mozgékonyabb,ARL mindig t8-ba került defender meg hasonlók ellen,ARL iszonyat lassú és vacak volt.
  • Sir Charles
    Hihetetlen rossz tank, valami borzasztó, hogy mennyire utáltam, és mégis valami furcsa oknál kifolyólag, néha olyan köröket mentem vele, hogy csak na. Van vele Pools medálom, volt olyan, hogy 5 kör alatt 3 Mastery badge -t toltam.
    Szerintem azért, mert annyira rossz, hogy már nem érdekel és bevállalósabb lesz az ember, és néha bejön.
    De megnyugtatlak, hogy a T34/100-nál már csak a TVP VTU a rosszabb és használhatatlanabb.
    Viszont a SKODA T50 kárpótol majd(feltéve, ha nem adod fel addig az ágat)
  • yossarianHUN

Ha nem megy, akkor nem megy
  • Megamax
    edig bírta, pár perce kaptam uzenetet hogy nem e venném vissza az accountot (nincs az az isten)
  • Megamax
    Sok eszed nincs , az AMX egy tierel kozelebb vitte a TierX tankhoz. Amugy meg gyorsabb, gyorsabban tolt , pontosabb, tobb élete van ésatobbi. Na meg páncélrol beszélni eben ajátékban elég nagy baromság.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.30. 01:16:30
  • HTS s3rg1nh00
    sok eszed nincs,az AMX egy +1 tieres,gyengébb páncélú ARL...
  • Plata
    Nem bírtam tovább.
    Kifejlesztve:
    AMX M4 mle. 45 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 18742. Elköltött szabad tapasztalat: 28 848.
    Megvásárolva:
    'AMX M4 mle. 45' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 558 000.
    Eladva:
    ARL 44' sikeresen eladva. Kaptál: kredit: 515 600.
  • Plata
    Amelyiknek van páncélja és nem érzékeny.
    ratyi ARL-44 képes pattintani O-I-t
    De akkor is utálom,free xp-ből átugrom szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.29. 23:25:05
  • joe662
    Troll ágyúnak melyik tank nem csemege
  • Plata
    T-10 vackot sikerült le duplázni,de rohadt necces csata volt,1 lőszerem maradt a végén.
    Tier 10 csata volt,egy rakás lepattanót lőttem,mert csupa nagy dög jött szembe,s. conq is7 meg hasonlók,egymásra lövöldöztünk bőszen percekig fedezékből és elfogyott a lőszerem a végén.
    Mondjuk nem tudom van-e értelme az obj277-nek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.29. 23:23:22
  • Plata
    Vigyázz hogy az oldalát ne nagyon mutasd,főleg ne a hátát,legyen tűzoltó készüléked,mert lazán kigyújtanak egy csatában többször is,troll ágyú elé ne menj ki.Japánoknak csemege a T-34/100.
  • Lucifer001
    Kitartás . Ha már elit lesz a géped , várom a véleményt :D
  • lammaer
    Köszi (meg a többieknek is).

Szeretem rongálni a WN8-amat, majd a napi duplákkal szépen átmegyek rajta...:)
  • Megamax
    Jól robbanik
  • Plata
    Nagyon jól gyullad.
  • Lucifer001
    Idegölő hosszú töltés idő , akkora a célzókör , hogy néha a képernyőbe bele sem fér , és ami a jobb , hogy legalább nincs semmi ágyúsüllyedése . Ha rám hallgatsz free XP
  • lammaer
    T-34/100ról mit lehet tudni? Van valami specialitása, mennyire jó járgány a többi T7 medhez képest?

Nézegetve a statjait, ágyúját csak egy tölteléktanknak tűnik mindenféle extra nélkül. Az előtte lévő T-25ös egész a szívemhez nőtt, tetszik a 3as táras ágyúja...

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.29. 22:12:14
  • Lucifer001
    Szép . Szemet szemért .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.12.29. 21:55:23
  • ROMOTO
    Az semmi, artyval a térkép túlsó feléről átlőttem egy romos fal törött ablakán 2 pixelnyi helyen amit fedezéknek használt az utolsó arty és telibe kaptam
  • Lucifer001
    Az előbb Ensk nevű pályán lett 20 K sebzésem , és 12.5 Killem . Csapatom csak össze vissza futkározott , az ellenség is . Egyből a bázist akarták foglalni . Nekem már rég megvolt a Kill , és a sebzés is mikor sem az ellenségnél , és sem a csapatomban nem vette még ezt észre senki .Persze mindezt én tolatva csináltam meg . Sőt mire ők elkezdtek volna azon gondolkozni , hogy hogyan tovább , én akkorra már végeztem is , és a következő pályán ( Malinovka ) voltam , és ott folytattam a harcot az ellenséggel .

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.12.29. 21:06:46
  • Plata
    Neem,ezt benézted,ez is szép szöveg volt,de valakinek szólt és kihagytam.
    Ha nem valakire írtam volna bent hagytam volna.
    Replay meg nincs és nem is lesz amíg nagyobb ssd-m vagy mi a ragya nem lesz.
    Combatlogot is folyton elfelejtem üríteni és van hogy 4-500 file-t kell kidobom.
    Igaz a combatlog csak pár megás file-okat csinál,de replay szerintem nagyobb.
    Az hogy csúnyát írnék valakire csak simán nem izgatna,de ez valakinek szólt így kitöröltem.
    Nem izgat engem az hogy csúnya szót láss a képemen,bár nem szoktam írni,max az ellenséget szekálnám de azt nem lehet,játékban sem szoktam magam zavartatni,nézd meg a kedvenc hajóimat és a feliratukat.
    Van olyan hajóm aminek a nevével szoktam felcukkolni a jó népet semleges zónában.
    Néha kell az embernek egy kis móka,sok surmót felhúzni és aztán röhögni rajtuk ahogy keresnek jó hecc.
  • Angelus1991ster
    Szóval ezért nincs a meséket alátámasztó replay. Sok a csúnya a szöveg benne. Érthető.
  • Plata
    Jah mobilon nincs szerkesztés.
    Se smiley.
    De képzeljetek a végére egyet.
  • Plata
    Mert írtam valakinek.
    Hogy szemben egy gold noob.
    Csak szép szavakkal.
  • Angelus1991ster
    Miért takartad ki a chat rád vonatkozó részét?
  • Plata
    Bakker vesztettünk mert a csapattársak idióták voltak.
    Ketten foglalták a bázist és nem merték őket megtámadni.
    Idióta obj asszem he lövedékkel lövöldözött eredmény nélkül.
    Amx 13-90 meg ott rohangált körbe de nem merte őket megtámadni.
  • Megamax
    Nekem megfelel, amugy tényleg nem tartott sokáig és egy normál lovedéket sem kaptál.
  • Userx2
    Gold Így tudom megosztani a csatát mert nálam temp fáljként szerepel. Nem lehet feltölteni.
  • Plata
    Én is meglepődtem,már mint azon hogy ez a marha megáll előttem és lő a dombra rám meg nem is figyel,rálőttem és amikor észhez kapott akkor jutott eszembe lefényképezni.De akkor már késő volt.

• Plata
  • Megamax
    Ne baszki megnéztem volna a képét, viszont eszerint bazi jó álcád van :D (Piros karácsonyfa)
  • Plata
    Ma akkorát lőttem Type 5-el mint még soha,M48 patton-ba 1246-ot.
    Ritka nagy hülye volt,a városban voltam egy td-vel meg még egy heavyvel talán,a csapat nagy része a dombon a térkép közepén,harcolok egy type 5-el,magyar volt valami atiaharcos nevű gold noob,erre M48 patton elém gurul és hátat fordít nekem,majd tojik rá hogy ott vagyok mögötte elkezdi lőni a dombon lévőket.
    Hát én kb 10 méterről felhívtam rá a figyelmét hogy csezd meg én is itt vagyok.
    1246 a hátába erre észrevette hogy mögötte áll egy bazi nagy piros karácsonyfa.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.29. 16:34:43
  • Megamax
    Hát ha volna prémium armor ami megfogja a premium loszert de a nomrált nem na arra simán kicsengetnék én is egy X osszeget kreditben bármikor, ugy sem volt már mire kolteni, a garázs tele volt megvásárolt szarokkal.