World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Mert engem lőtt meg a barom.
Vagy hat meccs kellett hozzá.
Majdnem felrobbantam a méregtől.
Két csatában csapattárs lőtt ki,szal inkább abbahagytam mikor sikerült leduplázni mert féltem valakit agyonlövök a csapatból.
Cirka 20mecs,es azelso 4.percben mar jelentos erofolenyben az ellen. Ha rendesen ki akarok tenni magamert, kb 6perc es halal... 20bol max 2a win. (t4-t6)
Most is inkább kamikaze mód jött be.
Az artyba nem is kell lőszert elég ha felugrasz a hátára.<#mf2>#mf2>

Ezt meg Kotomicuki-nak mutatom,Padlógázzal repesztve auto aim-al is lehet találni mindig,nem is kell hozzá prém fiók.

Lehet nekem vannak rossz t8-as prémeim,de nem szokott minuszos lenni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Wz nem tudom milyen,sosem akartam td prémet.
Ha meg arannyal lövöldözöl ne csodálkozz ha minuszos.
Nekem T8 prém nem szokott minuszos lenni.
Kifejlesztve nekem is van sok T10,de megvéve nem,nem szoktam menni T10-el csatában,csak e100 mert ugye az nem fullos.
T8 tankokkal szeretek játszani az még jó.
Na meg T49-el.Néha.
Nem is tudom miért vettem meg a T10 tankokat,addig míg nincsenek meg kellenek,ha megvannak többé már nem érdekelnek.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.14. 21:00:16
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.10.14. 20:38:17
De prém tankom van.
Nem minuszos,bár az vicces hogy a legtöbb bevételt akkor kaptam amikor nem sebeztem hanem spotoltam.
Az idén sok új tankom lett.T10-ek,T9-ek és még sok más.
Prémium fiók nélkül összebuliztam sok pénzt.
Kevesebbet lehet farmolni valóban,mert sokkal rövidebbek a csaták,ma már nincs az hogy 10-13 perc egy csata,3-6 perc alatt vége,mert általában valamelyik csapat barom.
Sok évvel ezelőtt sem T5 tankokkal kellett pénzt keresni,inkább T7-el.
Én jpantherrel Su-152-vel farmoltam sokat.Na meg Slugger-el.
Mert azt nagyon szerettem.
Ebben az évben rekord sok pénzt költöttem tankokra,kihúztam T10-ig a japánt,megvettem őket,kihúztam E100-at azt is megvettem,kihúztam Fv4005-öt azt is megvettem,megvettem a t62-t is,kifejlesztve ki volt,csak nem kellett.<#whatever>#whatever>
De van a garázsomban vagy 6-7 új T9 tank is,régen sosem mentem T8 fölé mert nem érdekelt.
Vicc hogy most sem,de most valamiért van kedvem megvenni őket,igaz utána hozzájuk sem nyúlok.<#idiota>#idiota>
Szerintem most is lehet rendesen pénzt keresni prém tankokkal.
Nem kell hozzá prém fiók.
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.10.14. 19:22:29
Úgy hogy ő meg a hajára kenheti az elcseszett gold ammóját.<#buck>#buck>
Ha a gold lőszer hagyna aranyozott nyomot a tankon az én tankom most szép arany színű lenne.<#idiota>#idiota>
De így simán csak röhögött miközben nyolc barom lőtte szemből.
A carn ax-ek csak a tornyukat mutatták volna,mert azt hitték nem lövöm be.

De ha le jössz az útról újra lassú.
Tornya t8 csatában jó,de testét simán belövik.
Az ágyúja meg mikor milyen,főleg nem lövök át semmitse,de néha meg igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.14. 09:31:48
Nem láttam semmit mert hátul kullogtam.
Csupa gyors szar volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szar volt,lassú tank hátul kullog tipusú csata,két lövésem volt.

Viszont készülj fel mert minden ágon vannak ipari hulladék tankok,és általában nem a fejlesztési fa elején<#hehe>#hehe>
Ha szerencséd van akkor t5-6 környékén letudod az adott f..stalicskát,ha nincsen akkor nem árt ha van free xp<#eplus2>#eplus2>
T8-tol a stock tankok kevés kivétellel lesznek élvezhetőek,igaz előtte se,de ott még azért kevesebb xp kell a fejlesztéshez.
Úgyis bekerül T10-be is,de már T9 heavyt nem üti át,jó eséllyel már T8-at sem.
Piszkosul papír,ütközésre He lőszerre érzékeny.
T49-el jó hecc levadászni,általában egy lövés.
Persze sok városi pálya van, de azért sok nyílt pálya is, ez a kis tank meg kifejezetten arra van kitalálva, hogy bokorról bokorra ugrálva spottoljon.
Szerintem igencsak használható egy olyan tank akár tier 10 ben is, aminek 550m a látótávja csigaszemmel(meg crew skillekkel), viszont nem veszik észre egy bokorban ülve 100-150m ig.
Meg hozzáteszem városi pályán is lehet yolózni egy tankkal, ami 70-el megy és olyan kicsi, hogy alig látszódik.
Sajnos azokon a pályákon, ahol nincs lehetőség spottolni, ott elég használhatatlan, bár nagy fun minden meccs így is vele.
Próbálgatom, hogy mi az a távolság, ahol még meglátnak, meg minden pályán keresem a legkisebb kis szar bokrot, ahol elbújhatok.
Összességében eddig nagyon tetszik,bár az is igaz, hogy az AMX 13 90 3 skilles legénységét raktam bele, stock legényekkel elég szenvedős lehet.
Pl.: a 91%-on álló 5. skill soros legénységhez jól jönne.
angelus1991ster.blogspot.hu